Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jednou jsem se nejakym zahadnym zpusobem dostal k nejakemu modelu ktery mel velmi dobrou chut,ptal sem se majitele a rekl mi ze dal ke kytkam do kvetinace(kytky mel na balkone) kousky citronu,chtel bych se zeptat jestli je to mozne ze ovoce(citron) ovlivni chut modelu a jestli to nema negaticni ucinky(zvyseni kyselosti,pritazeni skudcu atd.)predem dik za odpoved
Ganja for everyone
citace:
Původní příspěvek od Kapka1 Mno, abych rekl pravdu nevim, jestli to ma negativni ucinky, ale podle me kdyz citronovou kuru zahrabes do zeme, tak by ti tam mohla hnit. V tomdletom se moc nevyznam, pockej az sem napise nekdo neco zkusenejsi....
ja hulil model po kterym jsem cítil v puse skoro pomeranč ale určitě nikdo nehazel do hlíny pomerančovou kuru!!!Byl to model normalně vypěstovanej ve skleníku.A podle mě tím že do hliny přidaš kousky citronu určitě nezískaš lepší chuť!!No nevím jsem zvědavej co napíšou zkušenější!!!!
Na takove blbosti jako pridavani citronove kury apod. kravinky se vykaslete. Maximalne tim pritahnete nakou havet, ktera vam to vsechno vozere Bud mate genetiku, ktera sama tohle aroma vytvori a vy ji musite jen doprat ty spravne podminky a nebo na to proste serte.
To je asi stejny jako me jeden kamik rikal, ze si jede venku Orange Bud a zalejva ho Fantou, aby mel tu spravnou pomernacovou chut
Hele ja mam pocit ze ste vsichni vedle =p) podle me je to tim ze to normalne s tim ovocem zavarujou, kamos to tak dela prida tam citrusovou kuru zavari necha ulezet a ma to citronovo/pomerancovej nadech ....
Ked si chces ochutit travku tak sa to da len skolenim.
Pridavat nieco do pody, hlavne ked je to na baze cukrov(fanta, sirupy,..) tukov(mlieko) alebo inych podobnych pi.ovin je IMHO blbost.
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
Znám lepší způsob.Kámoš mi říkal,že hulil právě tady zminovaný brko s citronovou příchutí.Prej se to dá udělat tak,že jak sklidíte šišky tak je pokapete citronovou štávou(z citronu)ale přiměřeně!!!A je to!A nebo pro indoor pěstitele-Když pěstujete v bubleru Tak 5 dní před sklizní nakapete citronovou štávu do vody jak jsou kořeny zhruba 250ml víc rozhodně nééé!Kytky maj pak krásně citronovej nádech(ale výraznej)a nebojte se,kytkám ta štáva nic neudělá.
asi tak 5 rokov dozadu som s kamosom robil taky pokus : vyschnute sisky sme dali do nadoby, k tomu trocha pomaranca (nemamatam si teraz ci len koru alebo aj trocha z plodu), zavreli a nehali asi tak 3 dni uzavrete. potom ked som to otvoril boli tie sisky napuchnute ako keby som ich prave odstrihol z rastliny (nabrali na objeme) a vonali po pomaranci. aj ked som to potom znova nehal vyschnut stale tam ta bola ta vona odporucam skusit.
ja som počul o tom že už ked je grass vysušený v pohároch tak práve tam dať šupku pomaranču na vrch a na spodok pohára.šupka udržuje v pohári správnu vlhkosť a húlčo chytí jemnú pomarančovú príchuť
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
Je to nesmysl, přidávat jakékoliv aromatické látky do půdy za účelem zisku nějakého zvláštního odéru rostliny. Všechny takové látky působí značně agresivně, a je třeba si uvědomit, že rostlina přijímá různé látky jejich rozkladem, což znamená (pro méně znalé), že rostlina prostě neumí přijmout mléko v celku nebo banán v celku, ale vždy přijímá jen některé sloučeniny (jsou-li ovšem rostlinou přijmutelné). Konkrétně citrusové plody bych nedoporučoval v žádném případě. Krom toho, že obsahují cukry, které jak notoricky všichni notoři víme, velice rády zkvašují, přičemž mohou vznikat produkty kvašení chovající se v půdě jako víceméně toxické látky, tak je veliká pravděpodobnost, že rozklad postřikových látek na povrchu citrusových plodů, kterých se bohužel ani pečlivým omytím nezbavíme (lépe řečeno nezbavíme se jakýchsi "reziduí"), vyvolá neblahé účinky ve smyslu (mimo jiné) narušení půdní mikroflóry, která, jak známo je jedním z hlavních nosičů kvalitativních vlastností půdy co do výživy samotných rostlin. Dále kyseliny, a to zejména kyselina citronová, askorbová a jiné vyvolají změnu pH a dají tak šanci nejen plísním a chorobám, které by tak za normálního pH zůstaly nečinné, ale vyvraždí nám onu drahocenou půdní mikroflóru. Nehledě na to, že v takovýchto plodech se nachází množství aromatických esterů a spousta jiných látek, které asi příliš půdě, ani rostlině neprospějí. O vzniku plísní v důsledku hnití (kdy taktéž vznikají toxiny plus několik miliónů dalších produktů) ani nemluvě. Půdu je třeba si představit jako výrobní prostředek a rostlinu jako výrobek, přičemž existují notoricky známé výrobní procesy řízené přírodou, my jen dodáváme pomyslné mazivo a suroviny, které celou práci usnadní a urychlí. Každý zásah rušivým elementem typu „dám tam litr acetonu, ať to líp zkuřuje“ je sice zajímavým zásahem z pohledu lidského, leč celý výrobní proces se tím nadobro posere. A jestli někdo skutečně touží přiaromatizovávat osobitý, originální přírodní produkt, tak ať si narve do pytlíku spolu s matrošem kousek jablíčka, vanilky, drsoni mohou vyzkoušet mýdlo, jar, prací prášek či benzín. Jistě budete spokojeni.