Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Snad vsechno v pohode? - Klikni zde pro originální téma
Kukuricnej lupinek
Ty kravo mazec,snad vsechno v pohode?S Vercou sem se dnes v 6.30 sesel na FLorenci a celej den sme kecali a kecali a kecali je to snad v podode...Myslim ze ji mam fakt rad...Vcera se z toho co mi udelala pry pozvracela...S Jirkou(best kamos) snad v pohode?Snad je vsechno v pohode a budou prazdniny!

A jeste jednu veselou:Mame ve tride jednoho kluka,kterej je fakt strasna drsnej¨!Chvili posloucha techno pak pank pak hip-hop(proste podle toho,ke komu se zrovna přisere) Vsichni ho nejak nemusi a on se ke kazdymu sere.
Asi pred tydnem sme se s lidma dohodli ze s nim dame jointika...ale jen tabak...tak se dnes stalo!Kdyz jsme hulili kazdej rikal ty kravo to je model
Delali jsme vsichni ze jsme spaleny a on taky!Takze vytlem jak svin

snad vsechno?
Kukuricnej lupinek
Prosím o smazání threadu!
4C3
Laskave nezakladej novy thready kvuli jednorazovymu sdeleni, ktery je navic pro vetsinu komunity groweru nepodstatny. Nehlede na to, kdyz jsem videl v jinym threadu Tvoje vyjadreni "Do píči dnes sem se dozvedel,ze muj best kámoš o víkendu prstil moji holku" tak jsem si rikal, ze takovyhle prispevky bys mel spis hazet na nejakej jednoduchej teen-chat, ale ne na grower.cz a Ty si jeste k tomu zalozis takovejhle thread... Vyrazy typu "prstil moji holku" jsou vazne hodny primitiva!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma