Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

Stránky: [1] 2 
150W kokos, 2x Chronik, 2x HDF, 2x Shiva skunk - Klikni zde pro originální téma
IKONE
Vítejte u mého asi 4 pokusu, tentokrát poprvé v kokosu. Slyšel sem na něj jen samou chválu, tak jsem se rozhodl, že ho vyzkoušim.

SVIT: růst- 125w enviro blue, květ- 250W soda

MÉDIUM: již zmiňovaný Plagron COCO

SYSTÉM: malej drip, asi 20 litrová nádrž, vyteklou vodu vylejvám, necirkuluju. Je to spíš jenom takovej pomocník, pokud někam třeba na týden odjedu, aby mi to nepochcípalo.

MOJI NOVÍ SOUROZENCI: 2x pan Chronik, 2x slečna Heavy Duty Fruity, 2x pan Shiva Skunk

HNOJENÍ: GHE 3-složkové, Enzymy od AH, Phytamin, PK13-14, Ŕepro-forte

VENTILACE: TT 150-zvldá v pohodě, zatim ho nepoužívám, stačí otevřít dveře od skříně. Ještě tu je jeden SUNON zatím na cirkulaci vzduchu, později přibude klipsňák.

Teď k samotnému growu. Hned první týden sem to samozřejmě po*ral, novým řízkům jsem dal po zkušenostech z hlíny příliš nízké EC. Odnesl to jeden Chronik, a jeden je v bídném stavu. Po radách, co jsem zde dostal (díky moc :bravo: ) jsem jim nasadil EC 0,8 a snad se vzpamatovali. Nejlíp zatim podle mě jedou SS, i takhle malý krásně voněj. Teď jsou 9. den na růstu, z toho cca 4-5 dní stagnovaly, kvůli mému hnojícímu umění. :smash:
IKONE
9 dní růst, v levo jsou 2 HDF, v pravo 2 SS, a vzadu 2 Chroniky. Jeden je čerstvej, dneska zasazenej, ten druhej rozdejchává živinovej nedostatek. Doufám že ten malej kámoše dožene.
HDF jsou taky trochu dožluta, ale už to snad rozjely, takže by to měly zvládnout.
IKONE
Celkový pohled do pěstírny:
IKONE
11. Den růstu, pořád jsou trochu žlutý, ale rostou mnohem rychlejc než dřív. Včera se mi rozbil EC metr, takže to teď dávám od oka. Dneska ho zkusím reklamovat.
IKONE
Dvojice Shiva Skunků, moji favoriti.
IKONE
Pohled do nádržky: čerpadlo + vzduchovací kameny.
IKONE
Ještě bych se vás chtěl zeptat, jak často mám zalejvat? Do teď sem to prolejval každej večer, teď přemýšlím, že bych to zalejval i dvakrát denně. Ráno + Večer. Ve FAQ se píše, že se to dělá i 4x denně, což mi ale na takhle mladý kytky přijde zbytečný. Budu rád za každou radu. Díky
BigBrothers
Zdravim

ze začátku mi to připadalo přelitý, proto to nerostlo a žloutlo. Ktomu dripu by ti to mělo ztihnout do druhýho dne vyschnout, jestli ne uber pár mililitrů. Taky bi ti to nemělo prochcat celej květináč, stačí tak akorát (250ml denně víc ne- lepší je to rozdělit, 4x denně po 75ml je akurátní).
Jináč to máš pěkný. K+
IKONE
Tak dneska sem úspěšně vyreklamoval ten EC metr, a chtěl sem se zeptat, jestli se o něj nějak speciálně staráte. Je to ADWA, takže jeden z těch levnějších :) ale stejně bych ho nerad reklamoval znova. Díky.
EDIT: Ještě jedna otázka, jak je to teda s tim vysycháním kokosu? tovotoh ve svém threadu o pěstování v kokosu radí nenechat kokos proschnout vůbec, někdo zase říká nechávat proschnout. Tak nevim, ve FAQ je v programování dripu zálivka 4x denně, což asi ten kokos taky moc proschnout nenechá. A jelikož kokos sám o sobě má vysokou vzdušnost, tak podle mě by se taky nemusel nechávat vysychat. Budu rád za každou radu. Díky.
tovotoh
citace:
Původní příspěvek od BigBrothers
Zdravim

ze začátku mi to připadalo přelitý, proto to nerostlo a žloutlo. Ktomu dripu by ti to mělo ztihnout do druhýho dne vyschnout, jestli ne uber pár mililitrů. Taky bi ti to nemělo prochcat celej květináč, stačí tak akorát (250ml denně víc ne- lepší je to rozdělit, 4x denně po 75ml je akurátní).
Jináč to máš pěkný. K+

zdarec...nou nou,,,,ze zacatku mely totis hlad,proto to nerostlo,hnojky,,,,na proschnouti radsi nemysli,,zbytecne se osidis o cas a dodas zbytecnou vec,,,,ja odpad taky vyhodim,,,jinak dej treba 3 cikly dene,,,az ti dole vytece tak tech 10 procent odpadu....kdybys daval jeden ciklus dene tak by stacilo 30 procent odpadu ze zalivky.....at roste,, no a ted sem si teprv vsim ze mas vzduchovac v nadrzi.......tak to uz uplne zapomen na proschnouti..:-)..:-)
IKONE
:) teď jim dávám 2x denně EC 0,95 a vůbec si nestěžujou, takže od zítřka pojedu 3x denně, a zvýšim EC tak na 1,1 cca. Včera v noci mi vykradli auto, a ukradli i klíče od bytu, takže tam musim jet a vyměnit zámky :( fotky udělám, až se vrátim. Snad nevykradli i byt, to už bych se asi střelil do hlavy. Ještě jedna otázka, nevíte někdo, jestli se dají sehnat spínací hodiny, který se daj nastavit po vteřinách? Potřeboval bych je nutně kvůli čerpadlu, zalívám jen 6 sekund :) Díky
BigBrothers
zdarec
spínací hodiny na vteřiny neseženeš, digitalni hodiny minimalne po minute. Jedine casovy rele, stim je ale problem pri zapojení. Jestli teda nejsi elektrikar. Vyresil sem to ventilem( dá se sehnat v g-shopu nebo v obi,....).
IKONE
BigBrothers: Regulační ventil? Nebo jakej myslíš? Nad tim sem taky uvažoval, jenomže to tam pak do toho kokosu poteče čůrkem, což se mi moc nechce. Ale asi mi nic jinýho nezbyde no :)

Jinak posílám aktuální fotky ze 13. dne růstu, živinovej deficit už snad překonaly, dneska jim zvýšim EC na 1,1. Největší chyba byla nechat je bez živin ty 4 dny na začátku. Ale už jsou z toho venku :D
IKONE
Pohled ze předu:
IKONE
A tady opět moji oblíbenci, Shiva Skunkos:
BigBrothers
jeste me napadlo taky by si mohl vymenit kapilary za ty mens.
IKONE
Zejtra jdu nakoupit kompenzátory průtoku, protože sem zjistil, že každá kytka dostává jinou dávku zálivky :( takže bude zase spoustu práce s předěláváním, a možná při tý příležitosti koupim i ty užší kapiláry. Moc se mi do nich nechce kvůli ucpávání. Regulační ventil už je namontovanej. Zejtra pošlu fotky.
EDIT 16.4. : dnes jsem koupil tenké kapiláry a sestrojil novej drip, ještě není nainstalovanej-schne lepidlo. Kompenzátory sem koupit nemohl, protože každej má hladinu tlaku kdy pustí vodu 0,5 atmosféry, a to je moc na moje slabý čerpadýlko... :) tak snad to ty kapiláry vyrovnaj.
IKONE
Aktuální fotky z 17. dne růstu, počítám, že tak cca za 2-3 dny přepnu, možná už zítra, může být? :)
IKONE
ze předu:
IKONE
Mám jednu otázku, přepnul jsem na květ a na hnojivách GHE je udaný, že se má první týden po přepnutí dávat 1,5ml Grow složky, 1,0ml mikro složky a 0,5ml Bloom složky. Jenomže se trochu bojím, aby kytky kvůli velkýmu množství dusíku neměli problém přejít do květu. Co si o tom myslíte? Díky. I.
tovotoh
zdarec,,,normal to tam buchni,,tak treba na 5 dnu po prepnuti,pak to proplachni cistou vodou a pak prejdi na jiny davkovani,,,,oni jak prepnes,zacnou rychle rust,jeste tak zhruba 10 dnu...naberou dvojnasobnou velikost,a vedsi,vis jak,,a nato ten dusik ,,kvet az pak......at roste..
BigBrothers
neboj se nic buchni to tam. Všechny hnojiva maj v prvním měsíci kvetení dusík. Až po prvním měsíci kvetení se vysazuje.

Nepřemýšlel si o ScrOGu. Ideální řešení, zvedne ti výnos a líp to prosvítí. Takhle budeš mít hodně nerovností.
IKONE
3. den od přepnutí na 12/12. Zatím tam mám 125W úsporku red, ale chystám se na 150W, nebo 250W sodík. U tý 200 padiny se bojim, abych to uchladil, mám to pod střechou a když je teplo, jako třeba dneska, tak je v místnosti asi 23°C, ve skříni tak 25. Ale zase, větší wattáž=víc světla=větší paldy. Má někdo podobnou zkušenost s takovou teplotou kolem boxu? Jinak kytky sem pomocí provázků roztahal víc po boxu, snad to zaplněj...
IKONE
EC: 1,6
pH: kolem 6 (mám jen kapky)
IKONE
Jedno patro u pár kytek vyrostlo jen se třema listama, a trochu zfialověly stonky a řapíky, tak sem jim naložil vyšší koncentraci hnojiva, a zase se pěkně rozjely. Příště si na to musim dát víc pozor, chybama se člověk učí :) Možná to je taky tim, že sem do zálivky přidal ATACLEAN, ale v koncentraci 1ml/l, což je udaný na lahvičce od výrobce... Trochu mě překvapilo, že se zvedlo EC asi o 0,5, ale neřešil sem to. Dneska sem si projížděl Growshopy, a byl sem trochu v šoku, když sem zjistil, že se má dávkovat jen 0,1ml/l :teef: Tak snad se mi nerozpustěj i kapiláry.
BigBrothers
já si myslim že 250 uchladíš v klidu s ventilátorem co máš. Ale zase venku se bude oteplovat víc a víc.
MŮŽEŠ TEN PROSTOR NĚJAK VĚTRAT?
IKONE
Můžu, je to pokoj se střešnim oknem, jenomže jak chladim tu výbojku, tak se postupně ten vzduch v mmístnosti otepluje čim dál víc, takže jí pak už vlastně chladim teplym vzduchem... Ale asi do ní stejně půjdu :)
BigBrothers
Když budeš větrat místnost tak ok. Šoupni to tam. Já mam 400w Td(160m3) a nedostanu se přes 30°C.
IKONE
9.den 12/12- trošku nám to zjunglovatělo, stříhám čepele větších listů, takže světlo dopadá i na nižší výhonky. Další novinkou je 250W sodík, kterej to tam praží už asi 5 dní. Kytky jsou zatim pěkný a zdravý, akorát paliček ani náznak, sem tam nějakej ten chlup, ale žádná sláva. No budu trpělivě doufat, že si uvědomej 12/12 a rozjedou to.
IKONE
Numero 2.
IKONE
Ještě mě zajímá, jestli kytkám nějak ublíží, když jim předělám rytmus zapnutí světla v 9:00 a vypnutí v 21:00. Doteď to měli 6:00-18:00 ale to se mi moc nehodí, protože to odpoledne nestíhám kontrolovat. Takže bude to na ně mít nějakej velkej vliv? Nebo to je jedno? Díky
IKONE
Aktualizace k 14. dnu na 12/12 -vykoukly první chlupy.
EC:1,7
pH: 6
Teplota u vrcholku do 30°C
Už z toho mám malej prales, takže stříhám a řežu co se dá. Snad to nepřeroste.
IKONE
Bush:
IKONE
Chlupy:
IKONE
Takže přinášim další update. Kytky jsou 21 dní na režimu 12/12
EC: 1,9
pH: 6,2
Teplota u vrcholků- do 30°C
Toť asi vše, akorát se chystám na další prostříhání listů. Paličky směle kynou, a listy kolem nich se začínaj cukrovat.
IKONE
Chlupy:
IKONE
Photoshop edit:
IKONE
Ještě mám dotaz, chtěl bych kupovat nějakej květovej booster, používám PK 13-14, a chtěl bych na zkoušku ještě něco. Tak by mě zajímaly vaše osobní zkušenosti, jde mi hlavně o výslednou chuť a vůni. Prosim napište mi kdo co používáte, jakej to má podle vás účinek a jestli to stojí zato, atd... Díky moc :)
pan.smakovicka
Nazdar. Tiez ma na zaciatku uz poriadneho growingu velmi zaujimala tato otazka. Zadovazil som si green sensation a bloombastik a proste ziadneho rozdielu som si nevvsimol. Teraz uz mam taky nazor ze povazujem tieto veci za celkom zbytocne a ked tak tak ti to jak keby zlepsia a nepatrne mnozstvo. Miniem ich a dalej nekupujem.
Budem pouzivat len niaky korenak,grow,bloom a pk 13-14.
IKONE
Jo jo, na GS a bloombastic jsem zatim taky moc kladnejch reakcí neslyšel, myslim si, že ta cena moc neodpovídá možnostem těhle šampónků. Ale mě by spíše lákalo vyzkoušet něco jako je tohle http://e-shop.hydroponic.cz/product...tor-coco-0-5-l/
anebo něco na ten způsob a zajímalo by mě, jestli to bude mít nějakej znatelnej vliv na chuť a vůni výsledku. O množství mi ani tolik nejde :leaf:
pan.smakovicka
S tym uz sklusenost nemam ale tiez mi islo hlavne o tu chut a vonu jak o to mnozstvo.
Bert
Kamo sleduju Tvuj G a moc Ti fandim, jak vis jedu ted drip jen o par dni dele, ale v rockwoolu... Na ten konec kvetu zkusim final solution, ale zkusenosti s nim zatim nemam... Mam par dotazu: Jak mas veklou skrin? Jaky mas prutok kapilarami? Jak casujes zavlazovani (kdy kolik min)? Snad toho neni moc, kazdopadne K+..
IKONE
Nene. jsem rád že se ptáš :) No tak skříň je, mám pocit, 80x80x150cm myslim... Ty kapiláry maj s čerpadlem co mám asi 200ml/minuta- teď nevim jestli nekecám, už si to moc nepamatuju, ale za 2 minuty mi to proleje celej květináč. A mám to nastavený na 2 minuty ráno než se zapne světlo a 2 minuty večer, než se vypne, ale asi to večer zvýšim na 3 minuty, protože pod tou výbojkou se to rychlejc odpařuje... :)
Bert
A kolik mas odpadu? Me to prijde jako hroznej proud... zkus si to rozdelit treba na ctyri pet intervalu v prubehu dne, kyti to lip vstrebaj a budes mit min odpadu...
IKONE
Tak sem to měl dřív, ale kytky byly takový povadlý, tak sem to snížil na 2x denně, a vypadaj o 100% líp, odpadu mám cca 400ml, ale to je fakt jen od oka, někdy víc, někdy míň. Občas jim i třeba přidám minutu večer, když vidim, že je ten kokos na povrchu suchej. Jinak jsem dnes koupil bloom stimulator od ATAMI, tak jim ho tam rovnou prdnu...
lukapa
Nazdárek, ten drip vypadá pěkně tak mi šrubuje hlavou tak tě asi taky budu otravovat přez pm.:einstein: Jinak s těma hnojkama. Něco jsem vyzkoušel a musím jen potvrdit že míň znamená víc. Když jsem to hrotil tak i po 3 týdnech fluše a prolévání tam něco cítit bylo. green sensation nejen z mojí zkušenosti žádná sláva. Taky bych zkusil srazit trochu tu teplotu, líp se cukrujou.. :slizoun: :slizoun:
IKONE
Klidně otravuj :) rád poradim, jestli to bude v mejch silách :) Teplotu drtim co se dá, teď jí moc neměřim, ale přes 30 snad nevyleze... Jinak se mi levá strana, do teď považovaná za Heavy Duty Fruity, nějak sativovitě rozjíždí do vejšky... :( takže genetika na příští round bude rozhodně z origo semen, nebo od poctivýho matkáře... Zatim mám několik adeptů z Dutch Passion, a vede asi Blueberry, v těsnym závěsu za ní White widow a na třetim místě Orange Bud. Ale o tom až příště :)
IKONE
29.den na květu
EC-2,0
pH-6,2
Nový fotky jsou konečně focený digitálem. Paličky stále kynou, možná na můj vkus trochu pomaleji, ale jinak jsou zdravé a vypadá to, že jim nic neschází ;)
IKONE
2.
IKONE
3.
IKONE
A ještě jeden pokus o makro.
IKONE
Ještě mám dotázek, přemejšlel jsem, že bych vynechal už GROW složku hnojiva, takže dusík. Na návodu sice píšou dávat ho v celém období květu, ale některý listy, zvlášť na chronikovi, jsou už hodně tmavě zelený, skoro už to ani neni zelená :D Navíc by se měl dusík v květu postupně odbourávat, ale nevim, jestli na to neni ještě brzo. Taky jsem tu četl, že při přebytku dusíku jsou paličky listnatější, což samozřejmě nechci :) Budu rád za rady. Díky. I.
lukapa
Tak tyhle věci by mě zajímaly taky:teef: + ještě vliv teploty na tvorbu plyskyřice. Jediné co můžu říct je že když hnojím Ah a taky byly brčálově zelené, tak pak se mi nepodařilo ani za 3 týdny (v kokosu) kytky pořádně vyflušovat.:chef: Ale hodně za to můžou i AH protože nejsou bio.:rip: tak jsem si řekl že teď vyzkouším plagron..:flamer:
IKONE
AH jsem nikdy neměl, Plagron jsem zkoušel myslim úplně první nebo druhý kolo, ale strašně mi zvedal pH, :grrr: ale fakt grandiózně :) takže sem ho zavrhnul, ještě mám skoro plný litrovky Alga Grow i Bloom. Potom jsem zkoušel Metrop, super bylo, že po přidání do odstátý vody mi pH kleslo akorát na nějakejch 5,8 a krásně drželo. Ale taky byly časem problémy. No a teď mám GHE a úplně sem se do nich zamiloval :D pH mi drží výborně a můžu si ty složky mixovat jak chci, :winner: to se mi strašně zalíbilo :) Akorát mám nějakou velkou spotřebu... :) A do placu bych teda ještě kromě dotazu na ten dusík přihodil i dotaz na vliv teploty na tvorbu pryskyřice, protože to mě taky zajímá, o to víc, že mám teď v těch vedrech v boxu skoro 30°C pod lampou. :flamer:
BigBrothers
Pic
ikone: složka grow se nechává do 30.dne 12/12. Kitky tim přestávaj růst a začínaj pořádně kvést. Lukapa má pravdu čím dýl tam ten dusík bude tím bude horší výsledná chuť. Takže ho klidně vysaď.
Být tebou na příští grow bych si pořídil bio hnojivo (plagron, biobizz,canna) výsledný produkt mnohem lépe chutná i vypadá a nemusíš tak dlouho flushovat. Alespoň teda z mých zkušeností.
Jinak moc pěkný.
Dobře ti to valí Ikone :).. paráda !! aspon vidim co me čeká :D
IKONE
Ahoj, zjsitil jsem, že mám velkej problém s teplotou. Pod lampou, u vrcholků kytek mám asi 34°C, a v pokoji, ve kterém je skříň, mám v těhle vedrech asi 27,5°C což už je i na mě moc. :D O mě zase tolik nejde, vedro mi nevadí, ale 34° u kytek je celkem hárdkór. Nemáte někdo nějaký fígle na snížení? Větrám co to jde, ale venku je taky dost teplo. A na klimošku nejsou finance :) Díky.
mopagi
nastav si svetlo na noc..pokud to teda jeste nemas...v noci ti teplota okoli klesa cilize by se to nemuselo vysplhat tak vysoko. Dalsi veci jak tomu muzes pomoct je cooltube, to ti teplotu taky o neco srazi pokud to dokazes poradne odvetravat.

jinak peknej grow at se ti dari.
IKONE
Asi mi nic jinýho než ta cooltuba nezbyde... Ale chci se zeptat, pokud bych jí napojil potrubím na odtahovej ventilátor, bude to fungovat? Myslim jako jestli se to aspoň o těch 5 stupňů ochladí. Ten ventilátor by tahal vzduch z přítahu, kolem kytek, do cooltube, a pak ven... Viděl sem to tady u několika growů, tak snad to bude efektivní. Potřeboval bych tu teplotu srazit cca o 5 stupňů, pak by to mělo nějakejch 28-29 pod lampou a to stačí, takže myslíte že se to dá? Díky :)
mopagi
jj fungovat to bude, sam sem to mel v boxu...ale 5 stupnu tim asi nedas...
IKONE
Tak zasílám další foto, kytky jsou 35. den na květu
EC: 1,9
pH: 6,4
Teplota pořád nic moc, když je venku vedro, tak kolem 34, když je chladněji, tak 28°C
Ale řekl bych, že na 35.den ty paličky moc nekynou... Svádim to na tu teplotu, protože jinak jsou krásně zelený a vypadaj zdravě. Nevim no.
IKONE
A ještě jedna, posuďte samy, cukrujou pěkně, ale ta velikost nic moc. Spíš nic než moc :)
IKONE
Teď sem změřil EC odpadní vody, co protekla z květináčů a má 2,9 :eek: Zejtra je naplánovanej zase flushing s EC 0,4 ale je mi divný, že to takhle po tejdnu vylítne. Na kytkách žádný změny, hezky zelený, žádný známky přehnojení, tak nevim, 2,9 už se mi zdá hodně vysoko. emám jim zkusit míň solit? Nebo čim to je, že se to tak rychle zasolí? Díky ;)
Machoman
citace:
Původní příspěvek od IKONE
Teď sem změřil EC odpadní vody, co protekla z květináčů a má 2,9 :eek: Zejtra je naplánovanej zase flushing s EC 0,4 ale je mi divný, že to takhle po tejdnu vylítne. Na kytkách žádný změny, hezky zelený, žádný známky přehnojení, tak nevim, 2,9 už se mi zdá hodně vysoko. emám jim zkusit míň solit? Nebo čim to je, že se to tak rychle zasolí? Díky ;)


Pořádne to propláchni x litrama vody.Solíš tomu určite zbytečne moc (kytky mužou vypadat zdrave,ale to budou vypadat i s daleko menším ec)
BigBrothers
citace:
Původní příspěvek od IKONE
Teď sem změřil EC odpadní vody, co protekla z květináčů a má 2,9 :eek: Zejtra je naplánovanej zase flushing s EC 0,4 ale je mi divný, že to takhle po tejdnu vylítne. Na kytkách žádný změny, hezky zelený, žádný známky přehnojení, tak nevim, 2,9 už se mi zdá hodně vysoko. emám jim zkusit míň solit? Nebo čim to je, že se to tak rychle zasolí? Díky ;)


jojo pořádně to propláchni. takhle když jim budeš solit tak přídeš zbytečně o moc hnojiva. Já dával předepsanou dávku(mam Aháčka) a stejně se mi odpadní ec pořád zvětšovalo. Nakonec sem ec snížil na 1,2 a to už šlo. Odpad byl 0,2.
Chce to aspoň jednou týdně propláchnout a bude to vcajku.
PIC
Máš to luxusní !!! :) gratuluju !!
IKONE
Tak a máme tu 45. den květu, kytky od posledního focení celkem nakynuly, počítám jet ještě tejden živnej roztok, a pak tak 14 dní flush. Snad to bude akorát. Jinak hodnoty:
pH: kolem těch 6,2
EC: 1,6
Teplota: venku je teď celkem chladno, takže myslim že takovejch 28°C u vrcholků palic
Vlhkost neměřim.
IKONE
další modelka-
IKONE
Večer ještě pošlu fotky bez sodíku, ať vidíte pestíky a pryskyřici.
EDIT: na posledních dvou fotkách jsou zatmavená pozadí, aby byly více zřetelné okraje paliček.
IKONE
Tady slíbené fotky ve tmě-
IKONE
Další
IKONE
jedeme dál-
IKONE
A poslední makro, blizny už hnědnou, takže poradí mi nějaká zkušená duše kolik jim mám dát ještě času před kosou? Plánuju cca 14 dnů flushing, mám dát ještě týden hnojení? Aby to zase nepřezrálo. Díky :)
Hy3nA
ahoj blizny nejsou až tak informativní, hlavní věc je zakalení pryskyřice - pokud máš nšjakou pořádnou lubu, lépe mikroskop doma, tak zkoumej, zda je pryskyřice čirá( neni zralá), mléčně zakalená(akorát na kosení) nebo už jaksi hnědě zakalená( přezrálý) :) v helpu o tom je članek:)
IKONE
Díky, zkusim teda někde sehnat mikroskop, ale pokud třeba ještě dneska bude čirá, tak jak dlouho trvá, než se zakalí? Ještě mě čeká ten flush, chtěl bych nejmíň 10 dní, tak by mě zajímalo, jestli to za těch deset dní nepřezraje. Takže vlastně ,,rychlost zakalování pryskyřice'' :teef:
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od IKONE
Díky, zkusim teda někde sehnat mikroskop, ale pokud třeba ještě dneska bude čirá, tak jak dlouho trvá, než se zakalí? Ještě mě čeká ten flush, chtěl bych nejmíň 10 dní, tak by mě zajímalo, jestli to za těch deset dní nepřezraje. Takže vlastně ,,rychlost zakalování pryskyřice'' :teef:


tak sem teďka koukal do :faq: ale tam neni ten obrazek.. no píšu, že je potřeba aspoň 30x zvětšení..

a taky se koukni na to, c píšou u jednotlivejch modelů v seedbankách, kolik týdnů zrajou:) když máš tři, tak skoro určitě nedizrajou všechny ve stejnej čas:) to by mělo být taky vodítko:) a tu rychlost nevim no.. se musí holt sledovat.. a proplach plánovat podle udajů ze seedbanky teoreticky nop.. jinak to máš moc pěkný..káčko letí;)
Machoman
Já furt nechápu proč se lidi neptají na ideální dobu kvetu matkaře od kterych se to bere.Přece jen by o tom meli vedet nejvíc;)

Kytky na danou watáž opravdu exkluzivní!
IKONE
Takže, včera ráno jsem všechny kytky prolil 1,5 litrem vody s upravenym pH + Final Solution. Dnes jsem vyměnil vodu v rezervoáru a začínám +- 10 denní flushing-upravená voda + FS. Jednotlivé kytky budu kosit podle toho, která kdy dozraje, takže ty co tam budou nejdýl, budou mít flushing třeba 14 dní. Další krok bylo otrhání listů, vzal sem jich celkem hodně, protože se bojim plísně, tak aby se mi trochu snížila vlhkost. Tak cca za týden čekejte další foto, pokud se nic zásadního nebude dít :)
EDIT: Teď sem se kochal jednou z paliček, zkusil sem na ní šáhnout- byla tvrdá jako šutr, ale jakoby vyschlá, normálně jsem z ní mohl část ,,odrolit'' :) nikdy jsem se s tim nesetkal, je to normální? Ta část co jsem odrolil je jak po 14 dennim sušení :) Čim by to mohlo bejt? Ostatní vypadaj v pohodě... :mutant:
fear
moc blizko vybojka?:D...ti to uschlo....
IKONE
To je nepravděpodobný, je to jedna z těch nižších palic :) Některý jsou i blíž k výbojce... No nechám to bejt a uvidim jak se to vyvine. Jak kdyby do ní vůbec nešla vláha, i ty lístečky jsou jakoby seschlý... :) divný
IKONE
Takže posílám fotky z 10.6. jelikož brácha odjel do Španělska, bohužel i s foťákem. Zítra je naplánovaná kosa, a to po asi 10 denním flushingu. Tak snad to bude stačit.
IKONE
Jinak EC: 0,4
pH: 6,3 cca
teplota: cca 26°C
IKONE
Další
IKONE
Detail uschlé paličky :)
IKONE
A poslední
IKONE
tak ještě pokus o makro :) :
BigBrothers
wow, vypadá to luxusně. Hodně dobrý na 250w.

Poklona.
IKONE
Tááákže :teef:
Nejdříve poděkuji moderátorům za vystavení tohoto threadu, je to pro mě pocta :beer:
Toto kolo je úspěšně za námi, včera v odpoledních hodinách si pro keříky přišla paní Zubatá a všechny je po 2-denní tmě pokosila :chef:
Jejich život započal 1. dubna a zkončil 18. června, z toho rostly 18 dní a kvetly 51 dní. Potom následoval 10 denní flushing, takže celkově 61 dní květu.
Samozřejmě se to neobešlo bez menších problémů, v prvních dnech růstu - nízké EC, ve fázi květu potom EC příliš vysoké a zbytečné zasolování. Ale oba dva problémy jsem s Vaší pomocí dokázal vyřešit, takže moc díky :winner: Kokos určitě pojedu i v dalším kole.
A teďka už nějaké fotky ze sušárny, bohužel je to zase jen mobilem, protože foťák je pořád ve Španělsku, což mě trochu mrzí, ale na představu kolik toho zhruba je, snad stačí.
Tímto bych chtěl taky vyhlásit malou tipovačku, vítěz obdrží bezvýznamné K+ :) a až budu mít novou matku, tak třeba i nějaký řezany.
IKONE
.
IKONE
další
IKONE
Večer ještě ostříhám listy, a nafotím to nějak pohromadě, pro lepší představu, takhle jak na to koukám, to o ničem moc nevypovídá :) Ale tipovat klidně můžete ;)
Hy3nA
99 gramů a k+ :) povedl ose ti to;)

edit. tak z karmy bohužel nic nebude

Běž se o Karmu podělit s více lidmi, než ji opět upravíš tomuto uživateli.

sry..ale někdy příštzě:)
repa(outdoor)
tak preji krasnych 125g
sork
moooc pěkny tak 110g
rekl bych ze tak 110-130 to bude necham se prekvapit .. preju co nejvíc !!! :)
BigBrothers
129ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
Beethoven
117g.
Nugget
131g
repa(outdoor)
tak jak to vypada s vazenim
IKONE
Zejtra, nebo pozejtří to navážim, už je to akorát suchý, tak se do toho dám ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma