Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

Stránky: 1 2 [3] 
Dutch passion obědnávka semínek - Klikni zde pro originální téma
Machoman
citace:
Původní příspěvek od humus flusus
Tak to mam doma....5seminek Mazaru,ale kvalita...eeee nic moc :(aspon me to tak pripada...svetle,jak kdyby nedozrale.....mozna se mi to zda....budu rad,kdyz jedno vyklici a bude to holka :)

No stres,možná nevypadaj nejlíp,ale geny to jsou kvalitní.
Anonymer
Semená od DP stoja výzorovo fakt celkom na hovno, aspoň teda Shaman a OB boli úplne malé mrdky. Klíčiť však kličia.
humus flusus
To jsem chtel slyset,ze klici :)
VANAdELLERY
tak sem poslal penize 18 teho brezna a dneska porad nic . myslite ,ze uz se mam obratit na postu a zacit resit co se stalo s mojima penezma . poradte uz sem tu psal,nevim co si o tom myslet ..
Scott
citace:
Původní příspěvek od VANAdELLERY
tak sem poslal penize 18 teho brezna a dneska porad nic . myslite ,ze uz se mam obratit na postu a zacit resit co se stalo s mojima penezma . poradte uz sem tu psal,nevim co si o tom myslet ..

Zkus ješte 7-10 dni počkat . Nekdy se stane že se objednavka zdrži a tvra to neco dele ... A nekdy se to protahne i na mesic :)
snuk1
citace:
Původní příspěvek od VANAdELLERY

Kemo nebo jim tam napiš mail co a jak. Mně se jednou stalo, že sem jim poslal platbu na účet, ale jejich banka si strhla 17EUR poplatek a místo př. 150EUR jim došlo o 17 míň... no a oni se tím nezaobírali... ležely jim tam měsíc nějaký love, ale s mojí ojednávkou si to nespojili, protože jich bylo míň, ale pak sem jim napsal a nakonec mi to poslali i se slevou ( těch 17 EUR ), ale teda v půlce léta a to už mi byly dá se říct z půlky na nic.
H.U.L.
Zdarec, chci si koupit letos na outdoor nějakej ten colour mix. Mají dva.
V prvním je: Frisian Dew, Passion 1 a Shaman.
A v druhým: Durban POison,Holands Hope a Voodo.
Bral bych asi ten první ale štve mě že tam není ten Durban.
Ještě bych se chtěl zeptat jestli s tím Colour mixem máte dobé zkušenosti.Dík
Ono
Musíš kúpiť obidva.:D Durban Poison rozhodne stojí za to, ale aj Passion1. HH som dostal ako bonus, nebolo to zlé, ale verím, že z lepších semienok by bol lepší výsledok. Shamana som fajčil, je to silné. Voodoo poznám iba z fotiek a príspevkov a Frisian Dew čítam prvýkrát.
Takže ak by som si musel vybrať, zvolil by som si druhý colour mix. DP pretože môže byť fialový, a aj keď nie je, je to šupa, HH pretože by som ho chcel vyskúšať znova z dobrých semien a Voodoo kvôli jeho názvu a popisu, čo som si teraz prečítal na stránke Dutch Passionu.
irdzi
Tak mi nedavno prisla feminizovana DP White Widow-puvodne jsem toho chtel vic, aby clovek nemel jenom jeden vzor ale nakonec to tak dopadlo...no nic ...rozbalim balicek a jelikoz je to poprve co pestuji outdoor znackovej, byl jsem nateseny jak vypadaji seminka ...a to jsem cumel!! Uplna nicota, oproti nou nejmum zhruba polovicni, dalo by se rict nedozrala semena ... povim vam kdyz to vylezlo se v sim vsudy na cca 3 litry tak mi nebylo do sminu ...s velkou neduverou jsem hodil 6 z 10ti do zeme a momentalne vylezly 4(neni to ani tyden)...uz jsem tu neco cetl ale mate s dutch passion taky podobne zkusenosti, nebo se jedna pouze o vlastnost druhu a semena jineho druhu budou obrovske? ... klicivost sice slusna (vzhledem k tomu do ceho jsem je zasazel) ale kdybych to nevybalil z original sacku ale dostal od nekoho do ruky, tak neverim ze z toho vubec muze neco vyrust ...
montauk_monster
ja mam ten color mix 1, taky jsem cumel ze ty seminka jsou tak maly (a jeste k tomu obarveny, hold color mix :D ) ale vyklicily mi vsechny a rychlejc nez moje no-name semena (ktery byli jednou takovy)
H.U.L.
Velikost semínek nemá vliv na klíčivost. Záleží na tom jak vypadají celkově. Nedomrlý semínko asi pozná každej, ale to že je malý vůbec nevadí. Mazar měl třeba úplně micro semíka a byli to super kytky a 10/10vyklíčilo.
Ale nedával bych je rozhodně jen tak do hlíny. Nejraději je dávám do zavřené krabičky na kapesníku přikrýtý druhým. 25°c a tma.
H.U.L.
citace:
Původní příspěvek od Ono
Musíš kúpiť obidva.:D Durban Poison rozhodne stojí za to, ale aj Passion1. HH som dostal ako bonus, nebolo to zlé, ale verím, že z lepších semienok by bol lepší výsledok. Shamana som fajčil, je to silné. Voodoo poznám iba z fotiek a príspevkov a Frisian Dew čítam prvýkrát.
Takže ak by som si musel vybrať, zvolil by som si druhý colour mix. DP pretože môže byť fialový, a aj keď nie je, je to šupa, HH pretože by som ho chcel vyskúšať znova z dobrých semien a Voodoo kvôli jeho názvu a popisu, čo som si teraz prečítal na stránke Dutch Passionu.

