Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Čo Vám dala, alebo vzala marihuana? - Klikni zde pro originální téma
Sancho
Zaujíma ma ako Vás zmenila tráva. Mne osobne dosť zmenila vnímanie okolia. Som proste podstatne tolerantnejší a ďaleko viac viem ľudí pochopiť, počúvať a úplne sa na všetko ináč pozerám a niekedy sa aš čudujem ako som mohol žiť v takej dobe temna a čo som to mal za názory.Kedy si som bol nervák ktorý sa stresoval kokot.... no a teraz ma hádam nič nevytočí. No a čo mi vzala? Strašne som spohodlnel a hlavne zlenivel a často krát som apatycký k spúste aj dôležitých vecí.
pan dan
dala/vzala mi presne to co napsal Sancho nemam k tomu co dodat
jsix
Sancho, nekonecna pravda tebou napisana.... K+

Smutne ale je, ze ti, ktori nechcu pochopit nepochopia a zostanu veznami svojej dogmy aj nadalej :( A nieco sa im snazit vysvetlit = bezat proti muru, skoda :(

Ant
TO : MrVoslik

To je možný že to potom budeš kouřit jak cíga ale to se potom připravíš o ty super pocity............ a taky pokud nepěstíš jak o závod tak to taky dost dobře nejde :(
T-MaN
Mne ganja ukazala aj nieco uplne nove, nieco o com som sice volakedy matne tusil, ale az potom som sa na to dokazal zamerat ostrejsie. Co to presne je, nejde slovami opisat, ale citlivy hulic vie o co ide. Je to smer cesty, bez ktoreho je clovek strateny. Preto si vazim tuto zazracnu rastlinku a nedovolim, aby mi niekto, kto nerespektuje moju cestu zakazoval jej pestovanie.
hackmatt
sawez!
mne dala ganja velmi vela, nikdy predtym by som si ani len nepomyslel co dokaze.. je to vec, o ktorej sa tazko hovori, ale kazdy kto huli vie co ide.
je mi luto tych ludi, co ju odsudzuju a poznaju len z novin a v zivote ju ani len nevideli.
ganja podstatne zmenila moje mylseni, rozhlad a mienku o svete..
Slut
Dala mi lepší pohled na svět (vyhulenej) !!!!
A vzala ???? Nevim asi pamět!!!!!!Ale mě to neva !!!


Legalize
Sancho
EEšte ktomu keď nehulím mam problém zaspať, takže keď sa nezhulim tak sa aspoň najebebem a spím ako dudek.
hofa
Sancho to vystihl. Průser je snad jenom ta paměť
T-MaN
"Nenutim.....chaaaapu... Lehhhounce to shorsuje kraatkodobou pamet... ale zase to pomaha ty dlouhodoby."
(vzzum)
"Ty kraavo.."
;)
mariman
to sancho!
na co se ptáš, když už jsi na to přišel a víš to???
cos napsal je do písmene pravda! :)
Tom
Marihuana mi vzala vsetko! Odkedy som si ju zacal pichat, teda od mojich 16 rokov som zacal stracat pamat, svoju osobnost, neskor pracu a rodinu. Minul som na nu vsetky peniaze, vykopli ma z bytu, tak teraz spavam pod mostom, nemam na svoju dennu davku, ale ak sa najde tak si rad slahnem. Zobrala mi moj zivot, je to strasna droga.


To ma tak napadlo ked som si precital niekde na groweri nejaky clanok od dakych krestanskych nehulicov-alkacov. Ale teraz vazne-som presvedceny ze mi v mnohych veciach otvorila oci-ako pohlad na seba tak aj na druhych. Nechlascem alko-ak tak radlera(pivo+sprajt hovorte si co chcete mne to chuti) a myslim ze v rozumnom mnozstve je to naozaj vyborna vec. Len jedna vec ma na tom naozaj serie-ked to hulia 13 rocni "skejtaci" a myslia si, ze je to proste popici, su hulici(sa to rymuje-ooooo)nedava im to ani ň, len robia taky isty bordel ako ked su zliati nejakou lacnou srackou ala cuco, len to je proste viac In-hulit ako chlastat. Tot fše
gizmo
Sancho to vystihl přesně. Bohužel (bohudík :-)) je tomu tak i u mě, že se na každou věc radši vyseru a sem pohodlnej... teď sem maturoval a celej svaťák sem jenom hulil a dopadlo to sqjele... teď tady čekám na rozhodnutí o přijetí na Masarykovu univerzitu, fakultu informatiky :-))) ...doufám, že to udělám... ikdyž to by asi neexistovala žádná spravedlnost, protože hodně lidí z mýho okolí tady stresuje a šrotí se od rána do večera, ale mně je to prostě jedno... hlavně že je co hulit :-)) všechno nějak dopadne, to si pamatujte.
adam13
Co mi travička vzala? mno...
mam problemy s ranim vstavanim driv jak v 11 se sam od sebe nevzbudim
<
trosku me zlobi pamet :)
<
ve skole to je o 50% horsi ale to je tim ze sem furt na netu :( no nic...
<
celkově sem zlenivěl
<
než se doněčeho pustim tak si to dukladne naplanuju
<
vsechno se snazim dokonale vychytat
<
kdyz balim brcko tak se zeme stane nejvetsi perfekcionista a filozof :)
<
driv sem byl cholerik - ted sem Flegmatik a sem zato rád :)

---------

co mi dala? Myslim že to Sancho dokonale vystihnul (Karma tobě)

Nemam rad lidi, co kritizujou ganju a (jak psal nekdo vyse) nic moc oni nevi a vživote si nedali (a ani nedaj) brčko...
dWARf
Myslím , že čím víc mozku , tím míň ti může brát .
Myslím , že čím víc srdce , tím míň ti může vzít .
Myslím , že víc si umím hrát .
Myslím , že víc mě nutí žít ............


Myslím příliš mnoho .
Dude
dwarfíku, tvůj příspěvek pohladil mou zhulenou duši, na tohle karma nestačí...
Díky:sun:
techyes
(+)
pri jednom hulicim sezeni sem se seznamil se svou lasickou ( na Groweru jako Teksun)

ziskal sem nadhled nad spoustou veci

pocit, ze snad nekde existuje i spravedlnost (kdyz sem sklidil prvni indoor :) )

naucil sem se pres ganju (ne pres zkourenost!) lip naslouchat lidem a lepe jim porozumet - tzv. otevreni mysli

(-)
bere mi docasne kratkodobou pamet ( behem tri dnu nehuleni se mi obnovi - odzkouseno)

vzala mi chut na alkohol (hm,spis + :) )
weeno
Mně naučila nevážit si věcí pomíjivých, -(peníze,majetek)
a vážit si věcí věčných. -(štěstí v duši,hezké prožitky)

A vzala?, no asi nic co by mi nějak chybělo.
Sancho
Rozhodol som sa po dlhej dobe vytiahnut toto téma na svetlo a pokúsim sa z otstupom času to nejak zhodnotiť. Najväčšia sranda je keď čitam čo som písal je to že sa mi to potvrdilo. Ono je vlastne marihuana relax ktorí ma dostáva do pohody a dáva mi nadhľad. Tým pádom môžem veci analizovať s určitým odstupom a správnejšie sa rozhodnúť. No, ale tá apatia, lahostajnosť ta to je dosť velký problém. Ale však je mi to jedno---takže tým pádom nejde o nič.:pimp: Ono sa to vždycky utrase keď človek niečo zabúda, alebo neustále prekladá.:afro:
Dudušek
Mně dala volnost, radost ze života, zábavu atd. ale na druhé straně mně vzala lásku, teda přítelkyni, protože s tím zásodně nesouhlasila, ale co už.
Sinuhet
Lide o me rikaji, ze jsem flegmatik, ale me je to jedno. :-)
Tonal
Pozitiva:
Dala mi fantazi např: když čtu dobrou knížku vydím ji jako film
Ukazuje mi jiný náhled na věci.Mám často dny kdy nic nestíhám ani hulit,vidím dost lidí a když se občas dostanu konečně k brčku atak tak najednou vidím věci z toho dne které sem nevnímal např.nemusel si se tolik rozčilovat,XY s tebou chtěl manipulovat s těch důvodů apod.
Celkově mi dává větší nadhled i schopnost většího smíření s danou situací.
Negativa:S pamětí velké problémy nemám protože už nehulím každý den ale i tak to občas zaskřípe(naštěstí si vedu záznamník).
Občas mě přepadají větší výkyvy nálad.I když to zní divně tak nějak cítím jak díky Ní nejsem úplně celistvá bytost.V jednu chvíli sem nesmělý zabředlý do socialní paranoie(např Metro)a jindy zas energický odhodlaný nebo zasněný smířený a přitom je to závislé na vnějších takřka nahodilých podmínkách(skoro jak na tripu)
Dominik
co mi dalo fajeni...........???????????? to si moc nepamatuju.......................................asi sem to zapomnelllllllllll..............................................................
......................................................................................
.............................................................................a taky vic smichu do zivota a znej a taky vic hry na kytaru............................
mury
nechci nějak prudit ;) ale vždycky když přídu na takovýhle téma musím se usmát :D a pak si řikám co to ty lidi pořád řešej:confused:
čus.M. :smoker:
SaTTaN
pri hulení strácam schopnosť ovládať mimické svaly :frog:
Hanyz
Co mi dala?
-jiny pohled na svet, na lidi, na veci a deje okolo mne
-možnost kdykoliv se odreagovat a zamestnat mozek myslenkama
-spoustu pratel
-z cholerika sem se stal flegmatikem
-prestal pit (uz vic jak rok a pul)
Co mi vzala?
-touhu se snazit a na necem zapracovat (hlavne tedy ve skole)
-vyrecnost (par minut po zahulu sem ukecany jak drbna, ale pak nastava ticho a ja nevim co bych rekl. Nejhorsi je ze to tak je ikdyz sem nezhuleny a to sem predtim byval silene ukecany
-pamet
-spoustu pratel

Kdybych to mel shrnout, kdyz hulim jen obcas, prevazujou klady, ale kdyz hulim denne, tak prevazujou zapory a ty me hodne stvou a to jsou ty chvile, kdy svou zelenou pritelkyni zacnu nenavidet
lordWilliam
Díky marihuaně jsem přestal chlastat, začal jsem se víc zajímat o svoje koníčky, víc se učím, mám o hodně větší nadhled nade vjecma, mám díky ní pár novejch koníčků (hulení, vaření + následná konzumace, pěstování, ...) mám povznešenou vyrovnanou náladu, víc si všímám hlubší podstaty věcí, rozesmívají mě i maličkosti. Když si něco čtu/dívám tak se nádherně vžiju do děje ..... No je toho stašně moc, negativa, pokud nějaký jsou jsem nezaznamenal (aneb čím jsem blbější, tím míň mi to vadí :-°)
Prostě Miracle Drug!!!!
2Sinuhet: Já jsem taky flegmatik a to bys nevěřil jak to některý lidi vytáčí, 20 minut ti nadávají, vyhrožujou a já se na ně jen směju :-°)))) a přikyvuju :-°)))
Kyblik LopAtka
He, jak to tak zpětně pročítám, zjišťuju, že sou na tom vesměs všichni stejně... ale taky přispěju svou troškou do mejna - MJ mi dala:

- absolutní nadhled snad nad veškerý problémy, který můžu mít
- dřív sem byl flegmatickej ale oproti těmhle stavům to není nic
- spoustu lidiček a známejch se kterejma sem rád
- zkrátka a dobře spoustu fajnes věciček a pocitů na který si zrovinka nemůžu vzpomenout

a co mi vzala?
- no asi nějakou tu paměť a víc než trochu těch mozkovejch buněk
- děvčicu prej ona nebo MJ... neměla šanci - neviděl bych to sic jako moc velikou ztrátu ale proč to sem nenapsat... Dudušek chápe
- občas mi bere pud sebezáchovy :-)
- jakoukoli touhu po tom být první, či se snažit - všeobecně jsem zpohodlněl

ještě 2 lordWilliam: s tou flegmatičností to znám... přesně tohle dělal můj otec a jedna učitelka... vždy na mě jen řvali a já se jen blbě usmíval, přikyvoval a nic si z toho nedělal... to je eště víc nasralo :-)
Wladimir518
možná se vám to bude sdát jako pí*ovina, marihuana mi dala:
-větší schopnost učit se, chápat učení
-sblížila mě s některými lidmy
:mad:-dala mi ranní ospalost )neuměrná době kdy du spát):mad:
-a pomohla mi srovnat si některý věci v hlavě
MaRceLeK
no vidim ze sme na tom asi vsetci rovnako
ganja mi dala iny pohlad na svet a na ludi ktory hulia
co ma ale najviac sere ze som ku vsetkomu lahostajny a to aj k dolezitym veciam
zaujimalo by ma ci ked prestanem hulit na dobro ci este niekedy budem snaziví a zodpovednejsí ???
Dude
marcel - to neni o ganje ;)
FlickerBird
jo, je to o změně pohledu na svět, pro mě rozhodně dobrou ;) možná tě to časem přejde, ale ganja IMO člověka změní na trvalo, v jistých směrech určitě... jesti k lepším nebo horšímu záleží na postoji dotyčného, kariéristům to určitě dobře neudělá ;) chci v životě pohodu a ne být superúspěšný, všem na obdiv
drawf :bravo: přesně tohle jsem si taky uvědomil ale tak nádherně bych to nenapsal... tohle chytne za srdce :)
Varuker
Já můžu jen souhlasit-z pracovitého chlapce se stal lenoch,který je o mnoho více tolerantní,nezřídkakdy zapomíná i na věci (prej) důležité a navíc už není takovej narcis :D jako dříve...jednoduše je ze mě teďkonc lepší člověk:wink:
FlickerBird
s tou leností mi to ani nepřijde... je sice fakt že na školu nehorázně seru ale to je tím že mi na ní ani nezáleží... to z čeho budu maturovat zvládám díky zdravému entuziasmu :D a zbytek ignoruju, a stejně tak výsledné známky
navíc zavedená metoda "našprtat a zapomenout" mi absolutně nevyhovuje kvuli minimální kapacitě mechanické paměti (nesouvisí s THC :D paměť jsem měl mizernou odjakživa a možná proto se na ní ganja nepodepisuje)
Flint
ganja mi otevrela oči, ale nezavřela dveře, sem fpohodě, tak koho to sere!!!!
Mesias
Já jen k tomu jak jsi psal, že jsi nechápal jak jsi mohl žít v době temna. Mě tráva taky změnila hodně, jsem tolerantnější, více v pohodě. Věci mnohem míň řeším a když je řeším koukám se na ně jinak.. Taky jsem byl hodně uzavřený což někdo může vidět jako dobrou vlastnost, ale mě to dost vadilo. Mája mě pomohla být extrovertem. Sice ne úplným, své soukromí si ponechávám, ale aspoň se můžu konečně ve společnosti bavit! :) A k tomu období temna, já jsem nikdy nelitoval nebo jsem si neříkal "Sakra jaký jsem to byl..." Musíš to brát tak že v dané době jsi se choval tak jak ti v dané době přišlo nejlepší a nejpřirozenější. Já jsem se vždycky choval tak jak jsem to v dané době cítil. Nikdy jsem se nepřetvařoval a moje stěžejní názory zůstali i po tom co jsem začal hulit. Změnili se jen detaili tipu styl muziky a styl oblékání.... Atd...
Bulb
Jak uz tady bylo kolikrat receno... ganja me zmenila hodne, nez jsem zacal hulit tak jsem se musel chovat jak debil... aspon ted si to myslim :) , zmenila mi styl hudby, obleceni, pohledu na svet takovej optimistictejsi a vsechno ted resim v klidku, v pohohode zadny stresy :) Vsechno si mnohem vic uzivam, vychazky v prirode a tak... na akcich jsem svuj a ne uzavrenej jak driv...a hlavne jsem poznal jsem spoustu skvelych lidi. To spatny je asi ta pamet, pozdejsi vstavani a da se rict ze i vic lenosim ale to bude spis tim netem...
Spis dala nez vzala

peace
tezzy
myslim, že marihuana mi nic nevzala... akorát možná ještě torchu přidala k mý lenosti... ale jinak samý pozitivní učinky :) doporučuje 9 z 10 výrobců praček :)
DrevoLaminát
no jak to tak čítam, v jednej veci som asi velmi výnimočný. Mne ganja pamat nikdy nezhorsila, alebo som si to aspon nevsimol. Okrem toho mi vratila sebavedomie, ktoreho som mal vzdy nedostatok. Ked som zhuleny zacinam chapat mnohym suvislostiam ktore by som si nikdy nevsimol. Taktiez si berem na plecia len tolko kolko unesem.vymyslel som teoriu rovnováhy osobnosti a oblecenia - Prestal som sa obliekat jak husty typek, kupujem si oblecenie ktore ma ukazuje z vonku takeho aky som vnutri. Viem ze v tucnych nohaviciach a paradnej mikine by som vyzeral husto ale viem ze to nejsom ja a ze moja osobnosť nieje na takej urovni aby som sa obliekal ako naslapany typek. Az sa nim stanem, rad si take veci kupim.
tezzy
ale když to pročítám tak jako každej musim dát za pravdu sanchovi... je fakt že prostě neřešim věci který bych možná i řešit měla... například jako škola. říkám si, že toho možná budu jednou litovat.... ale snad ne, budme optimisti :)
DrevoLaminát
teraz si mozno zlíznem trochu kritiky, ale nesuhlasim s absolutnou flegmaciou. Pokial si chcete užívat pohodku, treba si na nu zarobit. Nekladiem tomu veky doraz ale v živote chcem určite niečo dokázať, žiť na nejakej urovni. ale je to kazdeho vec, hlavné je prežit svoj život naplno, podla svojich predstav!
toonco
njekedy si myslím že mi vzala otca. to je ale fakt huste, no isto to tak neni aj ked..njekedy si myslím:)

dala mi úplne novú, inú, ničim nezamenitelnú vôňu a xuť do života..
Vladbur
Myslíte si že když už dlouho hulíte že vaše chování se mění?Já už hulim nějakej ten rok,a pomalu zjištuju že jsem furt klidnější,už nedělám průsery a sem v pohodě,na všechny jsem tak nějak hodnější,víc pomáhám když někdo něco potřebuje,a tak,blbnu jen když jsem zhulenej,ale jinak sem tak nějak klidnej a optimistickej,myslíte že je to hulením?
impozant
urcite na tom ma podiel aj hulenie ale nie 100%, u mna je to tak isto, ked som nehuli tak som bol agresivny a odmerany, ale ked hulim tak som v poho vysmiaty, ochotny pomoct, a hlavne niesom agresivny konecne. ale urcite na tom ma podiel aj dospievanie. ved sam na sebe musis pozorovat ze uz mas viac rozumu ako niekedy.
LoWeR
jj sem nějaky hodný :)
Xmaros
Lidi co si nedali nikdy brko, tak nemůžou kritizovat, neví co to dělá, a musim uznat, že mnohem horší je když je někdo alkoholik než obyčejnej člověk co si dá brko a je v pohodě, kdyby tak hulila naše vláda alespoň tak 2* do roka, tak by nebyli tak vostrý, a na něčem by se určitě domluvily
khook
........se všim souhlasim ale jedno mi nejde na rozum :confused:

A to jest že pár lidí zde píše jak jim ganja přidala na sebevědomí , a
konečně sou extrovertní :eek:

Osobně s tim nesouhlasim ale koukám že nemalá část je takto pozitivně poznamenaná :wink:

Bohužel u mě je to zcela opačně :mad:

Já sem jinak úplně normálně komunikující člověk se smyslem pro humor
,rád poznávám nové lidi .....atd.

Ale postupem času ,když si dám čoudika tak tyto vlastnosti zcela opadnou a uzavírám se víceméně do sebe . Víc přemejšlym,vnímám aj.

Rád se v opojení starám o kyti nebo něco kutim ale nejsem si schopnej ani dojít pro cíga dyž nemám páč si dycky řikám že sem zhulenej a ta fizule zas na mě bude čumět jak na lempla :)

Nerad chodim zhulenej do společnosti (vyjma přátel) a co je úplně nejhorší a to mi nikdo netvrďte že to máte naopak :rolleyes: :

Párkrát se mi stalo že sem potkal zhulenej holku kerá se mi fak líbila
prostě měla fšecko :D ale v životě bych se s ní nedal do řeči chraň pánbu jí dokonce zkusil zbalit :( A když se mi stalo že sem s ní zůstal sám tak bych se v tu chvíli radši viděl mrtvej :D

Prostě mám haldy že dyž se mám bavit zhulenej s někym nomálně přemejšlejícím tak si připadám jak čůrák , sry za to slovo . Kdykoli něco
chci říct tak na to seru protože si uvědomim ( asi špatně) že je to bohapustý blábol :(

Přitom střízlivej by to bylo úplně naopak :rolleyes: tim sem si zcela jistej :)

Ale je pravda že míru tohodle nešváru zbůsobuje hloubka skouřenosti
a někdy je to celkem OK :) taky už sem se naučil v tom chodit a řikám si že mám paranoiu ať se na to vyseru ;)

EDIT : má někdo podobný zkušenosti ? budu rád za každej
support kerej mě usvědčí v tom že nejsem blázen :)
L@dES3K
Začnete čadit, protože nic nevíte,
čadíte víc, abyste věděli víc,
jenže tím ,že hodně čadíte, tak vás to ničí.
A protože vás to ničí, tak nevíte nic.

Je to začarovaný kruh, kolotoč. A jak z toho ven??
Stačí když vysadíte na den:-)
nozdra
to khook: někdy se mi stává přesně to, co popisuješ, takže jsme blázni už minimálně 2:-)
khook
2 Nozdra

:bravo: Jupí nejsem blázen a ty taky ne :bravo:

protože dyž je někdo blázen tak jeho stavy sou jedinečný kdejžto my
sme už dva :punk:

snad přibydou i další :sun:

eště že tak , uff :smoker:

V tom případě dnes rozjedu svých 5kW :D:D:D:D
Jaamal
khook- zdar ja sem to mel tak ze zacatku, kdyz jsem zacinal hulit. Byl jsem porad ze vseho vystihovany.Nechtelo se mi chodit ani pro ty cigara, jak jsi psal. Prozival jsem uplne stejne jako ty. Jenomze me to zacalo srat...Jsem typ cloveka co potrebuje kolem sebe svy kamose a porad byt s nekym v kontaktu. Citil jsem ze me to omezuje.Tak se musel vyresit problem, kterej sem mel v hlave. A nebo prestat hulit. Samozrejme prestat hulit je zatim blbost, tak jsem se zacal normalne fungovat jako vzdycky.Ze zacatku mi to delalo problemy, ale tedka je to uplne fpoho. Uz nejsem vystresovany, kdyz jdu zhuleny kupovat cigara atd atd. Proste je to jenom brzda v hlave, se kterou je se treba vyporadat...

Zdar a silu
khook
4Jamaal

No jo tys je měl na začátku jenže u mě je začátek 6 let zpátky :D:D

ne je pravda že vobčas si taky řeknu už dost a prostě du :)

Ale někdy se do toho zapojí i lenost a je to fpitchi .

Ale sem rád za vaše příspěvky , docela mi pomohly c se týče boje s vybržděností a zataženou ručkou :D

BTW : a úplně nejhorší je zkouřenej tankovat na kartu , páč to trvá strašně dlouho a připadám si u tý pokladny jak kůl v plotě :D:D

THX Vám pánové

Omlouvám se zakladateli dredu za OT ale musel sem se informovat
ohledně tohoto problému ;)
Jaamal
khook - no moje zacatky jsou pred 5 rokama.
Zalezi jak se zhulim. Nekdy je to fpohode a nekdy se mi stane ze jsem z okoli totalne vydeptany.
Se mi stalo celkem nedavno, ze jsme se s kamosem docela dost zhulil a jeli busem nakoupit od obchodu. V buse jsem dostal tokovou stihu s tech lidi, ze jsem musel vystoupit. Kamos jenom cumel a jel dal.... Nebylo mi zrovna moc dobre... Vsechno zalezi v jakem jsi psychickem rozpolozeni atd. ...
U me se to zmenilo, kdyz jsem dal na radu kamose, kterej rikal - Kdyz jsi zhuleny tak se chovej uplne prirozene zrovna tak jak se citis. Proste bud happy a nic si nenamlouvej .... Od te doby to tak delam a je to fklidu...
SNDY
to jo...o tom probleme ze sa zhuleny clovek boji ostatnych "normalnych" ludi, to mam aj ja.... a urcite viacero ludi...tipoval by som tak 70% hulicov...
najhorsie na tom je, ze mam vzdy pocit nejakej hanby alebo co....proste ked som s "normalnym" clovekom a som zhuleny tak si pripadam ze moje IQ je asi 50 a jeho asi 150...proste mam taky debilny pocit a neviem ho odstranit...
Nuclear
Dala mi náhled na svět, pomohla mi utvořit vlastní osobnost (ať už je to dobře nebo špatně), otevřela v mé osobnosti tvůrčí stránku

Vzala mi spoustu peněz a času, který jsem mohl věnovat přátelům (a to mě trochu svědí na zátylku).
Skřeťák v Sudu
Vzala hm trochu sme otom premejslel a je dost mozny ze me vzala jednu moc milovanou osobu :( ale to uz vradit nejde (k certu!)
Fantasie
Vzala mi dětství, jelikož mám 18 tak před začátkem kouření jsem byl ještě takový divoký, teďka jednoznačně dospělejší, dále vzala takovou tu pohodku, ovšem pohodku v jiném smyslu darovala, navíc darovala nové přátele a nové skills (growing), obrovský nadhled a rozhled na svět, a naučila mne používat mozek.... je to super, víc dala než vzala... mám k ní dluh a ten musím splatit.
Toxikoman
mna akurat dobre vypatlala..:D ..no ale beriem to s tej lepsej stranky...Mam kludnejsiu menej agresivnejsiu povahu...vidim ze ne som sam :D Zle sa ucim, mam horsiu pamet...Poxopil som co su drogy, abstaky alebo nieco take som v zivote nepocitil...a Neverim tomu ze take nieco aj existuje...Cannabis is gread :D
brambora
podpis:)
pro Pan Kera: škoda, že si to smazal, to bylo dobře napsaný... Aspoň seš vyhulenec, kterej si má čím utřít prdel... :)
chOdec
Kurva! A já si to nepřečetl.. Nezkopíroval si někdo ten skvost?? :D
Nic proti PanKerovi, fakt bych si to chtěl přečíst.. jsem holt zvědavej.. chichi.. :)
chodec - měl sem to v citaci a napsaný nějaký moje hodnocení stavu a komentáře, ale pak sem to smázl a řešil něco jinýho, že odpovim později a pak to tady najednou nebylo... Smůla...
gona
hehe nezabudajte že všetky zle pocity a ine neprijemne veci čo preživate v rauši su iba vo vašej hlave gandža ich len vyplavuje na povrch
Ferdinand Bongo
Dala mi pokojnosť, kľud na duši, vyrovnanosť, dala mi veľa krásnych :love: prežitých chvíľ, cítim sa pokojnejšie, netrápia ma malichernosti, dala mi nové poznania a veľa toho vo mne zanechala... :)

Bohužiaľ mi vzala niečo z jasného rozumu, pamäti a pri častom pálení som mrte lenivý, vzala mi moju chuť bojovať proti niektorým veciam /čo je, ale na druhú stranu aj dobre/
zeleninar
Thak men jednoznačne zmenila pohald na svet a na ludi co mam okolo seba vela ludi sa ukazalo akí su v skutočností...kto je aký kkt a podobne veci...taktiez mi dala nezabudnutelne zazitky a pocity na ktoré budem spominat len a len v dobrom...no taktiez mi pripravila Boh vie o kolko casu hladaním rozných veci ktoré som nekam zalozil ale moja kratkodoba pamät si to bohužial nepamätala....este teraz mam niekde v dome zopár gramov ale tie rafinované skrise v stave zhulenosti su proste nevýpatratelné...
jude
Takze co mi dala? Asi to tu uz vsetci dobre rozpitvali :D

A co mi vzala? Musim sa priznat, ze trochu z tej pamati, ale to sa po case vynori a este sa mi nestalo, ze by som zzabudol na nejaku dolezitu vec(fakt dolezitu).

A este nieco, ale to mi nevzala, ale mi to ani neulahcila.....proste sa to nezmenilo, ale chcem to tu niejako vyjadrit :) Dokazem sa s babami bavit uplne v pohode, ci som zhuleny alebo nie, ale iba ako kamarat.... Aj ked sa uz niejakymi cestami dozviem ze niektora baba po mne ide abo tak, tak aj tak sa s nou nedokazem bavit o vaznejsich tema alebo naviazat niejaky vztah.......POMOZTE MI ludkovia, ako prekonat tu barieru nedokazania vyjadrit svoje city zenam???? Proste mi to nejde aj ked citim k tej urcitej osobe fakt trochu iny(vaznejsi) cit ako ku ostatnym, stale nedokazem nic vyjadrit na vonok a to ani cez ine osoby, kt. by mi to chceli ulahcit(to mozno preto, ze mam vsugerovane ze takym dohadzovacim sposobom nemoze vzniknut super vztah na este najsupernejsom zaklade :) )
chOdec
jude:
Tak zkus jakousi hru. Zkus to prostě nebrat tak vážně a udělat si z toho trošku prdel. Když to nepřeženeš s nějakým hóóódně drsným humorem, tak se snad nic hroznýho nestane.. :) No a pokud se situace bude vyvíjet slibně, tak můžeš plynule přejít do dalšího levelu.. :satan:
mě dala to nejdůležitější...VIZI.
Vizi toho, jak mám žít. Dala mi pochopení toho, že jsem jedinečnej (stejně tak jako každá jiná lidská bytost). Že nejsem shoda náhod a nejsem předurčenej k obyčejnýmu životu (pokud si jej nevyberu). A hlavně mě naučila toleranci vůči názorům ostaních.
jude
no ale mne to pripada ako ublizovanie tym holkam, ked sa hram s ich citmy...a ja som na holky dost citlivy :)
zelenyskret
Co mi dala ganja?? Tak predevsim mou milovanou polvicku protoze s tim jaky jsem byl nez jsem zacal kourit tenhle vselek bych ji neziskal ani neudrzel. Taky mi otevrela oci.Diky ni rychle prokouknu kdo to mysli uprimne a kdo je jen pozer. A vzala? Vzala mi deprese,stresy vzala mi chut se zabit a to vse nahradila laskou ktehle planete a zivotu. Takze vzala jen to spatne a dala to dobre......
Osobne si ale mylsim ze je to jen na nas co si z ni vezmeme a co ji na oplatku za to dame
jude
Asi najkratsie to je vystihnute v jeden slovenskej trochu starsej pesnicke:
Trosky - Zakazane uvolnenie

"Ganja mi otvorila oci, ale nezavrela dvere.
Som v pohode, tak koho to sere, ha?"
Dr*Skunk
to čo my rastlina dala to my kriminalka/čorka vzala

no dala my :frog: a ešte my aj dá_! Bude musieť_!
Pflusik
Dala mi radost z pěstování a spoustu hezkých zážitků :D
idjoemert
Nevim a je mi to jedno nikdo si ne stežuje protože to neví nééééééééé.
L@dES3K
Marihuana je svatá rostlina, která vám pomůže najít pravdu.......samozřejme ne každý tu pravdu najde a ne každý tu pravdu hledá.
jude
citace:
Původní příspěvek od L@dES3K
Marihuana je svatá rostlina, která vám pomůže najít pravdu.......samozřejme ne každý tu pravdu najde a ne každý tu pravdu hledá.


A aj ked ju najde, nie kazdy si ju chce pripustit, ze prave to je pravda.
L@dES3K
Může ti dát absolutně všechno, ale taky ti může vzít absolutně všechno, VELKÝ pozor při rozhodování!!! :-D
L@dES3K
jude -> i to je pravda, ale jak tady budu psát hoooodně často tak BACHA na rozhodování, obě strany jsou pěkný svině (zlatá střední ......)
PalYno
marihuana mi vzala cast pluc a dala ,,novy,, pohlad na svet
wasco123
vzala z mojho zivota alkohol a dala mi dobru naladicku :D
Ski
Dala mi novej pocit z pestovanych rostlinek :)...nove stavy,poznani
zatim mi nic nevzala...:)
mettatron
jsem .. nevim o tom ze kdyz bys uzival, i pokuroval, s obezretnosti by ti trava brala plice .. za predpokladu, provotridniho bio materialu a predevsim nemychani s tabakem ...... s tabakem? petkrat dene? to jina ..

jinak bych rek, co muzu rict, ze trava obvykle bere dava, jako dve strany jedny mince .. veme ti co bys byl,prozival nemit ji a da co jsi, prozivas s ni .. kdyz budes v zivote zavodnikem, nebudes zahradnikem .. tak to rek bych funguje ..
krivkin
citace:
Původní příspěvek od wasco123
vzala z mojho zivota alkohol a dala mi dobru naladicku :D

tak to je přesné, od doby, co jsem začal "pravidelně" hulit, jsem radikálně omezil alkohol, protože se mi to prostě nesnáší, můžu si dát tak max. 2 - 3 pivka, jinak je zle - a pořádně :beer: určitě tráva dává taky nový pohled věc, člověk se začne i mimoděk chovat jinak, když se "připravuje na spálení".... začal jsem taky znovu číst, protože zhulenej číst dobrou knížku je lepší haluz než koukat na film, když má člověk bujnou fantazii... no a co vzala?? to si nějak nevzpomínám, ale vím, že zlepšuje tu dlouhodobou :angel:
dodo.b
Zdravim
Tak mne osobne marihuana dala lepsiu sustredenost:D a vsetko co urobim tak si to radsej dobre premyslim:D.
Marihuana mi nic ine nezobrala len niektorych kamosov:(
Bohuzial niektori len fuuujjj fetak...:(
jancar
co mi dala?dala mi vela a hlavne mi osvietila hlavu ale vsetko tu uz bolo povedane tak len tolko ze je to apsolutna pravda je jedno kto huli ale nieje jedno kto nehuli mali by hulit vsetci a na svete by bolo uplne inac ludia by sa stale na seba usmievali v kuse a bol by to veget no ale aj takto je to fajn hlavne ze hulim ja a moji kamosi to staci zatial
jancar
a vlastne este co mi vzala no presne toto ze zabudam co som chcel ale spomenul som si to je hlavne som zase na srot ako inac no takze v podstate mi dala viac ako vzala a to je hlavne zdar hulici
Mihauek
dala mi novy pohlad na svet,grower, kocky na bruchu, :D a zobrala nejake mozgove bunky...urcite mi toho viac dala jak zobrala.spokojnost
Rhino
Mě se zdá, že sem pořád zhulenej. Jako by mě to natrvalo odpojilo od okolního světa, vnímám všechno jako sen.. :smash:
mettatron
rhino .. a neni neco dal, co vnimas, novyho .. co neni sen?

mihauek .. mozkove bunky ti trava spis nezeber, leda jestli s tim taky chlastas .. samotna trava pusobi v urcitych smerech neuroprotektivne
Rhino
Řek bych, že až moc vnímám čas.. Všechno okolo, jak se pohybuje, co roste, mraky, vítr apod.. Všímám si detailů.. Hodně přemýšlím, ale introvert se ze mě (snad) nestal..
Ski
citace:
Původní příspěvek od Rhino
Řek bych, že až moc vnímám čas.. Všechno okolo, jak se pohybuje, co roste, mraky, vítr apod.. Všímám si detailů.. Hodně přemýšlím, ale introvert se ze mě (snad) nestal..


Hezky receno :)...moje rec...uvidel jsem veci z jinych smeru...a asi si vic zivota uzivam...akorat ze se moje introvertstvi jeste vic prohloubilo :(...
Mihauek
mettatron :myslel som ze ked som sfajceny a nepamatam si co bolo pred 5-10 minutami, ze mi odomieraju bunky.S chlastom to kombinujem radsej len prilezitostne
outdoorista
co mi marihuana vzala a co dala?:vzala mi čas,kteýho už je tak dost málo,znáte to,chodíte zalejvat políčka,starat se o rostlinky a kolik to zabere hodin,nebo ba i dní že?vzala mi stereotyp,za což jsem rád,ted když hulim dělám denně jiný věci,tim nemyslím ty základní věci co musíte dělat denně(jíst,chodit na záchod,spát,aj...),ale pokaždý hulim s novejma lidma,nová sranda,nový místa,nový nápady a tak,hlavně co den,to novej model,jeden den s venkovkou střídá druhej den s lampou,nová chut,prostě jsem rád že jsem se ke konopí dostal.
No a dala mi nový hobby,pěstování a zájem o konopí v jakém koliv směru,ale zavrhnul jsem jiné hobby což byla teraristika(sklípkani),dirt bike,graffiti,už jen a only pěstuju,dřív jsem jezdil hodně na dirt biku,ale ted už jen tak relaxačně,sklípkana mám už jen taky jednoho,graffiti jsem neděal co je rok dlouhej,ne jako dřív,postupen času zjištuji,že konopí je jediná věc co mě zajímá,jsem za to rád,ale zároven mě to mrzí.
Taky mě štve,že konopí konzumuji jako kuřák,tedy inhalačně,rádši mám v jídle,nebo přes vaporizér,žádný ničení plic či něco takovýho,taky v jídle je to lepší kůli délce stavu,ale to jsem zas někde jinde.....prostě bych nechtěl konzumovat konopí jako kouř z důvodu že si nechci ničit všechny orgány který v sobě mám z důvodu toho abych fungoval jak mám.
Taky kvůli konopí chci začít cestovat,sbírat nové modely z různých koutů světa,dovážet různá semena a časem je přizpůsobit našemu klimatu a sem tam i prokřížit,ale peněz je málo a nikdy se to zřejmě nezmění,nejspíš budu chudý grower ještě dlouho,ale co,nepotřebuju mít nějaké vlastnictvní,to konopí mě naplnuje ze všeho nejvíc a jsem rád že to tak je,je to něco,čeho se nevzdám,dalo mi to svobodu a rozhodování přemýšlení:)
FaLda
Uplne presne co napsat Sancho!...dala mi i vic pratel, clovek se seznamuje..casto se pripoji nekdo novy, ale stve me ta schovivavost, apatie k dulezitym vecem (predevsim je to problem ve skole)!....
Rhino
Ještě bych chtěl podotknout, že hulení ve mě vyvolalo docela častý vcítění se do druhých lidí.. Přemejšlim jací sou, proč dělaj to či ono.... (black hole).. To je taky jeden z důvodů, proč sem razantně omezil hulení.. Nezažíváte něco podobnýho?
Marks
Rhino: tohle sem si ted posledni dobou zacal taky uvedomovat.....takze radsi chvilku pauziruju
HorrigEn
vcera mi to ganja posrala u jedne fakt sympaticke holky...musim to omezit!
outdoorista
ze mě je kvůli hulení lepší člověk....když se mě někdo po sklizni zeptá jestli nemám na brko....řeknu že jo.....ba s dotyčnym dám třeba takovýho broukera,že odpadne zhuleností......a je jedno jestli dotyčného znám,nebo ne....pokud to není vyhlášený čorkař,či zmrd první třídy....to se na takový lidi víte co;):wink:
No a když jsem zhulenej,tak poznám na lidech jací jsou....dobří špatní....svině....nebo pohodáři.....to jim furt koukám do očí po celou dobu kdy mi něco vyprávěj.....pajk si to přeberu,atak.....dobře se na tom pozná,jestli ti lidi lžou,nebo ne.....prostě hulení mi dalo smysl poznání,nebo jak bych to nazval....:)
HorrigEn:a jak sis to u té sympatické dívčiny posral?.....něco takovýho jsem nezažil,povyprávěj:)
Rhino:to znám,dostanu takovej zásek,nebo se zaposlouchám,představim a vidim,když lidi vidí že posloucháte,rádi se svěřej....ale nevim proč bys měl omezovat ganju kvůli tomu že se dokážeš vcítit:confused:???.....aspon víš jak jsi sám psal,proč dělají to,či ono.....jací jsou.....jaké mají problémy,popř. jak můžeš ty pomoci.....a je jedno jestli fyzicky,nebo psychicky......;)
Mishelou
citace:
Původní příspěvek od HorrigEn
vcera mi to ganja posrala u jedne fakt sympaticke holky...musim to omezit!

no a mě to zase ganja pěkně přidobřila u jedné sympatické holky :) taky včera :D
Rhino
citace:
Původní příspěvek od outdoorista
Rhino:to znám,dostanu takovej zásek,nebo se zaposlouchám,představim a vidim,když lidi vidí že posloucháte,rádi se svěřej....ale nevim proč bys měl omezovat ganju kvůli tomu že se dokážeš vcítit:confused:???.....aspon víš jak jsi sám psal,proč dělají to,či ono.....jací jsou.....jaké mají problémy,popř. jak můžeš ty pomoci.....a je jedno jestli fyzicky,nebo psychicky......;)

Normální vcítění to už přerostlo.. Jako každej člověk asi poznáte, kdo jakej je, ale gajna tomu dala větší rozměry.. Už to neni normální, hned v prvních sekundách přemejšlet nad tim, co sem psal vejš a mám z toho občas záseky... Nechci bejt takovej ten "cíťa" jestli víte co myslim ;) ... Ale už chápu proč většina uživatelů marihuany má ráda větu Love, peace not war...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma