Čo Vám dala, alebo vzala marihuana? - Klikni zde pro originální téma |
outdoorista |
Rhino:...ano je pravda že i bez ganji poznáš kdo jakej je,ale právě ta ganja ti dává takovej ten....jak bych to nazval.....další smysl.....rozpoznání.......jak píšeš větší rozměry......dala mi to čemu já říkám pohodlnost......jednoduše každýmu řeknu na plnou hubu co si myslím......od té doby co hulim více a více,zjištuji,že už nemám strach z neznáma.....jsem více komunikativnější......spočenskej....víc odvázanej.....vyrovnanej......je to nový otevření mysli,kde koho se ted zeptám na oheň když si nemám čim zapálit špeka a dotyčného nemusim ani znát,a nestydim se za to že hulim,tak pár let zpátky jsem chodil na takový místa abych nikoho nepotkal,nebo aby mě nikdo neviděl s jointem v ruce......je mi to už prostě jedno.....nejsem feták,jen kuřák konopí.....tedy rostliny užívané na světě kolik tisíc let,at si každej myslí kdo chce co chce,ale já vim svý;)......ganja mi dala prostě svobodu......vlastní názor......radost ze života......pohodu a hlavně klidný nervy.....ale odbočil jsem od tématu.....prostě je jasný - nebejt "cíťa" ale dokázat se vcítit;)......slova typu love,no war,peace.....patří to k dobru.....a toho na světě neni moc.......ganja dělá lepší lidi,nebo aspon z tý většiny...:) |
|
|
Kalidor |
Marihuana mi mnohem více přinesla, než vzala. Vlastně mi nevzala nic, nevím o ničem. Osvobodila mě od jednostranně zaměřenýho způsobu myšlení a dala lepší pohled na budoucnost. Otevřela mi oči, že ten svět není ještě tak zavšivenej jak se mi vždy zdál a jsou ještě místa a životní styly žití, který stojej za to. Hodně mi pomohla při stresu, depkách. A vůbec mi nevadí kouření konopí-rozšiřuje průdušky, chraní mozek proti odumírání buněk a ochraňuje neurony. A ještě má protirakovinné účinky. Miluju konopí a sem rád za to, že tady je s námi.
Love and Peace |
|
|
pjsky |
myslim ze me maryJ privedla k drogam, pokusu o sebevrazdu a nedokoncil sem mat/fyz VS..
zase sem nastudoval psychologi, H/R, finance, potkal hodne skvelych lidi, sexualni zivot zacal pozdeji nez je prumer [a ziskal tak jen dobre a celkove boustranne pozitivni zkusenosti]
a vypestoval si klidnou a pritom aktivni povahu.
Taky sem se naucil ovladat svuj nadprumerny temperament [nojo, sedativa jsou i lekem, podame-li je nemocnemu]
a taky mi pomaha s ocima, ktere mam celozivotne nemocne a citlive..
staci? |
|
|
raStaVK |
tak myslim ze vzala : trochu penazi,volneho casu, :) trochu mozgovych
buniek :D a trochu nervou rodicom :D
a dala? : iny pohlad na svet, pokoj rozvaznost :) a hlavne novych kamosou
a myslim ze cloveku to pomoze dospiet
:rasta:
peace |
|
|
.:INDI:. |
mne zobrala absolutne všetko vďaka tejto droge som uplna socialná troska ktorá len tak bludi svetom a verí v lepší svet :D:D:D
LEGALIZOVAť !!!:D |
|
|
|
|