Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 
Galerie indoor odrůd - Klikni zde pro originální téma
white rhino x double dutch
hlína biobizz allmix, ŽÁDNÉ HNOJE, jen čistá voda s upr. ph.
60 dní pod LED
volver
white russian/serious seeds klon od pana G.
400w 55/12/12
aero RF2/6
Metrop,,ec max 0,9 :)

witchie
orange bud /sensi seeds
400W 52-12/12
hnojeno atami coco max a+b,rootfast,atazyme,bloombastic + hesi super vit a občas na postřik phytamin
trochu jsem to zmršil na začátku ale povedlo se
R35
Woid: 65. den květu.

Osvětlení: 600w, plantastar.

Substrát: Canna.

Hnojiva: Hesi + Grotek.
R35
N.Y.C.D: 76. den květu.

R35
Ed Rozenthal: 78. den květu.

Salatos
400w cocos 16 dní růst 56 květ
atami A B Pk 13 14 final ah atazym
dannet72
Cheese z rezu od Cihory ;)
v Cocosu
7 dnu rust 400W MH

62dnu kvet 400W HPS
Hnojeno od Canny Rust i Kvet + PK 13-14
Poslednich 7dnu Final Solution
Donny
Blueberry: 65 den kvetu
hnojky:AH+Plagron-Green sansation+PK13-14
Muj nejoblibenejsi model!
Silne aroma!chut takova neutralni(klasicke skank-boleplic :-D)
silne high
Donny
Early Skank,250w
Hlina-Guanakalong
Hnojky-Jungleindabox+bloombastick+pk13-14
55den kvetu
chutovka-vune jako lesni jahody
Donny
Orange Bud
svetlo-400w
58den kvetu
hnojiva:-plagron alga grow,bloom
-plagron Greensensation
-PK 13-14

Vune-pomerancove koreni....strasne pronikava vune!chut hodne podobna vuni!doporocuji!
Semena-Dutch Paassion
pan.zzz
White Widow z vlastni maminky
400W
Kvet: 62 dni
v kokosu, hnojeno bio canna
krasus
Pot Of Gold 400W Hps cocos/drip
hnojeno komplet Ah, Pk13-14,
Co2 tabs
V hlině od Plagronu (grow mix)
Hnojeno B'cuzz soil A/B
250 w, z feminizovaných semen od Dinafem.
elanius
Lampa> 250w
Hnojiva> Plagron Bloom, PhytAmin, Plagron Enzymes, Green Sensation;
Substrat> Plagron GrowMix

Genetika je z rezu od jedneho uctyhodneho growera z Moravy ;), kedze trochu meskala oproti ostatnym skusil som ju nezastrihnut a tak som sa dockal jednej riadnej palice a ovela mensich bocnych, do buducna by som ju urcite smykol...Inak podarena genetika, toto pheno ma zaujimavu stavbu palic, vona menej vyrazna zhulenost viac vyrazna xD
MEDICINEMAN
New York City Diesel

kros: 60% Mexican Sativa - 40% Afghani
banka: Soma Seeds

4 dny 18/6 400W MH
68 dni 12/12 400W (2 roky stara), prvnich 10 dni 400W MH, posledni 2 tydny 600W HPS (nova)

Drip do rockwoolu, hnojiva GH, Trichoderma, House&Garden Root, Phytamin, Atazyme, Ripen. Casto proplachovano cistou voudou.

pH cca 5,8 EC jsem moc nesledoval, ale pomerne nizko
prcek23
Orange Bud ...
semena dovezena ze SPANELSKA ... a pote znich byly rezi...
takze rizek... hnojky comlet od hesi a kus od atami....
waty...jak jse to vezme ... ale dejme tomu 400.... z duvodu vice lamp..
Patreees
MAZAR reg.seed

18/6 - 90 dní měli to být matky
12/12 - 66.den na květu
Substrát : Hlína biobizz+plagron ,11L květináč
Hnojky : biobizz a něco málo od plagronu :rasta:
Světlo : 600W + wing :)
hulibrcko
SOMANGO (Super Skunk - Big Skunk Korean - Jack Herer)
somaseeds

Původ: nařezáno ve Vídni
Médium: soil+vermikompost
Světlo: 0/18 - 70/12 250w GIB extreme output
Hnojení: AH - komplet Advanced Natural power, PK13/14 od plagronu + No Mercy Supply - CO2 tabletky
http://www.somaseeds.nl/seeds/somango.html
Výnos: 2,5/5
Chuť: 4/5
Pryskyřice: 5/5
High: 4/5
Celková spokojenost: 4/5

S blížícím se koncem se Somango začíná pěkně barvit do červena, má příjemně nasládlé, až zemitěkovové a pronikavé aroma. Četnost pestíků a bujnost pryskyřice mě u tohodle modelu baví. Ostatně jako HIGH, kterej bejvá dost euforickej. Vhodnejší spíš na večerní zakřepčení, než na celodení kouření. Výnos byl průměrný, ale tušim menší chybu na svojí straně a věřim, že se z něj dá vyždímat i víc...(každopádně to budu zkoušet, hehe)
Ke komerčnímu pěstění to ale nebude vhodnej kandidát :wink: na takový to naše domácí ,,žvýkání,, je ideální :teef: Co se týče průběhu růstu a květu, tak na květu se řízky vytáhly zhruba o svojí vejšku a slušně se větvily, což mě donutilo udělat SCROG místo plánovanýho SOG (holt jsem nepočítal s takovou velikostí řezů)

To by bylo asi vše, co jsem Vám chtěl o Somangu stručně sdělit :) Je to poměrně novej model a zatim jsem tu na něj nikde nenarazil, tak jsem to vzal sakumprdum...

Fotky se lehce promíchaly, takže to uvedu na pravou míru:
FOTO1: cca 44/12 :afro:
FOTO2: výsadba
FOTO3: 11.den 12/12 :leaf:
FOTO4: 11.den 12/12 detail větví
FOTO5: výslednej produkt :rasta:
MrGrow
- White Widow od Ministry of Cannabis
- 60.den květu
- hnojiva Bio Bizz Grow, Bloom, Plagron PK 13-14, guano
- 200W CFL

:bounce: SWEET TOOTH:bounce:

Muj první pěst na kokosu 600w

1.fenotip 55/12,600w kokos
Hnojky:Jungle Indabox

2.fenotip:love:

:bounce: WIDOW SKANK:bounce:

600W kokos 55/12 rizek z vidne

:bounce: SHIVA SKANK:bounce:

600W kokos 55/12 rizek z vidne:flower:

kulich22
400W osram-plantstar
Substrát:hlína Royal mix
Hnojiva:kompletní řada od Atami B'cuzz+phytamnin
Růstová fáze:25dní
Květová fáze:60dní

Řezy od místního člena,za což moc děkuji!!!
elanius
Dalsi update s mensim odstupom, jedna sa o rastlinu z rezu, dobry model. Mensi vynos, ale riadne obsypane palice so zaujimavou vonou a chutou. Vysledok skor stoned...

Medium 6l - Plagron Growmix
Hnojiva: Plagron Alga Blute,Enzymes,Green Sensation, Final Solution
Kosa: 56 den kvetu
elanius
Nebula z rovnakeho vrhu, tuto tu asi nemusim predstavovat. Bolo o nej povedane uz vela a dostala svojej reputacii. Reakcie ako "to co si zase priniesol" alebo "naco pestujes travu ktora sa neda hulit"...su jedinci, ktory jej ucinky zle nesu, ale naopak su individua ktore maju radost, ked nevedia komunikovat, alebo maju oci jak zvaracov pes :teef:
Samozrejme vsetko je to otazka davkovania (a priorit) ;)

Medium 6l - Plagron Growmix
Hnojiva: viz vyssie
Kosa: 59 den kvetu
dannet72
Jack Herrer
25dnu 18/6 400W
59dnu 12/12 600W
Cocos
Hnojivo od METROP + PK 13 14
Dr.Kari
Nebula (2 phena)
250W osram-plantstar
25 dní 18/6
65dni 12/12 (1.pheno)
73 dní 12/12 (2.pheno)
6l plagron growmix
Plagron grow, bloom, enzimy, green sensation, AH Final solution
Jpt
Orange Bud z klonu
Koseno 52. den Q
600W Phillips pod Diamond reflectorem
GH Rainforest 2 pro 18 kousku
Hnojky metrop+ peroxid vodiku
Cisteno posledni tyden FS
Foto po otrimovani nejvydarenejsi kyticky
Machoman
Durga Mata (Paradise seeds) z vlastní selekce.

Foto 55/12 už přes tyden na vodě ( ideal na harvest +-60/12 ) 600W 1,2x1,2m

Docela nenažraná odruda s hodně pronikavym oderem. 20x 6,5l substrát převážne coco ( cca 70% ) + wurmhumus,guano a špetka perlitu.Zálivka 1x 2dny. Hnojiva Jungleindabox max ec 1,9 pH celou dobu drženo lehce nad 6,0
Rasta_pasta
White whidow

- 250W HPS (thungsram)
- čistý kokos
- hnojiva Bio nova
- cca 60 dní na Qvětu
Rasta_pasta
Tady pro Vás mám pár obrázků GWS

světlo - 250W HPS (Thungsram, made in Hungria)
médium - čistý kokos
hnoje - Bio Nova
doba sklizně - 57 dní 12/12
Ono
Trošku ma mrzí, že som nestihol Big Bud, ale vidím to tak, že CM je rastlina, ktorá potrebuje veľa priestoru, aby sa potvrdilo jej meno.
Nepríde mi ako nenáročná, skôr treba trafiť jej potreby.
Vyživované radou od BioBizz, substrát - kokos/Light Mix. Na konci Final Solution, úplne na konci kvalitný flushing.
witchie
takže můj druhej grow
400 W kombinovaná
osazenstvo critical+
31 dní růst 55 dní květ ze semen
hnojeno hesi- tnt complex,bloom complex, powerzyme, supervit, phosphor plus, root complex.
Exoticfruit
Super Skunk ( 250W )
Orig. fem. semena od Sensi Seeds ( klíčivost 9/10 )
růst - 29 dní 18/6 - výbojka 250 W GIB Lighting Growth Spectre MH ( což se ukázalo později jako moc dlouhá doba, bohatě stačí 14 dnů, při přepnutí měli kytky v rozmezí 24 - 30 cm, po přepnutí vyletěli na neskutečných 90 cm )
květ - 50 až 60 dní - 250 W Philips SON-T PIA PLUS -některé phena byli hotovy už v 50 dnu, ale něco jsem nechal růst déle, abych porovnal účinky
Substrát - BioBizz Light Mix
Květníky - 5,7 l
Hnojiva - růst - BioBizz Bio-Grow, Fish Mix
- květ - BioBizz Bio Bloom, PK 13/14, posledních 10 dnů Final Solution
Podle banky silná indika, což se moc nepotvrdilo. Silná ano, ale indika s tím bych až tak moc nesouhlasil. Chut' je typicky skunková, velmi jemná a příjemná chut'. Stav dlouho trvající, uzemn'ující.
Ono
Kvitla 60 dní, vytvorila obrovský centrál. Páči sa mi, že má fialový nádych. Substrát bol kokos/Light Mix (50:50).
Dve zálievky dostala výživu od BioBizz, jednu zálievku vodu, prípadne enzýmy. Vonia ako kvasené pivo. Sfajčuje do precitnutia.:leaf:
SMBOG

400 W HPS
Substrát Royalty Mix
Hnojiva - Plagron Terra Grow, Terra Bloom, Green sensation, Enzymes
66.den květu
zajonc
600w 50.květ.... 2 modely v boxu (děkuji za model františekzeleny )
půda: royality mix plagron
hnojiva: plagron alga grow,bloom,phyt-amin,roots
atami enzymy,bloombastic

santa maria

old time moonshine x blueberry

celek
zajonc
600w only plagron products 33. 12/12
modely od františekzeleny

g13xhash plant

super silver haze

s.a.g.e.
zajonc
250w - 49 den květu
big bud model od kamaráda
plagron bloom,phytamin.. nic víc
zajonc
600w BlueBerry x NYCD od Kus hoven 57.den květu
plagron royality napul s cocosem
plagron hnojky ručně
drip na vodu bez hnojek
zajonc
skung 1
dostal jsem semínko..
rust out kvet in 28. den květu
mrakoplas
Purpuruea Ticinensis (na 90% č. 1)
Owl's Swiss Seeds

na růstu 18/6: pár dnů
na květu 12/12: 52 dnů

indoor, 250W
Hnojiva:
Bio bizz (gr, he, bl, fish mix)
guankalong-čaj

Vzhled: vytáhlá sativa , velmi rychlej růst ,dlouhé internody, po přepnutí min 100% nárust
,lampa byla docela vysoko nad rostlinou ,takže i to možná bude důvot roztáhlejšího vzhledu.

Květ: pevnej- roztahanej v patrech, hodně obsypanej 8-9/10. Palice malý ,ale za to tvrdý. Pupeny celistvý uzavřenějšího vzhledu ,ale co mě nejvíc bavilo ,tak jejich růst do těch čudlíků ,který tak přpomínaj bradavka, že mi z toho až stál :D

Vůně- krásná ze začátku jemná lemon až takovej ten opravdu jar, ale ke konci dozrávání , i když jsem je mohl zkosit o několik dnů později ,jelkož jsem si spletl odpočítávání květu, tak šly dříve, ale i tak se vůně proměnila do sladkého ovoce s nádechem toho jaru , moc příjemná. I po usušení si nechává v sobě hodně ovocnýho aroma s jarovym ocasem.

účinek:
docela tripy, hodně sativa, pro mě vhodnej pouze pro výjmečný situace, jinka na mě moc, psychyckej rošleh. Začíná působit volně ,ale pak udeří ,jak rána proudem.

Chuť: ta je skvělá , jsem přesvědčenej ,že je to tím trusem od netopírů Kalong , ze kterýho jsem udělal čaj (podle návodu na ofiko strnkách pro indoor užití) a zalejval podle návodu +-

hodně mi připomínala hlínu se sladkým nádechem v puse se mi krásně rozplívala, jako nějakej med z hlíny.

intenzita vůně: 8/10

výnos: +- 7g
mrakoplas
PT1
mrakoplas
White Heaven
(White Widow x Haze)
World Wide Seeds

http://www.cannaversity.com/straing...rain.php?sid=23

na květu 12/12: 62 dnů

indoor, 250W
hlína biobizz+ trusy žížal, netopýrů kalong, peru guano, pozitivní houby
Hnojiva:
guankalong-čaj

o týhle kočce nemám moc info , těžko říct jestli se dá někde ještě sehnat , ke mně se dostala přes několik rukou a světadílů.

Krásná stavba růstu idealní pro scrog, bush , krátký internody-mezipatra, vysoká schopnost větvení , trochu na svůj větvící potenciál má uzký větve, tendence tvořit pěkno colu.

Po přepnutí vyjede min o 1/2 spíš více .

květ nasazuje extrémně brzo už okolo 7-10. dne 12/12 byly vidět preflowers , jinka kvete klasicky okolo těch 60. dnů 12/12.

Venku jsem na tuto holku opravdu zvědavej , jedu i jednu z reveringu (stáří rok a 1/2 ) a chytly se parádně, nedávno jsem přesazoval do již použitý indoor hlíny s obohacovačema-hovna viz výše. .

Květ palic je solidně prororostlej , tendence vystřelovat nugety ,ale drží si tvar a kompaktnost. Kalichy jsou spíše otevřený ,ale pěkně tvrdý celkem tak 8/10

Vůně je krásná jemná ovocná, ke konci chytá klasickej močopudnej skunk ocas.
8.5/10

Chuť. po správném usušení a uskladnění , krásná hládká rozplývaá se v puse , fakt paráda .

účinek: cerebrální , tvůrčí, motivující ....polehčující :D
mrakoplas
...white heaven
mrakoplas
CheeseBerry Haze
(Blueberry cheese / lady cane)
(sannies seeds)

stejný pheno
http://grower.cz/forum/showthread.p...6322#post936322

na květu 12/12: 68 dnů

indoor, 250W
hlína biobizz+ trusy žížal, netopýrů kalong, peru guano, pozitivní houby
Hnojiva:
guankalong-čaj

.... neskutečně sativa vzhled ,tak úzký a dlouhý listy jsem snad ještě neviděl , nebo si ted nevzpomínám :D

ještě k listům..... co se vždycky bojim u úzkejch listů, že když mi je něco napadne atd, tak se mi budou rychlejš kazit a ještě k tomu u sativ , kde chcípne 5 listů a máš hnedka SOG :D ale tady se drží sytej zelenej voskovej lesk , až do 60. 12/12 v cca 07l kelímku, pak začíná postupně blednout a fialovět a mezipatra má na takovou sativu hodně blízko , když si ji dobře zaštípnete a vytvarujete tak i po 0.5cm .... listy dlouhý i přes 5cm měly kristaly až ke špičkám, zkusil jsem to trochu zachytit.

Jinak stavba růstu ,je do vánočního stromku ,ale rovný růst stonku rozhodně nečekejte, je to takový to thai ziq zaq :D
když je lampa vysoko,tak má velký tendence táhnout se za světlem , rozhodně po přepnutí jede hodně rychle a tak o jednu svojí původní výšku určitě povyroste.

ChBH asi kvůli vlivu BB je nárožná na fosfor, hodně má tendence fialovět stonek , ted se mi u jedný bejvalý matky dělaj hnědý fleky na listech,ale ta si narozd. od ostatních,taky už zažila snad všechny možný škůdce a nedostatky, ted to vidím na něco nebo kombinaci draslík phosporu, dusík asi ne maj pořád krom těch fleků zelenej vzhled...

jinak v pohodě snese vyšší koncentrace hnojiv.

Vůně:
v začátku 2.pol květu voněla hodně paranormálně ,jediný k čemu jsem v této fázi dospěl,bylo že to aromatizuje:D ,jako když si koupíš nový boty u vietnamců s tou klasickou umělou vůní a s nima šlápneš do hovna a pak do borůvčí a nebo nejdřív do borůvčí:D ale pak na konci květu přešla do ovocnýho ,sladkýho odéru s meta-kvanta-jemným sour ocasem :D Samotná ostříhaná palička byla silná květinová vůně.

Květ:
tendence tvořit velkou kolu,
na konci maximálně vystřeluje nugety, ale zároveň jsou slušně zkamnělý a chytá krásný náznaky do fialovejc barev.

jinak se omlouvám za převrácený fotky ,ale neumim s novým OS .
mrakoplas
CheeseBerry Haze
(Blueberry cheese / lady cane)
mrakoplas
2Časlove.
zdarec,
díky, tohle pheno je fakt super, ted jedu i tu 4. tak jsem na ni zvědavej,jakej bude rozdíl...

jinak moc toho na ni neni , cola se jí moc dělat nechtěla ,ale zase lampa byla docela daleko
...a zase palice jsou pěkně tvrdý , takže váhu maj a ta pocukrovanost taky hodně moc ,jako u CHBH....

na ten venek dám asi starší matky, at maj nějakej náskok, z řízků by to podle mě asi ještě šlo taky, ale přišel bych asi na výnose.

a ještě pár CHBH
...hold je jak z žurnálu:D nejvíc fotek z ní
Klony z Matky z řezu z Vídně :)
Růst cca měsíc.
Květ 65 dní, hnojeno B'cuzz Soil A & B, pěstováno v hlíně, grow mix od Plagronu.
Jinak pěstováno pod 400w HPS.
A ještě řez Trance (banka Dutch passion) z feminizované rostliny kterou mám venku, stejná zahrada jako v příspěvku výše.
Ono
Povestná odroda, ktorá prekročila moje očakávania. Výnosovo jedna z najlepších, štruktúrou šišiek rovnako. Vôňa Mazara je extrémna a veľmi prenikavá. Zanecháva výraznú dlhodobú pachovú stopu, nezáleží na tom, či v mokrom alebo suchom stave.:leaf: High bolo veľmi silné, ako sa na správnu indiku patrí. Jediné, čo ma mrzí je to, že ho maestro matkár nemá v matkárni.:) Každopádne som rád, že som ho stihol, rovnako ako pred časom Kali Mist. Tá bola úžasná.:love: Ale späť k Mazaru, ktorého foto venujem matkárovi. Svoje detičky si určite pozná.:)
Ono
Kríženec známej známeho matkára.:teef: Veľmi rýchlo rastúca sativa, ktorej výnos ma milo prekvapil. Napohľad redšie šišky klamú, v konečnom dôsledku sú dobre prerastené, pričom pryskyrica pri stlačení vytvára na šiške diamantový efekt, pokiaľ si ju grower pozrie pod svetlom. Vôňa je korenistá, efekt účinku hodnotím na 8+/10. V skratke - nenáročná a veľmi silná odroda. Bola to mňamka.:leaf:
krasus
Ip 2000 klon
15 dni 18/6 a 60dni 12/12
kokos v 10L kyblich
Hnojeno Bcuzz hydro a+b a pk 13 14 od hesi
krasus
Orange Bud vlastni klon 600W
20dni 18/6 a 45dni 12/12
kokos 12l kvetinace
Hnojeno Bcuzz hydro a+b a pk 13 14 od hesi
Jagditrax
Columbian Gold x El Niňo (klon)

275 HPI-T/400 w SON-T PIA , 50dní 12/12
BioBizz All mix (11 l) + Biogrow, Biobloom
Atami Bloombastic
Bárt
the Ultimate z vlastní selekce, 400W kokos a hnojívo JungleInDaBox
Má velmi příjemnou vůni (žádný smrádek) , no tak nějak jako pivní pěna. :beer:
mandala seeds řízek z f1 , vlastní selekce
celkovej květ 65
400w , 6l květináč - hlína kompost a zahr.substrát ,,,, hnojiva atami pk, BAC bloom, bloombastic , flower dragon 1/2 dop.množství,,...flushing tři tejdny :rasta:

nenáročná na živiny, ale snese hodně....celkově nenáročná vitální genetika , která roste rychle a dá velký palice i při ne úplně nejlepších podmínkách. venku dozrává nejdřív v půlce října jiný f1 seed, tohle pheno cca o deset dní později

vůně jde do takový trochu sladký až jahodový, ale nic silnýho - jen decentně je to cejtit......chuť to samý - jemná , trošku svěží a neškrábe, high silný ale funkční :p:
RENE.2
Vanilla Kush Barneys Farm.
Semena fem.28dní 18/6 65 12/12 .Light Mix BioBizz,
BioGrow,Fish mix,BioBloom,TopMax,BioHeaven,Plagron Phy-tamin, Final Solution. 600 W Philips SON-T PIA GreenPower.
str3p
Super Haze 60.den kvetu.
GHE flora series + Ripen
400W
Minďaaa
critical jack
400w, hlína + vermikompost, biobizz topmax, ripen

modýlek mě překvapil jak silou tak chutí, rozhodně doporučuji :smoker:
EboLA
Jungle Wreck

62 den květu. flushing,hlína.

400W e-balast
EXODUS
JH/S1
(Jack Herrer x Skunk 1)

400W HPS Plantastar
Flora Grand
2 l
ATA RootFast, ATA Terra Leaves, ATA Terra Max, Atami Atazyme, Atami Bloombastic
EXODUS
N.Y.C.D/S1
(New York City Diesel x Skunk 1)

400W HPS Plantastar
Flora Grand
2 l
EXODUS
ST3/S1
(Sweet Tooth 3 x Skunk 1)

400W HPS Plantastar
Flora Grand
3 - 4,5 l
EXODUS
White Lucy Zion Seeds
(Haleys Comet x Kerala Krush) x (Romulan x Chemdog DD)

400W HPS Plantastar
Flora Grand
3 - 4,5 l
Cheese Berry haze
řizek od Mrako....63 dni
600w kokos
AH a,b,c enzymi,korenak...PK13-14 od hesi
Časlove
Larry OG, 72 den.
(Cali Connection)

250W HPS
Coco drip
1,5 l (sog 25 kytek na 60 x 60)

Atami coco max A, B (ke konci Canna A, B), Bloombastic, Atazime, Dutchpro Explode.
Vše co jsem dostal na Canafastu:).
Časlove
Chemdog D IBL, 74. den
(Reservoir seeds)

250W HPS
Coco drip
1,5 l (sog 25 kytek na 60 x 60)

Atami coco max A, B (ke konci Canna A, B), Bloombastic, Atazime, Dutchpro Explode.
Bárt
the Ultimate , nová sklizeň 400W kokos, vlastní selekce.:rasta:
EboLA
BBsxNYCD a Hashplant Haze od byvaleho clena Kus hoven...... 400W e-ballast, hlina,plagron, 70dni kvetu
benjichaouat
sweet skunk - legend seeds

400W,75 dni kvet
benjichaouat
johny blaze - legend seeds

400w, 68 dni kvet
vendiz
Lowryder f2
150w HPS
55 den květu, Substrát
GHE třísložka + Ripen
Machoman
Durga Mata (Paradise seeds) z klonů. Neštipany, napnutá síť ( do systemů kde jsou kytky nemobilní vřele doporučuju ) Předjezd 6-7.dnů pod propagatorem 2x55W po prokořenění velkych RW kostek položeno na rohože pod 600W, kde to vegetilo 6dnů 18/6.

4xRW rohože á 4ks HB XL (1,2x1,2)

60/12 pH kolem 6,0 max EC 1,8 hnojiva JungleindaBox bez kořenáků, boosterů...
krasty1985
Shiva Skunk od sensi seeds
2x250w CLF
SmallDudeZombie
Zdravím Vás přátelé, po létu finishuju Nepálského dráčka :)

Nepalese Dragon ( Nepalese X north Indian )
Indoor/Outdoor
50% Sativa 50% Indica

150watts HPS
Hnojky: Biobizz grow, plagron květ, Green sensation, AH enzymy a v růstu postřiky Phytamin a cropmax. Cropmax supr věc uplně jde vidět jak pomáhá kytce rychle zregenerovat nové výhonky po zástřihu, popř. po ulomení stonku okamžitě kytky vyhodí nový výhonek. Phytamin používám už asi 5 let a končím sním, nezaznamal jsem žádné markatní změny s anebo bez a za tu cenu ... skusím radši fishmix nebo leafcoat.

K drakovi můžu říct že je to hodně výnosný model, stonky jsou od spodu až nahoru pokryté pálkama (viz photo 4), moje chyba byla, že mám malou skříň a měl jsem strach, že moc vyjede během květu tak jsem ho držel moc zkrátka - v malém truhlíku. Pryskyřice taky habaděj a voni to květinově a po otření zemitě. Model můžu jedině doporučit. PEace
Ono
The Lady - Nádhera, smejem sa, neuveriteľné, pľačem od šťastia, asi som znova precitol. C99 a Jack Herer majú vážneho konkurenta - White Widow.
Foto venujem všetkým, ale hlavne trom growerom - guerilla, hary, čepra. Česť, páni.:bandit:

Médium: kokos(50)/hlina(50), 100 % Bio pomocou BioBizzu. Kvitla 60 dní, no v plnej kráse bola už v 55. dňoch.
Tak ako ma prekvapil charakter high tejto odrody, tak ma prekvapili pozitívne ohlasy, preto dopĺňam informácie.
Kloník pochádzal od jedného z vyššie menovaných pánov, no podľa matkárových informácií je táto genetika od NT boya.
White Widow sa u mňa vyskytla v podstate neplánovane, no som o to radšej, že som mal konečne tú česť.:leaf:
Yoko
bullshark 600w hlina a hnojiva plagron
UncleBatman
Apollo11 600W

růst: 23 dní
květ: 55 dní

květináče 11l
výška: 90cm

Zemina: BioBizz light mix + Plagron grow mix
Hnoje: BioBizz Grow + Bloom + TopMax

Účinek: Velmi silně zhulujcí, po třech tazích okamžitý nástup, srdce se rozbuší a nastává až psychedelický trippy zážitek. Nejvyšší úroveň se drží velmi dlouho (až hodinu a půl) !
nabuloid
Shark Shock od MNS. Cca 55.den. Kokos, 600W, Metrop.
nabuloid
Sweet Killer od Guerilly, podmínky viz. Shark Shock
pitris
Santa maria

Substrát canna, hnojky rovněž canna, pěstováno pod 400W.
Na květu 63 dnů
pogomann
400w jack herer x bílej rus
53 dnu v kokofíňe
hnojka terra laves a doplňky plargon
MagiCman
Dr. grindspoon

600W ,NFT,komplet atami

O výnosu se nedá hovořit to je všem jasné,palice jsou jen takové chuchvalce,které po uschnutí jsou jak šutr ,ale malinké ,ale chuť a síla to hodně převišuje.Chuť je velice skunkozemitá,silná až někdy trochu kopne.Účinek nastupuje ihned jak raketa a drží se velmi dlouho na stejné vlně.pokud si někdo chce v roundu udělat kytku pro sebe na kouření tak dr.grindspoon je dobrá volba.
MagiCman
SSH, mr nice ,600w ,NFT ,komplet atami
MagiCman
Tahoe OG , 600w ,NFT ,ATAMI
pitris
AK 47

Substrát canna, hnojky rovněž canna, pěstováno pod 400W.
Na květu 63 dnů
Substrát grow mix od Plagronu.
Hnojiva B'cuzz Soil A&B.
Cca 60 dní květu, vlastní selekce, 600w.
panewfs
Jack Herer - od člena krasus(matka sensi seeds)
71den květ
150W Osram Vialox(28dní) a Philips Master Son-t Pia Plus E 150W(64dní)
Biobizz all mix smíchaný s Plagron Royalty mix
Plagron Alga groow,Terra Bloom a Phytamin, Canna PK 13/14, Atami Bloombastic, Hesi Supervit a Final Solution.
Ono
* Kvitla zhruba 63 dní, ale o pár dní naviac by sa zrejme zišlo.
* O žlté spektrum sa postaralo 600 w SONY 4Y.
* Substrát: 50 % kokos, 50 % allmix + lightmix.
* Rastlinka sa vyvíjala z klonu od miestneho mistra.
* Zahnojené radou od BioBizzu.
* Na pohľad indikoidná rastlinka, ktorá sa však po prepnutí na kvet
vytiahla o niečo viac ako iné indiky. No to nepredstavuje žiadny
problém. Neodporúčam zastrihnúť, skôr jej dopriať viac miesta.
Pomer kvet a list 65/35. Inak šišky veľmi tvrdé, vrchné s veľkým
počtom blizien. Účinok pôsobí relaxačne utlmujúco viac na telo
ako na myseľ. Vôňa výrazná, pripomína mi Mazar.
Pan Teeny
Klony od Hlavy

Rust - venku
Kvet - 600W

Hlina + Duchpro
Pan Teeny
Klony od neclena

Rust - venku
Kvet - 600W

Hlina + Duchpro
Namer017
Taky neco pridavam je to ze starsich kol:

600w svetlo, hnojky komlet řada Canna+Plagron Green sensation
Namer017
600w
Canna+green sensation
Namer017
600w
Canna+Green sensation
Namer017
600w
Canna + green sensation
+ fota susiny
outdoorista
Afghani#1
pheno 7.
řezy od člena Mirex
600W
15.dní 18/6
68.dní 12/12
flushing 15.dní
hnojiva od Advanced Nutrients:
(Iguana Juice Bloom,Big Bud,B52,Bud Candy,OverDrive,Piranha,Tarantula,Voodoo Juice,Final Phase)
moc chutný typ Afghanu,něco mezi hašišem a dehtem, výnos nadprůměrný:smoker:
outdoorista
Afghani#1
pheno 9.
řezy od člena Mirex
600W
15.dní 18/6
68.dní 12/12
flushing 15.dní
(Iguana Juice Bloom,Big Bud,B52,Bud Candy,OverDrive,Piranha,Tarantula,Voodoo Juice,Final Phase)
také velmi chutný typ Afghanu,chut byla lehce štiplavá,trochu připomíná odrůdu Chronic,výnos opět nadprůměrný:smoker:
outdoorista
IP2000
řezy od člena saiklon
600W
15.dní 18/6
68.dní 12/12
flushing 15.dní
odrůda celkem typická pro náš kraj, je to převážně indika s velmi tvrdými palicemi obsypanými pryskyřicí že je to občas až neuvěřitelné, dle mého názoru, tak těm kterým nepůjde o výnos ale o chut, tak doporučuji hnojiva od BioBizz (TopMax,BioBloom,FishMix) s příměsí nějakého Guanokalong Bloom a Extract, protože na těchto hnojivech nejlépe vynikne chut a vůně odrůdy který je mezi silně zemitou až kovovou, výnos je průměrný až nadprůměrný:smoker:

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma