Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
70w - 8 x K2 - kokos mix - Klikni zde pro originální téma
lukapa
Čau přátelé nízkých kubatur,
do třetice jsem se rozhodl nasadit od piky. To znamená od semínka. Takže ze tří semen (K2) vylezly dvě rostliny a co čert nechtěl, obě samice. :chef:

Jinak setup zůstává stejný:

70w sodík, 2x pc větrák odtah,1x přítah, ofuk,hnojky AH + vermisfluid, hlína kokos + perlit + trochu hlíny pro pokojove rostliny. Na tu hlínu se příště vykašlu, není moc dobrá jenom rozhazuje ph.::mutant:
lukapa
Takže začalo to maminama....
lukapa
....
lukapa
maminy těsně před řezáním...:whisperer
lukapa
Tak jelikož jsem řezal poprvé, tak jsem si řekl že jich udám víc že se stejně všechny nechytí...
lukapa
A co čert nechtěl:satan: , chytlo se všech 8. A to i přes to že jsem se k nim choval jako prase. Řízky jsem udelal zbytečně veliké, pak mě netrklo kontrolovat rw kostky jak jsou vlhké (byly uplně vyschlé takže kořenily skoro 3 týdny, hrůza..) a ještě jsem se blbec přehmátl a zalil je vodou s neupraveným ph takže jsem jim ze startu dal pořádně pokouřit. Do blbců jsem si nadával 100-krát.:rocket: Naštěstí to holky rozdýchaly...
lukapa
holky jako z cukrkandlu..
lukapa
Rozhodl jsem se tedy kytky nezastříhávat a v této fázi už byly dávno přepnuty na květ.
lukapa
Když už všechno začalo vypadat báječně a skvěle, přišla osudová chyba, přehnal jsem to s peroxidem vodíku, a kytky jsem už jsem nezastavil v růstu ani párem volů.Odjel jsem na 4 dny pryč a když jsem přijel a otevřel skříň tak jsem spadnul ze židle. Vyrostly o 30 cm, popálené o výbojku, nekteré přerostly stínítko. Jednu se mi podařilo i zlomit, ale chytla se a je z ní největší chuděra.A kytky pořád rostly a rostly a rostly...
lukapa
Takže nakonec muselo i stínítko dolů, kytky jsem různě spletl dohromady, přivázal, zdrátoval kolem lampy a nacházíme se ve fázi nafukování. Momentálně jsme v 6-tém týdnu kvetení, a vy můžete společně se mnou sledovat, jakže se to teda vybarví...
lukapa
...
lukapa
......
SMOKER
No drzim ti palce, aj ked si to nejako nevychytal tak si si aspon dokazal poradit ;) Ja sa snazim presne tomuto scenaru vyhnut a preto rastlinky ohybam a prestrihavam im listky aby to ta 70ka presvietila. Ono tych 70w je tak zalostne malo ze fakt sa neoplati mat rastlinu vyssiu ako 50cm a osobne si myslim ze velka cast uspechu, dopestovat aspon 30g je mat co najviac vrcholov zrovnanych do rovankej vysky :) co som pozeral tvoje growy tak vzdy to vyzeralo dobre a cudujem sa ze si sa nepustil do Vscrogu.

Tak nech sa dari :smoker:
Dobby
Nějak se Ti to vytáhlo kámo.. Jinak to vypadá celkem dobře no...Já jedu taky 70w ale chce to zastřihovat a ohybat držet je nízko a pak je přepnout aby se prosvítillo všechno.
raStaVK
tak tie kyticky su podla mna moc vytiahnute naot ze ides 70W ti to nepresvieti tolko
a podla toho tie spodne patra tak vyzeraju.. viac ich strihaj a sprav z nic take kricky
viac do sirky.. alebo sprav SOG to by bolo tiez riesenie :) ale inac pekny k+
ete nieco oni ti takto povirastli po prepnuti na kvet?
:rasta:

peace
lukapa
Čao,
Smoker: jo jo, díky. no Vscrog je parádá a teprve mě čeká, ale mám na to blbou skříň a HLAVNĚ jen tak blbnu a zkouším různé techniky a tenhleten grow jsem sem dal spíš z toho důvodu aby se třeba ostatní poučili z chyb které jsem udělal já. To znamená: nehrotit to s peroxidem vodíku, hnojkama a hlavně nesrat na ně a věnovat jim péči kterou potřebují což v tvém případě nehrozí, ty jim věnuješ až moc ne?
:flamer:
Rasta: jo jo, po přepnutí. Taky jsem to ještě neviděl ale je to tak.:(

Ono totíž né každá odrůda má rádá zaštipování, ale asi se to nehodí sem. Do mikro.:rejp:
lukapa
....
lukapa
...
LoveBMX
Nejlepší kytky... mnam mnam, kam se na to hrabou Čínani!
Machoman
citace:
Původní příspěvek od lukapa
Takže nakonec muselo i stínítko dolů, kytky jsem různě spletl dohromady, přivázal, zdrátoval kolem lampy a nacházíme se ve fázi nafukování. Momentálně jsme v 6-tém týdnu kvetení, a vy můžete společně se mnou sledovat, jakže se to teda vybarví...


Hele seš si jistej že to je K2? Podle fotek to nevypadá moc indikozne a 6 týden na kvetu by to melo vypadat uplne jinak.
lukapa
citace:
Původní příspěvek od Machoman


Hele seš si jistej že to je K2? Podle fotek to nevypadá moc indikozne a 6 týden na kvetu by to melo vypadat uplne jinak.


Tak to je přesně to, proč se mi posledních 14-dní blbě spí..:eek:Taky mám ten pocit že to bude do sativy. Navíc většina pestíků ještě zdaleka neodkvetla a jsou pořád bílé. A jako bonus do toho ten kamarádův známý, od kterého mám semínka, mi nebere telefony a na icq nereaguje.:whip:
tak trochu jsem byl zvědavý jestli se někdo ozve, jestli to někoho trkne, takže Machoman to má dobře zmáknuté..K+

Každoprdně to vypadá tak, že zatím ani nevím co mi roste.Takže co teď? :titanic:
Machoman
Co ted? Dojed to a na další kolo si kupuj neco oveřenyho...
lukapa
citace:
Původní příspěvek od Machoman
Co ted? Dojed to a na další kolo si kupuj neco oveřenyho...


O tom žádná,,,,,, ale kdybych to pořádně nafotil, troufnul by sis tipnout odrůdu? Já vím pod 70w to není ono, ale možná by jsme to nějak dali dohromady..
Machoman
To bych si fakt netroufnul:D Znamyho od kamoše nezapomen nakopat do prdele.
lukapa
Fakt mě sere kokot, to vypadá že pokvetu ještě dlouho...:rocket:
gUan0_
náááhodou......na to , co se stalo na začátku to vypadá celkem dobře !!!....hlavně nevěš hlavu a poper se s tím !!! :D
hele proc peroxid do hliny? v hydru to chapu, ale tady mi pointa unika. Kdyztak me pouc.
Prijde mi to i mirne namutovany, viz jednocipe listy vyrustajici z palic (pokud to tak neni tak se omlouvam)
nechal bych tak vrchnich 30cm a zbytek oholil, to co zbyde usporadat kolem lampy at to vali. mej se
lukapa
Ten podíl hlíny v kokosu je tak malý že se tu bavíme spíš o pasivním hydru, takže proč peroxid do kokosu? protože je to dobrá věc http://grower.cz/pestovani/navody/z...-hnojeni/7.html ale nesmíš to posrat jako já. Ale do hlíny bych ho klidně rval taky. co se týká těch jednocípých listu, tak si myslím že to je´spíš stresem, kterého jsem kytkám připravil až až, naopak se divím že nevyjely samčí koule a stresem nezhermila..:cox:
lukapa
55 den květ, 28° den, 22° noc, vlhkost super 30%, půlhodina přivazování , lámání a jiné hrůzy..
lukapa
...
lukapa
......
Dobby
čus hele můžu se Tě zeptat jak daleko máš tu lampu od Kytek.?
lukapa
nazdárek, tak 7-10 cm
lukapa
čao,
tak po nécelých 70-ti dnech mi prdlo v kouli a kytky jsem dnes zkosil. Taky mě tlačí čas, protože maminy za oknem už nějakou chvíli kvetou, tak jsem je rovnou prdnul do skříně. Flušoval jsem necelých 14-dní, tak uvidíme. Jinak některé kytky dřív dozrály, některé ještě ani ted pořádně nejsou a jelikož postupná sklizeň nehrozila (výhoda truhlíku), tak jsem je sklidil najednou. Nechal jsem jim dva dny tmy, trochu ošmykal a teď se bude sušit..
lukapa
...
lukapa
....
lukapa
.....
lukapa
...teda po té jedné fotce pěkný opruz...
lukapa
.....
lukapa
..........
lukapa
á ještě maminy...
lukapa
a jelikož jsem to ještě nedělal (vyzkoušet se má prý všechno), tak vyhlašuju tipovačku, vítěz veme 2 pipety, na pomoc při míchání elixírů..
Zelicko
45g :) snad víc growu i rustu zdar
CannabisForMan
Tipuji 39 g sušiny...:D
BLENT
56g
Tommy Alchy
vypadá to vceluku dobře ;-) ale mě by to asi taky napr*lo kdyby to nebyl ten model co jsem si přál
raStaVK
ja tipujem 50 :) celkom fajny...
H@wK
29,999g :rasta:
Luboshek
42g
SMOKER
26,66g ale prajem co najviac :smoker:
startér
47g
Hulbrko
51,236 g :flower:
Vietcong-player
43g :D
cannabi88
38g
Hy3nA
ahoj,výherních 41g sem tu ještě neviděl, ať chutná;)
pan.smakovicka
Ahoj. Moj typ je :27g
plantstar
Tipuju rovnych 30.
Tipuju presne 28,5G
Beethoven
40gé.:banana:
repa(outdoor)
vydel bych to na 38g ale urcite preju vice
lukapa
čau narkomani.
Tolik očekávaný čas nadešel.:girl: To, proč to vlastně děláme, proč pěstujem stojí teď přede mnou ve dvou sklenicích a je čas balit a sumírovat. :david:
Nejprve malé shrnutí. Hodně jsem si naběhl, že jsem sadil ze semen a chtěl vyzkoušet řízkování a vše co k tomu patří. díky tomu že se mi tam připletla i nějaká sativa, tak se z tohoto growu stala pěkná dřina. Po přepnutí vyrostly strašně moc, dlouho kvetly, a díky truhlíku jsem se vysral na postupné sklízení a sekl to najednou protože pařím kořeny. díky tomu půlka kytek přezrálá, druhá půlka né úplně dozralá.:cox:

Co se týká materiálu tak chuťově je to slabší než třeba Bubble gum, ale věřím že špička teprve příjde. Co chybí na chuti, přidává na vyhulenosti. Pomalé nájezdy do energického stavu a sem tam šišku pěkně zamotá.:bounce: Naštěstí žádné pecky do hlavy a odchod na párek, takže spokojenost. Ješte to moc nehulím, tak za měsíc se do toho pořádně pustím, až to bude suché tak akorat (ani málo ani moc). :pimp:
CannabisForMan
Tak co kolik bylo G??Kdo vyhrál ??:D
lukapa
Zajímavé je, ačkoliv to celou dobu nevypadalo, tak nejlíp tento grow dopadl na výnos. :angel:(z mých 3 growů). Spodky jsem nepočítal a tak jsem vážil jen to k hulení.... :bounce: celkem 43g......:bounce:Takže jelikož jsem posral tolik věcí tak nakonec jsem hodně spokojený. díky za tipy a když to sesumírujem, tak Vietkong to trefil přesně takže pm. a nejhůř Smoker. Myslím že u mikro se to dá tipnout ,(však taky většina byla hodně blizoučko :rasta: ) než u velkých lamp, kde už lítá pár desítek g. Ještě mě překvapilo že připlula jen jedna karma (vždycky byly aspoň dvě), ale to jen tak na okraj, tak zatím mikrogroweri, už tady na mě pokukuje jeden joint, takže se jdu ponořit do rauše svého vlastního výtvoru. Ať roste!! :winner:
lukapa
...:smoker:
lukapa
.......:leaf:
lukapa
skříň samozřejmě svítí dál, teď si tam hoví maminy...
SMOKER
citace:
Původní příspěvek od lukapa
... a nejhůř Smoker...


HH je vidiet ze pesimista sa nezapre :smoker: ...ale vies ako ocakavam to najhorsie aby to vzdy mohlo dopadnut lepsie :crazy:. .. .tak si to uzi aj za nas ktorych den vytuzenej radosti este len caka ...
lukapa
...up...
jé,sory,foceno mobilem za tmy,omlouvám se za foto...:rejp:
Matrixn
Hodil bych tam zarifku sefe.
Nejlepe Nlite. Bude to topit podobne. ale vynos bude vetsi..
lukapa
Omlouvám se za předchozí odporné fotky. Snad tyhle budou o něco lepší.
Ve skříňce si hoví poslední mamina, není moc obsypana pryskyřicí. Mám celkem problém s teplotou (30C). Každopádně na pohul dost dobré.:slizoun:

foto: balkonové zákoutí.:)
lukapa
..
lukapa
...
lukapa
a ještě sušina předchozí sklizně. :popcorn:
lukapa
Tak tady mámé něco málo fotek jak to vypadá. Kytička se pěkně nafukuje a cukrovatí, až na problémy s teplotou je vše ok. Zalívám už jen odstátou vodou, protože z předchozího growu tam pořád trošku cítit hnojka jde.:bong:
lukapa
..
lukapa
....
lukapa
.....
lukapa
Už aby to bylo..:drools:
lukapa
heya growers, vzal jsem kytku na balkon.
lukapa
...:bounce:
lukapa
čau fšeci, a tak si vesele kvetem...:frog:
lukapa
uz aby to bylo....:heart:
lukapa
čau miniwattážníci,:banana:
přináším poslední fotky ze sklizně a po x dlouhé době skříň vypínám. Rozhoduju se o nové wattáži. Tímto rozhodně nezavrhuju micro, naopak sám jsem se přesvědčil že to jde a pro toho kdo nehulí jako prase tak dostačující.:rasta:
Všem díky za rady,bez G by to nešlo. uzavírám toto téma, tak zatím čest a palice jak pěst. :winner:
lukapa
..
lukapa
:shots: :punk: :punk: :punk:
thory
Ahoj, chci se tě zeptat, co tam máš za ty větráčky ? chci udělat první indoor, a přemýšlím o jákejch malejch větráčcích (SUNON), co tam máš ty ? zvládneš jima uchladit výbojku tak aby se ti nespálily ? jinak skvělej grow :)
Michaelos
slušnej výnos na 70w K+
Nebulman
Zdar. Je možné ísť micro grow aj sativy ? Nechcem žiadny extrém výnos a chcem ísť menej ako 250w hps. Aká je najlepšia metóda a aky rozmer boxu aby som tam mohol ísť dáky Sativa model?
lukapa
Ahoj. Se sativou je drbačka. Moc se tahá nahoru a déle zraje...jel jsem ji jenom jednou a moc to nedopadlo...Bohužel ti teda neporadím..
Nebulman
To znamená že potrebujem vyšší box hej? Takže nie micro grow. Keby mám box 60x60x150 či treba vyšší?
Sir_Major
citace:
Původní příspěvek od lukapa


Tak to je přesně to, proč se mi posledních 14-dní blbě spí..:eek:Taky mám ten pocit že to bude do sativy. Navíc většina pestíků ještě zdaleka neodkvetla a jsou pořád bílé. A jako bonus do toho ten kamarádův známý, od kterého mám semínka, mi nebere telefony a na icq nereaguje.:whip:
tak trochu jsem byl zvědavý jestli se někdo ozve, jestli to někoho trkne, takže Machoman to má dobře zmáknuté..K+

Každoprdně to vypadá tak, že zatím ani nevím co mi roste.Takže co teď? :titanic:


K2 mají dvě phena. jedno malé, sladké, indikové s takovým krásným happy efektem :D Druhé sativové a tahá se jako prase. Jel jsem K2 vícekrát a vždycky jsem chytnul obě phena, máš smůlu že jsi to indikové nechytl, je na nich lepší výnos, chuť i kvalita materiálu. ...alespoň z mojí zkušenosti.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma