Ochucování zálivkou, při curingu, etc.. - Klikni zde pro originální téma |
k/-\pr |
-nojo,jenze za 500 a vys.... :(
a odzkousel to us nekdo?
citace: |
Původní příspěvek od Disaster:-)
Mnoo a hele ty rybo/kapre jak myslis ze si ta kytka nasaje ty aromaticky latky korenama?? |
takže aplikovat posřikem?
vzdyt i ten Final flush strawberry se aplikuje zalivkou.... |
|
|
SmallDudeZombie |
citace: |
Původní příspěvek od k/-\pr
:D
-naco?....:D
copak nemas rad originalitu? ja bych si docela rad zakouril mazara co chutná jako jablko,nebo citron.....změna je život! |
Když budeš hledat určite najdes genetiku, která ti připomene chuť citrónu nebo jablka :) ;) i bez dochucení. Každá genetika ma svou originalní a unikatní vůni i chuť a přijde mi, že je blbost nějakým způsobem přechucovat. Když chceš kouřit ochucenou WW třeba s medem tk si kup blunty ne ? :) |
|
|
k/-\pr |
citace: |
Původní příspěvek od SmallDudeZombie
Když budeš hledat určite najdes genetiku, která ti připomene chuť citrónu nebo jablka :) ;) i bez dochucení. Každá genetika ma svou originalní a unikatní vůni i chuť a přijde mi, že je blbost nějakým způsobem přechucovat. Když chceš kouřit ochucenou WW třeba s medem tk si kup blunty ne ? :) |
:D koukam ze dochucovani moc lidi neuznava....:D
-napadlo me jeste neco...
kytku sklidim(ufiknu od korenu) a dam na den-2 do nadodky s extraktem z jablka(samozrejme do ty nadobky nenamocim palice,ale pouze pichnu stonky)....
a udelam to jen u par vetvi...at je videt rozdil... |
|
|
FeRO |
zdárek borci jako určitě by to šlo vzít štávu třeba z pomeranče a ke konci pár dní před sklizní tím postříkat pálky určo by to něco udělalo ale do zálivky to nevím to by asi nestihlo dojít od kořenu k pálkám to bys musel tak týden před sklizní ale co teorie nic neukáže musí se to zkusit v praxi |
|
|
|
strikat na sisky nejaky sladky mrdky?? kluci tak ja vazne nevim kam to tady speje....
Hele kdyz zahrivas cukr, co ti vznikne?? karamel? a kdyz hori karamel je z toho smrad... mam pokracovat..???
Jemine... ja snad prosadim trestny body za blbost.... |
|
|
jestedman |
nepopírám, že složení zálivky ovlivňuje chuť, ale
považuju za blbost, abyste byli schopni cíleně ovlivnit chuť kouře zálivkou. Prostě a jednoduše, když budu kytku zalejvat banánovým juicem, tak kouř nebude mít banánovou příchuť. Chuť je dána genetikou.
Stejně tak jako kouř z banánů nevoní banánově. |
|
|
AHM4D |
:D:D:D
kapře kapře, pořád vymejšlíš hovadiny?
chuť té či oné genetiky je (by měla být) jedinečnou, a našim cílem je (by mělo být) přirozené vyzdvihnutí této vůně a chuti (pěstebním systémem, hnojkou, flushingem..)
absolutně mi uchází smysl dochucování, jak píše někdo nade mnou, pokud potřebuješ změnu pravděpodobně kouříš mrdky..v tom případě bych to pochopil, ale zalejvat džusem a čekat že mi konopí bude chutnat po jabkách:D:D |
|
|
Libi |
Taky mně dochucování nepřijde jako nějakej extra nápad a rozhodně bych si tu specifickou chuť nerad kazil...
citace: |
Původní příspěvek od FeRO
zdárek borci jako určitě by to šlo vzít štávu třeba z pomeranče a ke konci pár dní před sklizní tím postříkat pálky |
Nemyslím, že zrovna pomerančová šťáva je dobrej nápad. Kdysi dávno jsem někde četl, že vitamín C (kterýho je v pomeranči opravdu dost) odbourává THC v těle, takže po tom člověk rychleji "vystřízliví". Možná, že je to kravina, rozhodně už si nepamatuju jestli to bylo vědecky podložený... Nezkoušel jsem to a už si nepamatuju kde jsem to vyčetl (je docela reálný že tady na G) -> neberte to jako objektivní info... Každopádně by mě zajímalo, jak to s tím Céčkem vlastně bylo.
EDIT: V malym mnozstvi by to urcite nevadilo, ale proc kombinovat dve veci, ktery nejdou k sobe. |
|
|
grinch91 |
mel bych jeden dotaz,máte nekdo zkusenosti s jiz zminovanym finalflushem s přichutí, od značky grotek? Chtel bych to vyzkouset ale bojím se toho ze s tím se chemie moc nezbavím protoze me nenapadá jak by udelaly neco co ochuti konopí tak aby chutnalo např. jako pinacolada bez pouziti chemie |
|
|
FeRO |
to je pravda no chut kouře to asi neovlivní to je lepší najit odrudu která chutná po ruzným ovoci |
|
|
stanley |
Hmmmmm.......zkoušel jsem to párkrát, ale......s pomerančem to nemá cenu, kdyz je suchej tak nema skoro žádné aroma( lepší je citron )
Zkuste někdo ovocný olej na tabáky do vodní dýmky, to jsem zkoušel a musím říct ze to byla vůně:D ALE NESMÍ VÁM TO DO TOHO OLEJE SPADNOUT, to se pak neda kourit. |
|
|
|
treba jedinecny sour diesel se ma knedla dat ne hodku do nafty aby to bylo prave orechve...:)..cut delas spravnou vizivou, pudou, a hlavne spravnym susenim.....peace |
|
|
Co? |
:D
imho1:
...zkoušel jsem jahodovej čaj, chuť trochu jiná, ale jahody to nebyly
imho2:
...v květinářství se prodávaj takový "řezaný" kytky, který napouštěj barvivem... ty ky pak jsou komplet třeba modrý a ták... tím chci říct, že toho lze do kytky dostat docela dost :D
imho3:
...kdysi jsem zkoušel zalejvat rajčata fluoresceinem, výsledkem byli rajčata, která rozříznutá zelinkavě fosforeskovala při vycházejícím či zacházejícím sluničkem.... (jo abych nezapoměl, prej chutnali hnusně-ještědman je chutnal :D )
imho4:
...konstruktivní by mohl být pokus při sklizni...nařezat si pár paliček se šťopkou a ty pak dát do různých "váziček" (třeba na den, dva) s různým ochucovačem a pak to srovnat a zveřejnit tu třeba výsledky ;)
:driver: |
|
|
sagista |
co by asi udelal javorovej sirup?? ec tak do 1.00 |
|
|
|
prelivat se nesmi... je to jednoduchy system... zalijes a ganju nechas tak dlouho bez vody dokud ji nevyschne korenovy bal pak zalit znova... nenechavej to zajit do extremu s tim cekanim na uschnuti pokud to mas pod lampou... ale jednoduse to zjistit ze ponoris prsa 2-3 cm do pudy a mas jasno .) |
|
|
kouba |
ja bych to zkusil stema potravinařskýma esencema ...kdo to videl ví ocem mluvím třeba takova lahvicka jahodove esence by s kytkama udelala svoje zato se zarucuju,.a stojí do 20kc,,,, |
|
|
Kala |
No nwm ja to ještě z příchutěmi neskoušel ale když je dobry matroš tak není na tom co měnit ale je to každeho věc takže hodně těstí.. |
|
|
Fruddy |
čau všichni i přes vinikající chuť mé White Widow která byla 3 týdny na flushi (došla hnojka :-D) bych vyzkoušel MJ nják ochutit někdo tady točil něco o bluntech.... jo z bluntú jedu dost krát ale přece jenom sklo převládá... a myslím že dost lidí uznává skla.... mám pár teorii které by možná šli uskutečnit... a hned jak přijedu domů z hor (kde se právě teď nacházím) tak to vyzkoušim z mojí sušinou.... nejdřív skusím ukrojit velmy jemný plátek jablka (1mm) a nechám ho chvíli na pokoji aby tak "zvadl" nebo zgumovatěl... skusím ho obmotat kolem njáké malé palice... vím že je váš názor na toto negativí ale zkusím to... potom z druhou palicí skusím to stejní ale s pomerančem.... a nebo z ČERSTVOU pomerančovou kůrou... (s suchou sem to už skoušel a efekt teda nic) tímto pokusem můžu přijít tak max o 2g trávy takže OK :-D |
|
|
Hanizek |
Zkoušel jsem olej do aromalamp.
Nakapal jsem ho na cigaretový filtr a ten hodil do sáčku s usušeným konopím. Vonělo to hezky, chutnalo hnusně... |
|
|
Kokesh |
Navic citrony a pomerance maji vysoke pH takze bych s tim moc neblbl, myslim ze je to blblost jelikoz rostlina si z pomerance nedokaze vzit aroma ci jine latky ovlivnujici chut , rostlina si z pomerance veme max. N P K a dalsi latky..a pozor pokud ovoce poradne neususis tak vznikaji hodne plysne ktere by mohli potom napadnout samotnou rostlinku ... ale pokud to chces vyskouset tak bych to skusil na 1 rostlinu co to s ni udela.... |
|
|
slanina |
Tak co frudy jak to dopadlo? |
|
|
k/-\pr |
-takže jsem ustrihnul jendu palicku blubery a dal ji na 5 dni do vody s cukrem,tak uvidime....v patek....
teda spis tak za mesic,as to uschne :D:D |
|
|
MEDICINEMAN |
citace: |
Původní příspěvek od k/-\pr
-takže jsem ustrihnul jendu palicku blubery a dal ji na 5 dni do vody s cukrem,tak uvidime....v patek....
teda spis tak za mesic,as to uschne :D:D |
Karamelova prichut, skvely napad. Priste zkus treba boruvkovej kefir :teef: |
|
|
k/-\pr |
boruvkovej kefir?
:D:D
priste spis skusim nejakou kyselinu :D
-ale psis se poradim s nejakym chemikem..... |
|
|
Freyer |
Ja to pouzivam jen kdyz mam huleni hodne preschly, tak k tomu dam citron nakrajenej na kousicky a hodim to vsechno do plechovy krabicky, staci den a huleni je uz o poznani vlhci a voni pekne po citronech...mozna po delsi dobe by to upravilo i chut. |
|
|
StrycekFido |
a zplesnivělo s mokrým citronem :-D |
|
|
dokktor |
a co fermentace? nenapadlo nikoho? tím se teda ale ovlivní enom vůně. kdysi sme to zkoušeli s potravinářskýma esencema, vůni to chytlo, ale hádejte proč to zostalo nejdýl netknuté :D :kekel: |
|
|
k/-\pr |
-tak sem na to tady trochu zapoměl.....
ta blubery s cukrem:
no...pri nadechu to neznatelne skrabalo a pri vydechu naprosto dokanala chut...nej,co sem kdy mel.....
ale ta chut pri nadechu to kazi no.. |
|
|
k/-\pr |
citace: |
Původní příspěvek od palma
na zmenu chuti si snad koupim Blunty ne snad?! ... omg :wink: |
a dál?
hey,si asi necet uvodni prispevek!
-me jde o to,ze bych proste zalejval nakyou srackou a vono to chutnalo po bananech....prodava se to,ale je to docela drahy,tak sem si rikal,ze ma nekdo vlastni zpusob! |
|
|
Hanizek |
citace: |
Původní příspěvek od Fruddy
nejdřív skusím ukrojit velmy jemný plátek jablka (1mm) a nechám ho chvíli na pokoji aby tak "zvadl" nebo zgumovatěl... skusím ho obmotat kolem njáké malé palice... vím že je váš názor na toto negativí ale zkusím to... |
Tady je můj negativní názor:
Občas totiž dělám přesně to samé s tabákem (když je příliš vysušený, natáhne z jabka vlhkost a zase jde v pohodě kouřit). Vůni to sice trošičku chytne, chuť ale ne! |
|
|
k/-\pr |
to mas pravdu,sem ho nenasel no....sry |
|
|
gorgano |
Zdarec...sklizeň se nám blíží, a tak mě napadlo založit téma o chuti..
Ochucujete někdo kytky ještě před sklizní ( přidáním ovocných extraktů apod.??) |
|
|
speedyam |
párkrát zalej pomerančovým dusem a máš orange bud od dutch passion ;))
radši si přečti FAQ a nezákládej takové hovadiny |
|
|
Jack Ek. |
kecicky delam to tak uz asi 3 roky necham si pekne uschnout slupky od pomerancu,citronu,bananu a pak jednoduse hodim na 5h do vody s kterou pak zalevam 5-10 dnu ke sklizni a muzu vam rict ze za tu dobu co to takhle zkousim zadna plisen zadnej hmyz proste vse je ok a to pestuju na balkone..jinak mejte se tu hezky a at to roste( vsechno jde ale jen vy musite chtit) |
|
|
Hanizek |
Jack Ek.:
A já zalívám kytky těžkou vodou (oxid deuteria). Výsledná sušina tak má dvojnásobnou hmotnost! |
|
|
Klamath |
A ja na zlepseni chute pouzivam Bio-Bizz.
Na vystave mi od biobizzu rekli, ze mam pouzivat na zvyseni chute top-max a obycejnej bio-grow :D |
|
|
travodlak |
Hanizek:ČUS a kde se ta těžká voda dá dostat? |
|
|
D.. |
citace: |
Původní příspěvek od travodlak
Hanizek:ČUS a kde se ta těžká voda dá dostat? |
V Tescu :D |
|
|
Klamath |
Kluci/holky nemuzete verit vsemu :D |
|
|
jamall |
citace: |
Původní příspěvek od thc.garcia
ja hulil model po kterym jsem cítil v puse skoro pomeranč ale určitě nikdo nehazel do hlíny pomerančovou kuru!!!Byl to model normalně vypěstovanej ve skleníku.A podle mě tím že do hliny přidaš kousky citronu určitě nezískaš lepší chuť!!No nevím jsem zvědavej co napíšou zkušenější!!!! |
si myslim ze tou kurou tu pudu spis prekysels nez ze by to chytlo chut po citronu...si mel spis nakej lemon skunk nebo grape,to ted jedu ja a je to fakt neuveritelny aroma citrusu!
Peace and Grow more weed! |
|
|
Jimmy |
Opravdu bych chtěl vidět, jak někdo do bubbleru narve litr citronový šťávy a kytka si to ráda vycucá a chuť pošle do palic opravdu ano :D Jestli se nějak dá ovlivnit chuť, tak maximálně Green Sensation a podobnými věcmi, rozhodně ne kousky ovoce ve hlíně a podobnýma blbostma. |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od travodlak
Hanizek:ČUS a kde se ta těžká voda dá dostat? |
no hele máš na výběr, buď si doma postavíš malej reaktor, pak si do něj koupíš palivo na ebay, nebo skoč s konví do temelínu tam jí maj hodně , když odchytíš správnýho vrátnýho tak za flašku rumu by to možná šlo. No a kdyby se cukal tak si udělej výlet do následujících letovisek tam se asi dá najít taky: černobyl, severní korea, írán uvádim ty levnější země. :D Každopádně ti děkuju za skvělý pobavení na začátku dnešního dne :D :D V tescu taky dobrý ! :D :D |
|
|
MDe_ |
citace: |
Původní příspěvek od masterblaster
no hele máš na výběr, buď si doma postavíš malej reaktor, pak si do něj koupíš palivo na ebay, nebo skoč s konví do temelínu tam jí maj hodně , když odchytíš správnýho vrátnýho tak za flašku rumu by to možná šlo. No a kdyby se cukal tak si udělej výlet do následujících letovisek tam se asi dá najít taky: černobyl, severní korea, írán uvádim ty levnější země. :D Každopádně ti děkuju za skvělý pobavení na začátku dnešního dne :D :D V tescu taky dobrý ! :D :D |
Tak za ruma bych udělal cokoliv :D |
|
|
novaz |
citace: |
Původní příspěvek od MDe_
Tak za ruma bych udělal cokoliv :D |
Tak napiš adresu potřebuju pořezat 12 kubíků dubu a buku :) dostaneš řuční pilku a do večera aŤ je hotovo :D |
|
|
bezdechu |
hehe, tady se furt mluví o dochucování marihuany a já vúl, místo abych to snědl tak to kouřím.... :rejp:
2novaz: Chlape, aby jsi si nenaběhl.. on neřekl za kolik RUMu udělá cokoliv. :D
Sorry za OT |
|
|
charvik |
Nedávno jsem vypátral knihu o pěstování konopí. Je vcelku stará a tam píšou, že usklaďnovat by se konopí mělo v mrazáku jak jistě víte a pro lepší aroma k němu přidat pomerančovou či citronovou kůru. Vcelku tomu i věřím.. |
|
|
Dubstep |
Zdar, neviete poradit nieco na rychly flush alebo aspon zmiernenie prichuti hnojiva? Uplne som zabudol na flushovanie a za 5 dni cca to musim seknut :/. O water curringu viem, ale nieco ine?
Dakujem! |
|
|
bezdechu |
citace: |
Původní příspěvek od Dubstep
Zdar, neviete poradit nieco na rychly flush alebo aspon zmiernenie prichuti hnojiva? Uplne som zabudol na flushovanie a za 5 dni cca to musim seknut :/. O water curringu viem, ale nieco ine?
Dakujem! |
Destilovanou vodou je to prý rychlejší.. vlastní zkušenost s tím ale nemám.. |
|
|
Dubstep |
citace: |
Původní příspěvek od bezdechu
Destilovanou vodou je to prý rychlejší.. vlastní zkušenost s tím ale nemám.. |
Za skusku nic nedam :), dakujem... |
|
|
|
Doporučuji používat.Ať už bez příchuti nebo s ní :-) |
|
|
|
|