Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdrawim wšecky!Jedu swůj prwní grow - skříň,kokos,600w..Mám problem, po měsíci a půl to jdu ráno zkontrolowat a ejhle - lampa neswítila, jen úplně lehounce jakoby problikáwala a w předřadníku to nějak bzučelo.Tak jsem to wypnul a zapnul, lampa se rozjela a asi po 10 sekundách, zakřupla, zhasla a předřadník začal znowu bzučet..Dal jsem předřadník k elektrikářoj, ten tam něco powyměnil a řek´ že je w pohodě,,a jestli prej není špatná sodíkowka..Tak jsem to zapnul a znowa to přestalo jet,jakmile se lampa zahřála..Chci se zeptat,jestli má s tímhle někdo zkušenost a kde je teda chyba,,jestli w předřadníku nebo w lampě nebo úplně jinde?!
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Když už pojedeš pro tu lampu, vem si s sebou knížku češtiny a zjisti, kde se píšou "v" a "w" .. I když 600W si napsal správně, horší by to bylo s 600V.
ehm...uch....píšu dwojity w wšude a wždycky a myslim,že to je moje wěc a nemyslim,že by to nějak sowiselo s tematem...a jen pro twou informaci - z češtiny jsem měl na školách jen wýjimečně horší známku než 1!!