Durbana sice považuju za nejlepší z těch dvou balíčků, ale ty dvě další byli podle mě zas "lepší" . Frisian Dew má být růžovej keříkovitej a z poloviny skunk, což mi celkem inponuje...Shaman je taky většinou fialovej, ale na to moc nehraju. Fialový je skoro všecko když je zima a když ne tak ani modrá odrůda není. Ikdyž je pravda že fialky vždycky vypadají dost exoticky. No a Passion podle údajů až 18%, takže semi taky celkem zamlouvá. Je mi jasný, že nebude mít tolik, ale alespoň vím kolik může mít. Narozdíl od některých kde píšou třeba jen 8%. Pak to asi znamená že víc už mít asi ani nemůže, protože DP jistě pěstují dobře.
Ono
S tým zafarbením pri DP aj Passion1 je to tak, že sa vyskytujú naozaj aj farebné fenotypy, pričom listy sú stále zelené. Iba kvietky v šiškách sú fialové. Takto som mal asi dva Passion1 a tu na Groweri som videl veľmi podobný Durban Poison. Passion1 mi prišiel o niečo silnejší ako DP, ale bolo to dávno, teraz by sa dalo posúdiť lepšie, aspoň myslím.:leaf:
farmer36
škoda...no ...objednal som sy brainstorm feminized ...z 5iatich seeds vykličili 4 a ti spod zeme nevišli už 3 tyžden a polieval som to ked zem vyschla...na parapetke z dnuka pri okne a nič...faka prvý fail outdoor 2010...
Ono
Čau. Do akej hliny si to sadil? Ako hlboko si zasadil semienka? Ako veľa si ich zalial pri zasadení? Po niekoľkých dňoch, pokiaľ rastlinky nerastú (obzvlášť z predklíčeného semienka), treba sa pozrieť, či neodhnívajú klíčky.
freefood
nene, musim to napsat, za LETA zkusenosti muzu dutch passion jenom doporucit! klicivost, sila rostlinek, pomer samic, i feminized a vysledek vzdy paradni!!!
osobne uz jinde neberu.
farmer36
2 ono: nakličene max pol cm pod zem...každá v vlastnom kelymku a zem bola agro cs kaktus s perlitom....no ale ked som ich dal do zeme tak vedla nich bola stolna lampa...a ta hriala a svietila.. a ked muukka...tak to šlo na parapetku :D k oknu... no anič...ale myslel som si že dutchpassion je solidná seedbanka...možno aj je prvy krát som objednaval.....ale ak ešte budem tak zase dutchpassion....
Ono
Tá stolná lampa by musela vysušiť substrát a následne aj klíček semienka. Na druhej strane mohli klíčky zhniť. Alebo ich mohli zožrať pôdni škodcovia, čo sa mi tiež už stalo.

Dutch Passion nie je zlá seedbanka, v podstate ma ani raz nesklamala. Klíčenie nemusí byť vždy 100 %, ale výsledok stojí za to.:leaf:
farmer36
veriim tomu a držim sa toho že je to spoko seedbanka.....no a ta lampa ju riadne visušala....ale to je jedno som ponaučený žiadna lampa :D....nevadii plán B...seeds z min. roka dalšia generacia G13 X HASHPLANT od toho týpa čo to riešy seedbankám a stoho mam dve pupavy...ok...diky PEACE
demonickej
Moje první zkušenost se seedbankou a jsem naprosto spokojený. Semínka dorazili během týdne. Už po vybalení vypadali velmi dobře a zatím nezklamali. Včera večer sem je hodil do vody jen na nastartování a dneska už maj malí klíčky, ráno proběhne přemístění do substrátu. Ani jedno nezůstalo pozadu, takže klíčivost 100%. Tak doufám že mi budou dělat radost i nadále....
Freedom
Zdarec
Chtěl bych se tu s vama podělit o muj problem. 15.4. obědnal jsem seminka od DP, čekal jsem 10dnu a nic žadnej mail že jim dorazily me peníze. Psal jsem do DP a napsali mě, že jim nic nedošlo až budou peníze budou semínka.Tak jsem šel na poštu.Na poště mě řekli že vybuchla sopka neletají letadla at tyden ještě počkam,že mé cené psaní opustilo českou republiku ale že je asi někde zdržení kvůli těm letadlum. Tak jsem poslal do DP mail z číslem zasilky. DP mě za 3 dny napsali:
Thank you for your e-mail.
My apologies for the late response. I have contacted our post office. They say the package arrived in Holland, but something went wrong in the process and that it is lost now. I had a very angry call with them, but they say I can not do anything about it. You need to contact the Czech Post and ask if they will start a official investigation to see what happened with your package.
I'm sorry that I can't be a bigger help at this moment.
Eddy
Dutch Passion

Překladač mě přeložil:
Děkujeme Vám za Váš e-mail.
Omlouvám se za pozdní reakci. Jsem kontaktoval naše pošta. Říká se, že balík dorazil v Holandsku, ale něco se pokazilo v procesu, a že je to ztracené nyní. Měl jsem velmi rozzlobený hovoru s nimi, ale říkají mi nemohou nic dělat. Musíte se obrátit na České poště a zeptejte se, zda začnou úřední šetření, aby viděli, co se stalo s vaší balíčku.
Je mi líto, že nemohu být větší pomoci v tomto okamžiku.

Dnes jsem byl na poště podat reklamaci. Paní mě řekla že to bude trvat asi 2 měsíce. Ted nemam ani peníze ani osivo.Nejhorší na tem je to že sem posilal 205 euro a pojištěny to bylo na 3000.:( řikal sem si šak 5 let obědnavam touhle cestou vždy v pořadku, su blbec no.......
a su vyškolenej ,přístí rok radši převodem at to stoji co chce aspon zasadím ne jak tento rok.Mějte se čuss
Apartman
citace:
Původní příspěvek od Freedom
Zdarec
Chtěl bych se tu s vama podělit o muj problem. 15.4. obědnal jsem seminka od DP, čekal jsem 10dnu a nic žadnej mail že jim dorazily me peníze. Psal jsem do DP a napsali mě, že jim nic nedošlo až budou peníze budou semínka.Tak jsem šel na poštu.Na poště mě řekli že vybuchla sopka neletají letadla at tyden ještě počkam,že mé cené psaní opustilo českou republiku ale že je asi někde zdržení kvůli těm letadlum. Tak jsem poslal do DP mail z číslem zasilky. DP mě za 3 dny napsali:
Thank you for your e-mail.
My apologies for the late response. I have contacted our post office. They say the package arrived in Holland, but something went wrong in the process and that it is lost now. I had a very angry call with them, but they say I can not do anything about it. You need to contact the Czech Post and ask if they will start a official investigation to see what happened with your package.
I'm sorry that I can't be a bigger help at this moment.
Eddy
Dutch Passion

Překladač mě přeložil:
Děkujeme Vám za Váš e-mail.
Omlouvám se za pozdní reakci. Jsem kontaktoval naše pošta. Říká se, že balík dorazil v Holandsku, ale něco se pokazilo v procesu, a že je to ztracené nyní. Měl jsem velmi rozzlobený hovoru s nimi, ale říkají mi nemohou nic dělat. Musíte se obrátit na České poště a zeptejte se, zda začnou úřední šetření, aby viděli, co se stalo s vaší balíčku.
Je mi líto, že nemohu být větší pomoci v tomto okamžiku.

Dnes jsem byl na poště podat reklamaci. Paní mě řekla že to bude trvat asi 2 měsíce. Ted nemam ani peníze ani osivo.Nejhorší na tem je to že sem posilal 205 euro a pojištěny to bylo na 3000.:( řikal sem si šak 5 let obědnavam touhle cestou vždy v pořadku, su blbec no.......
a su vyškolenej ,přístí rok radši převodem at to stoji co chce aspon zasadím ne jak tento rok.Mějte se čuss

Právě z takovejch důvodů je lepší objednávat přes přeposílatelský stránky z Rakosuka nebo rovnou tady z Česka. Dneska bych už asi peníze v obálce do Holandu, Španělska nebo Anglie neposílal-vždy nějaký riziko je, a čím delší trať,-tím vyšší riziko, že se něco posere.
irdzi
JJ treba ja se diky tomuto odhodlal obednat semena z ceskych shopu (na adresu kamose samozrejme paac me nekdo vystrasil ze by mohli mit cesi moji adresu)a priplatil jsem cenou (jsou o par kil drazssi nez primo od DP) ale semena prisla za par dni na dobirku ...
Toto je smula no.(
JackEE
no imho v dnesni dobe posilat prachy postou je blbost, ja vzdycky vsechno resil prevodem a zadny problem nenastal. doporucuju
H.U.L.
Já sem teďka objednával přes visu a měl sem semínka do pěti dnů doma.
pavoucek6
jo přes kartu jedině
andree99
semena DP jsou naprosto v pohodě a mám jen samé pozitivní zkušenosti
BlackStar
Tak já jsem doteď neměl s DP žádné problémy, ale až teď. Dutch Passion - Standard 5 Pack --- Voodoo. No děs. Semínka mírně nazelenalý, nezralý řekl bych. Jen jedna rostlinka normální. Jedno semínko nevyklíčilo. Jedna je mírně vylezla z hlíny a pak nic a další dvě vylezly ale nedokázaly více, protože první lístky byly srostlé, tak jsem je nařízl a ty po dvou dnech odpadly. Mají sice první lístky, ale jedou hodně pomalu.
Samulele
čaute všetci,ja mám dobre skusenosti s DP viď:

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=52238
Samulele
Čaute mi využívame slovenské "preposielatelské" shopy,teraz ich je fakt veľa,a problémy s tým niesú (origo balenie,doručené do týždňa,klíčivosť10/10)
pomaranč
neviete niekto,ci posielaju aj nejaky bonus pri objednani viac semien?:david:
citace:
Původní příspěvek od pomaranč
neviete niekto,ci posielaju aj nejaky bonus pri objednani viac semien?:david:

Mě nic neposlali, ale naco objednávat z Holandska když maš komplet od DP na www.5semen.cz :)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma