Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: [1] 2 
,,09'' Out ,,09'' - Klikni zde pro originální téma
Nyc Diesel
Zdravím Groweři.

Nová sezona začíná :) minulej rok mi ze třech polí dvě sklidili čorky, tak doufám, že tenhle rok bude o poznání radostnější!

Řeč bude o:2x Blueberry , 2x Super skunk , 1x Himalaja gold , 2x Cheese , 1x White rhino , 3x New york city diesel ,2x Mazar, 2x Caramelicious, 2x Dutch dragon , 1x Azura, 1x A.M.S.

Hnojiva: Na růst kopřivy nebo popel+zemina+písek ( to si ještě rozmyslím ale asi vyhrajou kopřivy ), na květ pak slepičinec+mlíko, banány a tejden před zklizní zkusím cigaretový popel četl sem tady na G, že je to pak mazec tak to chci zkusit.

a na závěr políčka: kukuřice, příroda, balkon, rákos a kopřivy
Nyc Diesel
první fotky
SKUNK211
rastlinky uz su nice.........prajem vela slnka a malo coriek sory ak zasiram pak to smazem....vela zdaru
čaune
fandím ti .)
genetika velmi dobrá :) výběr hnojiv zajímavý. akorát si nejsem jistej tim slepičincem kterej je spíš na růst, co myslíš ;)

jináč ta hlína vypadá docela udusaně až bych řekl že tim trochu dusíš kořeny bacha na to ... plus se kytkám začíná něco nelíbit - zkontroloval bych si PH a nechával hlínu proschnout (napadlo mě že to neděláš - taky možnej důvod proč nevypadaj na 100%)

ještě ten flek na stromu - tam to bejvá fajn adventure ale hovno výsledky :teef: to bych si taky promyslel .)

ještě by mě zajímal původ genetiky

a to už je zatim všechno nechám tě už bejt :teef:
good luck
Nyc Diesel
citace:
Původní příspěvek od Mr. Review
Zdravím,
vidím velice pestrý výběr genetik.Ale hnojiva mě překvapily.Nebudeš vůbec hnojit značkovými?Proč?
Ať se daří

Nejsou na to bohužel finance, tak zkusím čistě přírodu.
Nyc Diesel
citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers
čaune
fandím ti .)
genetika velmi dobrá :) výběr hnojiv zajímavý. akorát si nejsem jistej tim slepičincem kterej je spíš na růst, co myslíš ;)

jináč ta hlína vypadá docela udusaně až bych řekl že tim trochu dusíš kořeny bacha na to ... plus se kytkám začíná něco nelíbit - zkontroloval bych si PH a nechával hlínu proschnout (napadlo mě že to neděláš - taky možnej důvod proč nevypadaj na 100%)

V treadu ,,přírodní hnojiva'' sem se dočetl, že na růst je dobrej slepičinec ještě smíchanej s mlíkem, alle když si to čtu tedkon podruhý, tak se spíš dočítám, že je dobrej na růst má hodně dusíku, tak to nevím co sem to předtím čet:D takže to hned opravím díky..
a co řikáš na ty kopřivy, myslíš si že je to dobrej nápad?

Ty fotky sou pořízený hnedkon po dovezení a přesazení , proto nevypadaj, tak jak by meli.

Na strom sem to ještě nedával, tak to chci zkusit chci tam dát tak 2-3 kytky . tak uvidíme :)
Zn.Stav-Dobry
Kopřivy jsou na růst super, hezky to po nich vyrazí. Na květ je ten slepičinec.
Trochu jsem hnojil kopřivama i na květ, ale už to dělat nebudu, měl jsem takové řídké palice a dávám to za vinu tomu.
Nyc Diesel
Tak teď nevím co mám dělat :confused:... RespectFlowers
radí slepičinec na růst Zn.Stav-Dobry
na květ...

Máte někdo zkušenosti se slepičincem, jestli je lepší na růst nebo na květ? Díky za odpovědi
Zn.Stav-Dobry
Věř mi, má fosfor, je na květ. Ale klidně ho per i na růst, řekl bych, že tím nic nepo.....
takhle - já na růst hnojim kopřivama plus asi dalšíma desítkama listů zkvašenejch...do květu to dám taky trochu (asi 1/3)
a ty slepičince já použiju první rok a je pravda že jsou tu pomíchané chaos informace co se týče slepičáků...ale většina info je právě na růst...
ale shrnul bych to asi takle - dusík i fosfor jsou dobrý i na růst i na květ akorátže v květu mín dusíku a v růstu mín fosforu

takže bych ti nakonec poradil používat to určitě v růstu a v květu klidně taky nic se tim nezkazí
a pro jistotu bych si na květ pořídil za pár šupů třeba biobizz bloom nebo plagrom bloom ;)
Nyc Diesel
Asi to tak udělám. na růst dám slepičinec a na květ pak koupím plangrom bloom 300kč to není tak hrozný :cox:
Nyc Diesel
Byl sem se dneska podívat na moje holčiny, jak se jim daří...(předevčírem sem je bohužel musel odstěhovat k babičče, jinak by mi je fotr:baseball: doma rozdupal:starwars: to sem nemohl dopustit)
přidávám pár fotek...
Nyc Diesel
předposlední fotka je blueberry ono to tam není k přečtení, tak aby ste věděli
kaktusx
Ahoj, rastlinky vyzerajú celkom dobre...a čo sa týka toho hnojiva tak slepačie ho*ná sú najlepšie práve na KVET>veľa fosforu...a na rast zase výluh zo žihľavy ktorý má veľa dusíku.
Ak už kupuješ na kvet značkové hnojivo tak radšej daj na rast ten výluh zo žihľav a iných rastliniek:)...no ale rozhodnutie je na tebe...
Nech sa darí

PEACEandLOVE
Zn.Stav-Dobry
Jsem rád, že to ještě někdo potvrdil.. Ty kopřivy vážně zkus. Ono ti to možná přijde divný, když to takhle slyšíš. Řikáš si možná, že to nemůže nic těm květinám dát, ale až to ucítíš....:)
Jo a hezky ti to roste.
Nyc Diesel
No někde sem to právě tady četl, že se slepičinec dává na květ. Jo ty kopřivy určitě zkusím váhal sem mezi tím popelem,ale tak když radíte kopřivy, tak je tam dám, už kopřivy začínaj růst, takže díky za ujasnění!:jumper:
J@m@L
Dávaj na kvet aj na rast a ľutovať nebudeš :) Aj keď pŕhľava má určite viac dusíku :)
Nyc Diesel
Roste to roste :) předpověď počasí je super, nejmín do do 10.5. má být teplo 15-24°C. V noci 0-7°C, kytky můžou bejt na balkoně i přes noc, ničeho se bát nemusim, nebo nemám pravdu? Ikdyž má být nula stupnů, mrznout snad nebude takže by mělo být všechno ok:)

Přidávám ještě pár novejch fotek, je to cca hodinu starý
Nyc Diesel
A ještě jak to vypadá pohromadě...
saytam
No ja teprv začínam a vy uz mate kytky jak kráva :D
Nyc Diesel
Jo jo, letos sem fakt nák začal dřív, asi je to tím nádherným počasím. Sou to řízky, takže sem už je skoro takhle velký dostal, vyrostli jen trošku, za dva měsíce to už bude jinej mazec:):D
saytam
Určitě at se vam to vydaří...Bohužel mel sem tu smulu že první várka se mi nevydařila tak zkoušim druhou kterou sem vysel včera...:rolleyes:
Squirrel
citace:
Původní příspěvek od Zn.Stav-Dobry
Věř mi, má fosfor, je na květ. Ale klidně ho per i na růst, řekl bych, že tím nic nepo.....

Já sázím roky do kopřiv, které jsou samy o sobě indikátorem půdy s vysokým obsahem dusíku a na květ používám taky slepičince, mají velký obsah fosforu. ať se daří
Time
Nyc Diesel : myslím že když je budeš dávat přes noc domů ,uvidíš že porostou líp . Nebydlím nikde v horách a pozoruji teď že to tak je . Přes noc je ještě moc zima a kytky to brzdí v růstu . Přežijou i 0°C ,ale nerostou ...
storm1249
citace:
Původní příspěvek od Squirrel

Já sázím roky do kopřiv, které jsou samy o sobě indikátorem půdy s vysokým obsahem dusíku a na květ používám taky slepičince, mají velký obsah fosforu. ať se daří

Tak to jsem rád.Mám to taky mezi kopřivama a ještě se to jima chystám hnojit takže doufám že to ok.
Jinak dneska v noci u nás mrzlo,museli jsme škrábat auto.Naštěstí jsem kyti večer schoval ale ty co jsou venku v mini skleníčku tak těm to jak jsem viděl asi ani moc neublížilo.
Nyc Diesel
Letos to chci dát taky do kopřip, co říkáte na rákos, někde sem čet, že to není nejlepsí, zajímá mě váš názor. Minulej rok sem to tam měl a docela dobrý kytky, škoda jen, že to někdo sklidil za mě:rocket: :(

Když už sem píšu, tak přídám pár dnešních fotek:) počitám, že to ještě tak 14 dní budu mít na balkoně a pak to někam šoupnu:micro:

1. foto je Super skunk
poslední Mazar ostatní snad přečtete..
Nyc Diesel
a další: :banana:
storm1249
mám ty kopřivy doslova všude kolem místa. taky nějaký trní a tak ale ne moc vysoký.Akorát :-) beru sebou vždycky psa,doufám že z toho že ho tam cítí maj srnky a podobný zvířátka respekt.
Jinak kyti máš docela velký na to že je konec dubna. ale máš to pěkný jen tak dál ;-)
Nyc Diesel
Hm..psa nemám, nechávám tam vlasy a vždycky to okolo políčka pochčiju.

Zítra jdu natrhat kopřivy, počitaám, že za 10 dní už budu hnojit :)

Jestli máte zkušenosti s lepším přírodním hnojením na růst, napište, budu rád.
Nyc Diesel
Zdarec G.
Dneska sem se byl podívat na kytky.. zdá se mi, že ta Himalaja gold záčíná kvíst, co vy na to? A z jednoho Super skunku je docela pěknej hybrid:D tady je pár fotek

:D:bravo:
Nyc Diesel
1. fotka je New york city diesel
předposlední Caramelicious
green man
no musim uznat kytičky ako sa patry
Nyc Diesel
green man: dík

snad do 10 dnů budu mít řízky2x kiwi skunk a 1x kc36 :)
Apartman
Čau, přijde mi, že některý jsou až moc žlutý-nezalejváš je až moc často? Podle bahna v květináči bych usoudil, že ano. Jestli mohu poradit, nech je pár dnů bez zálivky.-Byla by škoda o ně přijít ;)-neni to rostlina z bažin a mokřadů
Nyc Diesel
Apartman: Ty fotky sou nafocený těsně po zalití, mám je u babičky a ta je právě moc nezalila, když sem tam přišel byli docela dost suchý:(, tak sem je zalil a dneska sem se na ně byl podívat a připadalo mi jako by za ten den stršně moc vyrostli, byli úplně jiný než včera...i takový mohutnější:) prostš krása:) asi jim ta voda hodně pomohla:D potřebovali to. Teď je tak tři dny nechám v klidu, uvidím podle sucha.
Ortaniel
Kdy si je sadil ? Kolem půlky března ? Páč už je máš vceku fest velký :)
stream
cus...dotaz: kdy je budes presazovat..a mas na to nakou techniku abys neposkodil koreny kdyz je mas v tehle hlinenejch kvetinacich?? diky
Nyc Diesel
citace:
Původní příspěvek od Ortaniel
Kdy si je sadil ? Kolem půlky března ? Páč už je máš vceku fest velký :)

Čuss... :driver: Sou to řízky, mám je od 14.dubna.
Nyc Diesel
citace:
Původní příspěvek od stream
cus...dotaz: kdy je budes presazovat..a mas na to nakou techniku abys neposkodil koreny kdyz je mas v tehle hlinenejch kvetinacich?? diky

Čus. Přesazovat je budu, až to budou potřebovat. Náký to už potřebujou, tenhle víken se do toho pustím:) .

