Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tam maji takovy velku JOINT a kdyz ti hlavasaha az nahoru a muzes potahnout............tak te pusti.
V opacnem pripade te vrati a reknou...smula no tak prid za 1-2 roky az povyrostes.
PS: nez tam pojedes, tak se nejdriv zmer a nebo si vem do kufru lodicky:-).
Ale ted vazne.Rekl bych,ze od 15 let ale u baru musis prisahat "cestny pionyrsky" ,ze nebudes slukovat.Jinak na tebe zavolaji babu jagu a to pak uvidis ten mazec
Ja až si udělám řidičák. Moc se mě do toho nechce. Pojedu s kámošema na týden do holanska. A budu deně zkalenej, deně zkalenej. Jeď dokať můžeš. Pak až v sedmdesáti se strarejma kostěma budeš dělat hůůůůůůdůdůdůůdůůfůjůjů. Nebo co.
ten vstup je od sestnacti, ale otazka jestli se kontrolujou obcanky, nebo se na to sere jako u nas v hospodach. kazdopadne v holandu huli z teenageru jen asi tak maximalne 2%, tak to tam maj vymakany (tam by mela ta šimšová sbalit ty svy rodice a jet tam na vyukovej tabor a mohla by vzit i toho svyho synka, "co frci na perniku" treba by se priucili oba)
hele, a nezavani to s tou vyskou diskriminaci? co treba tricetiletej liliputan? Pujcujou chudy? ja bych si stezoval, v jaky vysce je ten joint. co je to za model? Odkud to mas, ty demagogu, co???
i kdyz v zemi Pima Fortuyna je to asi mozny, Pim by s tim urcite souhlasil, teda kdyby mu kulka nezastavila mysleni.
a arabove tam muzou?
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Tak jsem se na to informoval a podle nejnovejsich holandskych zprav tam arabove muzou.Po 11.zari muzou pry arabove vsude.
Vystizne se k tomu vyjadril jeden z majitelu coffee shopu cituji:"Nestojime o to aby nam tu kvuli zakazu vstupu prileteli az ke stolu v dopravnim letadle."
Taky tam jedu tagže bych rád věděl přesně určenou věkovou hranici 16 ? To se mi nezdá podle mě spíš 18 ale jestli 16 tag to mám v kapse(v papírku a v hlavně v hlavě)
v jednom shopu po nas chteli videt pasy, tusim ze tam byla cedule 18 ale me to bylo stejne jedno neb sem dlouho 20+
ten typ vubec netusil, vodkud ze to sme
abyste si nemysleli ze tady roznasim nepodlozene domnenky, tak citace z Velky knihy o konopi (fakt dobrej book, uz dlouho to tady propaguju):
podkapitola Holandsky pristup:
"...Mistni obcane a turiste si svobodne uzivaji hasis ve verejnych kavarnickach, ve kterych najdete v ruznych formach a jazycich toto upozorneni:
Zadne tvrde drogy. zadna agresivita. zadny prodej kradenych predmetu. zakaz vstupu pro osoby mladsi 16 let. v pripade poruseni..." a bla bla bla.
a v poctu hulici mladeze sem se taky moc nesek, pouze 3% holandskych teenageru huli.
a pokud tam jedes s parentama, tak oni by ti to kdyztak koupili, ne vosa?
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash