Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Olejíček na erekci - Klikni zde pro originální téma
Pozdrav
Olejíček na erekci

Jak jsem již napsal v příspěvku "Soulože s Mařenou" http://grower.cz/forum/showthread.p...threadid=39218, každý pořadný chlap ví, jak (z)hulení ovlivňuje jeho zájem o sex, tvrdost erekce a výdrž při souloži.

Vědecká literatura na tato témata za moc nestojí. Většina studií pojednávající o vlivu marihuany na produkci mužských či ženských hormónů je desítky let stará, často ovlivněna nesystematičností nebo nepřesnými metodami a poznamenána vládními propagandami. Společným rysem pokusů na zvířatech je enormní předávkovávání myší, krys nebo opic, a tak závěry výzkumů, při kterých zvířata dostávala třeba 10mg čistého THC na 1kg tělesné hmotnosti, lze jenom stěží brát vážně. Pozorování vlivu na lidi samotné se většinou omezovala na "težké kuřáky". Řada novějších akademických pojednání pouze sumarizuje pozorování vědců předchozích generací a většinou nic nové nepřináší. Jejich čtenář snadno nabyde dojmu, že právě konopí musí být nejlepším prostředkem pro potlačení sexuálního chtíče a výkonu. Naši prapředci v Indii, ale také my z vlastní zkušenosti víme, že tomu tak není.

Z obsahu diskuzních fór na celém světe (zde například: Léčitelství » konope ako afrodiziakum http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=31869) se dá ale snadno vypozorovat, že vše záleží na správném dávkování: malé a krátké, téměř homeopatické dávky u většiny chlapů sexuální výkon stimulují, velké a dlouhé dávky pak vše co souvisí se sexem jednoduše "vypnou".

Za vše můžou kanabinoidní receptory CB1, které máme v mozku a nervové soustavě, ale také v nadledvinách, kostní dřeni, srdci, plicích, prostatě a varlatech.

Kuřáci travky to mají s nastartováním erekce jednoduché. Dají si práska nebo dva, brko odloží, hupsnou na věc a po divokém výkonu v klidu dokouří. Co ale dělat při prvním rande s nóbl paničkou, kdy ubalit brko prostě nejde ? Jak na to na služební cestě v cizině (mimo Holandska samozřejmě) ? A co chudáci nekuřáci ?

Nejslibnějším řešením bude inhalační roztok v malém tlakovém spreji s náustkem (přesně takovém, který používají astmatici při záchvatech) při použití vhodného a dostupného hnacího plynu a plnící metody. Až bude vývoj dokončen a samozřejmé otestován, vše bude v tredu Léčitelství » Léčiva z hašoleje (http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=38778).

Klasické nekuřácké způsoby aplikace kanabidoidů - přes žaludek nebo přes membrány v ústní dutině - nepřináší pro typického heterosexuálního Evropana (který chce všecko ihned a rychle) kýžené sexuálně stimulující účinky. Jejich nástup je pomalý, postupný a umírněný, na druhé straně ale dlouhotrvající. Tyto způsoby aplikace mají proto své příznivce ve vyznavačích sexuálních hrátek trvajících i několik nocí a dnů.

Zajímavé účinky má koncentrovaný konopný olejíček. Začátečník si ho může uvařit z rostlin například papiňákovou metodu s malým množstvím (jedna lžička) rostlinného oleje (viz http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=38778). Ti pokročilejší si mohou udělat super olejíček rozpuštěním malého množství hašoleje (o velikosti hrášku) v 1 až 2 ml rostlinného oleje za tepla (při +100°C kvůli sterilizaci, ale v žádném případě ne víc než +140°C).

No a teď to hlavní. Olejíček se rozetře prstem na vnitřní stranu předkožky (většina z nás ji má), na žalud a do zadku. Nástup účinků je díky vynikajícímu prokrvení membrán v těchto částech našich těl mnohem rychlejší, než přes membrány v ústní dutině. Svoji roli zde určitě hraje i blízkost varlat a prostaty, které mají navíc své vlastní kanabinoidní receptory.

Pro heterosexuální Evropany je ale jenom pomyšlení na jejich zadek většinou tabu. Jinak je tomu na dálném východě. V Indii je heterosexuální masáž prostaty přes zadek součástí Tantry a v Číně a Japonsku žádanou službou těch nejdražších prostitutek a konkubín.

A na závěr: Obyčejné latexové kondomy při kontaktu s oleji praskají, a proto použijeme kondom z polyuretanu (například Durex Avanti).
jeste by to chtelo jak vyrobit z konopneho lana skvelou panu na nocni nudu u BONG seancich


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma