Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
jak jsem se na to vysral a přešel na drip - Klikni zde pro originální téma
niemand007
...poslední dvě kola se nepovedly. obsluha 6ti bubláků je časově i fyzicky dost náročná a já jsem osoba od přírody líná, tak jsem si řekl: takhle ne hochu... nakoupil jsem nějaký ty serepetičky asi za 3k a jal se stavět drip.
světlo, ventilace i hnojky zůstávaj, takže 400w, ufo 365m3/h (šlo ven z boxu kvůli místu), atami
takže nakoupil jsem:
nějakou hadici (1/2")
atman 306 (2000l/h, 35W, výtlak 2m)
digitální spínačky (s baterkama, kdyby vypadl proud)
atman 301 (spolu s mechanickejma spínačkama sepne pár minut před každou zálivkou a promíchá roztok)
"Téčko" a 2 záslepky od gardeny
4 libra truhlíky s rohožema a kostkama na 16 kytek
2 rozosmičky kapiláry (přemejšlim ještě o dalších 2, aby měla každá kytka 2)
desku a nějakej ten spojovací materiál

a tady nějaký fotky, jak jsem to stavěl. řízky by měly být za 3 neděle (nebuly), takže dost času na dodělání a na doladění. za každý kostruktivní připomínky budu rád. to že jsem zmrd už vím :D
tak pic
Ono
Ahoj. Pekne spravené, ale mňa zaujíma ten problém, čo si mal s rastlinami. Nemohlo ísť o nejakú pleseň?
pan.smakovicka
Nazdar. Tiez som v stadiu nakupovania veciciek na drip. Po par kolach zeminy prechadzam buducim kolom na hydro. Pojde o 1mx1mx2m box 400w v CT. 3 rohoze po 3 klonoch cize 9 klackov dokopy. Dve kapilary na jednu rw kocku.
Urcite budem sledovat cele tvoje kolo. Nech sa ti dari.
Podla tvojho popisu neni treba mat pustene cirkulacne cerpadlo non stop??
niemand007
2 Ono: přikláním se ke stejnému názoru, protože pH bylo dobrý, teploty taky. hnojiva dostávali stejný a stejně - jedinej rozdíl oproti jinejm kolům je ten, že jsem neměl atazym (!). což mohlo mít vliv. enzymy jsou super věc.

2 pan.smakovicka: jestli myslíš toho malýho atmánka, na míchání roztoku, tak já myslím, že ne. stačí když to několikrát denně promíchá. nejlíp těsně předtím než začne zalejvat. to je teda aspoň můj názor
niemand007
zasazeno 16x shiva skunk
Matrixx
zdarec prasáku, zase jedeš tu tvojí čudku woe ? že se na to nevysere š :-D jiank DRIP je super věc když s tim umíš woe :-D
niemand007
po 11ti dnech přepnuto. musim ještě přikrejt ty kostky, ale zatim nebyl čas. na rohožích to stojí od vyrašení kořenů a to je tak 5 dní nazpátek.
:einstein:
niemand007
jako super věc pro lenochy mého ražení...chodim na to jen čumět a lámat to...jinak to jede naprosto samo.
hnojim:
2ml A+B na litr
0,5ml PK 13-14
2ml ATAZYMu

a vypadaj že pohoda. spokojenost ;)
niemand007
najednou z toho byl prales jak hovado, tak jsem to celkem dost oholil a polámal...
niemand007
a dneska to vypadá takhle no...
niemand007
a furt kveteme. bez práce - bez problémů.
FrYnK
asi bych dal to stinitko trosku vejs at mas kepsi rozptyl svetla
niemand007
jo to jsem zkoušel...druhej den se mi to vždycky plazilo znovu úplně pod nim...seru na to :D
Jpt
niemand007: Zdarec. Podle mejch skusenosti je dobry dat 2 i vic jehel ke kytce. A kazdopadne bych pouzil filtr na roztok. Stoji pres 500 ale krasne odstrani z vody necistoty kery ti zacpou jehly
pěkně to roste. ty větráky bych možná namířil trochec nahoru k výbojce...udělej k tomu nějakej dobrej zámek at je to originální ;) já osobně bych asi dal stínítko jiný když už tak blízko že se nedostává vrškům na boku světlo

eSeS shivu mám letos venku třeba ucejtíme jak mocná je shiva rozbíječka : )) zdarec :beer:
niemand007
tak se to nafukuje a nafukuje. viděl bych to na takovejch 55 dní +/-. úžasný jak ani nevim pomalu, že pěstuju. kostky furt vlhký a odpad jsem ještě nevylil. pH ani EC neměřim. ani nijak neproplachuju. akorát vždycky když měním roztok, tak mají 2 dny jen vodu s upraveným pH a enzymama (ty dávám i k hnojkám) a vypadá to pěkně. sranda match aneb vzbuďte mě, až to bude hotový ;)
saiklon
pekny komentare:-) ja osobne proplachuju uz jen pro ten pocit ze pro ne muzu neco delat;-) navic je dobry cas od casu, hlavne kdyz nedelas proplachy, promerit si ten odpad, muzou se ti zasolit a prestat zrat, o to vis se pripravis ve finale..
niemand007
že ty jsi četl FAQ? :D

jsem teda proměřil ten odpad a má 40cm na šířku, 70cm na délku a 50cm na výšku - takže bych řekl, že v pohodě, co myslíš?
:frog:
Machoman
citace:
Původní příspěvek od niemand007
že ty jsi četl FAQ? :D

jsem teda proměřil ten odpad a má 40cm na šířku, 70cm na délku a 50cm na výšku - takže bych řekl, že v pohodě, co myslíš?
:frog:


:teef: to je uplne super odpad:D

Konečne nekdo popisuje drip takovej,jakej dopravdy je;)

Můžeš nejak srovnat rychlost růstu,nakvet apod. bubbler/drip samo s přihlednutím na jiny geny,pokud tak bylo...počet kytek...
saiklon
citace:
Původní příspěvek od niemand007
že ty jsi četl FAQ? :D

jsem teda proměřil ten odpad a má 40cm na šířku, 70cm na délku a 50cm na výšku - takže bych řekl, že v pohodě, co myslíš?
:frog:



jo to by jeste slo:D
niemand007
citace:
Původní příspěvek od Machoman


Můžeš nejak srovnat rychlost růstu,nakvet apod. bubbler/drip samo s přihlednutím na jiny geny,pokud tak bylo...počet kytek...


no na růstu jsem to měl asi o 5 dní dýl na růstu než v bubláku (celkem 11 dní). jinak co se týká všeho ostatního, tak bych řekl, že je to stejný - první náznaky paliček během 10-14 dní. největší + (u dripu) bych viděl v tom, že na to nemusím pomalu šáhnout. prostě to jede, když je tam málo roztoku, tak tu nádobu na jednej straně podložím (aby bylo čerpadlo ponořený) a jedu vesele ještě tak 3-4 dny dál. netahám nic těžkýho a co se výsledku týče, čekám že sklizeň bude stejná, ne-li lepší než v bublu. to je dáno především tím, že neměním roztoky ob den a tudíž je menší šance, že to poseru...no zkrátka pohoda jak prase ;)
Slartibartfast
cau kdes kupoval ty vanicky na roztok a odpad a kolik asi stály?
niemand007
v baumaxu za cca 200,-
niemand007
už 4 dny proplachuju a kosu mám v plánu ve středu. vypadá to, že toho bude dost, lepí to jak prase a smrdí to jak skunk - naprosto bezproblémový kolo. stačí správně namíchat roztok a chodit to lámat jinak nic. krásná práce...těším se na další kola ;)

(fotky s vypnutým sodíkem jsou z 45.dne květu, s rozsvíceným z 50.týho)
Slartibartfast
cau mam otazku, s kolika ml zálivky si zacinal denně a o kolik si to asi zvyšoval časem.
FrYnK
citace:
Původní příspěvek od Slartibartfast
cau mam otazku, s kolika ml zálivky si zacinal denně a o kolik si to asi zvyšoval časem.


Je to jednoduchy zalivas tak casto jak je potreba, ze zacatku zkusis 2-3 zaliti denne jen chvilku, bud ti voda vytece jestli ne moc neresis jestli dost tak snizis bud cas zapnti cerpadla nebo uberes jedenc cykl, kdyz ti vytece malo roztoku nebo zadnej tak pridas zase bud cykl to je asi nejlepsi a nebo delku zapnuti cerpadla,, takhle celou dobu growu je to logicky
niemand007
přesně tak...já vlastně ani nevim kolik přesně, ale tuším že ke konci asi 6 cyklů po 2 minutách a téměř žádnej odpad. na začátku ty 3 až 4 cykly ;-)
niemand007
prej bych to tu měl nějak ukončit. vzhledem k tomu, že tu techniku i genetiku jsem jel poprvé, tak výsledky nebyly nijak ohromující. nicméně nebyly ani špatné. kouření dobrý a dost.a tady je teda ten KONEC.
:frog:Ď.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma