150W kokos, 2x Chronik, 2x HDF, 2x Shiva skunk - Klikni zde pro originální téma |
|
Sem na to fakt zvědavej kolik si s toho vyždímal :) !!! dobrej Round ... |
|
|
Hy3nA |
halóó...
no je to jasný, ikone je od předvčera pořád zhulenej a nepřispívá :D:D |
|
|
IKONE |
citace: |
Původní příspěvek od Hy3nA
halóó...
no je to jasný, ikone je od předvčera pořád zhulenej a nepřispívá :D:D |
:D:D je pravda, že už jsem jednu paličku zkusil a po strátě veškerý orientace sem pozoroval, kolikrát oběhne červenej kvítek na kytičce od ICQ, když se připojuje :D Dementní úsměv na tváři je samozřejmostí :) Ale naváženo ještě nemám, jelikož jsem teď trochu nemocnej a je mi blbě. Pokud mi bude zejtra líp, tak se do toho pustim, ale trošku mě to otrhávání všeho toho materiálu děsí :) Tak prosim vás ještě o chvilku trpělivosti, bude to co nevidět :) |
|
|
cihory |
144 jinak moc pěkný grow K+ letí |
|
|
Nekor |
riadna skrinka!!!káčko jasne kamo!!!pocitam 115 g ako pozeram inak ta uschnuta palicka musela trosku inak kopkat ne?? |
|
|
@jdam |
muj typ 83,5 g :)LUXUSNIHO krmení:) |
|
|
josip222 |
155 + K :drools: :) |
|
|
chuck53 |
Tak zásoby se určitě tenčí a typovat snad ani nemá cenu.Každopádně k+
Btw k té uschlé paličce..Už jsem něco takového viděl víckrát a myslím si,že za to mohlo přehnojení.Teda kytky se tvářily pěkně,zdravě ,ale u těch,kde se hnojilo více než je doporučeno,se vyskytly tyhle "spálené" kousky.Myslím tím "rezavé" listy a totalně vyschlé paldy.Plíseň to nejspíš nebude-to by se to šířilo..
Máte s tím někdo nějakou zkušenost?Dá se to fakt připsat vyšším dávkám hnojiv?
Kvak |
|
|
IKONE |
Tak se omlouvám všem tipovačům za dvouměsíční čekání, navážil jsem to, ale potom jsem odjel asi na měsíc mimo republiku a potom nato zapomněl. :) Výsledek tohoto kola je 139g takže jsem víceméně spokojenej, byl to první kokos, teď už z toho třeba dostanu víc. :) Vítězem se teda stal Cihory s tipem 144g a K+ letí :D až seženu novou genetiku, tak se třeba nějak domluvíme na další odměně. ;) Tak díky všem za sledování a těšte se na další kolo, který se snad do 14 dnů rozjede. :) Bye. |
|
|
|
|