Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
CoFFee SHopy...........HolandSko - Klikni zde pro originální téma
Jokerrr
Cus Lidi ChTěl bych VěděT jak je to SE vsTUpem do COFFee SHopů v HolaNDu, mysLím Tím VěKOvou hraNICi.
Tim
Tam maji takovy velku JOINT a kdyz ti hlavasaha az nahoru a muzes potahnout............tak te pusti.
V opacnem pripade te vrati a reknou...smula no tak prid za 1-2 roky az povyrostes.
PS: nez tam pojedes, tak se nejdriv zmer a nebo si vem do kufru lodicky:-).
Piskot
to Tim

good :D:D:D


Ale ted vazne.Rekl bych,ze od 15 let ale u baru musis prisahat "cestny pionyrsky" ,ze nebudes slukovat.Jinak na tebe zavolaji babu jagu a to pak uvidis ten mazec :D
Jokerrr
To jako myslite vazne?!.....
acid.hack
Ja až si udělám řidičák. Moc se mě do toho nechce. Pojedu s kámošema na týden do holanska. A budu deně zkalenej, deně zkalenej. Jeď dokať můžeš. Pak až v sedmdesáti se strarejma kostěma budeš dělat hůůůůůůdůdůdůůdůůfůjůjů. Nebo co.
drinker hulič
ten vstup je od sestnacti, ale otazka jestli se kontrolujou obcanky, nebo se na to sere jako u nas v hospodach. kazdopadne v holandu huli z teenageru jen asi tak maximalne 2%, tak to tam maj vymakany (tam by mela ta šimšová sbalit ty svy rodice a jet tam na vyukovej tabor a mohla by vzit i toho svyho synka, "co frci na perniku" treba by se priucili oba)
hele, a nezavani to s tou vyskou diskriminaci? co treba tricetiletej liliputan? Pujcujou chudy? ja bych si stezoval, v jaky vysce je ten joint. co je to za model? Odkud to mas, ty demagogu, co??? :)
i kdyz v zemi Pima Fortuyna je to asi mozny, Pim by s tim urcite souhlasil, teda kdyby mu kulka nezastavila mysleni.
a arabove tam muzou?
Piskot
to drinker

Tak jsem se na to informoval a podle nejnovejsich holandskych zprav tam arabove muzou.Po 11.zari muzou pry arabove vsude.
Vystizne se k tomu vyjadril jeden z majitelu coffee shopu cituji:"Nestojime o to aby nam tu kvuli zakazu vstupu prileteli az ke stolu v dopravnim letadle." :D
vosa
tak to tam maj ok kdyz poustej od 16, uz se do holandu tesim jedu s rodicema ktery jsem naucil hulit
Gëbbel . von Strackmann
Taky tam jedu tagže bych rád věděl přesně určenou věkovou hranici 16 ? To se mi nezdá podle mě spíš 18 ale jestli 16 tag to mám v kapse(v papírku a v hlavně v hlavě)




YA smoke break you eye's
JFKALFA
v jednom shopu po nas chteli videt pasy, tusim ze tam byla cedule 18 ale me to bylo stejne jedno neb sem dlouho 20+
ten typ vubec netusil, vodkud ze to sme :)
Piskot
to plha

"zastavil me jeden arab a prodal mi 4g cehosi ruzovo bileho a hrozne dobreho za 25NLG"

Jestli to bylo studeny a v oplatku tak to byla zmrzlina.Ale za 25 NLG to je celkem dost.
cosmos
no já sem byl před pár dny v amstu a vstup byl od osmnácti, ale pasi nikde nechtěli
Al-Ban
Piškote, koukám, že si dneska zase ve formě :D :D :D.
Jen tak dál ;).
Graetar
Chachá, Piškote, ty jedeš! Docela jsem se tu zboural smíchy. A Timův měřící joint je taky dobrej frk :D :D :D
Gëbbel . von Strackmann
Tagže mi prostě radíte vniknout do coffee shopu a nechat se podat ??? Hm hm ...to to dopadne :)


Co oči nevidí , pusa nepoví
drinker hulič
abyste si nemysleli ze tady roznasim nepodlozene domnenky, tak citace z Velky knihy o konopi (fakt dobrej book, uz dlouho to tady propaguju):

podkapitola Holandsky pristup:

"...Mistni obcane a turiste si svobodne uzivaji hasis ve verejnych kavarnickach, ve kterych najdete v ruznych formach a jazycich toto upozorneni:
Zadne tvrde drogy. zadna agresivita. zadny prodej kradenych predmetu. zakaz vstupu pro osoby mladsi 16 let. v pripade poruseni..." a bla bla bla.

a v poctu hulici mladeze sem se taky moc nesek, pouze 3% holandskych teenageru huli.

a pokud tam jedes s parentama, tak oni by ti to kdyztak koupili, ne vosa?
Gëbbel . von Strackmann
É É É cožééé ??? Tagže vod 16 let vstup povolen ? ano ? Jako taghle me je 17 a kdyby to tam bylo vod 18 tag se tam nehrabu a ted na ty kamoše ano jedu tam s kámošema je jim víc než mě to jo , ale může se to pronášet ven ? Napadá mě že kdyby se to dalo pronášet ven (prodaj nejvíc 5g jedné osobě na den) tag že bych stoho mohl dýlovat dál ? Ale zase na druhou stranu tam je to tag jaqko tady pivo ...tag co ? dejte radu ...odkolika a jestli se to může pronášet ven ?






Smoke eye's
Piskot
Jezismarja samozrejme ze se to muze pronaset ven.Si myslis ze si u baru koupis 5g Jacka Herera a oni te kontrolujou jestli to tam vsechno vyhulis???
Jinak kofacu je tam je jak hub po desti a 5g se muzes koupit v kazdym z nich.Takze kdyz jich obejdes dvacet za den tak mas 100g.Chapes?
Tak jakych 5g na osobu na den???Nebo si myslis,ze ti daji razitko na celo "8.srpna si u nas tento manik koupil 5g a uz mu nic neprodavejte az zitra"??? :D:D:D
Paneboze to je svobodna zeme.Aha sorry jestli si tam zatim nebyl tak vlastne nemuzes vedet jak vypada svobodnej rozumnej stat.Tak to promin.V CR nic takove zazit nemuzes.Tam se zavira i za pampelisky proste postkomunistickej magorov.No ale CR neni sama podobnych debilnich vlad je na svete vic to je pravda.
Gëbbel . von Strackmann
Hm hm hm ...tag ted tu vypadam jako debil ... (Piškote dík)
vosa
to je jasny ze koupili
Huple
Byl jsem v Holandsku před dvěma týdny a všude je vstup od 18-ti let. Někde pasy chtějí vidět (většinou v Amstru), v Utrechtu si nás zase změřili pohledem a s úsměvem pustili dovnitř. Mimochodem: líbezné město Utrech rozhodně DOPORUČUJI za návštěvu, zvláště pak cofeeshop Bordeaux Rosse (nebo tak nějak) - 2,1 g Herrera za 12 euro.
Huple
Jo, a pokud pojedete někdo do Holandska autem, tak pozor na Kobru 11. Nám se stalo, že když jsme odjížděli v noci z Holandska, přepadla nás na německé straně hranice zásahovka německé dálniční policie. Bylo to fakt hustý, byli připraveni vytáhnout bouchačky a střílet. Naštěstí jsme s sebou měli kámoše a kámošku policisty (vážně!!!), tak jim ukázali placky a oni se trochu uklidnili. Pak nám řekli, že v Holandsku někdo udělal ozbrojený přepad a ti lupiči měli podobnou dodávku jako my, taky s SPZ LB (jsme z Liberce). NO, výborný! Nikomu nic nenašli, i když čmuchali, hošíci, čmuchali. To byl šok!!!!
Piskot
to Gëbbel . von Strackmann

Ale nevypadas jak debil.Ja to chapu protoze v zemi ktera nedokaze tolerovat lidskou svobodu je tezky si predstavit ze kousek dal je zeme jejiz vlada premysli jak pomoct lidem a ne jak jim podkopavat nohy.
Vazne si tam zajed a vychutnej si ten pocit.Stoji to za to.Mimochodem Amsterdam je krasny mesto.Hlavne vecer kdyz si sednes na breh nejakeho kanalu a kolem pluji pomalu houseboaty je krasna tepla noc a do toho das par prasku neceho dobryho tak je to parada.
Jo jeste kdyz bys nahodou chtel vedet co by se stalo kdyby si sedel s kamosema nekde vecer venku a koloval by joint a sel kolem policajt?Tak ti to reknu.NIC.Pokud nebudete delat bordel tak vam nikdo nic nerekne.
Tady mas K+ na cestu.
bmj
Je tam vstup od 18 let ale stejně je to jedno. Pokud nevypadáš na 14 tak ti prodají co chceš. Byl jsem tam a kupoval tam týpek (taky z Čech a tomu bylo 15 a bez problémů. Když tak si nech narůst vousy - to by mohlo pomoci.
Sun in your minds. Rastafari
Gëbbel . von Strackmann
Hej chlape ty si asi první co mi dal "K" Ale asi sem si jí nezasloužil ...Z VAŠICH ODPOVĚDÍ SEM SI UDĚLAL OBRÁZEK ASI TAKOVEJ ...nech se přeqvapit :)





Smoke eye's
Plany_jablicko
vubec se nemusis bat..budes prijemne prekvapenej...O vstup tam vubec nejde..Dovnitr muze asi kazdej voni po to be nepudou :) otazka je jestli vypadas mlade jestli ti to na baru prodaji...Ale jinak se tam potlouka spousta cernochu kteri nabizi Kosk ajiny srracky ale i oni maj gut dunn a hlavne levnej HASH :)
caravell
to all:

no ja tam byla a chteli po me videt pas, vypadam tag na sedumnact ale je mi 21 tagze bych rekla vod 18 vejs....
A jaký to je na hranicích,kontrolovali vás?
lordWilliam
NO samozřejmě že to tam maj od 18ti, alespoň když jsem tam byl tam v každým coffáči po mě chtěli pas nebo nějakej doklad že mi je nad 18 (snad kromě Dark Paradise, tam jim stačilo čestný slovo, čehož mladší turisté s oblibou využívali :-°)
olda
samolepky Vstup od 16 let jsem na kofíšopu pamatuju , to bylo myslím ještě v roce1992 , tenkrát taky šlo oficielně najednou koupit 30g teď už jen 5. Já začal kouřit až od 21 a jsem docela rád , to je ale každýho věc :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma