Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty kravo mazec,snad vsechno v pohode?S Vercou sem se dnes v 6.30 sesel na FLorenci a celej den sme kecali a kecali a kecali je to snad v podode...Myslim ze ji mam fakt rad...Vcera se z toho co mi udelala pry pozvracela...S Jirkou(best kamos) snad v pohode?Snad je vsechno v pohode a budou prazdniny!
A jeste jednu veselou:Mame ve tride jednoho kluka,kterej je fakt strasna drsnej¨!Chvili posloucha techno pak pank pak hip-hop(proste podle toho,ke komu se zrovna přisere) Vsichni ho nejak nemusi a on se ke kazdymu sere.
Asi pred tydnem sme se s lidma dohodli ze s nim dame jointika...ale jen tabak...tak se dnes stalo!Kdyz jsme hulili kazdej rikal ty kravo to je model
Delali jsme vsichni ze jsme spaleny a on taky!Takze vytlem jak svin
snad vsechno?
Přiletí ponorka na náměstí, vyskáčou z ní parašutisti, zeptají se paní "kolik je hodin?". "Čtvrtek" odpoví Stalin. "To nevadí, my stejně nemáme hlad."
Laskave nezakladej novy thready kvuli jednorazovymu sdeleni, ktery je navic pro vetsinu komunity groweru nepodstatny. Nehlede na to, kdyz jsem videl v jinym threadu Tvoje vyjadreni "Do píči dnes sem se dozvedel,ze muj best kámoš o víkendu prstil moji holku" tak jsem si rikal, ze takovyhle prispevky bys mel spis hazet na nejakej jednoduchej teen-chat, ale ne na grower.cz a Ty si jeste k tomu zalozis takovejhle thread... Vyrazy typu "prstil moji holku" jsou vazne hodny primitiva!
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!