Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Schnou mi listy! - Klikni zde pro originální téma
uncifus
Nedávno jsem mňel problém s listy protože mi žlukly a je možné že to mnělo málo dusíku. Dusík jsem nepřidal a nezvýšil nebo nesnížil dávky a na palicích jsem nesledoval žádné změny k horšímu tak jsem to nechal být. Hnojím jednou za 3 až4 dny. Jenže co se mi nestalo před 5 dny? Skoro každý spodní list mi začal schnout od prostředka kde se před tím vytvořily flíčky a to jsem hnojil 2 dny před schnutím. 3. den jsem nehnojil protože listy začaly žluknout a tak jsem je od střihl. 4. den se chytly nové fleky na patro výš a já vjetšinu z nich odstřihl. Zbývá mi tak den, dva a je to u palic. Pomozte prosím jinak jsou 2 rostliny v prdeli. Zajímavé je že na zbývajíci 3 se to nechytlo a jsou zdravé.
Co mi navrhujete? Co stím?
Je to staré 72 dnů průměrná teplota 27st., vlhkost 57% výška +-32cm. Hnojím 1,2ml Bloom; 0,6ml Micro; 2,8ml Booster a 1,5ml Květ. stimul.
Fakt nevím co stím a co dál. Dík Za odpovědi. Zkusím vše.
Mazar
Myslim si ze to bude tim ze to mas prelity. ty zluty listy ustrihej a tak 3 dny to nezalejvej, pak jet tak 7 dni čistou vodu a kdyz budou zdravi tak pokracuj
uncifus
Hned dneska to sice vyzkouším ale nevím nevím protože když jsem to přelil tak mi listy sice začaly žluknout ale nechytilo to ty fleky a neschlo to! Myslíš že když něco přeliješ tak ti to začne schnout od středu? Mám strach z toho aby mi ty kytky neuvadly.
mar1lyn.man5on
me se stalo to samy. ted mam kytku skoro bez listu, sama palice. dari se ji dobre vsechny dobroty jdou do palic. nekde jsem cetl, ze kytka tim jak zraje se zbavuje zbytecnym listum. da se rict,ze se venuje jen palicim.nejdriv jsem myslel ze to je prehnojene, pak jsem myslel ze to je prelite. vysadil jsem hnojivo, nezalival a stejne jsem to nezastavil. tak jsem se stim smiril.jinak jsem zkousel kourit zastrizky palic a je to vynikajici dvouprdovka. zatim...
vajecnik
http://www.growrooms.com/nuteproble...entdisorder.htm
http://www.growrooms.com/nuteproblems/


Mas tam aj obrazky. Tak nech sa TI dari.vajko
vajecnik
Prepac mi, ale ja som si nevsimol, ze ma niekto predbehol. Sorac...
uncifus
To: Sal... (K+)
Jsem moc rád že ses ozval sice to nebyl ani jeden z těch případů co byly na fotkách u prvních 3 přízpěvků, ale ten jakoby test byl zajímavý!
Až do předposlední otázky jsem si myslel že jsem první nebo co. Ale je možné že to stejně není přesné protože mně, se na světle zeleném listě přesně jeho středu vytvoří flek, kreé se pak na tomto listu jakoby množí až se nakonec spojí do velkého fleku uprostřed stále zeleného listu. Ten pak zežloukne a od středu i od kraje vysychá až do konce. Ale palice kvetou a na nakonec se to chytí i jich protože už nemá žádne listy na přežití ale zůstala krásná až do konce!!!
A to je smutný konec téhle pohádky protože od prvního příspěvku už uběhlo hodně času a to už rostlinky nejspíš nepřežijou!
uncifus
Nedozvěděl jsem se co znamená nedostatek Boru a Vápníku a kolik ho tam mám dát a v jaké míře a jak se takový přípravek jmenuje.
Jinak Díky všem za odezvu!
fantomex
mam presne stejny problem - to co tu pisou mi rozhodne nepomohlo - ale na druhou stranu me to dost poucilo =) - vubec netusim cim by to mohlo byt... fotky jsou v mem threadu http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=4430 - dosel sem k zaveru ze to bude asi plisen - dneska jsem proved flushing, kytku presadil a zitra nasazuju kuprikol - tak uvidime jak to dopadne. pokud si to nejak vyresil dej vedet.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma