Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
HASH PLANT® grow č. 3 , Plagron vs Hesi - Klikni zde pro originální téma
pan.smakovicka
Nazdar.
Ked mas Ec 2.1 vstup , 2.5 vystup neznamena to ze je kokos uz dost zasoleny?
Pekny grow a nech sa dari aj dalej.
mari
citace:
Původní příspěvek od pan.smakovicka
Nazdar.
Ked mas Ec 2.1 vstup , 2.5 vystup neznamena to ze je kokos uz dost zasoleny?
Pekny grow a nech sa dari aj dalej.

hojj, jeste to de. Tak do 2.8 nechavam pak prolevam. m.
mari
hojj, vylepsil sem homemade prkno o ofuk vybojky :) Teploty venku stoupaji a lampa se mi nechce zvedat ba prave naopak , cooltubu se mi taky nechce zatim pridelavat. Funguje to tak jak ma. Jinak 18 den 12\12. hojss m.
apu
Blahopřeju,

poprvé jsem zde použil karmu (plus) a to za pečlivost. Navzdory množství příspěvků na jednotlivý grow (stačilo by do deseti) jsem vše dočetl (přeci jenom je to moje oblíbená genetika) a musím pochválit přístup, pečlivost a dokončení celého příspěvku (zde musím poděkovat i Snarkovy nějaké číslo, neboť by si tu první K zasloužil on za vhled, znalosti, stručnost atd.)
Stručně k obsahu čteného:
velice důležitý je zdroj genetiky, tedy původ matky. Třeba - matka vybrána ze dvou pytlíků semen odrůdy x od firmy y od pokročilého pěstitele - dobrý známý tvrdí že je to x, neboť to má od kámoše y - mateční klon pochází ze selekce tisíce rostlin ze semen od tvůrce odrůdy y atd., tedy z bujarých genů i za horších podmínek dostaneme překvapivé výsledky a z jiné ani profík nic moc nedá.
Taktéž sis jistě všiml, že rozpětí výnosu z jedné rostliny bylo stejné u obou hnojiv (rozdíl zaznamenáš až když použiješ nevhodné hnojivo - ty prodáváná v growshopech jsou vhodná).
Jediné měřítko vyššího výnosu, které jsem za léta zaznamenal byla láska k těmto rostlinám a tu jsi myslím projevil a proto přeji vše dobré.

Apu
vagabund
zdar chlape, čo je s tebou?
mari
citace:
Původní příspěvek od vagabund
zdar chlape, čo je s tebou?

hojjj
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=42874 m.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma