Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Kostovani - Klikni zde pro originální téma
Dunihlav
Tak jsem se chtel zeptat, v jakym tydnu kvetu se uz da okoštovat White whidow a mela uz nejekej takž takž dobrej high? Kouřil jsem kytku skoro v patym tydnu a vubec nic ....ja vim ze je jeste nedozrala..ale i tak je to normalní aby vůbec nevalila? Jaky mate vy vubec zkušenosti s koštováním.....? taky mate takovej s toho stress aby vam to vylezlo jak ma bejt? :o)
drinker hulič
no ja tedka testoval kytku v tretim tydnu VEGETACNI faze a nic... :( myslite ze mi fakt neco vyroste????? uz ted mam bobky!!!!

dunihlav: nezhulovaci WW by nasrala, ze?





:D
Schrag
Chlapi vydržte až kytky začnou kvést! Pak teprve uvidíte co dokážou!!! :-) Schrag
Dunihlav
me prave uz kevete 5 tyden a furt nic . 3 tyden ve vegetaci je to normalka .....ale kyz už tam mate 2 cm paldy ?
Walhalla2000
clovece, ty dovedes rozesmat... to jsi predpokladam na chvili hodil do mikrovlnky co? abys to rychle ususil... :-))) No toje fooor. hahahaha... hele, neber tospatne, ana, nekdy i zastipky zhuluji, ale casteji to je jen placebo. :-) cili vydrz, dokud kytky nebudou rezavy a posypany kristaly. Pak to bude zhulovat, neboj...
Dunihlav
no jo ...kdyz zrovna nebylo co hulit :-), uvidim teda za tech 5 tydnu az to bude trochu suchy
koles
pět tejdnů bych to asi nesušil...
Kyng
Chlape, už sem se bál, že seš tak dokonalej, že ti tu negativní karmu nikdy nedám, ale za tvůj příspěvěk už letí - každý (určitě i ty) sme nějak začínali a začínáme - tedy letěla by, ale to se nejdřív musim podělit o karmu s více uživateli (???). Neboj se však nic, budu si to pamatovat............asi...........................no asi ne, ale aspoň se styď.
Dunihlav
Koles za 3 tydny by to melo spravně byt zraly (mělo by to dovršit 8 tyden kvetu) , a ty zbyly 2 tydny jsem myslel, nez se to trochu prosuší tak aby to bylo trochu kouritelny , vish :-)

Jasne ze jsem nesklidil kytky v 5 tydnu, nejsem vul. Jen jsem mel velkou chut zahulit, tak jsem si utrh paldu.


Drinker...at se ti povedou kytky!!!!

Walhalo chlape proč všichni do tebe narážej? :o)

King Chlape mash pravdu nikdo neni dokonalej :o), ale vid , že se s Walhalou nebudeš hádat? hihi

Krasny leto všem !!!!!!!!
cHLeBiK
Koukam, ze situace se neustale opakuje .].

Nedavno jsme s kamosem se kterym mame jednu skrin (jeste chybi cca 3 tydny.. uvidime, jak budou vypadat) a taky jsme (jak jinak) nemohli odolat a jak naskocily prvni kraasne bile opestikovane palicky... vydrzeli jsme tyden a uz jsme kostovali... jasne ze z toho nic nebylo, ale pred tydnem to uy bzl docela solidni modylek a pokud vse dopadne jak ma, tak by se z toho mohla vyklubat prava Indica / Purple power :o) ejchuchuuuu :)



---------------------------------------------------------------------
<<<<záštipky kouříme abychom se pokochali chutí a navíc.... ono z toho obvykle nic není... ale co kdyby :))))>>>
des
No nevím jak vy, ale ja mam WW asi tak necele dva mesice ve veg. fazi a kdyz si ustipnu tak ze 3 stredne velke listecky.Je to tak na ctyri vetsi prdy pres vodarnu,tak mne to odrovna docela drsne.Uz se fakt tesim, az to bude zrale.
Walhalla2000
2 kyng

:-)

clovece, ty mne taky dokazes rozesmat... Nikdo na svete neni dokonalej, ani ty, ani ja. mam k tomu faaakt daleko. :-)

ale obcas se rad zasmeju a jak je znamo, lidi se radi smeji a nejradsi se smeji ostatnim.. :-)


Jinak uz je to docela davno, co jsi to asi postoval ne? mozna uz ti pujde mi dat ta negativni karma... :-)

Mimochodem co te tak "dostalo" v te moji zprave? to ze jsem se smal? to ze jsem presne odhadl, co delal, nebo ze jsem mu poradil, at radsi jeste pocka,nez neco bude hulit?

