Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau přátelé nízkých kubatur,
do třetice jsem se rozhodl nasadit od piky. To znamená od semínka. Takže ze tří semen (K2) vylezly dvě rostliny a co čert nechtěl, obě samice.
Jinak setup zůstává stejný:
70w sodík, 2x pc větrák odtah,1x přítah, ofuk,hnojky AH + vermisfluid, hlína kokos + perlit + trochu hlíny pro pokojove rostliny. Na tu hlínu se příště vykašlu, není moc dobrá jenom rozhazuje ph.:
A co čert nechtěl , chytlo se všech 8. A to i přes to že jsem se k nim choval jako prase. Řízky jsem udelal zbytečně veliké, pak mě netrklo kontrolovat rw kostky jak jsou vlhké (byly uplně vyschlé takže kořenily skoro 3 týdny, hrůza..) a ještě jsem se blbec přehmátl a zalil je vodou s neupraveným ph takže jsem jim ze startu dal pořádně pokouřit. Do blbců jsem si nadával 100-krát. Naštěstí to holky rozdýchaly...
Když už všechno začalo vypadat báječně a skvěle, přišla osudová chyba, přehnal jsem to s peroxidem vodíku, a kytky jsem už jsem nezastavil v růstu ani párem volů.Odjel jsem na 4 dny pryč a když jsem přijel a otevřel skříň tak jsem spadnul ze židle. Vyrostly o 30 cm, popálené o výbojku, nekteré přerostly stínítko. Jednu se mi podařilo i zlomit, ale chytla se a je z ní největší chuděra.A kytky pořád rostly a rostly a rostly...
Takže nakonec muselo i stínítko dolů, kytky jsem různě spletl dohromady, přivázal, zdrátoval kolem lampy a nacházíme se ve fázi nafukování. Momentálně jsme v 6-tém týdnu kvetení, a vy můžete společně se mnou sledovat, jakže se to teda vybarví...
No drzim ti palce, aj ked si to nejako nevychytal tak si si aspon dokazal poradit Ja sa snazim presne tomuto scenaru vyhnut a preto rastlinky ohybam a prestrihavam im listky aby to ta 70ka presvietila. Ono tych 70w je tak zalostne malo ze fakt sa neoplati mat rastlinu vyssiu ako 50cm a osobne si myslim ze velka cast uspechu, dopestovat aspon 30g je mat co najviac vrcholov zrovnanych do rovankej vysky co som pozeral tvoje growy tak vzdy to vyzeralo dobre a cudujem sa ze si sa nepustil do Vscrogu.
Nějak se Ti to vytáhlo kámo.. Jinak to vypadá celkem dobře no...Já jedu taky 70w ale chce to zastřihovat a ohybat držet je nízko a pak je přepnout aby se prosvítillo všechno.
tak tie kyticky su podla mna moc vytiahnute naot ze ides 70W ti to nepresvieti tolko
a podla toho tie spodne patra tak vyzeraju.. viac ich strihaj a sprav z nic take kricky
viac do sirky.. alebo sprav SOG to by bolo tiez riesenie ale inac pekny k+
ete nieco oni ti takto povirastli po prepnuti na kvet?
Čao,
Smoker: jo jo, díky. no Vscrog je parádá a teprve mě čeká, ale mám na to blbou skříň a HLAVNĚ jen tak blbnu a zkouším různé techniky a tenhleten grow jsem sem dal spíš z toho důvodu aby se třeba ostatní poučili z chyb které jsem udělal já. To znamená: nehrotit to s peroxidem vodíku, hnojkama a hlavně nesrat na ně a věnovat jim péči kterou potřebují což v tvém případě nehrozí, ty jim věnuješ až moc ne?
Rasta: jo jo, po přepnutí. Taky jsem to ještě neviděl ale je to tak.
Ono totíž né každá odrůda má rádá zaštipování, ale asi se to nehodí sem. Do mikro.