Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
-čaute vsichni zapaleni pestitele..tak sem dokončil muj box.je to tak trošku experiment..no jinak me to ani nebaví)) t akže rozmery..š.300.cm.h.150cm.v.pouhych 180cm.nemohl jsem jinak..použitý material je sadrokarton..strešni late na rošt a zvuková izolace .rotaflex..-vata-
box ma po každe strane 3vstupy.50..100 cm..velikost polist.desky vetrani zajistuje aktivní privod i odtah dvema stejnymi prumyslovymi vetraky..zn.dospel..kazdy 1000 m3.za h.stavitelne otacky jak na noc tak na den.
jjii.pojezd uz mam udelanej..stara se o nej motorek na gril a 2m.dlouha zavitova tyc..akorat to jede pomalu prejede to asi za4h.ale myslim ze to nebude problem ..
vypada to dobre! Do boxu jsi asi dost zainvestoval ale podcenil jsi jednu vec a to je stinidlo! kdyby jsi tam soupnul tohle http://www.klecka.cz/growshop/Osvet...wing-large.html tak podle me pri plnem roztahnuti nemusis resit ani zadny pojezd
no stinidlo jsem resil dost dlouho..nakonec sem ho udelal z antic.plechu..presne aby splnovalo moje pozadavky..sem s nim spokojeny a nemyslim ze 3m. bych uspesne osvitil..ale diky za nazor.
Bandita
cusa no to sice da..ale pak bych mel mnohem vetsi prikon..jde mi o to zkusit si to jen z tou 1000w.mozna to nebude nic moc proste to musim zkusit at vidim jestli je pojezd k necemu..
dark: ser na ně, pojezd ja na ten prostor maximálně ideální volba, uvidíš sám. akorát mě trápí dvě otázky: jak máš vyřešené, že se ti to na konci tyče otočí apojede nazpátek a pak to, že když ti to za 4 hodiny přejede na jednu stranu neni moc dobré. leda bys po třech přejetích (12hodin) vypnul pojezd uplně, aby obě strany byly rovnoměrně osvěcovány (rozumněj světlo: tam zpátky tam, tma: zpátky tam zpátky > tzn že jedna strana má jednou tolik světla než druhá - doufám, že je to srozumitelné). věřím, že to áš podchycené, tak prosím o osvětlení