:-)
Srooga
UKARMUJTE SE XMRTI :)

...v kuřárně! Ha, ha a he hi hoooo :) nahlavupostavený.
viridis
4 Dunihlav: asi dost zalezi na modelu a na tom, jak se mu dari - ted nedavno jsem byl osekavat kytky ve skleniku, neb kapanek prerostly a plazily se po strope (budu muset sundat strechu) a jenom z trochy listi (BB, MZ, K2, WW) jsme byli vsichni uplne napadrt, coz jsme necekali - prece jenom takovy hukot jsme necekali :confused:. V patym tydnu qetu uz bych se zamyslel nad tim, jestli je rostlina v pohode a ma dost zivin, mikroprvku a svetla....
Dunihlav
No právě. Peřesně jsi mi kápnul chlape do noty. Taky právě mám zkušenosti že ty nejsilnější kytky (z venku) valili dost dobře před uplným dozráním. TeĎ vychytávám indooorr a řeknu na rovinu hned, že je to uplně jiný než pozorovat kytky jednou za 14 dní.
Myslím si, že když maáte kytky jako já doma, nebylo by špatný popsat u kažýho modelu průběh květu,podle mne když pěstujete stejnou odrůdu např. stejnou jako někdo jiný, měl by průběh květu být podobný. Hmm aspon si to myslím. Hmm kdyby to tak mělo být, jak si myslím, tak by podle toho mohl začínající pěstitel indoor (např. stejně jako já) získat důležité informace, které by ho ani nemuseli napadnout, o své odrůdě kterou pěstuje.Mohl by třeba zjistit že mu zrovna přímo neroste tak jak ostatním...a za včas s tím mohl něco dělat...... hm jsem tady po ránu, tak omluvte sloh.....snad mi rozumíte......Ahoj !!!!!!!!!Mějte se hezounky!!!!!!!!atd
Dunihlav
Po 6. týdnu začíná ICE celkem valit asi jako průměrný hulení zklizený z venku(pruměr stonku s kvetem je 4,5cm). WW jsem nezkoušel(průměr 4cm pod 400W sodíkem), je proti ICE celkem dost ještě nedozralá.WW má stále ještě malé ne zcela vyvinuté pestíky od blizen na paldách oproti ICE, WW je tak též v 6 týdnu květu(jako ICE), a mám ho od Walhaly :o). hmm ...Mějte se hezounky!!!!!!!!!!!!!!
Marks
taky mam docela strach, mam venku par kytek (prej MANGO) a minuly tyden mi asi vitr ulomil vetvicku....taxem ji ususil, zahulil....a nic ! :( ....paldy nebyly jeste uplne hnedy, ale neco by to preci delat melo, ne ? .....ma nekdo podobny zkusenosti s outdoorem ?
ddevil
podle meho a mych zkusenosti neni nic zvlastniho na tom, ze mlada leckdy jeste dost ridka a navic narychlo ususenea palicka nic nedokaze.......

Mam cca 6 out modelu, kazdy ma jine vlastnosti ,... ale kdyz jsem zkousel jejich potenci nikdy me to moc nenadchlo....
kdyz se kostuje, rozumim tim, ze je krize a neni nic jineho po ruce ... takze hura na pole, ocisnout par palicek, ususit, nejlip ihned <je krize ze ano> a sup s tim do lufajdy........

tak co muzete cekat, je to mlade,vyhonene hnojivem, ,,sezehle plamenem,, .......... ja byt kytkou...taky bych nezhuloval :sun:

vsechno se v dobre obrati verte mi
jeste mesic vydrzte .)))

good luck
Yasmeene
Jestli tu ještě někdo řekne něco o nedokvetení nebo nějakym no-thc-suxs-modelu tak se uz asi zbláááááznim, to sou nervy tohle.

Hlavně slunce, hodně slunce...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma