Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
Chyba předřadníku či lampy?! - Klikni zde pro originální téma
Pit
Zdrawim wšecky!Jedu swůj prwní grow - skříň,kokos,600w..Mám problem, po měsíci a půl to jdu ráno zkontrolowat a ejhle - lampa neswítila, jen úplně lehounce jakoby problikáwala a w předřadníku to nějak bzučelo.Tak jsem to wypnul a zapnul, lampa se rozjela a asi po 10 sekundách, zakřupla, zhasla a předřadník začal znowu bzučet..Dal jsem předřadník k elektrikářoj, ten tam něco powyměnil a řek´ že je w pohodě,,a jestli prej není špatná sodíkowka..Tak jsem to zapnul a znowa to přestalo jet,jakmile se lampa zahřála..Chci se zeptat,jestli má s tímhle někdo zkušenost a kde je teda chyba,,jestli w předřadníku nebo w lampě nebo úplně jinde?!
Hanyz
Jestli lampa přestane jet za chodu, tak je chyba v ní. Předřadník po nastartování funguje už jenom jako odpor, startér se na chodu výbojky neúčasní.
Pit
jj,supr,,diky..už jsem tu chybu asi i našel,,w lampě je nějakej podezřelej přerušenej kontakt a zdá se mi trochu očoudělá..jedu pro nowou a uwidim.
Rhino
Když už pojedeš pro tu lampu, vem si s sebou knížku češtiny a zjisti, kde se píšou "v" a "w" .. I když 600W si napsal správně, horší by to bylo s 600V.
Pit
ehm...uch....píšu dwojity w wšude a wždycky a myslim,že to je moje wěc a nemyslim,že by to nějak sowiselo s tematem...a jen pro twou informaci - z češtiny jsem měl na školách jen wýjimečně horší známku než 1!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma