Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » mam moc vysoky kytky - potrebuju radu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Mazar
Stálý Člen

Karma uživatele Mazar - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

mam kytky tejden v květu. všechno v pohode jako vzdy. kdyz jsem prepinal tak tam meli asi 30 cm. ted jsem je tejden zalejval vodou z akvarka a povyrostli jako svine. Rybi sracky jsou fakt hodne vostry ale uz jsou hrozne velky a jsou az skoro u stropu a neni misto na palice. potrebuju poradit, jak je nejak upravit, aby meli flek. Co takovy ty ohybaci kolinka??? plz help

MaZaR

Old Post 03-07-2002 v 20:04 PM
Mazar je offline   Profil uživatele Mazar   Find more posts by Mazar   Foto galerie člena Mazar   Click here to Send Mazar a Private Message   Add Mazar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acid.hack
Stálý Člen

Karma uživatele acid.hack - 52% PěstitelskáKarma uživatele acid.hack - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Zaštipávání by jim uškodilo. Jediný co se dá dělat je to upravovat drátama. Ňákou větvičku stáhnout drátem dolů. Jako u SCRoG. Pozor abys to nezlomil. Jenou se mi stalo že sem tak ve skleníku upravoval, upravoval, až se mi větev urvala. Nezdá se to, ale jde to hned.

Old Post 04-07-2002 v 19:02 PM
acid.hack je offline   Profil uživatele acid.hack   Find more posts by acid.hack   Foto galerie člena acid.hack   Click here to Send acid.hack a Private Message   Add acid.hack to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acid.hack! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazar
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

ja to nejak zkusim, jde mi hlavne o ten hlavni vyhonek. u tech mazaru je tlustej neohebnej a hrozne krehkej - proste sracka nejvetsi. ale dick

MaZaR

Old Post 04-07-2002 v 19:40 PM
Mazar je offline   Profil uživatele Mazar   Find more posts by Mazar   Foto galerie člena Mazar   Click here to Send Mazar a Private Message   Add Mazar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nobody4
Stálý Člen

Karma uživatele nobody4 - 66% PěstitelskáKarma uživatele nobody4 - 66% Pěstitelská

Obecné zlomení neva Příspěvek č. 4

Pokud se ti zlomí, tak to neva, ohejbej to pomalu, aby se zlomil, ale neulomil. Vypadá to krutě, ale je to f poho. Kytka vytvoří takovej kloub a roste dál. Pokud jsem to zlomil úplně, tak jsem to omotal izolačkou (teda pokud alespoň kus ještě drží) a ono se to zahojilo. Jinak bacha na dřevnatý stonky musíš opatrně a hlavně hodně pomalu!

Stay high if u can

Old Post 10-07-2002 v 20:07 PM
nobody4 je offline   Profil uživatele nobody4   Find more posts by nobody4   Foto galerie člena nobody4   Click here to Send nobody4 a Private Message   Add nobody4 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Zdar - jestli budes postupovat podle navodu od nobody4, tzn. nalomeni stonku, tak pomaha jej nejdriv mezi prsty (nebo plochymi klestemi) 'namacknout', lip se pak ohyba a nema tak moc velkou snahu prdnout uplne. Funguje to, ale musis byt fakt opatrnej.

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 11-07-2002 v 07:18 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
labtor
Nový Člen

Karma uživatele labtor - 20% Pěstitelská

Obecné nazdar Příspěvek č. 6

Potrebuju seminki a nejlepsi rizki! Mas ji nebo mas na nekoho kontakt, muzes na tom treba vydelat "par korun". Potrebuju to rychle!
Diki, Labtor

Old Post 11-07-2002 v 10:22 AM
labtor je offline   Profil uživatele labtor   Find more posts by labtor   Foto galerie člena labtor   Click here to Send labtor a Private Message   Add labtor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazar
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

2labtor koukni do zahradnickyho bazaru.

MaZaR

Old Post 14-07-2002 v 11:27 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:51 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
15-12-2002 - taky potrebuju radu - 2 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás