Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
minibox, úsporka 45W, v-scrog - Klikni zde pro originální téma
startér
Zdravím, kámoš mě poprosil, abych mu spíchnul něco, kde by se dalo udělat co sklizeň pár gramů a zároveň, aby to bylo tichý. Smrad, že nevadí..

Tak jsem se dal do přemejšlení a vzniklo z toho tohle: minibox, v-scrog. Rozhodl jsem se pro zářivku, než nějakej 70w sodík, protože by se musela asi řešit víc ventilace... Nebo spíš zvítězila moje touha, zkusit po šílenej době pěstit pod zářivkou.. mno uvidíme, jestli to bude dobrá volba.

Slunce :D asi se tomu ani tak nedá říkat.. Je to úsporka, 45w, s obdivuhodnými :D 2800lm, 2700K. Lampa má průměr 6 cm a výšku svítích trubic 14cm.

Ventilace Odtah: PC větráček, 8x8cm, výkon 50m/h, ale pojede na 9V, od nabíječky na mobil místo 12, takže to bude o něco míň. Přítah: pasivní: 8 děr na úrovni horního okraje květináče. Vzhledem k objemu boxu myslím naprosto dostačující.

Box je klasickej bílej kýbl o průměru 25 cm a výšce též 25 cm. V boxu je kulatej kvetník o průměru 15 cm a výšce 10 cm (velikostně by měl bohatě dostačovat). V něm už je osazeno pletivo pro v-srog o stejném průměru a výšce 15 cm nad okrajem- tzn. až ke stropu. Se "stropem" jsem si docela vyhrál.. bude vidět a popsáno u obrázku.

osazenstvo protože v tomto "boxe" pojedu úvodní grow, na zkoušku řeším i osazenstvo. bohužel momentálně nic nemám, takže kdyby někdo nabídnul, neodmítl bych. Kdyžtak PM. Jinak hodlám tam šoupnout jeden klon, přemejšlel jsem i o dvou, ale nevím nevím, co myslíte? Minimum na růst, a hnedka přepnout. Uvidíme co to udělá..

Hnojky v tomto prvním budu dávat svoje od GH co mám do hydra + root od AH, ripen konec, co si pak koupí kámoš, to je na něm.

Cíl je odvážnej: vypěstit v tomhle "boxe" :D 10 až 15 hulitelnejch gramců.

Mno nevím nevím jestli jsem si nenasadil laťku moc vysoko.. to ukáže až čas.
startér
Pohled do boxu
startér
Víko, v něm je osazen vetrák a držák lampy, popřípadě se v něm ještě lampa může uchytit silikonem.

Je tu vidět jak bude scrog pokrytej světlem od lampy. Btw: výška scrogu 16 cm, svítícího tělesa 14 cm

edit teďka jsem si všimnul, že je to tam strčený trošku šejdrem, samoseboou, že to bude rovně.. :teef:
startér
Lampa
startér
Ještě jsem zapomněl.. chybí mi ještě poslední věc, musím koupit klasickou objímku E27, kus kabelu a koncovku do zásuvky a bude to komplet. Jinak spínačky použiju anology starý co jsem našel doma.

Kdyby to někoho zajímalo, tak cena boxu: jediný co jsem kupoval byla zářivka 200,- ješt počítám s 100,- za objímku, kabel a koncovku. Jinak bylo vše doma.

Tak a teď hrrrr do mě.. :D
fear
Lol....henta usporka je z baumaxu co ??:D:D.....inak mam ju aj ja a rastie to uctihodne pod nou...
startér
jj.. je z Baumaxu :D Uz jsi pod ni zkousel kvet, nebo na nej mas neco jinyho?

jsem zvedavej co z toho bude..
fear
No....pestujem od semien pod nou a rastu pekne...a na kvet mam sodik 70W
Jablko
citace:
Je to úsporka, 45w, s obdivuhodnými 2800lm, ale je studená no.. 2700K. Ať jsem dělal co jsem dělal, nesehnal jsem teplou


No je to přesně naopak jak to řikáš, 2700k je teplá a 6200k je studená. Jinak pod tou červenou, se to potáhne hrozně, osobně bych tam dal s modrym spektrem byly by košate kytky. A na květ bych nasadil tu červenou.
startér
Díky za opravu, přece už je to hodně dávno co jsem řešil zářivky :D Mno našel jsem doma ještě 20w 6200k tak možná tu na začátek, ale na růstu moc dlouho nebudou, přece jenom, to pletivo není zas tak velký..

opraveno i v úvodním příspěvku..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma