Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Porouchany časovač - 3 dny světla v kuse... - Klikni zde pro originální téma
Domesek
Čau, mám čerstvě zasazené kytičky (od 2.3) a zjistil jsem ze někdy během 4-7 dnem když se kytky zrovna vytahli z hliny se rozmrdal časovač a kytky byly pod světlem 3 dny v kuse... Bude to mít nějaký dopad?
Ne, naopak, na čerstvě zasazené řízky nebo klíčky je 24/0 optimální.
:faq: !!!
Scott
citace:
Původní příspěvek od Claune
Ne, naopak, na čerstvě zasazené řízky nebo klíčky je 24/0 optimální.
:faq: !!!


I když je to možná ve FAQ tak me se osvedčilo na mlade řizky a na kořeněné a taky na male vykličene rostlinky perioda klasika 18/6 . a žadne 24/0 .. Nekdo to nejspiš tak používa ale nevidim v tom žadne plus ! tot muj skromný názor ..
Rodniik
No rozhodně to negativní vliv na rostlinky mít nebude
v pohode jestli nemas moc lampu dole a nespalil si kytky ale to bys poznal ze ti uschly:-)
FroSSty
V miru nic by se ti s tim stat nemelo...hodne lidi prave ze jede vegetacni fazi 24/0 ..:) Jak ktery model..:) Pokud negativni dopad tak minimalni..:)
dopad to mít asi nebude.
bych si koupil pořádnej časovač...já mám denní manuální za stovku (nastavuje se po 15ti minutách) a jednou za tejden raději mrknu jak sou větráky/zvlhčovačka zesynchronizovaný se světlem a většinou musim trochu pootočit aby souhlasilo ...
klasika 18/6 - kytky taky potřebujou spát přeci .) jedna z nejzákladnějších věcí pro život (stejně jako jídlo)
hypiz
na spinani svetla musis dokoupit digitalni casovac, ty mechanicky to nejak nedavaj
apoc
Problem je ve spinanem vykonu nektere casovace neutahnou 400wattu indukcni zateze (vybojka nebo lepe receno predradnik) utahnou treba 1000wattu normalni odporove (topne teleso) ale spali se pri indukcni kvuli napetovym narazum. Nejlepsi reseni je koupit stykac a zapinat jej pres casovac. Pokud nevite co to je stykac tak ma 4 vyvody prvni dva je vykonova cesta tam se pripoji draty z predradniku a druhe dva vyvody je spinaci cesta tam se pripoji dva draty ktere jdou z casovace. Stykace se daji koupit v elektro shopu ptejte se na stykac 220 na 220. Staci rict ze bude spinat indukcni zatez nebo treba rict aby byl schopen spinat 700wattove motory.
Fruddy
citace:
Původní příspěvek od vycuranek
v pohode jestli nemas moc lampu dole a nespalil si kytky ale to bys poznal ze ti uschly:-)


hh to má hodně společnýho s trojdením svícením .-)

jinak k tématu : myslím si že až tak negativní následky to mít nebude... i když někdo říká že 24:0 (na zakořenění a na naklíčení) je ideální , moc se mi to ideální nezdá.. kytka potřebuje mít noc... bez ohledu na to jestli mí kořeny nebo ne.. (toť můj názor) , jo kdyby se to stalo mě tak bych se asi bál aby mi nezhermily...
vagabund
Podla mna sa nič nedeje, horšie by asi bolo 3 dni tmy to by bol asi menší šok. Inak ja som kúpil 2 časovače z Baumaxu a obidva mi robili to isté ako tebe t.j. jeden den išli normálne a potom zostali visiet na svetle ale naštastie sme to včas odhalili a vymenil som ich za nemecké s týždnovým cyklom a tie fachajú v pohode, takže odporúčam čo naskorej vymenit.
cerv.malda
podle mě tedy je pro rostlinky důležité spát stejně jako pro jiné. V noci dochází k jiným růstovým procesům než ve dne. Tedy optimální svícení jak už bylo výše navrženo 18/6 a zbytečně bych je nestresoval 24 hodinovým svícení, ale jestli s tím máte někdo dobré zkušenosti tak sem pište, rád se poučím...
cerv.malda
takhle mladé rostlinky by to ale snad nemělo tolik stresovat, že by uhynuli, horší by to bylo když by pak už byly větší
Storm
to já šel jednou z hospody, šel se podívat na kytky, který byly 50dní na květu a měli zrovna tmu.Rozsvítil jsem na časovači, kytky očíhnul, ale jak jsem byl zmydlenej, tak jsem nezhas.Všim jsem si toho asi za 4 dny.Palice se trochu protahly a zlistnatěly, ale pak se to docela srovalo.
sedlak
myslim ze to nevadi ale ridil bych se osvecenym 18/6
calix
svitit 24/0 je podle me blbost, kytky potrebuji odpocinek stejne tak jak ty-si predstav za bys makal 3 dny nonstop jen o jidle a bez spanku to se proste neda, ovsem nekdo to tak dela a je dokazany ze to funguje,pokud se ti to posralo tak proste kup novej casovac dej to na 18/6 nebo na 20/4 at to nema sok postupne snizuj na tech 18 a nejaky extremni dopady na budoucí vyvoj by to mit nemelo. aspon podle me. dekuji pekne:D
Pure
..nic se nedeje...24/0 neni ideal, ale stane se no..kytky to v pohode prejdou...jednou jsem je musel dat do 0/24 a nez se situace vresila tak ubehly tri dny...kytky byly jen trosku zmatene a po dvou dnech se zas rozjely...takze tvuj pripad je podobny ikdyz opacny:)

...pestu zdar:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma