Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Out 2009, Shaman - Klikni zde pro originální téma
Corn
Zdravím Vás.
Jaro je tady!! A tak, jako všichni outdoor zahradníci jsem se rozhodl zasadit! Tento rok budu sázet Shaman (75%sativa, 25% indika) od DP. Sázet budu na místě kde zhruba od 11hod. svítí slunce až do západu (není to moc ale co se dá dělat..), druhé a poslední místo bude moje skromná zahrádka kde budou růst 2-3 kytky(z těch bych chtěl mít keříky, hlavně né žádný obry). Hnojit budu plagronem grow a bloom, možná na závěr ripen či final solutions, uvidim co si koupim. Na fleky si navezu svoji hlínu jen nevím jestli jim 20l/1kytka bude stačit, substrát bude nejspíš pro pelargonie či tak něco. No a ještě plánuju jít jako minule kukuřici, kam dám nonamy (rozhodnu se podle toho kde najdu příhodné pole). Toť na úvod.

Teď k thredu,nerad bych tu viděl příspěvky typu "máš to hezký K+"nebo"máš to strašný neporosteto" nebo jiné OT. Jinak budu samozřejmě rád za každou radu nebo nápad jak zlepšit kytkám podmínky.A klidně se ptejte na informace, které Vám tu chybí. Díky.

Tak, 27.3. jsem dal do hlíny (kokos) 10 semínek Shamana (Dutch passion). Nejrychlejší semínka vylazla po 2 dnech. Klíčivost byla k mému údivu 10/10. Nyní mají tak 2-3cm. Rosím je zhruba po 1-3 dnech podle vlhkosti substrátu. Shamánci zatím vegetují na západním okně. Počkám ještě tak týden a začnu je cvičit větrákem.

Ještě bych dodal,že tuto rostlinu pěstuji ze studijních důvodů, které mají přinést nové poznatky ohledně "cestování" jiných dimenzí.
Své poznatky zveřejním(aspoň v to doufám) na konci thredu. :D
čau. shaman mnam mnam : ))
te final solution já nedoporučuju taky sem ho používal a myslím že změny na chuti byly pouze placebo efekt...a co čtu tak na ripen sou lepší chvály .) a i tak - proč používat tohle když stačí bohatě hodně prolívat o pár dní déle s čistou vodou
20l substrátu na kytku si myslím že je málo ale každýmu říkám čím víc tim líp žejo...záleží jaký to chceš mít ty hlavně

s tím větrákem bych začal klidně už tedka a ten substrát pro pelagronie bývá nic moc i když jakoby stačí ale výsledek poznáš až budeš používat lepší věci asi tak

btw - máš to nějak přikrytý aby neutíkala vlhkost?

at se daří a roste
jj jak rika tdy RF...nejlepsi by bylo to prikryt nejakyma pruhlednyma sackama..ne ty na rohliky:D a udelat jim takove parnicky vis co.. taky mam ted kity(PPP) zhruba 3-5cm tak GL a HF :)
Corn
Jo jasny jen jsem nevědel jestli by jim nevadil pak ten prechod ven kde nebude vlhkost tak velká.. jo a k tomu substrátu možna koupím jinej ted o velikonocích ho tam navozim, bohužel mam jen skůtr a na něm se blbě převáží.. :bong: ještě k tomu to políčko není tak daleko od civilizace takže nosit tam ručně substrát není zrovna bezpečný..:busted:
suri
Ja som isiel samana posledne dva roky a je to celkom v pohode. Jediny problem co som mal ze dozrieval u nas tak ku koncu oktobra. Cize som ho bral az 25.10.....A posledne dva tyzne som bojoval s plesnou. Preto ty odporucam volit preventývni postrek proti plesny na konci kvetu. Ja som to tak robil druhy rok a bolo to o dost lepsie. Sak sam uvidis inak to fialove pleno a celkovo chut a vyzor velmi dobre.
Corn
Opět se hlásím se svým pěstem, holky možná i kluci trošek povyrostli zakryté je ničím nemám, páč bych na ně nemohl foukati větrákem. Lehce víc se táhnou za světlem, takže je budu muset zakopat hloub a co nejdřív je zastřihnout přemýšlím, že hned druhé patro,ale abych je tím nezabil. To bych opravdu nechtěl.
Corn
A dnes po nějak větší době malá aktualizace, kytičky povyrostly. Jsou +-den 20 dní od vykouknutí. Mají přibližně 10-15cm max. Pomalu přemýšlím o hnojení, ale radši bych uvítal radu od někoho skušenějšího (hnojit je budu plagronem grow), a uvažuji též o zastřižení tak za 2 týdny.
Ve středu plánuji jít na políčko a trošku ho zkulturnit případně někdy kolem středy sem hodim fotečky políčka.
Dále bych chtěl zítra nebo příští týden zasadit noname našel jsem pro ně políčko takže do kukuřice jich nejspíš půjde jen pár. Je to hoodně v pohodě model, narozdíl od šamana je to 100% indyka,:guitarist silny stoned stav tak uvidíme co se z ní vyklube. Ať se Vám daří, málo čórek a hlavně zasaďte ať na podzim jen nekoukáte na kamarády. :) Co na podzim spíš až do dalšího podzimu. Zatim Zdar

Eště jsem se zapoměl omluvit za kvalitu fotek:rip: , ale pro představu si myslím že stačí kdyby ne napište PM a hodim sem další dík
BoBoR
ahoj...rastlinky vyzeraju stastne :) ...len pokial viem tak korene by mali byt v tme ... a na tej rastlinke uplne vpravo (mozno aj ostatne ) ti na korienky ide svetlo...akoze niesom odbornik ale myslim ze to nieje dobre...ak sa mylim ta zmazem...GL
lagarto
Ahoj,jede ti to hezky ale:ty trasparentní kelimky rozhodně zakrej nebo lépe kytky rovnou přehoď do neprůsvitných květníků s dírkama a podtáckem.Jinak se kořeny nehezky stresujou světlem a můžou uhnívat.Plagron GROW je fayn,klidně zační hnojit hned ale 1ml/L 2x týdně a postupně přidávej.Pěstu zdar.
Corn
jo to jsem zapomněl dodat a díky za připomenutí rostlinky možná ještě dnes nebo zítra půjdou do větších černých květináčků, a s tím plagronem radši začnu na 0,5ml/l díky za odpovědi.
Corn
Takže se znovu hlásím s nejnovějšímy fotkami mých kytiček:slizoun:, fotky jsou z dneška. Ve čtvrtek (23.4.) jsem zasadil 6 semínek noname - vyklíčily zatím jen 2. :( Políčko je zatím připravené tak z 75% fotky přidám až půjdou ven..
Kytičky se mají čile k světu, jenom jsem to pohnojil hnojením, dal jsem 1 ml/l a bylo to moc.:help: Tak tento týden jm dám 0,5 ml/1,5l a uvidím nechci je znovu spálit. Jo a málem jsem zapomněl, že už došlo k přesazení do větších neprůsvitných kelímků, jsou ještě pořád v kokosu.

Takže 1. fotka tam je asi nejhezčí Shamanek v porovnání s OCBčkama.
2. Tady je pohled z vrchu
3. detail listečků(spíš pokus o makro)
4. detail spálených listů aneb někdy míň je víc (nebo jak je to přísloví):frog:
Pan Ker
citace:
Původní příspěvek od Corn

Kytičky se mají čile k světu, jenom jsem to pohnojil hnojením, dal jsem 1 ml/l a bylo to moc.:help: Tak tento týden jm dám 0,5 ml/1,5l a uvidím nechci je znovu spálit.


Nehnoj takhle ze začátku vůbec. Stačí až tak od šestýho sedmýho tejdne - kytka si do tý doby vycucne dostatek živin z půdy...
Corn
Tak cca po týdnu další aktualizace mého thredu, objevil se bohužel 1. problém a to, jak je vidět na fotkách, žloutnutí a sesychání listů nevím čím by to mohlo být nehnojil jsem, jenom zalíval. Toť jediné mě napadá, že by to mohlo býti přelité.
Doufám, že není pozdě protože to napadlo pouze spodní 2 listy.
Jinak kýti budou doma cca 1-2 týdny podle toho jak se jim bude dařit. A už pomalinku začínají vonět(musím si k nim přivonět abych je trochu víc cítil).:frog:
Takže Vás prosím o radu jak zabránit šíření tomu hnusu na listách.

Děkuji a bezstarostný růst s Vámi
přelité asi jo
jinak kytky vypadají opravdu štastně
a tedka je vhodná doba na nějakej ten štípanec ;)
Corn
Hmm, díky moc za rychlou odpověď musím si pořádně uvědomit, že ten kokos je opravdu jak houba. Tak teď si budu pořádně hlídat zálivku a snad to půjde jinak s tím zaštípnutím mám strach aby jsem je uplně nezastavil.
A zapomněl jsem dodat, že a oknem mám dalších 6 kytiček nonamu tak sem někdy hodím foto
Corn
Tkaže jsu z5, Počasí tento měsíc je vskutku krásné, kéž by bylo takové i v září a říjnu :) , Kytičky mi pomalu rostou není to žádná extra rychlost, ale rostou. Jenom mě trochu znervóznuje sesychání listů u některých Shamánků. Při tom na zálivku si dávám pozor :( .
Jinak mé no namy zatím mají pouze 1. patro zubatých lístečků. A Shamánci na pole půjdou buď ve středu nebo až příští víkend.
Tak ať to roste a kdyby náhodou někdo věděl co se děje s Shamanama takˇ, ať mi to prosím napíše, díky. A ještě díky všem za K.

K fotkám přidávám detail seschnutého listu, a tři asi nejhezčí kytičky :) .
Corn
Ještě jedna otázka n a kterou jsem se zapomněl zeptat zastřihnout či nezastřihnout?
zastřihnout:teef:
Corn
Tak, včera došlo k zásadní změně! Kytky už nejsou pod ochranou mojí střechy, hlína byla nakonec použita pěkná kvalitní s cca35% písku (opravdu hrubý odhad). Objem nebudu psát naschvál a napíšu ho až nakonci tohoo thredu. :afro:

Jinak kytičkám odpadly spodní 2 listy z důsledku nejspíš přelití. Jinak na toto místečko svítí zhruba 12hodin světla (je to jiné místo než jsem psal na začátku thredu

Shamánci nebyli zastřiženi počkám až se trošku víc rozjedou nebo je nechám tak jak jsou, zatím nehnojeny. Narozdíl od shamánků zbylí noname na okně mají pouze 1 patro a jsou povadlí a jsou to takový mutanti, malincí ufonci.
Ještě jednou se omlouvám za velkou pauzu všem co sledovali pravidelně a i ostatním.:devil:

Na fotkách je vidět políčko celkově (jde vidět jen 9 kytek 10 kousíček bokem), na zbylých fotečkách jdou vidět asi nejhezčí kytičky co mám.

Tak a kdo ješčtě nezasadil ať tak učiní Zatím ať se zelení
Corn
Zdravím včera jsem se byl podívat na mé skromné zahrádce a co nevidím, kytičkám jak si začínají prazvláštně barvit konce listů, nevím čím to může být přelitím pochybuji.(viz foto)
Má docela strach a tak Vás prosím o radu co s tím, jsou venku 4 dny a takováhle reakce po přesazení mě straší ve dne v noci. Za každou radu moc děkuji.
Zatím a ať to roste líp než mě

3 fotky listů a poslední 2 jsou ukázky celých kytiček
Corn
Zdravím Vás všechny, jsem tu zase s nejnovějšíma obrázkama a poznatkama z mého pěstu. Kytičkám se daří skoro stejně jako doposavaď. Sesychající listy budou buď příčiny špatného PH půdy (nevím kolik půda má PH) nebo by to mohla být plíseň (jak mi poradil jeden mítní člen (díky)).
Hned zítra pujdu měřit PH půdy a pak rázně zakročím ať už s plísní nebo s PH. Kdyby ještě někoho napadlo co by to mohlo být, tak prosím o radu co s tím.

Hodně štěstí ve Vašich pěstech přeji
strejdaa
Ahoj, ja ti asi moc nepomůžu ale tenhle rok jsem si obědnal taky od DP semínka a to SHAMANA. Dělá mi to uplně to samé, dokonce semi to po jedny kytce rozšiřilo a nepřežila to. Četl jsem si čím by to mohlo být ale nevím. Podle mě to PH nebude, ja je mam v kokosu některé, některé v hlíně Substrát pro kaktusy a sukulenty. Nevím si rady tak se to tady snad nějak vyřeší. Dost mě to štve.
PM a smaznu
Corn
Ahoj, ahoj, ahoj...

Tak tohle je i trochu reakce na předchotí příspěvek, ten problém se vyřešil vlastně skoro sám, kytky jsem pohnojil a po týdnu co jsem byl se školou pryč, jse vrátil.
Kupodivu kytky vypadali skoro stejně jako předtím, tak jsem dal na radu zdejšího člena lagarta,(čimž mu ještě jednou moc děkuji za skvělou radu) který si myslel že to je plíseň. No tak jediné co jsem udělal bylo to, že nejvíc postižené listy jsem otrhal a pohnojil je plagronem.
Po cca 5 dnech jsem byl zpět na místě činu a kytky jako by nabrali ohromnou sílu růst a vyletěli odost víc nahoru(viz foto), a po plísni (jestli to teda byla plíseň se skoro slehla zem ještě tu jsou nějaké náznaky ale ty odstřihnu hned ve středu.
Kytky dostávají 2-3 ml/l plagronu alga grow a evidentně jim chutná. Někde tu na G nebo snad v encyklopedii, kdosi psal, jak ty jeho Shamani se ze začátku s růstem trochu flákali ale pak, že vystřelili vzhůru, umě to doufám bude podobně.
kytky jsou nezastřižené mají cca 30cm a rozjíždí se i ta nejslabší ze všech(teď už asi nejslabší nebude), kterou jsem skoro odpisoval.
jinak teď mi dělají vrásky jiné dvě kytičky, nevím jestli to jsou slmáci či to byly kroupy, ale maji odštípnutý pár větviček což mě teda zarazilo. viz foto
Ták toď zatím vše, další fotečky či povídání čekejte kolem středy (aspoň tedy doufám, že se tam dostanu) .
Corn
ještě detail jedné kytičky
Plechh
jaktoze meli ty listy tak v p...
Corn
Jestli myslíš tu první fotku v příspěvku 23, tak to jediné co mě napadá jsou slimáci(usuzuji z toho že tam po sobě zanechal stopu - ne na kytce ale kousek vedle), další možnost jsou kroupy (na ty bych ale tak moc nevsázel nebo poslední co mě napadlo je sabotáž nějakého člověka (ale to mi taky nepřijde moc realné) ve středu se jedu podívat znova tak uvidíme co s tím bude ale těm okkousaným už raší malé větvičky, takže snad to rozdejchají.
Corn
Zdravím Vás všechny,

dnes jsem pošlu více fotek, aby jste si mohli udělat lepší představu o mých 10 kytičkách.
Tak a na úvod mám špatnou zprávu, jak uvidíte na fotkách, 2 kytičky mi cosi zlého okousalo a vypadají hooodně uboze, ale věřím že se jim to povede rozdýchat. Už jim vyrustají nové lístky místo starých, jenže nakonec to na nich bude určitě vidět.
Ostatní mi dělají ohromnou radost, z ničeho nic nasadily skoro 2krát tak větší listy než měli doposud.
Dnes dostali zálivku plagronem 4ml/l na každou vyšel cca 1L. Tak uvidíme co to s nima udělá. Přihodil jsem k nim trochu vápence na snížení PH bylo trochu vyšší, než bylo zdrávo (žádná závratná hodnota kolem 7.5+).
Jo a málem bych zapomněl, na mé nejhezčí kytce se objevily, čehož jsem se lek, něco jako preflowers, ny ty je ale ještě moc brzy, takže to zřejmě budou zárodky nových lístků (kdyby Vá to připadalo opravdu jako preflowers tak mi prosím napište co se s tím dá dělat, díky) také je uvidíte na fotkách.
No a to je nejspíš ode mne vše.

Ať Vám kytky dělají minimálně stejnouradost jako mně a další aktualizace bude zhruba v neděli.
Časlove
pH: 0-7 kyselý, 7-14 zásaditý! Vápenec- zásada, používá se když je půda kyselá- takže si tomu ještě přidal...
Corn
No jo su vul hned zítra to napravím, teď se hooodně stydím nevím proč jsem si to neuvědomil...
A teď další fotky ..
Corn
asi nejhezčí kytička ale ta fotka nic moc..
a konečně ty zarodky lístků snad..
Hy3nA
to nebudou zárodky lístků, ale koule;)
DcDusa
Ta tvoje nejkrásnější kytička je chlapák jak brno jenom tak pro info.
Corn
Hmm tak toho jsem se nejvíc obával .. ale zaráží mě proč nakvítá už teď :( jestli teď všechny nakvetou no tak to bude hrozny..
Plechh
je velmi vyhodne sazet rizky, nebo prinejmensim feminizovany semena, tyhle asi nebyly.... no uvidis az to vyselektujes
YagoMan
neplaš, samci vždycky vykvetou dřív, buď rád, aspoň ho můžeš odhalit...;)
Corn
mě hlavně nejvíc vadí, že nakvetl, protože jestli nakvetou všechny tak za 1 budu nejspíš muset někde sehnat řízky nebo semínka lowridera, ani né tak kvůli výnosu, ale protože nebudu mít co dělat a na co se dívat přes léto :( z čeho mít radost atd... určitě to znáš, tak tu doufám aspoň v ostatní že nepokvetou a ještě chvilku porostou.
Plechh
no vzhledem k tomu ze v nedeli je den rustu[ den kdy sviti nejdyl svetlo] je velka pravdepodobnost ze to bude jeste chvilu rust nez to prejde do kvetu
YagoMan
tak pokud mají dostatek světla nebudou samice nakvétat, samci ano a to je pro nás dobře, a ani tak není nic ztraceného můžeš klidně hodit řízky, nebo klidně i zasít je sice už nejvyšší ale pořád ještě čas a nemusíš mít ani lowridera...
hlavu nahoru a nebát se vlka nic... :teef: hlavně žádnou paniku...;)
Corn
Ahoj všem,

po navrátu do ČR (po14 dnech) tu je menší sktualizace, kytičkiy vylítly na cca 50cm nebýt těch odporných slimáků myslím, že by byli výš. Na slimáky je už připravena past v podobě nádobek s pivem. Jinak v úterý běžim pro vanish. Kytičky jsou trochu víc ožrané, proto 2 nejvíce postižené mají jen 30cm. Ale myslím, že do květu se ještě pěkně spamatují. Jinak dostávají 3-4 ml/l plagronu alga grow, a pomalu jim začnu dávat plagron alga bloom. Jinak fotečky čekejte do 2-3 dnů, přeji a by Vám kytičky dělaly stejnou radost jako mě.

A děkuji za morální podporu :D
Corn
Zdravím všechny nadšené pěstitele,
Koukám že jsem tu už dlouho nepřispěl, a tak to budu muset co nejdřív napravit kytičky byly zality 2*1l v koncentraci 4ml/l. A za ten měsíc se vytáhli inimálně 2krát.

Takže teď má největší kytka cca 145 cm, což mě trošku děsí, aby kytky v závěru neměli moc přes 2m, protože už by byly trochu vic vidět. A protože mě už připadá na zastřižení pozdě tak, napadlo mě je jen tak decentně nalomit(cílem nalomení by bylo pozastavit růst), nebo je roztahnout pořadně do boků, ale to bych chtěl až potom co palice trochu víc vyrostou.

Jinak zítra pujdu koupit hnojivo (plagron alga bloom) a možná i kolínka na ohýbání. Kytyčky mě dělají velkou radost, :D samec byl jen 1. Takže poměr samic ku samcům je 5:5.

Dokonce se rozjela i kytička která byla na začátku růstu skoro sežrána slimáky, ale teď už má zase tak metr. Abych nezapomněl ten samec půjde příští týden pod kosu, hermáč zatím nenalezen.

Na sli máky byl použit ferramol a ještě před tím klacek nebo kamen podle toho co bylo při ruce :D(pak mi jich ani nebylo lito když jsem viděl co udělali mím kytičkám.

na fotkách jde vidět celé políčko, u jedné kytky jse mi před 14 dny povedl ulomit vršek skončilo to tak že je z ní kompaktní 120cm vysoký keř asi s 5-6 vrchními větvemi

toť asi vše:smash:
Corn
dasi 2 fotky
Corn
Zdravím Vás,

Kytček je už jen 4. objevil se hermafrodit...

ALe ted prehlidka samcu :(
Corn
...
Corn
...
Corn
Takže, kytičky pohnojeny poprve plagronem bloom začínají vytvářet paličky.
Jinak zbyly 4, jako tři mušketýři :D, protože jsem objevil jednoho hermafrodita. Ale mě nejde ani tak výnos, takže mi to je fuk.
Myslím že víc prozradí fotky.

Měj te se a ať máte stejnou radost z kytek jako já.
Corn
Takže kytičky začínají jít pořádně do kvě tu a ty malé paličky jsou rozkošné :D.
Mají zhruba 2 metry krásně voní a jak uvidíte na makrech i celkových fotkách daří se jim myslím, že dobře, protože mají krásnou zelenou barvu listy jsou voskově lesklé a žádná známka chorobi či plísně.
Jinak na fotkách které přijdou v dalším přípěvku budete moct vidět i krystalky(aspoň u mě na počítači šli vidět.
Tak Vám přeji ať Vám kytky dělají radost stejně jako mě.
eště se musím pochlubit, že jeden člen rodiny, který nekouří m. mi řekl, jako rostliny jsou nádherný (myslel to obcně), což mi udělal velkou radost.
Corn
Zdravím Vás všechny,
pokáždé když přidávám nové příspěvky vidím 1 stranku toho thredu a je mi tak ňák zváštně, protože jako první fotka je jak z děložních listků vykukují první lístky s "ostřím" a hned v zápětí si zpomenu jak byli malinké :D .
Teď kytičky začínají pořádně kvést a na těch maličkých paličkách už jdou vidět první krystal ky pryskyřice. Myslím že jsou všechny zdravé, protože mají krásnou zelenou barvu, nikde žádná vada žádná plíseň. Mají zhruba něco ke 2 metrům.
Ještě jse musím pochlubit, že jedna blíská osoba, která nekouří m. atd, mi řekla, že jako rostliny obecně vypadají moc hezky. Což mi samozřejmě udělalo velikou radost.

Takže přeju i Vám, aby se minimálně stejně zelenilo jako u mě a měli aspoň stejnou radost jako já.
Tak tady fotečky pokusy o makra
Corn
Tak ted přijdou asi nejpovedenější fotky z celého tohoto doposavadního thredu...:angel: :cox: :drools:
Corn
Taakže dnes jsem se rozhodl Vám představit moji 1. kytku, myslím že odlišné pheno od ostatních 3. Oproti zbylím 3 kytkám je stavbou jako vánoční stromeček, je jí paličky nejsou tak vytáhlé ale jdou spíše do šířky aspoň jse mi to zdá. možná je trošku více indika, a vzhledem jse mi líbí více než zbylé 3 kytičky. Toť na je asi vše, myslím že by mohla fialovět, protože durch passion tvrdí, že cca 25% kytek se barví do fialova (v tomto případě by to platilo- 3kytky podobného zvhledu, 1 u které jsou vidět rozdíly ve stavbě rostiny). Nevím jestli mě chápete, ale doufám že ano.

Jinak fotky jsou pouze této jedné kytky - jediné rozdílné, někdy tento týden bych rád představil druhé pheno(pokud tedy budou odličná)

Přeji ať se zelení a kytičky dělají radost.
Corn
Myslim ze jse docela povedli .. jsou to obe phena (pokud tedy jsou 2 :D ) dohromady. Na nekterych jdou videt i trosku rozdily ve stavbe palic
Corn
...
Corn
Tak jsem tu s novými fotkami a myslím, že plagron alga bloom dělá svoje. Dostávají 4ml/l a dnes jsem byl všoku jak jsem viděl ty povukrovane paličky a listečky... nevím zda to pujde videt zde na groweru, ale v originální kvalitě, jde vidět i to že cloupky u jedné z kyti nejsou průhledné ale lehce na fialovělé. Takže myslím, že jsem se s tím phenem nezmílil.
No mě dělá radost se dívat jen na ty fotky, jenže být tam u těch kytek to je neskutečná radost 28x větší než z fotek jestli né víc...
už zase plácám hovadiny ... TAK TADY jsou dnešní fotečky jenom makra..
Corn
ještě poposlední fotky z dneška
Corn
Tak dneska bych Vám chtěl pořádně ukázat zelené pheno.
Začalo s květem o pár dní déle než pheno č.1, ale teď se mi moc nelíbí paličky jsou malinkaté a budou zrát ještě minimáně měsíc a půl.. Určitě bude méně výnosnější. Víc spíše řeknou fotky. Možná zase ale bude o to větší zabiják :) . To ovšem uvidíme až po následné sklizni a sušení
Corn
Takže ještě ke kytkám, začínám se bát trošku plísně na listech...
Jinak dostávají 4ml/l plagronu alga bloom cca 1 týdně během 2 týdnů vysadím hnojení úplně. :) Holky jsou krásně pocukrovany a ten stonek u vrchních palic neskutrečně lepí..
Už teď jsou na nich docela hezký pálky, ale nechám je tam tak min. do konce září uvidíme podle počasí.. Které do středy bylo opravdu perfektní, nyní je to bída.
No nic tak tady jsou fotky
Corn
Poslední sada fotek...

Děkuji všem za K+, přeji ať se zelení, jak je to jen možné.
Corn
Dens kytky pohnojeny mozna naposled 4ml/l, sklizen vidim tak na 25.9-8.10.2009 :), uvidime jak se bude darit holakm v kvetu a boji proti plisni, ktera se zatim neobjevila(hlavne abych to nezakrikl :( ) No a ted se docela rozjelo i zelene pheno a zatim stale odolavam a neutrhl jsem ani jednu palicku z letosnich kyticek... ale odolavam horko tezko :)

Dekuji za K, a at ma z Vas Shiva radost :) . Zatim zdar
Corn
Zdravim Vás milý přátelé,

tak se mi jaksi do ruky dostala, větvička ltošního modýlku jménem shaman, všechny kytky ještě zrají. Jenže na jedné byla nalomená větvička tak jsem ji usušil, nafotil a odzkoušel.
Hned po studijním užití v papírku jse nedostvilo nic, pak jsem najednou poznal, ze se neco deje .. po par detisekundach jsem si uvedomil ze to neni jako technicke konopi, protoze me totalne zbouralo. Ani jsem nestihl poradne otestovat poradne cely spek, a najednou kolem zacalo chodit ponekud vice lidi, a to jsem byl v prirode kde bych nikoho behem tydne necekal, tak jsem sel cca 2 km kde jsem dokoncil praci. A jako obvykle jse mi zdalenosti zdaly velice dlouhe :).. Byl jsem trosku high, ale telo a vse jsem citil uplne normalne, jenom mysl byla trosku jinde. Takze bylo poznat ze je to sativa. Pak smel si hone spomel na me stuje teto rostliny a spiritualiy :) honem jsem dosel domu a zapsal jsi všechno do PC, protoze chtel mit zapsane dojmy, pak je mozna smaze:). A tod asi vse. Mej te se
citace:
Původní příspěvek od Corn
Zdravim Vás milý přátelé,

tak se mi jaksi do ruky dostala, větvička ltošního modýlku jménem shaman, všechny kytky ještě zrají. Jenže na jedné byla nalomená větvička tak jsem ji usušil, nafotil a odzkoušel.
Hned po studijním užití v papírku jse nedostvilo nic, pak jsem najednou poznal, ze se neco deje .. po par detisekundach jsem si uvedomil ze to neni jako technicke konopi, protoze me totalne zbouralo. Ani jsem nestihl poradne otestovat poradne cely spek, a najednou kolem zacalo chodit ponekud vice lidi, a to jsem byl v prirode kde bych nikoho behem tydne necekal, tak jsem sel cca 2 km kde jsem dokoncil praci. A jako obvykle jse mi zdalenosti zdaly velice dlouhe :).. Byl jsem trosku high, ale telo a vse jsem citil uplne normalne, jenom mysl byla trosku jinde. Takze bylo poznat ze je to sativa. Pak smel si hone spomel na me stuje teto rostliny a spiritualiy :) honem jsem dosel domu a zapsal jsi všechno do PC, protoze chtel mit zapsane dojmy, pak je mozna smaze:). A tod asi vse. Mej te se

Zdarec, jj, shaman je shaman, my jsme ho měli min. rok hafo moc a nevypadal teda moc k světlu, protože i když jsme měli fem. semena, tak se stejně oprcal, což bylo nahouby a vzhledově taky nic moc... Ale jak se ubalil špíček, tak to všechny vždycky strašně zkouřilo, takže super :)
Corn
Tak Vás zdravím,

počasí je parádní, jenže budu muset sklidit předčasně. Kdyby bylo na mě tak tam jsou aspoň ještě 14 dnů, ale vadí to jedné osobě.. (víc radši psát nebudu- o té osobě).
Takže tu jsou 3 fotky kytičky krásně zmodraly, a dokonce i to zelené pheno jak jsem uváděl z fialovělo což mě teda dost udivilo, ale to by právě chtělo aspoň tak 14 dnů.

Tak Vám přeju hodně zdaru a zatím Ahoj

Ještě jedna OT otázka: vadilo by kdybych měl přes zimu v pokoji autoflowering odrudu? protože bych rád skusil ji s křížit nebo aspoň jenom rozmnožit, aspoň nebude takova nuda, o výnos by nešlo jeno o ty semena. Dík za přpadné odpovědi a díky za K.
Anonymer
citace:
Původní příspěvek od Corn

Ještě jedna OT otázka: vadilo by kdybych měl přes zimu v pokoji autoflowering odrudu? protože bych rád skusil ji s křížit nebo aspoň jenom rozmnožit, aspoň nebude takova nuda, o výnos by nešlo jeno o ty semena. Dík za přpadné odpovědi a díky za K.


Ahoj!

Ja myslím, že by to vadilo. Rastlina by nemalo vôbec dostatok svetla. Odvolávam sa na vlastnú skúsenosť - po vylezení zo zeme po páru dňoch zomrela.
Ortaniel
Na Anonymera ser. Kytka jen tak sama od sebe nechcípne, to bylo spíš rukama. Určitě by vyrostal i vykvetla ..ale bohužel by to bylo slabší. Protože toho světla by fakt bylo málo. Ale neumřela by.

Spíš ty semena pospoř na květen ...budeš sklízet v červenci, kdy bude do regulérní sklizně ještě daleko.
Anonymer
citace:
Původní příspěvek od Ortaniel
Na Anonymera ser. Kytka jen tak sama od sebe nechcípne, to bylo spíš rukama. Určitě by vyrostal i vykvetla ..ale bohužel by to bylo slabší. Protože toho světla by fakt bylo málo. Ale neumřela by.

Spíš ty semena pospoř na květen ...budeš sklízet v červenci, kdy bude do regulérní sklizně ještě daleko.


Mojimi rukami to nebolo! Proste zomrela, či to bolo nedostatkom svetla, či genetikou, starším semenom, to môžeš iba hádať ;) A ser do záchoda, tam to patri ...


Tak či tak, nesaď .. :)
Dudušek
Corn - vydím, že máš jak zeleného šamana, tak fialového a zdálo se mi, že i nafialovělého.... ten nafialovělej bude nejlepší, uvídíš.... šamana velmi schvaluji, je to jemné hulení, které se dá hulit každý den i při práci, tudíž ti musím pochválit tento model, jen ho prosím nesekej moc brzo....
Co se týká tvé otázky, tak pokud budeš přisvicovat i pouhou lampičkou, tak je to v pohodě, jen kytky budou velmi, ale velmi křehké a jestli ti jde o pár semínek, tak se to udělat dá, ale je to spíš na to, aby ses nenudil.... páč ani těch semínek moc nebude.... víš, je to o tom, jak se o to budeš starat, já třeba mám již dva roky na stole dvě kvítky Koky a nesvítím na ně ani přes zimu a krásně rostou.... vše je na šikovnosti pěstitele.... jinak k+ za můj oblíbenej model....
Corn
No tak jsem pěkně naštvaný, jelikož musím moje milé skosit již tuto středu. Opakuji znova, že toto rozhodnutí nebylo na mě, jinak tam jsou ještě cca 10-14 dnu. Zvlášt v tomhle počasí...

No nic ve středu čekejte poseldní fotečky živých Shamanu. jinak díky moc za to vyjádření ohledně konopí ruderalis v zimě, asi to opravdu nechám až na jaro. Jinak horkými favority z autoflowering odrůd jsou Ruderalis indika (SS), lowrider http://www.sanniesshop.com/lowryder-p-700.html tento akorat mam strach trosku z te ceny a seedbanky, a posledni short rider. takže se nechte překvapit z normálních odrůd mám už něco vytipovaného ale porad si nejsem jist .. Toť snad všechny smutné zprávy zatím se mějte a ať Vás nepotká stejný problém jako mě :(
Corn
Takže, dnes po opravdu dlouhé době, jenž byla zapříčiněna bohužel problémy, které byly spojeny s přírodou. (tím myslím své kytičky).
Na závěr nafoceno par foteček v suchém stavu. Moje spirituální vzdělávání hodnotí model jako velmi zkuřující.. A nejen já, páč byl vyhlášen "letošním top 1 modelem v našem městě", určovali jsme to asi ve skupině 10 lidí co se tak různě scházíme.
Jinak je opravdu znát sativka jak jsem již psal..

No a teď trochu k nadcházející sezóně. Kytek by mělo být cca 40 (20 autoflowering, 20 normální - uvidim podle eur) Těmi 2 modely by měli být:

Short rider (nirvana)- seed banka rozporuplná, "hop nebo trop"

ruderalis indika (sensi seed)- tak s tímto modelem myslim ze nebude problém mozna jen s tím autofloweringem

voodoo (dutch passion)- DP věřím má dobré modely... a voodoo je řek bych klasika

belladona (paradise seeds)- no dalsi klasika ...

Voodoo nebo Belladona bude vymenen (jeden z techto modelu, a druhy zustane) za naky mene odzkouseny model zatim nevim jaky..
Takze se mejte :) a úsměv nartech mějte


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma