Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
STAVBA BOXU 1000w HPS. - Klikni zde pro originální téma
dark156
-čaute vsichni zapaleni pestitele..tak sem dokončil muj box.je to tak trošku experiment..no jinak me to ani nebaví)) t akže rozmery..š.300.cm.h.150cm.v.pouhych 180cm.nemohl jsem jinak..použitý material je sadrokarton..strešni late na rošt a zvuková izolace .rotaflex..-vata-
dokktor
1000w na 4.5m^2 ? imho málo. budeš tam řešit pojezd?
dark156
box ma po každe strane 3vstupy.50..100 cm..velikost polist.desky vetrani zajistuje aktivní privod i odtah dvema stejnymi prumyslovymi vetraky..zn.dospel..kazdy 1000 m3.za h.stavitelne otacky jak na noc tak na den.
drd
na litr si mysli ze je to ok prostor
dark156
jjii.pojezd uz mam udelanej..stara se o nej motorek na gril a 2m.dlouha zavitova tyc..akorat to jede pomalu prejede to asi za4h.ale myslim ze to nebude problem ..
dark156
tak sned ted..
dark156
tak mi to jde jen po jedne..
dark156
jsou tu videt vstupy a vetraky..i pojezd.
dark156
na stenach je diamond .na podlaze parotesna folie...pouziva se ve stavebnictvi. ofuk .zajistuji 2 ks.velkych vetraku.ktere diky oscilaci krasne pokryvaji prostor..
dark156
no a rezy budou koncem tydne..32.ks ve 12litrovych kvetinacich..tak co myslite pujde to?
dark156
no a rezy budou koncem, tydne.. 32kousku..ve 12litr.kvetinacich..no tak snad to poroste..
-------
vypada to dobre! Do boxu jsi asi dost zainvestoval ale podcenil jsi jednu vec a to je stinidlo! kdyby jsi tam soupnul tohle http://www.klecka.cz/growshop/Osvet...wing-large.html tak podle me pri plnem roztahnuti nemusis resit ani zadny pojezd
dark156
no stinidlo jsem resil dost dlouho..nakonec sem ho udelal z antic.plechu..presne aby splnovalo moje pozadavky..sem s nim spokojeny a nemyslim ze 3m. bych uspesne osvitil..ale diky za nazor.
Bandita
caw
si šikovníček to vidno,,,,
ale mne neda,ten priestor sa da krasne vyuzit
napr. 2x600w, 3x400W
mat taky priestor je moj sen:D
budem drzat prsty
dark156
Bandita
cusa no to sice da..ale pak bych mel mnohem vetsi prikon..jde mi o to zkusit si to jen z tou 1000w.mozna to nebude nic moc proste to musim zkusit at vidim jestli je pojezd k necemu..
dokktor
dark: ser na ně, pojezd ja na ten prostor maximálně ideální volba, uvidíš sám. akorát mě trápí dvě otázky: jak máš vyřešené, že se ti to na konci tyče otočí apojede nazpátek a pak to, že když ti to za 4 hodiny přejede na jednu stranu neni moc dobré. leda bys po třech přejetích (12hodin) vypnul pojezd uplně, aby obě strany byly rovnoměrně osvěcovány (rozumněj světlo: tam zpátky tam, tma: zpátky tam zpátky > tzn že jedna strana má jednou tolik světla než druhá - doufám, že je to srozumitelné). věřím, že to áš podchycené, tak prosím o osvětlení ;)
dark156
dokktor
..no dobrej postrech..tak v kvetu za tech 12h.to prejede asi trikrat..nemam to presne zmereny..ale tam kde to zkonci jeden den tak druhej zase zacne tim dostanou vsechny stejne ne?a navic kdyz je lampa na jedne strane na druhe neni uplna tma jen to zeslabne..no a jak to pojede zpatky??to je na tom to nejlepsi a nejednodusi..motorek z grilu kdyz pociti odpor zacne se tocit na druhou ztranu takze to narazi na doraz a jede zpet..v jednoduchosti je sila..
jako monter si machr.ale do takovyho velkyho boxu pod 1000w bych dal predpestovany velky kyti.a dobrej grower vi,ze vse co ma ma dvakrat (lampu,predradnik,ventaky) co kdyz neco praskne.a navic bys to vyuzil pri kvetu misto pojezdu.
nero
Jak už tu někdo zmínil radší bych tam hodul 2x600w bylo by to líp osvícený atd
dark156
kazdopadne by to bylo o dost drasi 2..600w stoji o dost vic ale zase by byla jistota radneho vynosu ja proste hrozne rad experimentuju a delam veci po svem...bude jich tam 32jak uz sem psal..a mam v planu z nich udelat keriky a nechat je tak kolem40cm.nez je prepnu..
zub
cus dark156,mam dotaz kde si sehnal ten regulator otacek dik
Ono
Akú výbojku plánuješ? Myslím HPS, MH, kombinovanú? Plánuješ inú na rast a inú na kvet?
dark156
zub
..cus rego na vetraky obyc.z baumaxu.jeden za 250kc.nejlevnejsi co meli fungujou dobre..orig.to je stmivac na svetlo..
dark156
Ono
na rust mam 400whps+150mh...a kvet 1000wsunmaster..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma