Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Štěnice na Grower.cz - Klikni zde pro originální téma
jakubos
Lidi nechci plasit,ale bud se mi stalo neco hodne divnyho,nebo bych mel min hulit...k vjeci:pozadal sem nektere z vas zda by mi neprodali nejakou tu lampu a v odpovedich sem nasel tento vzkaz:...Re: SODEEK
Jo, jasne. za asi tech 200vc. postovneho. Napis mi adresu kam to chces, poslu Ti ji na dobirku... Tady to konci,je fakt ze sem pred okamzikem poblafal moc dobreho holland skunku,ale lezi mi to na srdci,takze vazeni Groweři toť vše a dajte si pozor...jakubos
Maggie
Ty to nehul, člověče! :-)
borifield
:D:D:D ta dobirka mi tam taky nesedi :D:D:D
oton
pokuď můžu radit tak dobírka je pěkná sviňárna, protože to česká pošta archivuje asi 5 let a policajti podle toho například chytaj paliče CD co posílaj na dobírku! tak že pozor na to, (funguje to jako důkaz)

na druhou stranu koupě výbojky neni nic trestnýho, ale jako zjištění kontaktu či informací by to fízlové mohli narafičit, ale nevim jestli by jim to za to stálo, hodněkrát se tu psalo, že obyčejný pěstitelé co neprodávaj a nepěstujou na kyla je nezajímaj
jakubos
...a potom mi to sčeše,ne?...no je to fakt divný,tak pozor-1.červenec se blíží,a oni můžou bejt kdekoli...
Maggie
Neplaš! Nemůžeš být potrestanej za něco, cos udělal před nástupem platnosti toho zákona.
T-MaN
Jedine, ze by hej. V stredovekych koncinach je mozne vsio. (nie len vasich samo..) Ja by som adresu nikomu nedaval.
Morgan
Lidi v klidu,ten zakon nabyva platnosti az od noveho roku,tj:2003...:)
4C3
Maggie ma zcela pravdu, zpetne bejt potrestanej rozhodne nemuzes ;). Retroaktivita (z5na platnost) zakona je totiz nepripustna - heh, vlastne jedenkrat se vyskytla, ale to bylo v Benesovejch dekretech, takze klidek ;).
Roots
No, jak jsem slysel tak existuje zakona uprava ze provaider musi dat vypis adres ktery se pripojily na dany server a od nich se zjisti tel. cislo, adresa je pak jista a maj te. Pokud to nedelas nejak chytrejc. Kdyz po tobe opravdu vyjedou tak je to spatny. Ale nejakej vlezdoprdelestickej snazivej fizl muze zkouset i tyhle primi. figly. Jednoho takovyho znam.

P.s. A nebo jsem paranoidni
citace:
Původní příspěvek od Roots
P.s. A nebo jsem paranoidni

Přesně tak, jseš paranoidní!
maslox
jo presne tag stou postou mas naprostou pravdu.... Cajti to fuck pouzivaj jako dukazy. Sice v pripade nakupu vybojky asi vo nic nejde ale ty Cd si drif [tag 3roky] hoodne hlidali. maj tam resnou vahu zasilky atd.... ja osobne jsem musel kvuli piractvi jit na vyslech a vedi vic nez kdokolif tusi. Byl jsem sice "svedek" ale stejne uz fsechno vedeli a ten cápek co to žahal mel pekne zavareno......
z toho pro vas vypliva asi jenom to ze neposilat řízky a hnojiva postou jinag asi nic :)
mariman
zbytečně haluzíš!!!!!!!!!!!!!! :)
Kylik
CO DYZ NAS NEKDO SLEDUJE? :eek:





:satan:
Kylik
Ze sem zas nekam lez! Clovek sem mrkne, zaregistruje se jen z mladicky nerozvaznosti a ted abych cekal, az mi u dveri za bouchaj floydi z protidrogovyho primo s poverenim od naseho milovaneho Pavlika Severy. Nikam nepudu, sechno zapru a popru. Ja sem cisteeeeeeeeeeeej :bounce:
oton
já nevim co psychujete, je jasný, že benga o těhle www věděj, my malý ryby je nazajímáme, co by si na nás asi vzali, když pěstujem pár kytiček pro sebe!
Kylik
Snad sici pochopili, ze si delam prdel (jinak sem ze sebe asi udelal pekny debila) Mne sou naci uniformovani troubove napichli na sit (pokud naci sou) uplne u zadku.
Al-Ban
No pár lidí už asi dostali: Aloo, lee, hh-top, Bryant už se dlouho neukázal...........;).
oton
no to by se snad ozvali a varovali nás ne?!
Al-Ban
Pokud se nestali vzornými spolupracovníky našich přátel od policie :D.
Ne, jasně že šlo v obou případech o legraci, abych vás trošku popíchnul a vystíhoval :wink:.
Kylik
!!!POZOR!!!
Tento server je nyni pod legalnim dohledem Kriminalni policie CR. Prave nahravame do nasi databaze loginy a hesla vsech zucastnenych. Nikdo at se nepokousi odlogovat! Pri poruseni tohoto prikazu vam bude, diky vyspelym moznostem nasi tajne site okamzite uploadovan vir, kt je schopen rozpustit vam display vaseho monitoru. Takto vznikla hmota vam, diky nami udane elmag. indukci, vystrikne na oblicej, kde vam v oblasti cela vypali cejch ve tvaru zelene opalizujiciho 5ticipeho listu rostliny zvane marihuana propichleho rudym srpem. A pokud se budete snazit uhybat, pridame i kladivo!!!
budvar
to Kylik : člověče to nemá chybu,tim kladivem si mě dorazil ;)
Kylik
Hele, neprejmenujem tenhle thread z 'Stenice na Grower' na "Thread of schiza'
Tim
A naco mi pomuze kdyz pujdu sedet a potom vylezu a budu hulit dale a pestit tez?
No nenito prece strata meho casu?
Misto toho by si meli vazit me vyjmecne osobnosti a zapojit me do pracovniho cyklu...a nejak me tam dobre vyuzit. No nebylo by to tak lepsi?
Kylik
to VSICHNI!

TIM JE PRASKAC!!! NA NEJ!!!

:flamer: :devil: :rocket:
koles
pokud se zbavíme všech haluzí a logicky se nad tím vším zamyslíme, musí bejt jasný, že tenhle server (vednevnoci) někdo sleduje (PČR?). trawa je ilegální droga-to víme. na českym netu neexistuje větší, ba ani srovnatelný "drogový" server, který se tak otevřeně a neskrývaně zabývá danou problematikou. pak je to skutečně tak: někdo nás sleduje!
jenže, pokud je to člověk a neni to ten úplně nejgumovější dutohlavec, tak mu musí bejt jasný, že se tu neděje nic špatnýho... nedýluje se, stát nepřichází o prachy ani zde neprobíhá jiná podvratná činnost, která by vážně podrývala stabilitu naší (malé) společnosti...
neni se čeho bát (snad...)
dWARf
Možná tímhle příspěvkem někoho popudím , ale nedá mi to .

Podle mně se konzumenti THC dělí v tomto ohledu na dvě skupiny . V první skupině jsou lidé , kteří trávu kouří , protože je to "good" , popř. pro dalších X jiných důvodů , ale v zásadě NEPŘEMÝŠLEJÍ o travce , respektive ji vnímají automaticky . Druhou skupinu tvoří lidé , kteří trávu považují za součást svého životního stylu .

Obě tyto skupiny mají samozřejmě právo být paranoidní (koneckonců , nikdo asi nechce trávit čas na fízlárně) .

Pokud ovšem k tomu průseru dojde , obě skupinyby se měli zachovat rozdílně , měly by mít jiný přístup . Příklad : Pokud člověka z první skupiny budou vyslýchat bude zatloukat , zatloukat a pro změnu opět zatloukat . ćlověk z té druhé skupiny se ve stejné situaci k tomu postaví stylem : ano , porušil jsem zákon , ale já s tímto zákonem hrubě nesouhlasím a proto se tímto zákonem necítím být vázán ( viz např. J. X. Doležal ) .

Tímhle rozborem jsem chtěl říci pouze tolik :

Lidičky , klidně buďte paranoidní , klidně si stěžujte na zákony . poměry , atd ..... Ale při té paranoi se zkuste zamyslet , jestli se ke konfliktu se zákonem postavíte zády , nebo čelem.


dWARf


PS : Za sebe můžu říct , že mi je úplně jedno , jestli jsou na Grovewru přítomní flojdi nebo ne . Pokud mi zazvoní u dveří klidně je pozvu dál , pohostím je , pokecáme ....... a jsem si jist , že u mě doma určitě najdou něco , co by je mohlo pohoršovat . Je to muj byt , můj život a můj styl . A jsem ochoten si za tím stát .
Tim
Vidte pane Kyliku:)
Kylik
to VSICHNI!

tRPAJZLIk JE PRASKAC!!! NA NEJ!!!

:flamer: :devil: :rocket:
Graetar
dWARf: 100% souhlas. K4U
Piskot
to Kylik

Kyliku ty si klasa :D:D:D
Dost sem se u tohoto threadu nasmal.
Kyliku zaslouzis si 100% K+


Ale Albanek ma taky pravdu.Me by taky moc zajimalo co se stalo s tema co jmenoval :(
Je to nejaky divny.Budou mi chybet protoze s nima byla sranda.Konkretne Aloo byl neco jako Kylik :D:D:D taky takovej showman.K+ za pripomenuti pamatky offline kamaradu.
Al-Ban
Díky Piškote, taky mi tu kluci chybí a i lee měl ke konci výborný hlášky. Teď už se ani neozvou, smažou si obrázky v galerce a zmizí. Já nevím, ale podle mě zravna tihle dva nejsou typy, který by zmizeli jen tak bez vysvětlení, ale možná se mýlím.
Třeba je Kylik "převlečenej" Aloo, akorát si dal předsevzetí, že už nebude tak slovně ostrej, jako před tím :wink:.

P.S. Kdyby náhodou měl někdo podrobnější info o jejich osudu, tak sem s tím. Tu informaci beru klidně i od policajta, tak se nestyďte a přiznejte se ;).
Kylik
Ale ja Aloo nejsem!!! Idyz mozna... Ledazeby Alooa dostali (no vite-ONI! :devil: ) vymyli mu mozek (to teda ale muselo bejt fakt kruty mliko!) a dali mu novou identitu a poslali ho sem monitorovat a donaset. To by mozna davalo smysl. Ale to by potom znamenalo, ze Tim a dWARf sou NEVINNI! Ale to by potom znamenalo, ze sem se za ne nalogoval a poslal ty donebevolajici poburujici blaboly, abych je pak mohl prede vsema ocernit a oznacit za rozvracecskej spolecnosti neprospivajici listoashitozroutskej hmyz, parazitujici na slusne zijicim,nikomu neublizujicim,vsechny krasne zhulujicim marihuanovym strome zivota. Jo a taky,ze zerou stonky! Takze to ja sem ta svine STBacka!No tak to je na masli :eek:

No jaktak premyslim, tak to vypada, ze cela ta zpoved je jen peknej vyplod deravyho v lihu a THC nalozenyho listama obalenyho palicema vycpanyho choryho radoby mozku :slizoun:

(Jinak sem rad, ze sem vam my bullshits libi :sun: a dik za odmenu,idyz vim, ze ste sichi AGENTI!)

[Edited by Kylik on 18-07-2002 at 12:23 PM]
Graetar
Kylik: Děláš tu dobrej Bajkal, ale jen tak dál! ;) Fakt se tu bavím - bez prdele :D :D :D
dWARf
Za dWARven police demolition squod ti uděluji malé bezvýznamné plus . Všichni na oddělení práskačského komanda se dobře baví ......


dWARf
Era
2 Piskot: Minimálně hh-top funguje, ale na svých stránkách - takže zavřenej není :)
Kylik
Nekoho ale zavrit museli, pac je tu jak v hrobce. Kde sou sichni?! Nemam si z koho delat srandu! A navic sem v praci a nudim se tady! Chcete snad docilit toho, abych 'PRACOVAL'?!?! To by ste me fakt votravili!
budvar
Musím se k něčemu přiznat........pod záminkou výmeny semínek jsem vylákal z uvedených členů adresy a unesl je.V této chvíli se nacházejí v mém sklepě,kde jsou spoutání a mučeni.Důvodem mého počínání jsou nevydržitelné abstinenční příznaky způsobené mou závislostlí na té zlostné droze MARIHUANĚ :frog: a snažím se je donutit,aby mi prozdradili kde mají své pěstírny,resp.políčka

PS : nechcete někdo směnit semínka ? :slizoun:
Piskot
Ahaaaaaaaaa tak takhle to je.Budvar je unosce.No tyyyyyy vole to sou vjeci.S tebou nic nemenim.Chudaci kluci :D
Era
Tak hh-top je asi fakt zabáslej, bo ty stránky, který fungujou (a já jej považoval za autora) vůbec nejsou jeho :( Sem to teďka zjistil :(
No, snad se ještě ozve

[Edited by Era on 20-07-2002 at 03:39 PM]
drinker hulič
vymenim feminizovanyho mazara za cokoliv od Nirvany (pokud mozno taky feminizovany).
posli PM a urcite se domluvime.

zdar Feminizer
PODziM
polycyje: :D fsechny nas pozawireyte a pokud to pude, zavrete nas do jedny cely - to bude prdel! :) doufam,ze negdo propasuje nakej matros... ja beru instantni sodikofku a par seminek, kdo weme hnojivo?
dWARf
Mám pocit , že pokud budeme všichni na jedný cele a budeme dostávat pravidelně najíst , tak se hnojivo určitě najde . :)

dWARf
Graetar
Tak doufám, že nám aspoň postavěj obrovský vězení (kvůli počtu vězňů ;)) s ještě větším parkem (kvůli vycházkám) a ještě většími zahradami (kvůli rajčátkům :D :smoker: )...
Kylik
Tyden tady clovek neni a co se nedozvi. Sadomaso orgie u Budvara ve sklepe, posledni protestni zahulenicko v lagru pred popravickou a Snark by nam vsem ted asi chtel rict, jak to vlastne v tom vezeni s tim hulenim a tak vypada, zejo?! :sun:
Paran
:frog:
no vsichni jsme asi paranoidni ale ja osobně jsem koupil lampu
tadi a v pohode facha. Spočital jsem si že me to tady vyde levnějc
než kdybich to stavěl sám. Navíc jednání bylo solidní, adresát kamkoliv a na kohokoliv.
Jistě take si myslim že tady čmuchaj ale když se to bude řídit pravidli, která jsou zde daná tak si myslim že je to v klidu. Kdyby si kohokoliv z nás chtěli najit tak to udelaj podle ip.
cannabio
Pche. Střízlivý nás nedostanete :punk: :beer: :punk:
DAWEX
ať policajti udělají co chtějí stejně nás nemůžou dostat všechny, vždycky přežije někdo kdo ponese pochodeň jointu dál ... promintě jdu otevřít někdo mi buší beranidlem na dveře
oton
to Paran: čoveče, spíš by ses měl naučit česky! (pokud jsi cizinec, tak přijmi mou hlubokou omluvu), ale jinak se to číst nedá

nejsem žádnej znalec češtiny, ale tadi, kdybich, pravidli to je na zvláštní školu :D
Paran
to Oton:
Upřímě se omlouvám všem co si na češtině potrpí. Mě nikdy nešla četina. Zato na zbraňovou mechaniku mam hlavu až moc.
Navíc na grower pišu vždy skouřenej tak si to po sobě moc nečtu,
Budu se snažit nedělat chybi. Už na základce u mě oběvily dislexii.
Fakt sorry všem za mé i y.
:(
hulani
Tak to je nás víc s tou češtinou a co kdyby jsme psali obojetny a bylo to v pohodě a každej by si vybral jak mu to bude vyhovovat.Pěstění zdar.zdar zdar.
legolas
Či sa postavíme k zákonu čelom, alebo chrbtom, vždy nás zrazia zakuklenci na kolená.... Radšej si sám vypočítam trest aby som nebol prekvapený.... http://www.snow-white.nl/slowakije/zakon.htm


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma