Moltres |
Jelikož nastávají dlouhé mrazivé večery a po téhle krásce se již slehla zem, rozhodl jsem se ukázat co dokázala tahle genetika, kterou jsem vyzkoušel jak indoor tak outdoor.
Vše začalo když jsem kutil klony do skříně. Pár mi jich zůstalo a chtěl jsem zkusit, co ukáže tento gen venku. Rozdal jsem proto kolny kamarádům a tady tahle jedna mi zůstala. Předpěstoval jsem ji ve skříni. Pak jsme ji šoupli ke kolegovi na zahradu. Chodili jsme semtam na kontrolu, hnojena byla pečlivě slepičím hovnem, koncem květu jsme dávali green sensation a nakonec ripen, protože byla šílená vlhkost a každou chvíli jsem očekával plíseň. Nakonec jsme ji sekli začátkem listopadu, po objevení drobné plísně. Opracovat toto monstrum byla celkem fuška, ale hasberrka se nám odvděčila výnosem a to +- 0,5kg!
Měla pro to idealní slunečné podmínky. Na jižní straně měla slunný podzim a krásně zrála. Palice byly tvrdší, a těžké, museli jsme je přivazovat.. když popršelo, byly uplně slehlé..
Aroma je velmi podobné tomu, co znám z mojeho šranku u této genetiky, jen je méně pronikavé. Ale zhuleností a počtem krystalků je indoor úplně někde jinde. |
|
|
loeX |
vypadá moc pěkně:) jen mi chybí jakýsi smokereport a foto sušiny..o téhle odrůdě sem uvažoval na letošek, ale zdá se mi, že jste sklízeli né uplně dozrálé hmm? |
|
|
Moltres |
Díky za chválu, foto které vidíte je cca 2 týdny před kosou, při sklizni jsem neměl foťák. Ještě to krapet nabobtnalo, ale spíš už jen cukrovalo a zrálo.. Byla strašná haluz, že to nikdo nečornul, když totiž opadlo listí na zahradě, šlo to vidět na celou čtrť..
S tím smokereportem to bude těžké, protože mám ještě dost indooru a tím pádem jsem toto kouřil minimálně.Pamatuju si jedno brko s kamarády z VŠ a to nam dalo feeest . No ale můj spolugrower si ji nemůže vynachválit.. Ostatně i jeho známí co kouřili, byli velice spokojeni.. foto suchého bude až jak se k tomu dostanu, teď není moc času. |
|
|
Tomina |
pěkna krasavice,a jaka byla chut toho kouřeni?jak jsem to zkoušel z jine zahrady tak to bylo o ničem strašně moc hořke ale jinak moc dobra odruda na hash..pustila ti nějake seminko? |
|
|
Moltres |
hoj, semeno jsme žádné nenašli. To z te jine zahrady cos kouřil bylo ze stejných řezů co jsem měl já, takže jak píšeš chuť nic moc, ale celkem fajně zhulakavala. Hash jsem ještě nedělal, listy mame odložené, ale než se k tomu dokopem tak bude další sklizeň, hehe. |
|
|
Tomina |
jo jako stavy zni jsou pěkne ale je velika škoda že ta chut neni taka jak to robi.. ja jsem našel na tom 2 seminka tak uvažuju jestli to mam zasadit nebo ne?? |
|
|
Moltres |
Ja myslim Tome, že ta chuť je hodně ovlivněna datem sklizně. Už jsem si ji nemohl dovolit nechat déle venku, přitom by ještě klidně dva týdny snesla.. Ja měl krapet lepší chuť, než kolega od ktereho jsi kouřil, protože on to sklizel o 2-3 týdny dřív než ja kvuli te čorky. Taky sušení hraje velkou roli u chuti výsledného produktu. My to sušili v chladu a tmě a poté dali do sklenic, kde to dozrávalo. A řeknu Ti, že když je to v te sklenici, tak šišky si udží krásně své aroma a lépe chutnají. |
|
|
Tomina |
no ta čorka byla dojeb nebylo to ve finale..jestli si to měl dyl tak to muselo byt krasavec tvrde..s tou sklenici to je nej mam tam ited ještě nějake a jsou pořad tak trošičku vlhke ty paldy.a co mysliš na sklenik šiklo by se to tam ty hashberry?? |
|
|
Moltres |
já nejsem moc zastáncem pěstění ve skleniku, protože v květu dělá ta vlhkost uvnitř neplechu. Ještě jsem snad neviděl skleník bez plísně. Do skleniku bych ji určitě nedal vzhledem k délce květu a náchylnosti na plísně.. |
|
|
|