Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Intelektuální test zmaštěnosti - Klikni zde pro originální téma
Orwell
Pěstitel David se vzbudí po těžkém večírku a zjistí, že už má dávno být v hospodě s kamarády! Horší je, že má problém. Před pár dny sklidil pytlík Afghani a pytlík Skunku No. 1. I když mají různé účinky, vypadají a voní úplně stejně. David si vyndal trochu od každého a udělal si z toho vlastní pytlík směsi. Minulou noc na večírku pak začal Davidův problém. Pamatuje si jenom, že po maratonu s vodní dýmkou na něj přišel krátký záchvat paranoie a rozhodl se proházet označení na svých pytlících, takže jsou všechny označené špatně. Teď musí David prodat pytlík Afghani, aby měl na novou žárovku, Skunk No. 1 dát kamarádům a svůj pytlík směsi si schovat doma pod polštář. Jediný způsob, jak rozeznat jednotlivé druhy, je dát si jointa, a David má čas jen na jednoho. Co musí David udělat?

Přeji příjemnou zábavu ve slepých uličkách logiky.

Maggie
Heh, já bych to všechno smíchala dohromady a pak rozdělila na tři části a bylo by. Nic jinýho by mě totiž ve zmaštěnym stavu nenapadlo...:-)
jsix
Ubalit jointa tak, ze na koniec jednu vzorku, dostredu druhu a k filtru tretiu, ale je to jedno, lebo po druhom prasku uz nebude vediet, ci si dal prasky dva alebo tri a ked ten joint dohuli, tak zabudne ako tam tie vzorky dal a zabudne aj ktoru ma dat kam, tak ze je to jedno, ja by som mu poradil uvarit mlieko a potom by to bolo uz fakt jedno :D:D:D:D:D
Roman Dirda
Já bych zkusil dát na začátek jointa z jednoho pytlíku(to bych poznal určitě) a zbytek z druhýho(to už by nebylo tak jistý),A v tom třetím by byl vyřazovací metodou určenej model:).
pan dan
dat si 3x sklo ktery usetri cas :D
Graetar
Počkej, není to tak, že toho špeka vyhulí (vyndal ho s pytlíčku s nápisem vzorek č.2), zjistí tak, co je zač (vzorek č.1), a pokud bude ještě schopnej něco dělat, dá ho do správnýho pytle (vzorek č.1). Ten materiál z něj pak hodí do toho třetího (pytlíček vzorek č.3) a to, co vyndá z tohohle pytlíčku bude vzorek č.2.

Takže pro ilustraci: Vysype (na stůl, ne do koše! :)) jeden pytlík, na němž je napsáno Afghani, a ubalí špeka. Vyhulí, rozkouká se a zjistí, že to ve skutečnosti byl Skunk No.1. Vezme pytlík s nápisem Skunk No.1 a vysype ho vedle. Do pytlíku nasype to, co ho právě zničilo (Skunk No.1). Takže jeden pytel už je OK. A co dál? Vzhledem k tomu, že vzorek, který byl původně v pytlíku "Skunk No.1", nemůže být Afghani (pak by totiž v třetím pytli s nápisem Směs byla skutečně směs, a to by nebyly všechny pytle označené špatně, jak je to v zadání zmaštěného testu), tak je jasné, že na stole leží směs a v pytlíku Směs je ve skutečnosti Afghani. Stačí prohodit, a je to :)

Pokud nechápete, nic si z toho nedělejte. Ono se to dost blbě popisuje :)
livo
to greater: na 100% jsi to vyřešil správně, postupoval jsem stejně. K+
Orwell
je vidět, že vám to všem pálí... :)
graetarovi pak nejvíc.
Graetar
Díky :)
Slut
Tak at hulí cestou do tý hospy !!!!!

Legalize
gizmo
No pánové, vyřešili ste to s přehledem... K+4U

akorát mi neleze do hlavy, jak by po jednom špeku Skunk No. 1 mohl ještě rozlišit, co je napsaný na jakým pytlíku :-)))
tofi
K+ pro tebe chlape sedim u kompu na pracovním pobytu na kolejích v Olomoci a abych si odpočinul od Praha city nebral sem si žádný špeky poctivě nad tim přemejšlel tak 20 minut nic mě nenapadlo a po přečtení tvýho výkladu sem si to musel přečíst ještě pod tím názorně abych to pochytil a to nesem žádnej blbec (doufám) aspoň mi to tvrdili u psychologa a v mense :)
Yasmeene
Me by spis zajimalo jak clovek pozna kterej z tech modelu huli on preci jen zas tak velkej rozdil to nejni, proste je clovek vzdycky pekne spalenej..
dalajlama
to je situace..

2Greater: to sem nestih... :D
hh-top
Subjekt na svou obhajobu uvádí, že co se nedá vyzkoušet v praxi, neplatí ani v žádné jiné, byť logicky odvozené formě. Proto bylo přistoupeno k testu, ve kterém však roli Afgánu hrál vzorek černé vdovy od člena Bumeláka, roli Skunku č. I hrála K2 a třetí vzorek byla vzorná nounejm z Kutné hory.
Výsledky: subjekt totálně zmaštěný po deseti minutách, všechna tvrzení jsou stejně správná, pravda je všechno, čemu věříš, konec pokusu, hezkou neděli...
FREEHAND
ja myslim že David by se měl od základů změnit! :-)
Jana
Já myslim že kamarádi budou muset pochopit proč jdu pozdě, a ochutnala bych fšechno. Nic jinýho se dělat nedá ...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma