outdoorista |
White Russian
řezy od člena saiklon
600W
15.dní 18/6
68.dní 12/12
flushing 15.dní
hnojiva od Advanced Nutrients:
(Iguana Juice Bloom,Big Bud,B52,Bud Candy,OverDrive,Piranha,Tarantula,Voodoo Juice,Final Phase)
nemohu si pomoci, ale přijde mi tento phenotyp WR spíše jako výnosnější verze Nebuly, jak chutí, tak vzhledem, chutově je to bomba, velmi medově ovocná chut i vůně, výnos průměrný až nadprůměrný:smoker: |
|
|
outdoorista |
Bubble Gum
z řezů, původ T.H.Seeds
600W
15.dní 18/6
65.dní 12/12
flushing 15.dní
(Iguana Juice Bloom,Big Bud,B52,Bud Candy,OverDrive,Piranha,Tarantula,Voodoo Juice,Final Phase)
tato odrůda se zřejmě musí selektovat tak z několika desítek semen, jinak nezískáte tu žvýkačkovou chut, díky které se to pojmenovalo BG, ani tento BG nechutnal jako jako žvýkačka, bohužel, oproti tomu výnos byl neuvěřitelně nadprůměrný:smoker: |
|
|
outdoorista |
Medicine Man
řezy od Mrakoplase
600W
15.dní 18/6
63.dní 12/12
flushing 13.dní
chut byla jaksi něco mezi pepřem a nemocničním smradem:D, výnos průměrný, síla neuvěřitelná:smoker: |
|
|
Dr.Kari |
Super Skunk (sensi seeds)
250W osram-plantstar
21 dní 18/6
53dni 12/12
6l plagron growmix
Plagron grow, bloom, enzimy, green sensation, AH Final solution |
|
|
outdoorista |
Purpuera Ticinensis#4
řezy od Mrakoplase
600W
0.dní 18/6
65.dní 12/12
flushing 15.dní
(Iguana Juice Bloom,Big Bud,B52,Bud Candy,OverDrive,Bud Factor X,Bud Ignitor,Piranha,Tarantula,Voodoo Juice,Final Phase)
není to špatná odrůda, ale dle mého názoru jednoznačný outdoor, co se týče výnosu je velmi, ale velmi nadprůměrný, chut sladká i když lehce ''trávová'', při přezrátí ztrácí své sativové vlastnosti,odolná vůči plísním a chorobám, hodně obsypaná:smoker: |
|
|
R35 |
Void: 70. den květu.
Osvětlení: 600w, plantastar.
Substrát: Canna.
Hnojiva: Převážně AHN |
|
|
Bárt |
Super Skunk 8ks ( ideál je 9)
400W
Kokos
Max EC 1,8 hnojiva JungleindaBox bez kořenáků, boosterů
Sladká vůně
Excelentní tvrdost palic (i spodků) :bravo:
Vlastní klony
Květ 60 dní , ale měly teplotu jen 15st.C a to vždy prodlouží dobu květu. Při teplotě do 28st.C je květ bez problému do 50dní.
Jo a dole na fotce jsou ostříhané jen 2 kytky. |
|
|
Zedy |
Sour Diesel (od jusra)
- hlína(kompost, substrát, perlit) v dripu
- 25dní růst CFL 150W/55dní květ Elektrox 200W Flower
- Atami Grow + Bloom, ATAzyme
- první zkušenost s CFLkou a docela pěkný malý kamínky, jak říkám ,,malá radost"!
- po boji s listovou plísní ve 12.dnu květu (výhra s BioTonem) a následnýma sviluškama v půlce květu (výhra se SviluStopem) z toho vyšly holky ještě dobře! |
|
|
Zedy |
The Purps (od jusra)
- stejný podmínky jako slečna v příspěvku nad;)
- jinak se dle mýho trochu projevily náznaky přesvícení u nejvrchnějších palic. |
|
|
Namer017 |
1600W
Komplet Canna+ Plagron Green sensation+ Final solution
Hlina Canna terra profesional |
|
|
el.locos |
Tutanchamon 70 dni květ
600W GIB Flower extreme
Light mix od Biobizz
Klon - od člena Romulan
Hnojky - komplet sada od Biobizz |
|
|
|
Od člena pyroman80.
Hnojeno B'cuzz Soil A&B.
Hlína grow mix od Plagronu.
Růst 30 dní, květ 60 dní pod Philips MASTER SON-T PIA Plus 250w. |
|
|
el.locos |
New York City Diesel - 76dni květ
600W GIB Flower extreme
Light mix od Biobizz
Ze semen - original od Somaseeds
Hnojky - komplet sada od Biobizz |
|
|
strýček pompo |
Kali mist 600W 90dní na květu
hnojeno BIOBIZZ, PK 13-14
chut hodně citrusová a výrazná
výnos 99,2g na kytce |
|
|
strýček pompo |
600W 56dní květ
hnojky biobizz, PK 13-14 |
|
|
Jpt |
Apollo 11 z řezu od místního "poloboha" matkaře :d
600W Hps pražilo na rainforest.
Hnojky Ghe( jen bloom a micro) + PK 13/14 od atami.
Ec ke konci max 1,5.
Ph kolem 5,7 celou dobu
Pruplach tyden final solution
58 dni na Q. |
|
|
Jpt |
Pepr z řezu od místního "poloboha" matkaře :d
600W Hps pražilo na rainforest.
Hnojky Ghe( jen bloom a micro) + PK 13/14 od atami.
Ec ke konci max 1,5.
Ph kolem 5,7 celou dobu
Pruplach tyden final solution
58 dni na Q. |
|
|
Happy_Mirec |
S.A.G.E. 65.den (75. dni na 12/12)
600w
Hlína
ATAMI ATA XL, ATA TERRA LEAVES, ATA TERRA MAX, ATA PK 13-14, poslednich 10 dnu zalivka vodou
Sage ma opravdu enormni tvorbu pryskyrice, zadna jina kytka ji tolik nikdy nemela. Tvori par centralnich vetvi, kde vyrostou opravdu salamy :-) Voni stejne jako chutna......hlina z lesa :-)
Urcite doporucuju, jeden z modelu, ktere mam v boxiku kazde kolo.
|
|
|
Happy_Mirec |
Dany Boy 65.den kvetu (75.dni na 12/12)
600w
Hlína
ATAMI ATA XL, ATA TERRA LEAVES, ATA TERRA MAX, ATA PK 13-14, poslednich 10 dnu zalivka vodou
Deny boy ma okouzlujici stavbu palic. Je proste roztomilej, trosku mi pripomina stavbou chronica. Po prepnuti neskutecne preroste, coz pro me bylo celkem nezadouci, a udela extra long vetve. Jinak vune......hmmmm mnam, jahody. Nikdy jsem nic takovyho necitil. Opravdu vydareny modylek. |
|
|
Happy_Mirec |
Ed Rozhental Super Bud 65.den kvetu (cca 75.dni na 12/12)
600w
Hlína
Ed tvori palicky sice mensi, ale malo listnate, voni mi tak nejak jako kiwi spolecne se surovym plastem :-) Vetvi se celkem fajnove, mel jsem akorad nejake problemi na rustu, ale v kvetu pak poradne prekvapil. Chutna dost korenite. |
|
|
Grazzl |
Autoblueberry 80 dni na 18/6
400 w
Plagron grow mix
Atami - terra max,terra leaves,rootfast,atazyme,bloombastic,Bio nova-
PK 13-14,Grotek monster bloom.
Posledních 14 dni o vodě
stavba palic celkem řídkost ale smrad hodně ovocnej ,chuŤ pecková 14 dni pruplachu je dozd znát silnej kouř gaučovka k playstationu:D |
|
|
woytishek |
Critical + ( Dinafem seeds )
250w GIB fl.spectre
Atami - Janeco light mix
Plagron - Terra Bloom and Grow, Enzymes, Pk 13-14, Phytamin
Atami - Roots, Bloombastic |
|
|
zajonc |
durga mata.. by Machoman...
tímto díku dík...
okolo 3 týdnů na růstu pozohýbana kolínky..
květ 60 dní nepočitám 12dnů po přepnutí...
coco+light mix ... v dripu na kapiláry poměr asik 4x1,5
hnojky GHE a blooombastiks :) |
|
|
mysak |
El Alqumist-Sam Sara
36 dni 18/12 65dni 12/12
ligh mix
AH 1 2 3 Pk canna,phytamin,enzymy AH
400w z prvu tesla ,kvet Philips MSTP |
|
|
mysak |
Green love Potion Sam Sara
36 dni 18/12 65dni 12/12
ligh mix
400w z prvu tesla ,kvet Philips MSTP. |
|
|
mysak |
Punky Lion Sam Sara
36 dni 18/12 65dni 12/12
ligh mix
400w z prvu tesla ,kvet Philips MSTP |
|
|
mikael |
Woodoo x Chronic (klon Hlava)
40.den 12/12 pod 150w, Hlína
Foto 2. - sušárna po 70.dni na květu ukázala růžky :)
Zbytek fotek jsou ze 40.dne
Hnojeno: fish mix, Alga Grow, Alga Bloom.
Nenáročná krásná rostlina
Chuť ovocná až zemitá, kouř jemný nasládlý.
Účinky:
Při opatrném kouření je to tripová jízda, výborná na výlety, do společnosti, na párty atd.
Při vykouření většího množství, je to cesta mimo realitu se spánkovým zakončením.
U mě 8/10 |
|
|
outdoorista |
S.A.G.E.
řezy od Haryho
600W
14.dní 18/6
63.dní 12/12
flushing 13.dní
(Iguana Juice Bloom,Big Bud,B52,Bud Candy,OverDrive,Bud Factor X,Bud Ignitor,Piranha,Tarantula,Sensizym,Voodoo Juice,Final Phase)
Hary vybral moc dobrej phenotyp,typická kysele-štiplavá vůně,jak voní tak i chutná,trochu jako rebarbora,výnosově a potencí je to velmi nadprůměrný model;) |
|
|
outdoorista |
Passion#1 x (G13 x Matanuska Thunder Fuck)
řezy od Mrakoplase
600W
14.dní 18/6
63.dní 12/12
flushing 13.dní
(Iguana Juice Bloom,Big Bud,B52,Bud Candy,OverDrive,Bud Factor X,Bud Ignitor,Piranha,Tarantula,Sensizym,Voodoo Juice,Final Phase)
Toto je vyloženě outdoorovej strain,na indoor se moc nehodí,protože po usušení chutná dosti mdle,lehce štiplavě,ale spíše venkovkovitě,ale výnosem a odolností nadprůměrný:D |
|
|
outdoorista |
White Russian x C4
je to cross řezů samice WR a samce C4,opylení jsem provedl já,řezy jsou od Haryho
600W
14.dní 18/6
65.dní 12/12
flushing 15.dní
Selekce neproběhla,prostě jsem zasadil 5 semen,z toho byly 4 samice a z nich 3 různé phenotypy,ze kterých jsem vybral tento,protože je velmi ale opravdu velmi odolný prosti všemu savému a žravému hmyzu a proti většině druhů plísní(listová,padlí,kořenová).Je to dobrý cross,nejlepší je na něm asi ta vůně,která je cítit na míle;) |
|
|
outdoorista |
Apollo 11
řezy od Haryho
600W
14.dní 18/6
63.dní 12/12
flushing 13.dní
Apollo je jedna z nejobsypanějších odrůd na které jsem narazil,hodně mi připomíná Four Way od Nirvany,takže jsem to risknul a trochu jsem Apollo naprášil pylem ze semce Four Way;)
Možná jsem čekal trochu více od chuti,ale co nahradilo chut je síla a výnos,který je nadprůměrný a rostlina sama o sobě byla velmi odolná vůči škůdcům a chorobám stejně jako WR x C4:) |
|
|
outdoorista |
White Russian
řezy od Haryho
600W
14.dní 18/6
63.dní 12/12
flushing 13.dní
Je to klasickej Rus,chutově a vůní a celkem stavbou identický jako Rus co má Saiklon,velmi náchylný na padlí,chutově jako Nebula.Výnosově je to průměrné/nadprůměrné;) |
|
|
outdoorista |
Blue Satellite
řez z vlastní matky
600W
30.dní 18/6
63.dní 12/12
flushing 13.dní
Dostal jsem k opravdu velké objednávce semen z Anglie ještě před mnoha mnoha lety jako bonus semena Blue Satellite,kde DJ Short a Breeder Steva ze Spice of Life jsou šlechtitelé tohoto skvostu.Strašně špatně se řízkuje(chytne se tak 1/10 řezů),velmi náchylné na padlí a listovou plísen,ale co se týče síly je to jedno z těch nejsilnějších a vzhledově zajímavějších odrůd,výnos velmi podprůměrný a tipoval bych že 50% váhy paličky je jen pryskyřice:D
Chutově mdlý až kovový nádech,vhodný i do hydroponie;) |
|
|
outdoorista |
Danny Boy
řezy od Haryho
600W
14.dní 18/6
58.dní 12/12
flushing 13.dní
Danny je klasika,ne jeden člověk řekne že cítí nádech jahod:D
Já osobně cítím lehce jahody s kovovou dochutí,možná trochu hnijící ovoce,těžko říct,ale je to můj oblíbený strain.Je sice náchylný na padlí a listovou plísen a i když jsem se snažil toho zbavit peroxidem vodíku(7,5%) i Bud Rot Stopem a měl jsem na kyti málo času,takže to docela odnesli co se týče padlí:rolleyes:
Výnosově je to průměrná odrůda,ale chut a vzhled to vynahrazují,Danny má tendence fialovět když mu dáte nižší teploty přes noc;) |
|
|
outdoorista |
Cinderella 99
řezy od Haryho
600W
14.dní 18/6
63.dní 12/12
flushing 13.dní
Velmi sladká odrůda,ale neni to ta Cindy jako dříve,škoda.I tak jsem byl však spokojen,leč jsem to nečekal,tak výnos byl nadprůměrný.Popelka je náchylná na padlí,bohužel plísen uvnitř palice byla nemilosrdná a pálka jako pěst šla do kytek:D |
|
|
outdoorista |
Critical Mass
řezy od Haryho
600W
14.dní 18/6
60.dní 12/12
flushing 10.dní
Typický Critical,sladká vůně,málo listů,výnos je velmi ale velmi nadprůměrný až neuvěřitelně.Jedná se o Haryho pheno #3.Není tak náchylný na padlí,ale hlídat se to musí,kvete oprvdu rychle,na fotkách je lehce přezrálý,bývá hotový mezi 50-55 dnem:) |
|
|
outdoorista |
Chesseberry Haze
řezy od Mrakoplase
600W
14.dní 18/6
68.dní 12/12
flushing 18.dní
Můj velmi oblíbený model,nejen pro to že její chut je tak sametově sladká,lehká,jemná a sativová,ale také proto že je to nejvýnosnější a nejodolnější odrůda co jsem vlastně pěstoval,žádné plísně,žádné padlí ani svilušky,nic.Ke konci posledních 14 dní se zbarvuje do fialova.Já osobně jsem jí zařadil mezi Top 10,miluju sativy a nemám tolik šancí si je vypěstovat,když všichni selektují převážně indiky nebo hybridy kde převládá indika,tak je to těžké,sativ je pomálo:rolleyes:
Doporučuji začátečníkům i zkušeným pěstitelům,jak do hlíny,tak do hydra;) |
|
|
outdoorista |
Larry O.G. Kush
řezy od Mrakoplase
600W
14.dní 18/6
60.dní 12/12
flushing 10.dní
Typická kushovina,kolo předtím jsem jel Kushberry (Blueberry x O.G.Kush) od DNA Genetics a musím uznat že je to téměř stejné,jak vůní,chutí,tak i vzhledem.Výnosově průměrný zhruba jako Danny Boy,náchylnější na padlí,ale jinak ok.Po přepnutí se výtáhl o 400%.Pro ty co mají rádi spíše americké odrůdy jako je Mountain Jam,Sour Diesel,Chem,tak je toto ta správná volba.Ta suprakomplexní O.G.Kush chut je nedocenitelná;) |
|
|
guerilla |
55 dnů 12/12 (týden před kosou, čili celkem 62 12/12)
řezy vlastní produkce
600W Green Power, stínidlo A-wing a v pozdější fázi TopSpin
16 rostlin, box 120x120
6,5L květníky s kokosem
Canna A+B Coco, od B'cuzZ PK13/14, Bloom stimulátor, kořeňák a enzymy.
FOTO 1) Spodní palička
FOTO 2) Vrchní topovka |
|
|
outdoorista |
Mountain Jam x C4
cross samice MJ a samce C4 z řezů od Haryho,vlastní selekce ze semen
600W
14.dní 18/6
65.dní 12/12
flushing 10.dní
(Iguana Juice Bloom,Big Bud,B52,Bud Candy,OverDrive,Bud Ignitor,Piranha,Tarantula,Sensizym,Voodoo Juice,Final Phase)
Je to pheno asi nejblíže k Mountain Jamu,tu vůni,vzhled,chut a sílu nezapomene nikdo kdo tuhle dobrotu pěstoval:rolleyes::)
K tomu není co dodat,snad jen že je to naprosto výborný ve špeku a více ve Volcanu:smoker: |
|
|
outdoorista |
Danny Boy x C4
cross samice DB a samce C4 z řezů od Haryho,vlastní selekce ze semen
600W
14.dní 18/6
65.dní 12/12
flushing 10.dní
(Iguana Juice Bloom,Big Bud,B52,Bud Candy,OverDrive,Bud Ignitor,Piranha,Tarantula,Sensizym,Voodoo Juice,Final Phase)
Jestli byla samice Danny Boy,to si nejsem jist,může to být i Mountain Jam,ale dle vzhledu a vůně po jahodách jako má DB bych si na to i vsadil;)
Sběr semen byl hektický,takže jsem si jistý z 50ti% a zbytek usuzuji dle zkušeností s daným modelem:)
Stejně jako MJ x C4 je to naprosto výbornej,chutnej model,co má od všeho dost.Možná je to pouze mým úsudkem,ale jsem do amerických a kanadských odrůd blázen a do Mountain Jamu tuplem:D
Miluji odrůdy od DJ Shorta,ten člověk opravdu ví co dělá... |
|
|
outdoorista |
Dazy Jones
vlastní selekce ze semen od Devill's Harvest
600W
14.dní 18/6
65.dní 12/12
flushing 10.dní
Toto pheno je hodně zatuchlý,něco mezi Diesel kyselostí a smradem afghána,chut je taková no těžko popsat něco tak komplexně kořeněně-kyselo-afghani-cukrovinka?:eek:?Odolnost proti chorobám skvělá,ale síla...ta je ovšem neuvěřitelná,za poslední rok jsem nehulil nic silnějšího,má poklona pánům šlechtitelům,dokonce i v holandsku pochopily že jejich klasická nudná holanská genetika potřebuje oživit a tak přitáhly trochu té americké genetiky a pohráli si s ní až z toho vnikl tento opravdu silný model,je to upravený cross zde tak žádané odrůdy Casey Jones:)
Mohu jen doporučit;) |
|
|
outdoorista |
Afghan Skunk x Afghan Haze
řezy od Mrakoplase,pheno #8
600W
14.dní 18/6
65.dní 12/12
flushing 10.dní
Celkem zajímavá odrůda,ale na Mr.Nice bych čekal více,jel jsem několikrát toto pheno, i pheno #3 a #6 a snad ještě nějaké a všechny jsou si dosti podobné co se týče vzhledu,voní krásně ovocně,ale pro mne jako kuřáka čisté marihuany.....tedy bez tabáku,je naprosto nevyužitelný model.Důvod?Nehoří.A i když se říká že správně hnojená,vypeštovaná a usušená marihuana hoří dobře čistá i bez tabáku,tak že zůstavá po odklepnutí šedý popel,nikoli černý uhlík;)
S tímto názorem souhlasím,ale sem a tam se objeví odrůda,která i při sebelepším flushingu(14-30dní) ne a ne hořet,takže jediná cesta vaporizér.
Odolná,výnosná a vzhledově zaujímající:) |
|
|
outdoorista |
G13 x Black Widow
ze semen od Mr.Nice,pracuje se na selekci
600W
14.dní 18/6
60.-70.dní 12/12
flushing 15.-20.dní
Zajímavá odrůda,vyskytuje se u ní mnoho phen,na selekci pracuji s kámošem.Koupili jsme balíček semen,kde má správně být 15+3zdarma.Nebylo.Bylo tam dokonce 22 semen se 100%ní klíčivostí i růstem a vzešlo z toho 14 různych samičích phenotypů,najde se v tom kus co smrdí jako Ed Rosenthal Super Bud,nebo Chesseberry Haze,nebo jak ti starší znají ''oldschool'' Bílou Vdovku,ta tam z 50ti% převažuje;)
výnosově jsou všechny snad krom jednoho phena.
Tak 14 fotek se sem nevejde,tak sem dám co je už pod kosou,většina ječtě jede a mají výšku cca.150-180cm,což je trochu problém,po přepnutí se rostliny vytáhly o minimálně 300%:rolleyes:
Toto jsou phena #2 a #10(?) - no to je jedno,každopáně si asi necháme všechny matky(14phen) a od dubna budou plně k mání řezy;):) |
|
|
H.U.L. |
White Widow (seeds)
Organic (Plagron)
400w |
|
|
dannet72 |
Satori (vlastni selekce)
10dni 18/6
65dni 12/12
Flushing 10dnu
600W
Teku 4L cocos
Metrop+ PK 13 14 |
|
|
H.U.L. |
Ještě jednou ty stejné WW-Dutch Passion (je to z předminulých vánoc a jak je vidět mrazy udeřily ten rok dřív než letos) |
|
|
RENE.2 |
Diesel - Seedism
Semena fem.
24 dní 18/6 Philips HPI-T 400w mh.
64 dní 12/12 Philips SON-T PIA GreenPower 600w.
BioBizz Light-mix BioBizz Fish- Mix postřik .
Atami TERRA LEAVES Atami TERRA MAX B´cuzz Bloombastic .
AH Enzymes+, AH Final Solution. |
|
|
mcLoad |
AK-47 (Serious Seeds)
Grow setup
- 250MH / 600W HPS
- WaveFlector Medium
- Magnetický předřadník
- UFO1150m3/h + Prima Klima Industry 1050m3/h
Hnojiva a médium
Biobizz kompletní řada hnojiv (Grow, Bloom, Alg-A-Mic, TopMax, BioHeaven, Rootjuice), dále enzymy Cannazyme a Final Solution
Postřik Cropmax a Phytamin
Médium BioBizz LightMix + Atami Lightmix; poměr 1:1
Původ - z klonu od místního člena
Foto při sklizni v plném rozlišení (3,5 MB)
Rozlišení 1872px x 3328px
Ohnisková vzdálenost: 5mm
Délka Expozice: 1/30sec
Expozice: -1.7EV
Clona: f/3.3
ISO: 100
zde
Foto sušiny v plném rozlišení (2,5 MB)
Rozlišení 1872px x 3328px
Ohnisková vzdálenost: 5mm
Délka Expozice: 1/30sec
Expozice: -2EV
Clona: f/3.3
ISO: 100
zde |
|
|
Salatos |
250w hps květ 59dní
250m metla rúst 7dní
NFT hnojky atami květák enzymy pk 13 14 ripen 10 dní čistá voda
Cal. indica
fotky 45 den květu |
|
|
kofein76 |
Mazar x Blue Satellite #2 cross od miestneho člena
Rast: Úsporka 200W Plug and Grow modrá cca 45dní
Kvet: Úsporka 200W Plug and Grow červená cca 65 dní
Hnojky: Plagron Grow, Bloom, Green sesation |
|
|
Na'vi |
Model : Jack Herer z klonů
Setup : 400W Venture Sunmaster MH, 600W Venture Sunmaster HPS, Adjust-A-Wing medium,Prima Klima 800 m3/h
Medium : Allmix Biobizz
Hnojky : Biobizz,Bloombastic,AH Final Solution
Grow time : 15 dní růstu,70dní květu |
|
|
Na'vi |
Model : White Widow z klonů
Setup : 400W Venture Sunmaster MH, 600W Venture Sunmaster HPS, Adjust-A-Wing medium,Prima Klima 800 m3/h
Grow time : 15 dní růstu,65dní květu |
|
|
Na'vi |
Model : Critical Mass z klonů
Grow time : 15 dní růstu,50dní květu |
|
|
Bulb |
Agent Orange (řezy z FF)
7 dní 18/6 - plug&grow 200W blue
66 dní 12/12 - 400W HPS Plantastar
BioBizz Light Mix, Grow, Bloom, Alga-a-mic, Lignohumát, Ripen |
|
|
Na'vi |
Model : Danny Boy z klonů
Grow time : 15 dní růstu,55dní květu |
|
|
Na'vi |
Model : Herijuana z klonů
Grow time : 15 dní růstu,65dní květu |
|
|
R35 |
Marleys collies: cca 65dní květu.
První a druhé foto.
Původní genetika asi 5let stará s jedinečnou chutí a vůní.
Třetí foto. Marleys collies, z nové matky, kdy ten původ se již nezanechal a změnil se s převahou sativy, ale květy stále zajímavé. |
|
|
Exoticfruit |
Sensi Star z řezu od místního člena
Světlo: 250W
růst-cca 1.týden
květ - 56-62dnů
substarát: BioBizz Lightmix
hnojiva:
růst- BioBizz Fishmix
květ- Plagron Alga Bloom, PK 13/14, flushing týden Final Solution,týden voda |
|
|
gaMo |
Hnojiva: Plagron Alga bloom, grow, phytamin, final solution,
Substrat: Plagron Growmix
Foto c.1 Mendocino Madness
Foto c.2 Super Silver Haze
Foto c.3 Sage
Kosa cca 65 den |
|
|
Bárt |
Power Skunk (Cannabia) 400W, kokos, hnojivo JungleInDaBox.
Velmi kořeněná vůně i chuť a výnos byl 340g na 13. kusech. |
|
|
mučačo |
me odpaneni indoor v rainforest 2. dutch dragon v poctu 12 ks,hnojeno jungle in da box.prepnuto pri 20 cm,zkoseno predcusne 54den,vysledna vaha 274 g,docela spokojenost.pri rustu je vune jak udava banka,citrusove medova,pri promene v dym je chut citrusove syrova.foto palicky je z 35 dne kvetu,ostatni z kosy.pestovano pod 400w lumatek s regulaci,osram plantastar,philips son-t pia plus:rasta: |
|
|
VFR |
Rust: 250w MH
Kvet 400w sodik
Hnojky Plagron
Puda: substrat pro vysev + perlit
Orange Bud - Sklizen na 66dnu
Vanilla Kush - Sklizen na 62dnu
Sensi Star - Sklizen na 64 dnu |
|
|
mikael |
Orange Bud Diesel ( Dinafem seeds)
Zemina - Light mix (Plagron)
Růst - 150w MH
Květ - 250w Soda
Hnojeno - Fish mix (Biobizz),Alga Grow, Bloom (Plagron)
Doba květu 60dní
Vůně sušiny - kořeněná s malým ovocným odérem
Modej - Silný, komunikativní, společenský, když se vykouří větší množství skončí to sedativním stavem a pak tvrdým spánkem.
Hodnocení u mne 7/10 |
|
|
el.locos |
Sweet Afghani Delicious Autoflowering od Sweet Seeds
Celková doba růstu od semínka do konce květu - 11týdnů
Světlo: 600W
Hlína: Biobizz Light mix
Hnojky: GHE Organics na růst+květ+květový booster |
|
|
el.locos |
Northern Light od Sensi Seeds
Z klonu od místního člena, doba květu 56 dní
Hlína: Biobizz Light mix
Hnojky: GHE Organics na růst+květ+květový booster |
|
|
Dr.Kari |
Critical Jack ze semen od Dinafem
250HPS
65dní 12/12
Hnojky Plagron + AH final s.
Hlína |
|
|
Dr.Kari |
White Widow ze semen od Dinafem
250hps
Hnojky plagron + AH final s.
Hlína
64dni 12/12 |
|
|
Kulda |
Jelikož jsem neměl co dát do květu tak sem sáhnul po mladé slabší matce, z naší selekce Critical Skunku od Mr. Nice seeds.
Od začátku se mohutně větví. Má kratší internody, paličky jsou kompaktnější. Při přepnutí se vytáhne zhruba o 30%. Výnosově jsem spokojen, s tím že je toto pheno nejrychlejší jaké jsem kdy měl. 48 dnů včetně 6ti dnů průplachu.
Sladká, lehce citrónová vůně s jemným Chem nádechem. Ale u tohoto phena je ten CHem výraznější.
Světlo: 250cfl/400W HPS (?/18, 48/12)
Substrát: All mix + Gold Label Coco Mix- (40%/60%) , Root Pouch 8l
Nutrients: růst GHE weed, bio thrive
květ Bio Nova Bloom+ Get power
and here comes: |
|
|
:Dr@m: |
1. DutchDragon
2. Nebula
vlastní selekce
klony z regul semen od Paradise Seeds
usazeno v 4,5l ( 3l BioBizz Coco mix + 1,5l Hydroton ) alá Drip
růst 400w MH / květ 400w HPS
Hnoje GH ( Flora 3-složka + BloomBooster + Flota Kleen ) + Atazyme
DutchDragon dokvéta 63-70dní
vůně je silnější - citrusově sýrová, chuť nasládlá a vysoké fresh sativové účinky
Nebula dokvétá 56-63dní
vůně sladká - osobitá, pochuťi medová jak uvádí i banka a účinky povznášející - silné
:::foceno 54den květu
|
|
|
|
Cheese
semeno od Dinafem
substrat: plargon GrowMix
hnojky: Plargon roots /Phytamin/ Plargon Alga Bloom / P-K 13-14/ AH Final Solution
rust/kvet CFL 125w blue / 200w Elektrox red
54 dni 12/12 |
|
|
Grazzl |
ak 47
-řezy od člena G
-6,5 l květňáky cocos od atami
-hnojky komplet coco max atami
-slunce 600 w sylvanka
doba květu je 63 dní ale já ji nechal až na 70 |
|
|
PERRO |
MAPLE LEAF INDICA z klonů od člena groweru
600W
Biobizz Light mix, květináče 11l
AH grow, bloom, micro
vůně sušiny: trochu jako suchá grapefruitová kůra
kouř: nekope, neškrábe, příjemné kouření
MLI jsem pěstoval i venku a byla taky dobrá |
|
|
PERRO |
MAZAR z klonů od člena groweru
600W
AH grow, bloom, micro
vůně sušiny: sladce zemitá, lehce skunková
kouř: v plicích zatím zrochu těžší, uvidíme časem
mazara jsem pěstoval i ve skleníku a byl taky dobrý |
|
|
mikael |
Grapefruit (Rhino Seeds)
90% sativa pěstováno pod 250W,
Hlína - Plagron Light mix
Hnojky Plagron - Grow,fish mix - biobizz, Plagron - Bloom
Roste a na květ nasazuje rychle. Obsypanost veliká i na listech.
Dozrává taky rychle. Výnos u mě podprůměr (měl jsem jen jeden klon který šel hned po přesazení na periodu 12/12 měl jsem ho nechat aspoň 14dní na růstu).
Je to chuťovka která připomíná Haze - ovocná citrusová, vysmátost veliká :)
Hodnocení 7/10
Doporučuji shlédnout plnou velikost !!!
Pěstu zdar! |
|
|
PERRO |
ICE z klonů od člena groweru
600W
AH grow, bloom, micro
ICE jsem pěstoval venku i ve skleníku a byla vždycky dobrá |
|
|
Bárt |
White Russian 400W HPS z vlastních klonů.
V kokose a hnojivo JungleInDaBox , jako vždy. :bandit: |
|
|
kseroks |
Shark Shock od mr. Nice vlastní klony 57 den květu těsně před kosou
30l bublery hnojky canna aqua, enzym od atami a pk 13/14 od hesi
2krat 600w |
|
|
elanius |
Jack Herer - puvod je Flowery Fields Vieden. Musim povedat ze to bola jedna z najkrajsich rastlin aku som pestoval. V kvete obrovkse palice, nadherne obsypane doprovadzane ovocnou, prijemnou vonou. Bola to najvynosnejsia rastlina z vtedajsieho growu (v boxe bol NYCD,OB,GB,SM). Flowery fields opat nezklamalo a jacka mozem len doporucit ;-)
Hnojiva: All Plagron
Substrat: Grow mix 6l |
|
|
elanius |
Nyw York City Diesel z FF Vieden kvitol trochu dlhsie, ale tych 75 dni stalo za to. Nadherna grepova vona a vyborny high, presne ten ktory mam rad. Vysmiaty, energicky, vhodny do spolecnosti ;-) Ked ucinky pominu neprichadza ziadna unava ani zravka. Zaujimava je aj chut, jednoducho chuti tak ako voni, grepovo a po tomto mozem definitivne povedat, ze ten kto tvrdi ze u klonov z FF nieje selekcia, ten sa myli. Je to velmi kvalitny NYCD od Somy, ktory sa tazko hlada v jednom pakli semien. Hnojivo bolo znovu Plagron ;-) |
|
|
2echy |
Chesseberry Haze (Sannies seeds)
Pěkně ze semen.Růst a asi 20 dní květu venku a dalších 50 pod 250w
hlína-biobizz light mix
hnojky-též biobizz,bloom a bioheaven
Fajná,bezproblemová sativka se sladkou a pronikavou vůní. |
|
|
el.locos |
Cream Caramel ze semen od Sweet Seeds
Doba Květu: u mě 65-69dní
Hlína: Loco Mix
Hnojky: GHE Organics na růst+květ+květový booster
Vůně: plná sladkostí a tropického ovoce
Chuť: do ovocna, težší skunk kouř
Síla: 7 z 10 |
|
|
el.locos |
Mohan Ram ze semen od Sweet Seeds
Doba Květu: u mě 61dní
Vůně: vůně je směs manga a pomerančů
Chuť: po tropickém ovoci
Síla: 8 z 10 |
|
|
el.locos |
Black Jack ze semen od Sweet Seeds
Doba Květu: u mě 75-77dní
Vůně: vůně je směs kadidla a limetek
Chuť: příjemná, lehce zemitá
Síla: 9 z 10 |
|
|
VFR |
1: Lowrider 1
2: AK47 x Lowrider 1
Tudis automaty
Plagron
Substrat na vysev
250W MH a sodik
3: White Whidow - z rizku
Plagron
Substrat na vysev
250w sodik
(Prvni indoor :D )
4: thai/haze x skunk
potvora byla kosena na 117dni...
plagron
substrat na vysev
250w MH/ 400w sodik |
|
|
|
White widow 45den květ
600W Osram Plantastar
Soil: Canna terra profesional plus
Klon - Machoman
Kompletní řada Canna |
|
|
Zdenda89 |
Marley´s collie
600W royal growmix, hnojivo komplet plagron, 75 den květu..
|
|
|
Zdenda89 |
C99
600W royal growmix, hnojivo komplet plagron, 75 den květu.. |
|
|
Zdenda89 |
S.A.G.E.
600W royal growmix, hnojivo komplet plagron, 75 den květu.. |
|
|
psychedelix23 |
Critical+ od Dinafemu
tohle pheno 45 dní květu |
|
|
Zdenda89 |
Bublegum
600W royal growmix, hnojivo komplet plagron, 65 den květu.. |
|
|
|
49 den květu
42 den květu vytáhnutá z boxu |
|
|
|
Dutch Passion.
Pheno s číslem dva.
400w totalmix, hnojeno B'cuzz A&B soil, 21 dní růst, cca 70 dní květ.
Klony, vlastní selekce. |
|
|
|
Pheno s číslem 4, zahrada a podmínky stejné jako v příspěvku výše. |
|
|
Jamés |
Skunk 1...Royal Queen Seeds...250w sodík |
|
|
str3p |
Cca 10dni do konce.
Hnojeno GHE flora + PK od HESI
System DutchPot. |
|
|
spartakuss |
Scott´s OG od Rare Darkness
Doba Květu: ted 55dní ještě asi 10-14 bude
Světlo: 400W
Hlína: Light mix
Hnojky: b´cuzz, PK
Edit: tahle slecna je ze semene..dostal sem 2 darem a jedno se chytlo..planuju objednat neco podobneho od rare maji slusne OGi..skoda ze jsem nenechal rez na matku je to krasne feno... |
|
|
|
CFL 250W růst , sodík 400W květ
pouze Cocos 11L
hnojivo Jungle in da Box
62 den v květu |
|
|
|
JACKa HERERa jsem nechal vyrůst venku, udělal jsem řezy a nejlepší hodil dovnitř.
-Cocos 11L,
-400W,
-Jungle in da Box (pouze),
65 den
1,2,3 obrázek :Ještě mu nechám maximálně týden a půjde do tmy.
Obrázek 4 a 5 : Je hotová ostříhaná, připravená k šouši...ty listy byly jak bych se sametu dotýkal prostě nádhera. |
|
|
|