Je pravda, že situaci s květináčema sem dost podcenil, doma sme neměli, tak sem musel k babičce a ta měla tyhle, na nový nebyli finance:(
. V těch větších květináčích ty kytky nechám dýl, oni pěkně zakořeněj a pat hezky půjdou s hlínou, jako ,,bábovička'':):D
ale vůbec se na to netěším, snad to půjde dobře.
Nyc Diesel
Zdravím G, Včera sem se byl podívat na kytičky, jak se jim daří :)
tady je pár fotek:

Blueberry

Super skunk

Kiwi skunk

:)
Nyc Diesel
Dneska ssem kytky zalil kopřivama, uvidíme jaký to bude mít grády, jak holky povyrostou:)

Zředil sem to asi 1:10 to by mělo bejt v pohodě ne? Kopřivama sem hnojil poprví, doufám, že sem to nepřehnal:D

přidávám pár fotek, aby sme pak mohli porovnávat:))

New york city diesel

White rhino

Super skunk

Caramelicious

Mazar
Nyc Diesel
Nyc Diesel
Zdar! Chtěl bych se zeptat někoho zkušenějšího...
Mám ten výluh kopřiv zavíčkovat nebo to nechat otevřený? Ptám se proto, že někdo říká zavřít, někdo otevřít.. tak jak to teda má být? Nebo to je ůplně jedno jeslti to mám zavřený či ne? dík
Nazdar,to nejsou vinné kvasinky aby se to muselo zavíčkovat,ještě jsem to nikde nevidel aby to někdo zadělával-starší lidé.Bublinky musí někde unikat,starý hnuj když je slehlý,bez přísunu kyslíku vydrží nekolik let bez jakékoliv změny ale povrch je už rozložený-je tam kyslík,hnojiště se přehazuje aby se změnilo rychle na kompost
Nemáš zač.
Apartman
:shots: to bochne jak burčák:biglaugh:
luks
ja to mel zavrene pak sem to chtel otevrit a zkontrolovat no a on ten smrad vsude strikal :D :D takze na to treba jenom nasad vrsek a obcas ho zavri a protrepej :D
jsem slepej nebo ten caramel kvete?:frog:
Nyc Diesel
Všem mooc díky za rady :) !

Melvin: mě se to taky zdá. Nebo zdá, ona to je pravda začíná nakvítat:D NEní to až taková hrůza, trošku se sekne a vrátí se zase do růstu:)
Time
yo yo spršku od zavíčkovaných kopřiv jsem zažil , nebo to byly slepičáky ? to už přesně nevim ,ale byl to hnus epesní :rolleyes: takže určo nechat dýchat a "míchat"

a co se týče toho caramelious tak to nebude takže budeš hulit dřív ,ale spíše možná naopak . Kytka se Ti přepne zpátky na růst a bude chvíli zaseklá + Ti zřejmě zmutujou listy u ni , celkový šok ... u řízků daných takhle brzy ven se o stává ...
Nyc Diesel
Oj... spršku nechci:D dneska sem to otevřel:D dík za radu:)
jo s tou caramelou ještě uvidíme, snad se moc nezasekne.
Apartman
Le prt šok,-za všim hledáte šoky, jen nakvétá,-nekvete-to je rozdíl, takle vypadaly všechny fem. purple 1, který jsem jel min rok už po prvnim zubatym patře a nějak se nezasekly, normálně rostly. To, že nakvítá neznamená, že přestane róst
Nyc Diesel
Apartman: jo mě se tohle teď stalo asi u čtyřech kytek, začal jsem je pozorovat a když je teď porovnám s ostatníma, tak se nezasekli sou stějně pěkný jako ostatní:), takže máš pravdu, když začne kytka nakvítat není to žádná hrůza:)
Skunkor
Ale ňěco z toho že nakvetla si veme "neboj".:D
určitě jí to poznamená
Fandim aby nezhermafroditila atp..:-)))
Time
Apart*&NYC : však uvidíte , přeju ať je to ok ,ale každá kytka která mi byť sebemíň nakvetla tím byla poznamenaná , ne že bych Ti přál něco špatnýho ,ale ok to není , šok to pro tu kytku je to si říkejte co chcete
Nyc Diesel
No tak určitě ji to něco veme:mutant: nezůstane v květu a to je důležitý:)
Mašťák
KOukám, že jsi vsechny rizky hodil do kokosu. Moudra volba :) Od kolikatyho dne mas v planu nasadit hnojiva/postrik ?
Nyc Diesel
citace:
Původní příspěvek od Mašťák
KOukám, že jsi vsechny rizky hodil do kokosu. Moudra volba :) Od kolikatyho dne mas v planu nasadit hnojiva/postrik ?

Jo kokos:) počitám, že tak za 14 dní začnu hnojit kopořivama
palma
jn ten smrad kopriv je na bliti:bandit:...mozna sem mel az moc silnou koncentraci ae i tak :teef:
Nyc Diesel
Zdar. Včera sem byl pro pár řízků:) 2x Dutch dragon , 1x Mazar , 1x Azura, 1x A.M.S. děkuju za ně zdejšímu členovi! moooc pěkný:):bounce:

přidávám fotky.

Dutch dragon

Dutch dragon

Azura

A.M.S.

Mazar
Nyc Diesel
Zdravím všechny pěstitele a pěstitelky:) sem tu s novýma fotkama

New york city diesel ten už by potřeboval hodně rychle přesadit:( bohužel nejen tenhle skoro všechny by chtěli do většího, nemám ještě do čeho snad o víkendu už bych měl mít náký kyble:)

Blueberry

Blueberry

Super skunk

Cheese
Nyc Diesel
a další :)

Caramelicious

White rhino

Super skunk

:jumper: :)
čau čau.hezky ti to jede...jen bych
je přesadil a zastřihnul.:)a koukám,že ten karamel dál kvete a ted už i WR.to je v punku.:(jinak ta Azura...to je od jaké seedbanky?jsem ještě neslyšel a ani neviděl takovýto model.
Nyc Diesel
citace:
Původní příspěvek od Melvin
čau čau.hezky ti to jede...jen bych
je přesadil a zastřihnul.:)a koukám,že ten karamel dál kvete a ted už i WR.to je v punku.:(jinak ta Azura...to je od jaké seedbanky?jsem ještě neslyšel a ani neviděl takovýto model.

Zdarec. Jo přesadit potřebujou a to hodně rychle:/, jak sem psal vejš nemám květináče, budu je mit o víkendu, tak to musej ještě vydržet:(

Caramelicious a White rhino pořát nakvítaj, ,,Matkař'' od kterýho to mám říkal, podle jeho zkušnostíí se nemusím bát, kytka bude dál v růstu, že pouze nakvítá a to tak strašně nevadí:) věřím mu, protože je to opravdu ,,pan matkař'' děkuji mu za jeho pestrou a dobrou genetiku:) K+++++++

Azurku mám taky od něj:) na tu se obzvlášť těším:rasta:
Azura:
http://amsterdammarijuanaseeds.com/...9&product_id=43
Nyc Diesel
citace:
Původní příspěvek od sopka
Azura:
http://amsterdammarijuanaseeds.com/...9&product_id=43

sem na ni zvědavej jak se venku vyklube:)
red-bul
azurka je prima:)
Nyc Diesel
Dneska sem přesadil New york city diesel a Super skunk zítra budu pokračovat mám už dostat kyble:bravo:

New york city diesel

Super skunk

Caramelicious začína fialovět:)

Azura
Nyc Diesel
:mad:Bohužel kiwi skunk na kterej sem se tak těšil mi děda, když sekal přejel sekačkou:( kiwi totálně nasračku:( když sme pak přesazovali super skunk děda mi ho podával na balkon a květináč najednou prasknul takžee ss taky KO:( achjo,když se daří tak se daří:mad:
Nyc Diesel
Z dobrýho gesta mi vypadlo tohle semínko, tak sem ho zasadil snad to bude samička :)
Nyc Diesel
Dneska sem byl přesadit náký kytky do každýho kýble sem dal 2 žížalky, holky už krááásně voní:)

New york city diesel

Cheese

Super skunk

přesadil sem i no name
Nyc Diesel
Zdravím growers:beer:! Dneska sem se byl podívat na holky udělali mi zase radost:), když sem otevřel dveře na balkon hned mě do nosu praštila krásná vůůůně cannabisu:) dobrý je, že i babičce to voní říkala, že je ráda že to tam má, takový rostlinky prej ještě neviděla:D říkal sem jí, ať si ještě počká,pak to bude tepr vůně-kráásně skunkováá:leaf: už aby to bylo..

Dnešní fota

Super skunk vypadá to, že to bude pěknej keříček, zatím je to nejhezčí kytička:)

New york city diesel ten je hned za ss, on nám ještě ukáže jakou má sílu:)

Cheese ze začátku byl takovej zabržděnej, teď se začíná teprv rozjíždět:)
uvidíme za týden jak bude vypadat kdytky dostávaj kopřivovej výluh (3 tejdny starej) takže musej vystřelit:)

krásná Blueberka

a takhle se rozjíždí A.M.S. je z druhý várky řezů
Nyc Diesel
ukážu vám jak pokračuje nakvítání White rhina a Himalaja gold
nechám je ještě trošku povirůst a pak je budu zatmívat. Bude to takovej pokus a taky aby sem už něco ochutnal z letošku:)

Himalaja gold

White rhino
Nyc Diesel
Čorky vemou fakt všechno:grrr: vzali mi no name kterou sem měl na balkoně:mad: měla sotva 15cm, doufám že to bude samec:mutant:!!!

:megafon: čorky chcípněte! kurva to sem zase nasranej:shots: snad už sem si letos svoji smůlu vybral a teď se čorky budou kytkám vyhejbat obloukem!
Nyc Diesel
Dneska sem se byl podívat na holky, po pátečních kroupách vypadaj fakt hrozně:( kroupy a vítr udělali svý:( a dneska má bejt ještě hůř. Druká várka řízků určitě půjde dovnitř!

přidávám na ukázku pár fotek

Super skunk tady na tý fotce vidítě jak to potrhalo lístečky:(

New york city diesel :(

Cheese :(

Caramelicious :(

Cheese :( je asi nejvíc zdevastovanej:( (dejte plnou velikost)

:mad:
Nyc Diesel
a takhle vypadá druhá várka řízků.

Mazar

Azura

Dutch dragon

Ještě bych měl mít řízky White rusian a Jack herer :)
čest.nic si z toho nedělej,že jsou takhle poničený...oni se s tím poperou.:)
Jen bych ti poradil ten caramel zastřihnout,poněvadž to roste jak kráva do vejšky.SSák bude jasnej keříček,ale ten karamel podle mě bude pěkný vtáhlo,takže se bude muset pěkně šmikat a lámat.:teef:no nic..ať to frčí.máš pěkně pestrý jídelníček..jsem zvědav na Mazara venku.:bandit:
Nyc Diesel
Zdar Melvin. Jo poperou se stím:) jen mě štve jak teď vypadaj.
Cheese a Carameliciouse sem zaštípnul ten den co sem to fotil, taky se mi nelíbilo jak rostou do vejšky:/. Z SSáka bude pěknej keřííček mám z něj zatím největšíí radost:)

říkáš pestrý jídelníček...jsem rád, že sem měl tu možnost sehnat takovýhle genetiky mazar, azura, super skunk, dutch dragon, chees, caramelicious, a.m.s. ,himalaja gold tyhle genetiky sem nikdy:rasta: zajímá mě jak rostou..kvetou..zabarvujou se a hlavně jak chutnaj:) proto sem letos volil víc genetik:)
čaj čaj..tak jak to frčí kémo?:bandit:
Nyc Diesel
Zdar. O víkendu to jedu dát na políčka.. tak pak sem hodím fota:)
žiješ ještě?:teef:chtělo by to aktualizaci...už se těšíme:frog:
Nyc Diesel
citace:
Původní příspěvek od Melvin
žiješ ještě?:teef:chtělo by to aktualizaci...už se těšíme:frog:

Zdar jo žiju:D já teď vůbec nebyl na PC-málo času:D když sme šli holky s kamarádem přesadit, zapomněl sem blbec doma foťák, kamarád něco nafotil na mobil zítra mi snad pošle fotky, tak sem něco hodím:)
Nyc Diesel
Tak sem tady s fotkama, jak byli ty deště bouřky a zima holky se trošku sekly a moc nevyrostly, tak teď už snad vystřelej:D:)

pole č.1

foceno 7.června

Super skunk , New york city diesel a dvě kytky kamaráda

zleva
Cheese, Blueberka
, Super skunk vpravo, jak tam je samotná to je kamaráda azura:)

Super skunk
Nyc Diesel
Pole č.2

foceno 8. června

New york city diesel

Himalaja gold a New york city diesel
Nyc Diesel
Pole č.3 kopřivy

Foceno 8. června

White rhino

ještě tam je vzadu jedna kytka myslím že cheese
Nyc Diesel
Pole č.4 rákos

foceno 7. června

miny žabička:D

všechny pole co se týče sluníčka sme docela vychytali de na ně od rána skoro do západu:)
Nyc Diesel
Tohle je New york city diesel u babičky na zahradě. O víkendu se pojedem podívat na políčka, jak se holky chytili, pak sem hodím fota.
Nyc Diesel
Zdravím G. :bounce:

Tak sem se konečně dostal domů na net. Minulej tejden sme se byli podívat na políčka:) holky se už začínaj pomalu chytat:) nasypali sme okolo kytek vanish na slimáky. Půjdem tam až za 14 dní, tak snad už konečne holky vystřelej až do nebes:D

Pole č.1
foceno 20.června
Super skunk

Cheese

Pole č.3 kopřivy
foceno 20.června
zítra sem ještě přibude Dutch dragon a Mazar

White rhino

u babičky
foceno 27.června

Himalaja gold

New york city diesel
malejcernousek*
hoj,chtel sem se te zeptat,jestli jsi uz nedky v minulosti jel ten NYC diesel a jak jsi byl spokojeny?popr.jestli nemas nejaky photos z minulyho roku...kdy dokvital atd.. ?? dik moc
Skunkor
citace:
Původní příspěvek od malejcernousek*
hoj,chtel sem se te zeptat,jestli jsi uz nedky v minulosti jel ten NYC diesel a jak jsi byl spokojeny?popr.jestli nemas nejaky photos z minulyho roku...kdy dokvital atd.. ?? dik moc

Skus "Hledání třeba najdeš :-D
Nyc Diesel
citace:
Původní příspěvek od malejcernousek*

čus, minulej rok sme ho jeli, ale nedojel nám sehnali sme dost pozdě řízky, lidi co si od nás vzali řízky si ho dost chválili. fotky z květu nemám. tohle je posledni fotka co mám.
Nyc Diesel
nyc. škoda fotky z květu má kamarád jel ted do chorvat.

jinak byli sme se podívat na holky... už se docela pěkně vybarvujou. šli sme tam po 9 dnech a rozdíl byl docela velkej (vyrostli) :) fotky dodám hned až budu mít čas.
Nyc Diesel
Zdravím všechny growerky a growery:frog: tak sem tady s fotkama. Myslel sem, že sem toho nafotil víc:D museli sme tam jít v noci, takže fotky nic moc.

dneska jich sem hodím jenom pár, příště se určitě polepším:D
půjdeme se na ně podívat za 14 dní až kamarád přijede z dovolený. Už se těším, až uvídím, jak se holky zase vytáhli:)

pole č.1

foceno 29.června

Cheese

Super skunk

Pole č.3 kopřivy
- dal sem sem ještě dutch dragona a mazara z druhý várky řízků příště budou fota

foceno 29. června

White rhino to si myslím, že se pěkně vytáhlo za těch 9 dnů co sme tam byli naposled:)

cheese

Nyc Diesel
Rozhodl sem se, že Vám ukážu i černou stránku mýho pěstu. Azura kdy ta už se konečně rozjede? Před 3 dny sem ji přesadil do tohodle kýblu předtím byla v menším květináči pořád nechtěla vyrůst nevěděl sem proč? Když sem ji přesadil zrovna bylo období dešťů 14 dní v kuse lilo možná víc a kytka byla na dešti to ji asi taky moc nepomohlo neměl sem kytky u sebe, takže sem je nemohl hlídat. Pak se udělalo hezky, tak sem ji pořád vystavoval na sluníčko, ale nic se nezměnilo poslední možnoost byla přesadit, když sem přesazoval zjistil sem, že ze spoda nalezli mravenci a udělali si v její hlíně domeček nevím jeslti mravenci můžou ožírat kořeny spíš bych řek, že kytce vadilo, jak odnášeli hlínu a pak kořeny neměli kam růst. Co myslíte? snad se už teď rozjede:)
Nyc Diesel
Tohle je Caramelicious :D
když sem ji po cca 50 dnech přesazoval do většího květináče neměla skoro žádný kořínky. sem zvědavej co z ni bude... aspoň na ochutnání:)

foceno 20.května

dnes

dnes:frog:
Nyc Diesel
New york city diesel :)
párkrát dostal kopřivy.
Rasic
citace:
Původní příspěvek od Nyc Diesel
nyc. škoda fotky z květu má kamarád jel ted do chorvat.

jinak byli sme se podívat na holky... už se docela pěkně vybarvujou. šli sme tam po 9 dnech a rozdíl byl docela velkej (vyrostli) :) fotky dodám hned až budu mít čas.
Rasic
citace:
Původní příspěvek od Nyc Diesel

čus, minulej rok sme ho jeli, ale nedojel nám sehnali sme dost pozdě řízky, lidi co si od nás vzali řízky si ho dost chválili. fotky z květu nemám. tohle je posledni fotka co mám.

zdravim : )) rizky nyca byly privezeny 11.cervna, takze docela pozde, jeste na tenhle model, kterej zraje o neco dyl...nakonec byla dobra jen jedna kytka kterou sem mel v kyblu doma, co jsme meli v prirode, tak zplesnivelo ale palice stejne zadny, tak snad se mi povedou ty fotky sem dat :D [/B][/QUOTE]
Rasic
ale jinak to byl v klidu model, zhuloval na pohodu a vsichni si ho jen chvalili, ale je to spis takova chutovka, jsou lepsi modely na ven, ale urcite ho zkuste : )) :D
Nyc Diesel
Zdravím grower's :)

Ve středu sme se byli po dvou tejdnech podívat na holky:) prodírali sme se přes kopřivy byli vyší než my a já frajer si šel v trenkách a tričku:D ještě teď se drápu:D
super skunk je zatiím bezkonkurenčně nejlepší:)

pole č.1

Cheese

Super skunk

vlevo New york city diesel, Cheese a vzadu
Super skunk
Nyc Diesel
Pole č.2
New york city diesel

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma