Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
,,09'' Out ,,09'' - Klikni zde pro originální téma
Nyc Diesel
Pole č.3 kopřivy

White rhino

White rhino tohle musela udělat náká zvěř, viděll bych to na prase :baseball: :- ))

cheese

Mazar druhá várka řízků
Nyc Diesel
Dneska sem se byl podívat u babičky jak ji to tam roste:):D
Azurka už začíná růst....už taky bylo na čase :grrr:
himalaja gold to je pěkná mrdka:D

Azura a
Himalaja gold

A.M.S.

New york city diesel už začíná krásně vonět:) miluju jeho vůni:love: :D
4au Diesel a všichni.Po domluvě s Dieselákem mi bylo umožněno
dát sem moje kytky k porovnání.:)Jsou v lese ve vykopaných
dírách s namíchaným mediem.Dvakrát fiknuto FIM,dvakrát pohnojeno
Kristalonem start.Na cestě užjsou hnojky Canna bio vega a flores.
K tomu ještě PKčko od Atami.Jen chci upozornit,že kytky byly po dobu dvou měsíců zality pouze jednou a to to ani nepotřebovaly.:teef:Jinak ještě mám u souseda GWS,Ice,2krát Orange bud.Ale nepřeje si to publikovat,takže třeba při sklizni to cvaknu.:frog:
Sorry za fotky..Byl jsem řádně zprasen.:D:pimp:
1.Ruderalis Skunk v kuku
2.SS 1
3.SS 2
4.-5.Caramel
keep growing:bandit:
Nyc Diesel
Up jak se daří holkám u babičky:)

New york city diesel vypadá to, že by z zněj něco málo mohlo bejt :-))

A.M.S. ještě potřebuje čas;)
Nyc Diesel
A teď jak vypadá černá stránka:-)) :D

Azura vypadá to že se slušně rozjíždí pomalu ale jistě:) vůbec sem ji nezaštipoval

Caramelicious :frog: na ni sem fakt zvědavej:D melvin má o trošku hezčí caramel:D
Nyc Diesel
Zhruba po 10dnech sme se byli s kámošem podívat na naše holky:) už se pro ně připravuje slepičinec:)

pole č.1

hodně mě zamrzelo když sem to viděl:/ skoro všechny leželi na zemi:mad: několikrát se tady prohnal silnej vítr:grrr:

Cheese (1,2)

Blueberry (3)

Super skunk (4,5)
Nyc Diesel
New york city diesel

Pole č.2
nyc byl taky na zemi:(

Himalaja gold a New york city diesel
Nyc Diesel
Pole č.3 kopřivy

White rhino (1,2)

cheese

Mazar druhá várka řízků

kamaráda GD pěknej keříček:)
Nyc Diesel
Zdravím Grower's :smoker:
Kytičkám se docela daří:) zatím ani jednou nehnojeny.
fotky sou 3 dny starý. Bohužel nemám foťák je v opravně tak vám nemůžu ukázat jak se daří holkám u babičky azurka se krásně vzpamatovalaa krásně se větví:)
nyc povyrost a nádherně voní:) prasečinec caramelicious je vostrej:D
snad už budu mít foťák ještě ste nevideli dutch dragona a cheese co mám na chatě u babičky.
pole č.1
Super skunk

Blueberry

Cheese
Nyc Diesel
Pole č.2

Himalaja gold

New york city diesel
Nyc Diesel
Pole č.3 kopřivy

GD

White rhino

cheese

Mazar druhá várka řízků

Hlídač:frog:
Nyc Diesel
Snad už to budě všechno nakvítat. zatím pořád nic:mad:
aby sme to nezklízeli na Vánoce:D
Nyc Diesel
Dneska sem konečně nafotil holky u babičky. Konečně už začínaj nakvítat. Párkrát sem pohnojil kopřivama.

New york city diesel (1,2)

A.M.S. druhá várka žízků

Azurka druhá várka žízků (4,5)
Nyc Diesel
Zdravím growers. Po delší době sem tu s fotkama.. zatím jen to co je u babičky.. v pondělí se jedem podívat na ostatní políčka už se těším:))

Holky byli včera poprvé pohnojeny slepičincem.

Azurka druhá várka žízků (1,2,3)

New york city diesel (4,5)
Nyc Diesel

A.M.S. (1,2)

kriplík Caramelicious
Nyc Diesel
Zdar! Minulej tejden sme se s kamarádem byli podívat na řízky jak se jim daří. A co myslíte... nebyli tam:mad: 12 nezralejch kytek v prdeli! Taková škoda ty lidi sou fakt vymletý vemou nezralí kytky. Už ale víme kdo to byl a dokonce sme to i viděli.. suší to v zaziplím stanu naházení na sobě(viz fota). FAkt kokoot vymletej! Aspoň že víme kdo to je...pomsta bude sladká:)) nejdřív mu pojedem rozbít hubu osobně a pak...pak se uvidí co dál ..aspoň z nej vymlátit peníze co sme do toho investovali.
acheron
daj potom vediet ako to s nim dopadlo, celkom by ma zaujimala reakcia toho debila na vasu "navsetvu" ... tie kytky by som zobral aspon na mlieko alebo mast
Smoker&Joker
Tak to jsem taky zvědavej, tady u nás už taky vim o dvouch čorkách, a to že sme malý městečko, jsou tu lidi který choděj vyložene po lesích a hledaj kytky, teď tady jeden zmrd očoroval kytky přímo ze zahrady, a co nepobral tak zlámál..lidi jsou svině..přeji hodně štěstí s durbanem a HH
No to si dělaš prdel!!! no to bych se posral to si dělte fakt srandu a on si to dá dostanu typuji asi bezděčko co? no tak to fakt nechápu jako lidi jsou zmrdi neže ne a tohle je fakt moc jako dejtemu co proto a asi bude většina souhlasit? dejtemu co proto za všechny grower!!! UPŘÍMNOU SOUSTRAST!!!
Nyc Diesel
Prej mu je 19 a je to náká troska vyfetlá. Měl to asi na mlíko protože tohle by nikdy normální člověk nevzal takhle nedozrálí:mad:. O víkendu se to pořeší on není z našeho města ještě musíme zjistit kde bydlí a tak.. Už se teším až se s ním potkáme! Určitě pak dám vědět jak to dopadlo.
Nyc Diesel
citace:
Původní příspěvek od Smoker&Joker
Tak to jsem taky zvědavej, tady u nás už taky vim o dvouch čorkách, a to že sme malý městečko, jsou tu lidi který choděj vyložene po lesích a hledaj kytky, teď tady jeden zmrd očoroval kytky přímo ze zahrady, a co nepobral tak zlámál..lidi jsou svině..přeji hodně štěstí s durbanem a HH

Tak tohel je taky moc..co nepobral tak zlámal fakt zlámat jim pak ruce !!

jinak durbana nemám a ani sem letos neměl. a HG mi ted vzali:( vlastně neee ještě jednu mám ale je to takovej kripl ale aspoň něco:):D

součastnej stav teď: 1x NYC, 1. A.M.S, 1x ta HG, 1x Caramel z nej bude tak 10g a budu rad. , 1x Cheese, 1x dutch dragon a 1x azurka.... kousek místa kde sme byli okradení máme ještě asi 4 kytky.. to nevíme co s nima? páč si myslíme že je taky určitě viděl to tam musel všude prošmajdat.. ale zkosit je ted na mliko to je nahovno chce to ještě aby to vydrželo ještě aspoň 7..10 dní a vzít si to a užít si je jinak:)
Nyc Diesel
Zdravím growers!
Tak sme se byli podívat na kytky, ještě tam sou! :o))

cheese (1,2)

White rhino (3,4)

Dutch dragon druhá várka řízků (5)
Nyc Diesel
Mazar druhá várka řízků (1,2)

kamaráda blueberka a GD

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma