Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Co o prázninách?Jezdíte na párty? - Klikni zde pro originální téma
tomi
Docela by mě zajímalo zdali jezdíte někdo na párty,a jakej tam máte přístup k lidem co zrovna nehulej ale žijou tvrděj.Připadá že málo lidí na párty najdu co by zahulili.A co vy?
jakubos
No clovece zalezi na tom,na jaky parties chodis(jezdis)...v lete je pro me No.1 Czech.tekk a ver tomu ze tam se najde malo lidu kery by nezahulili...pokud nemaj neco jinyho a tudiz nemusej mit chut...tak asi tolik.kubus
iNVADER
no a na rockove festiky chodite???

treba do trince,mezi ploty, trutnov a dalsi...
to byvaji taky squjele akcicky...pro ty..co zrovna nejsou skalnimi priznivci techna, drum'n'bass apod..
tomi
Možná se budete divit ale nic z toho ještě nezkusil spíš se teším na creamfields a open air field, a summer of love ,svojšice,cosmic trip atd.Kde ale většina lidí není na ničem jiným než na pilulích a prostě tam těžško hledáš porozumění,ale music vyhovuje.
Daniel
Přímo na taneční párty hulí asi málokdo - né, že by to nebylo příjemný, ale většina lidí se tam jde vytancowatt.
Ale k ránu je jointík super, zmírňuje dojezdy, bolesti hlavy, vrací chuť k jídlu a umožní v pohodě usnout.
Zrovna zítra se chystám na GCP v Brně a jointíka si určitě vezmu. Taky nikdy nevíte, koho potkáte a s kým zahulíte.
A poslední věc: je to asi zvláštní, ale ještě několik dní (2-3) po párty se mi po zahulení vrací stavy, jaké jsem měl na extázi (a to není zrovna nepříjemné).
oton
no technopárty to mi nic neříká

fesťáčky můžu, byl sem 5 × v Trutnově, super fest! (první rok jsem tam točil ve VIP sektoru pivko pro kapelky no a jak se tak stane docela slušně sem zakalil s některýma osobnostma z naší hudební scény, fakt super zážitek) (jinej ročník byla zese naprosto v pohodě cesta domů vlakem s protagonisty skupiny Plexis a hulení jointů s Hoškem a pěknej bordel ve vlaku :))

jinak docela slušný párty děláme každý léto, jednou či dvakrát v nejmenovaný vesničce kde se sejde 20lidí, dovalý se tak 6-8sudů dvanáctky, kylo hulení, kazeťák a dobrá muzička a tam na kopečku takhle paříme od pátku do neděle, někdy se to zvrhne i na celej tejden, sudovej rekord z loňska je 16sudů 12tky :) :) :)
jakubos
Akcička na Kladensku,Podholí 13.7.02 + chill out(hip hop + reggae), dost Dj's - CZ sound system a mam pocit ze entry je free-dodam...
Jinak na C-T se uz tesim prevelice.Deu esli to budes cist,tak mi prosim dej vedet esli tam taky zavitas???
...Jakubos...
jakubos
Dodatek:Já poslouchám +- všechno,ale abych chodil do klubu,tak za 1. mě tam nelakaj ty lidi a za 2. nemám moc rád komerci,jinak hudba v poho... a treba punkovy koncerty,proc ne?mezi ploty 1x takze takhle...
tomi
Na kladensko to mám fakt velkej kus zkusim neco v mistě.A jinak díky
koles
párty ano, ale většinou undergroundové freeparties. léto je nejlepší doba: člověk se nemusí tlačit v zakouřenym klubu; venku je krásně (když neprší, ale i bahno na druhou stranu patří k pořádnýmu technu-viz. Lipnice 00 B-). taky se nemusim bát, že když někde usnu, tak se ráno vzbudim bez věcí...
na komerčních festivalech se asi moc nehulí; atmosféra neni tolik v pohodě, protože lidi jsou obehnaný plotem a areálem se potuluje sposty nemilých (většinou taky plešatých) sekuriťáků.
vyvrcholením techno-sezóny je bezesporu czechtek. ten letošní plánuju už od toho minulýho B-) moc se mi tam líbilo a odnesl jsem si odtud pěkný vzpomínky. navíc, asi nikdy jsem nezažil tak silnej pocit svobody, jako za ty tři dny. věděl jsem, tak jako ostatní, že si můžu dělat, co chci (žádný zákony, normy, omezení,...) a ono to fungovalo. freeparties učí lidi zopdpovědnosti.

co takhle založit thread Czechtek, kde bysme vše řádně probrali? jestli jste pro, dejte vědět!

peace
Maggie
No já jsem PRO..... Jinak krom Czechtekku jezdím v létě do Holandska, poznat krásy krajiny a tak podobně...:-)) Jo, co Český Brod, fesťák, chystáte se někdo?
v ceskym brode sem byl loni a musim rict fuj, uz tam letos nejedu. Co me dokazalo nastvat byla reklamni cedule jednech ubohych novin "super" a mnoho dalsich veci.
Ale rozhodne kam pojedu je trutnov - naprosto bajecny lidi, pohoda, klidek, mnohem lepsi kapely nez na rock for people atd.
mariman
Hele no stress!!! :smoker: !
svýho času jsem na party jezdil dost a že by nebyl zájem o hulo jsem si teda nevšiml!!! :frog:
vždycky se najde tolik lidí!!! přišel tak ke mě týpek jestli nechcu koupit kolca, já na to že ne dík, on že s ním aspoň musím zahulit!!!, prostě na párty se hulí a dost, to už ani potom nemívám chuť pařit, protože tam potkám tolik kámošů a každej se chce pochlubit... :cool:
a tak čáskem ty jointy (na každý akci min.5) přebijou vše co jsem sežral!!! ale příště už na to seru (jestli bude příště) :) :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma