Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
1. Indoor (5x White Rhino, 5x Ice) HomeBox 1x1x2m 400W PlantaStar - Klikni zde pro originální téma
kobra777
Tak a je postaveno zasazeno a rozsvíceno :-) Uvidíme jak to všechno dopadne. Je to náš první indoor a vůbec naše první skříňka :-) hned jak bude chvilička, tak někam nahraju fotečky našich dětiček :-)))

(foto: jsou dětičky, když jsme je dovezli domu)

zítra nafotím, jak to všechno vypadá v homeboxu.
kobra777
Tak zatím se zdá, že všechno funguje jak má. Teplotu v boxu při rozsvícené lampě máme kolísavou 26 max 27/28 víc ani tuk(prý je to tak ok :-)). Máme trošku problém s vlhkostí ale ježíšek prej donese zvlhčovačku :-)
MAIKIE
Nechceš se trochu víc rozepsat o parametrech boxu? V čem to máš, čím větráš atd atd.....
kobra777
HomeBox 1x1x2m

Osazení: 5x White Rhino 5x ICE
Lampa: 400w PlantaStar
Substrát: Plagron Light Mix
Květníky: TEKU 15x15 4l
Zvlhčovovačka: Tefal BABY (a dětičkám se daří dobře :-D)

Hnojivo: Plagron A+B (máme v plánu Pythamin, Green Sensation, PK13-14. Nevíme jak to správně nakombinovat, když nám poradíte budeme moc rádi.)

Vzduchotechnika: Na ofuk zatím stolní ventilátor ale budou dva klipsnáky. Na odtah zatím pc větrák. Plánujeme TT 125 220/280 m3/h nebo ufo o stejném výkonu ale o něco dražší, také budeme rádi za jakékoliv doporučení.)

PH Metr: Plánujeme za dobrej peníz, tak kdyžtak doporučte.

Svítíme na dětska druhý den a je vidět že se jim opravdu daří. Zítra pošleme nové fotečky ;-)
kobra777
Tak pár foteček ze včera, když jsme do boxu přidali zvlhčovačku.

1. BOX
2. Pohled na děti
3. Teploměr
AHM4D
zdravim, vypadá to zatím dobře..
plagron grow na růst, phyťák tak do 14 dnů květu kvůli plísni, gs nevim ale myslim že taky převážně v růstu, pékáčko na květ..ještě bych doporučil na konec květu Final Solution nebo ripen ale s tím zkušenost nemám..a během celýho růstu průběžně prolejvat enzymama od AH

větrák..ty TTčka jsou prej hlučnější..pokud můžu doporučit šel bych radši do silnějšího ufa plus regulátor otáček, čímž si můžete nejen luxusně štelovat vlhkost/teplotu v boxu, ale taky výrazně snížíte hlučnost..sám mám na 400w ufo 355m3 a pokud by mi teď odešlo rozhodně bych koupil ještě silnější..výkon můžeš srazit vždycky;)

ph metr..jel jsem asi tři kola bez něj, pak si ho pořídil, upravil vodu tak jak jsem zvyklej, a ejhle - ph přesně 5,8:D u hydra už je to něco jinýho, jasně..ale jsem rád že jsem neutratil větší prachy za phčko, vystačím si s levnější adwou..

uf jsem se rozjel takhle vo vánocích:teef:
ať to jede bez problémů
čus
kobra777
Tak tu máme další den a další malej report z našeho prvního indooru. Na vánoce se rozdávali dárky a naše kytičky taky dostaly dáreček v podobě vody s Plagronem A. V boxu stále teplota 27°C a 75-80% vlhkost při zapnuté lampě. Když je lampa vypnutá teplota se drží od 17 do 20°C vlhkost stále udržujeme těch 75-80%. WR jede jako o závod ICE se zatím nějak extra neukázal ale má dost času, tak se necháme překvapit. Na jednom listu ICE se objevili hnědé stopičky. Netušíme čím by to mohlo být. Jediná věc která nás napadla, že nám na ten list ukápla kapka vody ale koukněte na to a kdyžtak poraďte co je špatně. Žádná jiná z kytek to na sobě nemá.

Přidávám pár dalších foteček.

1. Společná fotka
2. ICE v porovnání s mobilem
3. WR v porovnání s mobilem
4. Stopky na listu ICE
kobra777
Zdravíme Vás v dalším dni růstu našich kytiček. Ještě včera jsme psaly, že ICE se drží s růstem pozadu narozdíl od White Rhine. Ale dnes je tomu jinak. Holky se dobře vyspaly a velikostí jsou si všechny rovny :-D Zítra dodáme další fotečky, jak se daří.
kobra777
Tak tady je pár foteček. Dneska sme na ně vzali pravítko a změřili jsme pár kytiček. Nejvyšší má 15 cm :-) je jich tam takových víc. Omluvte kvalitu fotek, mam jen obyčejný 5Mpix kodak easy share :-)))
kobra777
Přinášíme Vám další fotečky z našeho prvního GROWU. Včera, tedy pro kytičky 5 den jsme všechny zastříhly. Dostali 2L vody a udělali jsme jim pár foteček. Daří se jim velice dobře. No posuďte samy :-)
kobra777
Přinášíme Vám další fotečky z našeho prvního GROWU. Včera, tedy pro kytičky 5 den jsme všechny zastříhly. Dostali 2L vody a udělali jsme jim pár foteček. Daří se jim velice dobře. No posuďte samy :-) z fotek to vypadá, že maji žlutý lístky ale nemaji. To jen můj foták nepobírá záři z lampy :-)))
kobra777
a ještě pár kousků
kobra777
a ještě jedna :-)

Zítra jedeme do GrowShopu pro PH metr a nějaký další věci, jako green sensation, pythamin a snad i další hnojiva :-)
kobra777
citace:
Původní příspěvek od Emilo265
Zdarek ja idem tiez White Rhino (4x) pod 400 W drzim palce :) Grow :rasta:

no super :-) white rhino vypadá fakt dobře. jak se mu daří u tebe? :-) Jak už je stary?
kobra777
citace:
Původní příspěvek od Emilo265
JJ tak tomu ver dari sa mu dobre bol zasadeny zo semien 15 novembra :) listy su brutal velke a hrube najdlhsi ma 18 cm a najsirsi 5.5 cm a kvetinka ma krasny bush skusim pridat foto :) ospravedlnujem sa za kvalitu foto su z mobilu....

Jojo máš pravdu vypadaji dobře :-) My jsme ho dávali pod lampu z koupených řízků od jednoho člena groweru(tím bych mu chtěl poděkovat za support :-)). Máme je v boxu teprve týden ale jedou jako blázen :-) dneska se jim bude svítit po 7 :-) takže budou mít za sebou týden. Nikdy jsme indoor nejeli a je to fakt hustý. na těch kytkách je znát každý den :-D
kobra777
citace:
Původní příspěvek od Emilo265
JJ rastu jak dive :) planujem si aj niekedy spravit matku :) toto je moj 3 indoor...tak ti zelam vela statia a hlavne vela G :D :rasta:

Díky moc, my ti taky přejeme hodně G :-) Matka určitě dobrý ale zatím nemáme takové zkušenosti aby jsme si ji udělaly taky :-) ale třeba se to jednou naučíme. Jinak děkujeme všem za karmu a za jakou koliv odpověd tady. Budeme se snažit to tu co nejčastěji aktualizovat. Snad jen jestli má cenu Vám sem dávat každý den nové fotky :-) no je to na Vás :-)
saiklon
cus kobra, mas to pekny, uhlazeny:) uvidime jak si s tim pohrajes. jedna vec, ta cerna folie na dne boxu je bomba, akorat bysis ji mel otocit, aby se ti voda mohla odparovat, tema spuntama nahoru ;) taky bych doporucil natahnout si ji i trosku ke kazdy stene, aspon pet cm, pak je k nezaplaceni.. pekne poradek, staci ji jednou za pul roku vyndat a oplachnout..
kobra777
Máme takovej skromnej dotaz. Dneska jsme nakoupili nějaký hnojiva a to Pythamin a AH enzymy. K tomu pythaminu jak stim postřikem. Tedy kdy Postříkovat? když lampa jede nebo když spěj? Ja si myslím že postřik jim dát na noc ale nejsem si jist. Taky budeme muset upravovat pH vody. Koupili jsme pH metr a je to otřesný pH 8,0 odstátá voda a čerstvě natočená 7,5 :-( Jinak kytičkám se daří, zítra dáme další fotečky ;-)
EXODUS
citace:
Původní příspěvek od kobra777
Máme takovej skromnej dotaz. Dneska jsme nakoupili nějaký hnojiva a to Pythamin a AH enzymy. K tomu pythaminu jak stim postřikem. Tedy kdy Postříkovat? když lampa jede nebo když spěj? Ja si myslím že postřik jim dát na noc ale nejsem si jist. Taky budeme muset upravovat pH vody. Koupili jsme pH metr a je to otřesný pH 8,0 odstátá voda a čerstvě natočená 7,5

Phyt-amin sem aplikoval vždy po zhasnutí a to 1-2 x týdně na postřik v růstové fázi až do 14-ti dní květové fáze. Jinak na snižování pH si pořiď kyselinu dusičnou (růst) a fosforečnou (květ).
kobra777
citace:
Původní příspěvek od EXODUS

Phyt-amin sem aplikoval vždy po zhasnutí a to 1-2 x týdně na postřik v růstové fázi až do 14-ti dní květové fáze. Jinak na snižování pH si pořiď kyselinu dusičnou (růst) a fosforečnou (květ).

Super :-) Děkujeme za radu. My sme si mysleli že na noc, protože by se jinak spalily. (Venku jsme je taky stříkaly až na večer, když už nešlo sluníčko ale ujistit se neni nikdy špatný :-) ) Jedeme do zahradnictví pro kyseliny :-)
až se vrátíme, tak pošlu nové fotečky :-)
saiklon
citace:
Původní příspěvek od kobra777

Super :-) Děkujeme za radu. My sme si mysleli že na noc, protože by se jinak spalily. (Venku jsme je taky stříkaly až na večer, když už nešlo sluníčko ale ujistit se neni nikdy špatný :-) ) Jedeme do zahradnictví pro kyseliny :-)
až se vrátíme, tak pošlu nové fotečky :-)


hlavně si nemysli, že kdybys je kropil za světla že by se ti hned spálily, to ja sem je tim sajrajtem stříkal furt - pořád, teda na růstu. Vždycky když sem se šel podívat do skříně tak sem je pokropil - tak preventivně :) nikdy sem nic nepopalil ani "neprokropil":)

jinak Plagron výborná volba, ale doporučuju ještě k němu dodat zelenou senzaci od nějakýho 25-28 dne květu..
kobra777
:-) nevíme neznáme, proto se radši zeptáme. Když jsme jeli out tak se to pár kytkám nelíbilo. Bohužel v tomhle městě se nedá sehnat roztok na snížení pH, tak se dneska nedá nic dělat a dostali neupravenou vodu s dávkou AH enzymu a Alga-Grow. Taky je čeká první postřik Pythaminem. S Green Sensation určitě počítáme ale ještě jsme ji nekoupili. Teď je na řadě nějakej pacháč a nejspíš ufo. Předevčírem dorazil jeden klipsnák a příští týden přijdou ještě další dva. Pořád se nám nechce věřit, jak to rychle roste. Jdu stáhnout fotky a zachvilku Vám je sem hodim.
saiklon
ventilacku si kup nejlip 475, a bez pachace se nejakej cas taky obejdes, hlavne tu ventilacku. Jinak bych doporucil taky zvlhocovat.
Jinak pH roztoku muzes snizit treba i citronem, nebo octem - po kapkach ;)
kobra777
Zvlhčovačku máme. Citron a ocet :-) no jo to nás nenapadlo :-B
Jinak tady je pár foteček White Rhina :-)
EXODUS
citace:
Původní příspěvek od kobra777
Bohužel v tomhle městě se nedá sehnat roztok na snížení pH, tak se dneska nedá nic dělat a dostali neupravenou vodu s dávkou AH enzymu a Alga-Grow. S Green Sensation určitě počítáme ale ještě jsme ji nekoupili.

Hele, já když měl problém s pH vody (7.0 - 8.0), tak sem si kupoval kartony čistých vod u kterých sem naměřil pH 6.0 a zbytek se upravilo hnojivy.

Ohledně Green Sensationu, mě osobně vůbec nijak nenadchl, neviděl sem žádný znatelný rozdíl, spíše bych řekl, že to sou zbytečně vychozené peníze za nic. GS bych už nikdy nekoupil, takže jestli ti můžu doporučit, tak si raději kup od BioBizzu TopMax, který je něco jako GS a rozhodně 3x levnější. :)
kobra777
a ještě ICE
kobra777
citace:
Původní příspěvek od EXODUS

Hele, já když měl problém s pH vody (7.0 - 8.0), tak sem si kupoval kartony čistých vod u kterých sem naměřil pH 6.0 a zbytek se upravilo hnojivy.

Ohledně Green Sensationu, mě osobně vůbec nijak nenadchl, neviděl sem žádný znatelný rozdíl, spíše bych řekl, že to sou zbytečně vychozené peníze za nic. GS bych už nikdy nekoupil, takže jestli ti můžu doporučit, tak si raději kup od BioBizzu TopMax, který je něco jako GS a rozhodně 3x levnější. :)


Asi ani tak nejde o cenu :-) co je potřeba to se pořídí aby to stálo za to :-) nakonec ještě máme dost času něco pořídit a dost času si to promyslet co bude nejlepší ale díky za radu :-)

1. ICE ze zhora
2. Dětičky :-)
kobra777
ŠTASTNÝ NOVÝ ROK 2009 A HODNĚ ZDARŮ PŘI ROZMAZLOVÁNÍ KVĚTINEK V BOXECH A SKŘÍNÍCH. AT SE DAŘÍ VŠEM GROWERUM.
kobra777
11. den růstu 18/6
teplota den: max. 29 min. 26
Vlhkost den: 75% max. 80%
Teplota noc: max. 20 min. 17
Vlhkost noc: 75% max. 80%

A takhle vypadaji :-)
kobra777
Zdravime všechny Growery a Growerky. Máme další skromný dotaz. Tady na Groveru jsme našli způsob pěstování zvaný SCROG. Velice se nám tento nápad zamlouvá a proto jsme dneska odpoledne vyrobily podobnou sít co jsme našli v pár threadech tady na groweru. Máme oka 5x5 cm. Chtěli jsme se zeptat kdy sítku do boxu dát? už teď při 13 dni růstu ( některé kytky maji okolo 26 cm) nebo ještě počkat? a hlavně do jaké výšky sítku přidělat. Děkujeme za jakoukoliv odpověd.
kobra777
Tak tu máme další fotečky. Je to docela fajn mame v sobě gram skanku a litr rumu :-D a takhle se fotilo..
WAMParjan
tu sítku tam klidně prdni už tedka ... ale s tou víškou bych ti doporučil to udělat výškově nastavitelné a jak kytky budou dorustat s tím zvyšovat i sít a vybírat spodky , protože při tomto systému se pěstuje pokud možno jen to co je nad sítem . . . jestli ze sítem nechceš potom manipulovat tak bych ti ho doporučil nasadit 2 tyden květu kdy už jsou rostliny velikostně ustáleny (většinou :) ) . . . .

zatím a ať se daří . . . :goldcup: W
kobra777
Děkujeme za vaše názory. Takže sít, kterou jsme udělaly necháme až na sušení :-) začli jsme některé větve rovnat pomocí půl měsíčků. Dneska holky dostaly 3l vody s AH enzymama,zálivka upravena aby měla pH 6. Dotedka dostávali jen 2l. Máme trošku problém, že nám některé lístky jdou do světle zelené barvy a pak žloutnou osichaji. Nevíte čím by to mohlo být? Zálivku upravenou na pH 6 dostali podruhé, ty listy už byli takovýhle předtím. V podstatě každá květina dostala na dva dny DVĚ decky zálivky, já si myslím, že by mohly určitě dostat víc. No necht nám poradíte budeme moc rádi.
kobra777
a jinak další várka dnešních foteček
saiklon
proc davas enzymy do kazdy zalivky ? ? ?
/spis nejakej korenak v tomhle stadiu . . ./

Davej do kazdy zalivky trochu ty algy a jednou tydne enzymy, presne naopak :D

edit: a na sitku se vyser ;)
kobra777
Aha, tak v tom možná bude zakopaný pes. Řídíme se podle toho co se píše na obalech. A u AH enzymů píšou jednou týdně a možno přidávat do každé zálivky. U Algy píšou jednou týdně. Když tý Algy budeme do každé zálivky dávat menší množství než uváději na obalu, tak by jsme to neměli přehnojit ne? Myslím takové množství, které by jsme jim dávali jednou týdně rozředit na zálivky po dvouch dnech. Nebo kolik na 2l vody co jim dáváme každý druhý den.

Edit: sítku schováme na sušení :-D
mrakoplas
Cau,promin necetl jsem ti to tu moc poradne ,kdyz tak smazu jestli jste to uz resili , ale to zloutnuti mi trosku pripomina problemy jako zde http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=38425
.
....ale preji ,ze to je jen nedostatek nejakyho prvku.

Jinak AH excelerator a enzymy+ od kazdeho 1ml/l jsem pouzival vzdy jen s vodou s upravenym ph mezi jednotlivejma zalivkama s hnojivama.
Jako ze zalivka s hnojivama ,dalsi zalivka jen cista voda a pak enzymy a pak zase hnojiva .Ale abych ti rekl pravdu tak jsem mel stejny vysledky i bez enzymu. Spis zavisy na spravnym michani hlavnich hnojiv.
A na upravu ph se mi osvedcila vic kyselina z GS nez citron nebo ocet ,nektery modely jsou vic citlivejsi.
Citron mi ph snizil vzdy jen tak na 2 dny pak se to zase zvedlo a musel jsem zas do nadrze prilejvt ,az jsem z toho mel skoro citronovku.

a Phytamin pouzivat jen do 10.-15. dne kvetu ,pak uz neni zapotrebi.
saiklon
jo... asi tak nejak jak pise typek nademnou;) k tomu zloutnuti to nebude tim cos daval do linku, pac kobra ma homebox er..

je to jasnej nedostatek zivin proto tohle zloutnuti, s tim hnojenim se to da delat ruzne, klidne kazdou zalivku, tak hnojim ja, po mensich davkach, klidne doporucenejch a treba obacs vynechat... je to ruzny, musis to na ty kytce videt, ta tvoje ti jasne rika dej mi víííc...

dneska už to nehroť a od každý další zalivky jim dávej hnojivo pořád, a uvídíš.. samozřčjně je nech vždycky rpschnout, ať to vyžerou, ty enyzymy ti vlastně

- odstraňujou zbytky solí, který ti za 1. kyselej prostředí pro kořeny - hlínu, a za 2. dělaj hlínu v podstatě toxickou, tim mužeš kliďo spálit kořeny, bo jim aspoň dost naložit což se ti každopádně projeví na výsledku..

- vytařej dále využitelný živiny pro mikro kořínky...

proto je taky prolejvání tak DŮLEŽITÝ - každopádně ne tak jak činiš ty, tj. každou zálivku ;)
kobra777
Jak píše SAIKLON Home boxem to nebude. Kupovali jsme v jahodě (growshop.cz) odpovídá i tady tomu linku http://www.homebox.net/dhtml/produc...mebox_light.php

Ok. Takže to zkusíme jinak s enzymama jednou týdně. Čili ve středu dostanou zálivku s Alga Grow(tentokrát bez enzymů) v pátek dostanou zálivku s Alga Grow. neděle bude očista jen čistá voda a ve středu opět zálivka s Alga Grow a enzymama takhle to budeme opakovat.. Uvidíme jestli jim to zvedne náladu a chut být zelený :-)) Jinak moc děkujeme za RADY!! Ještě snad jen kolik by jste doporučili tý zálivky? doposud jsme dávali 2l. Květináče jsou 4l Síky
mrakoplas
Jo tak to promin nechtel jsem malovat certa na monitor :D

a k tomu zalejvani.
Nezalejvej podle dennich intervalu, v kazde fazi rustu/kvetu zerou jinak ,ale podle toho jak to potrebujou.
Tj. kdyz strcis prst do hliny tak 2-3cm a budes ho mit suchej nebo jenom trochu vlhkej, tak je cas zalejt a je dobry si potezkat kvetinac a pak ziskas grif i podle vahy kvetinacu .
A jestli mas na dne dostatecne velky otvory, tak si do nich taky sahni prstem a kdyz to bude suchy mirne vlazny muzes zalejvat.
Mne se docela osvedcilo , ze jsem zalejval az kdyz jsem videl ,ze klesly trochu listy.
Jelikoz to sucho je trochu vystresuje a pak zerou ,jak divy a ty listy se zvedaj pred ocima ,ale nemalo krat se mi zas u tohoto zpusobu stalo ,ze mi ponekud zvadly vic a to bych rekl ,ze uz je negativni stres.
Tady uz se hraje na hodiny,ale zas je nejlepsi kdyz v jednu chvily vypadaj ,jak zmokla slepice a v druhy jako kdyby pav rozeviral svuj vejir:D

EDIT: jina je tu FAQ pro zakladnni otazky. zalejvani tu :)
http://grower.cz/pestovani/navody/z...nojeni/7.html#3
kobra777
Jasně nějak to vychytáme. Díky všem za snahu nám jakkoliv pomoci. :-)

hafan je spokojenej :-B
kobra777
Pánove, tak ještě jednou díky. Včera jsme zjistili, že kytičky dostavali malo zalivky :-) trošku jsme je tvarovali a zjistili, že je uplně sucha hlina a to jsme je den předtim zaleval :-) takže dostaly zase decentně zalivky a dneska rano se už tvářili spokojeně :-) Včera jsme navštívili GRShop a přikoupili nějaky novy věci. Tou hlavní je asi Ventilátor TT 150 T o výkonu 535m3/H. Ještě budeme muset udělat nějaky regulator, protože když se to rozfučí je to hroznej masakr :-B Taky jsme ještě koupili od Advanced Hydroponics pH- a půl měsíčky na ohýbání. Dneska odpoledne uděláme nějaký nový fotečky a dáme je sem.
:-)
saiklon
diky za ka kobra, hele a uz jim fakt zacni prihnojovat nemusis davat plny davky ale davej jim no proste - prece jen mas lightmix ;) jinak s tou kyselinou, lepsi je tam nelejt zadnou, zkus si zmerit ph vody ktera ti tece a pak kterou to zalejvas, a jestli se ti hodnota ustali nekde okolo 6.0 - 6.5 tak bych to neresil.. jestli budes mit treba 7.0 tak jim tam kapni par kapek, ale nedavno jsme se tady s klukama shodli ze nejlepsi je fakt pH tak tech 6.2 - PRO HLINU ;)

tu ventilacku si stahni zatim tak na mene jak pulku, to vychazi nejakejch 250m3/hod - a poustet jen obcas, to by melo v tomhle stadiu bohate stacit..

zatim zdar a per to do nich pod parou :D
kobra777
citace:
Původní příspěvek od saiklon
diky za ka kobra, hele a uz jim fakt zacni prihnojovat nemusis davat plny davky ale davej jim no proste - prece jen mas lightmix ;) jinak s tou kyselinou, lepsi je tam nelejt zadnou, zkus si zmerit ph vody ktera ti tece a pak kterou to zalejvas, a jestli se ti hodnota ustali nekde okolo 6.0 - 6.5 tak bych to neresil.. jestli budes mit treba 7.0 tak jim tam kapni par kapek, ale nedavno jsme se tady s klukama shodli ze nejlepsi je fakt pH tak tech 6.2 - PRO HLINU ;)

tu ventilacku si stahni zatim tak na mene jak pulku, to vychazi nejakejch 250m3/hod - a poustet jen obcas, to by melo v tomhle stadiu bohate stacit..

zatim zdar a per to do nich pod parou :D


My jim přihnojujeme ale opravdu jsme jim davali jen doporučenou davku na obalu. Ale přeci dáme na Vás na zkušenější a včera už dostali další dávku algy. zhruba 1,8ml na 1.5 l vody :-) (doporučená na obalu 4ml na 1l vody) Někdy mín je víc :-) Stim pH mame trošku problem, protože voda co natočim z kohoutku ma 8 odstata voda, kterou mame na zalejvani ma 8.2 a to je dost, takže snižovat musíme at chceme nebo nechceme. Rovname to na 6. Ještě mě napadlo skočit do auta a zkusit načepovat trošku vody ze studny co je u hřbitova :-) (mohla by ta voda být lepší než z vodovodu)

Jako odstah zatím stačí PC větráček na půl výkonu :-D drží hezky vlhkost i teplotu v boxu a stále se tam točí čerstvý vzduch.. dokud nebudeme moci regulovat otačky u toho TTčka, tak ho tam cpat ani nebudeme.
saiklon
jasny to s tim vetrackem dokavad nemas regulator je idealni, ale vzduchotechniku potom nepodcenovat.. S tou studnou to muzes zkusit, melo by tam bejt hlavne nizsi ec vody, s tim pH ti nereknu, ale fakt ze 8 je moooc. srazejte to na tech 6..
kobra777
citace:
Původní příspěvek od saiklon
jasny to s tim vetrackem dokavad nemas regulator je idealni, ale vzduchotechniku potom nepodcenovat.. S tou studnou to muzes zkusit, melo by tam bejt hlavne nizsi ec vody, s tim pH ti nereknu, ale fakt ze 8 je moooc. srazejte to na tech 6..


Bohužel EC vody nevime bo ho neměříme. Ono to u hlíny není asi až tak důležité ne? Schválně tam dneska odpoledne zajedu načepovat nějakej ten litr na změření. Doufam, že to nezamrzlo :-D venku je šílená zima.
kobra777
Tak mi to nedalo a udělal jsem holkám noční přepadovku. Měli to jako bouřku schytaly pořádný tři blesky :-DD
1. ze zhora
2. z boku
3. TT 150T a 2m aluflexky
4. vrtulka :-) 535m3/h max
5. nové stříkačky a půl měsíčky
kobra777
Takže tu mame další aktualni dění u nás v boxíku.
Dnes se kytičkám rozsvítilo sluníčko po 17té, takže 17tý den růstu.

White Rhino

Stále výškově vede při posledním měření měl nejvyšší cca 25cm ted už to bude kolem 30cm. Větví se taky velice pěkně.

Zkoušeli jsme dva druhy zaštipování kytiček před časem a je pravda že se osvědčila technika FIM.

ICE

Výškově se drží při zemi, ale to nahrazuje jeho velice pěkné větvení. Taktéž se osvědčila FIM při zaštipování.

Dnes dostali po týdnu opět noční postřik phytaminem. Také dostali vodu ale bez jakéhokoliv hnojiva pouze s upravenym pH na 6 rovných. pH jsme snižovali pomoci roztoku od AH pH- na růst a nechali to pěkně odstát(24.hodin). Teplotu v boxu máme 26°C max 28°C vlhkost jsme trošku snížili na 65 až 70%.

Do konce týdne přijdou ještě dva klipsnáky, tak tam zatím ještě straší ty dvě obludy :-D Jinak kdyby někdo měl zájem o klipsnáky za super cenu, tak mi napište pm.

Dáme jim ještě týden na růst a uvidíme jak se budou vyvýjet. Pokud se holky ještě trošku vytáhnou tak bychom je chtěli příští středu přepnout na květ.


(Pokud se vzpamatuje internet, tak sem ještě přidám nějaký fotky)
kobra777
a ještě pár kousků :-) nedalo mi to a vzal jsme pravítko. největší White Rhino má 38 cm velikost ostatních nejde pod 28cm. ICE se drží kolem těch 25 - 30 cm

EDIT: Nechal jsem lampu trošku výš, snad by to nemělo vadit? Teplota u vršku rostlinek je 26 stupnů a celkově 25.
NACHO
Ahoj!Ti prdo fakt pekni box a pekne rastlinky!k+
Jamz
Mam taku istu lapmu jak ty aj vetraciky =DD
ravalium08001
drzim palce,pak porovname vynosy z white rhino,ja prepnu do 14 dnu na kvet.at se dari
Jamz
=DD tak to sa veru tesiim =)) dost nahoda =DD aj ja mam White rhino a tez mi chyba nejakych dva tyzdne a dam to na kvet =DD jj pak porovname a mozeme dat kostovku =D aj tebe
kobra777
Zdravíme všechny, kteří navštěvují náš pěstební seriálek :-)
Jednoho dne jsme zkoumali co by mohlo být příčinou žloutnutí lístečků a dospěli jsme k názoru, že to bude nejspíš ještě šok z vysokého pH zálivky co kytičky dostávali a nebo špatným odvětráváním. A tak nám to nedalo a zprovoznili jsme naše TT 150T. Ten ventík doslova vysál celej box a tak jsme hned druhý den koupili v baumaxu dimmer (ztmavovač) za 250 kč a regulace výkonu byla okamžitě vyřešena. Protrhali jsme nějaké nažloutlé (nezdravě vypadající) lístečky a uvidíme, jak to všechno dopadne. Nicméně kytičkám se daří a vytahují se do výšky už i Ajsové :-) hned jak budu mít trošku víc funkční internet (asi mi namrzla wifi anténa a jede to jak 54kb modem) tak vám sem nahraju nové fotečky ze skřínky.

Jinak dostali další dávku Alga Grow 6ml na 2l vody a 1ml na 1l AH enzymů. Dneska je čeká další zalejvání a očesání zbytku nemocných lístečků.
kobra777
Boxík + tt + regulátor
kobra777
Čas letí jako voda a my tu máme 21. den růstu.
Včera jsme opět zalévali 3l vody s cca 6ml alga grow. dnes dostali postřik phytaminem. Ve středu doufám se povede a holkám přepneme na 12/12. Jinak jsme vyřadili z boxu zvlhčovačku vzduchu.

Teplota den: 22 - 25
Teplota noc: 18 - 20
Vlhkost Den: max. 55%
Vlhkost noc: 60 - 65 %

A tady pár foteček. Nechtělo se mi je vyndavat tak je to focený pod lampou bez blesku.
kobra777
Dnes jsme holky zalily 3l zálivky s poloviční dávkou alga grow než je psáno na obale pH jsme trošku zvedli na 6,4. Zbavili jsme se zbytku nemocných lístků (už jich tam zůstalo jen pár ale ty ještě nevypadaji tak hrozně) a naohýbali větve tak, aby se dostalo dost světla i na spodní větvičky. budou to pěkně široký stromečky.
Teplotu stále držíme na 24°C vlhkost okolo 50% (obojí se dobře reguluje, když se dá regulovat výkon odtahu)

Momentálně se s kolegou dohadujeme, jak začneme hnojit při přechodu na květ :-) a chtěli jsme se Vás zeptat. Když přepneme na květ, tak máme hned začít s alga bloom? Nebo můžeme udělat první zálivku půl na půl grow a bloom? a pak pokračovat dál s bloomem a občas přidat enzymy? Nebo je tu třetí možnost a to propláchnout kytičky čistou vodou s enzymama a pak rovnou začít s bloomem :-) No dal sem si špeka a nějak sem se do toho zamotal, tak nám kdyžtak zkuste poradit.

A ještě jsem vlastně zapoměl. Svítíme na kytky 400w Plantastarkou a mame možnost na květ mít 600w plantastarku. Má smysl to měnit? Jak moc to může ovlivnit květ?

Děkujeme všem za RADY a pomoc při našem prvním GROWU :-)

A tady je pár foteček, jak to vypadá po dnešním zákroku.
flatboy
caf, ja sem pri prepnuti pohnojil jeste growem...a po tydnu 12/12 sem je zacal ladovat bloomem, a jedou v pohode... jinak hezucke :) at to roste...
kobra777
Po 23. dnech růstového období jsme se rozhodli rostlinky přepnout na květ. Zalili jsme je 4l vody s AH enzymama a příště už dostanou alga bloom. pH zálivky 6,4.

White Rhino

Vysoký, pěkně rozvětvený stromečky. Myslím, že znich toho bude víc než z ICE. Jsou to takoví moji favoriti :-) ale nechme se překvapit.

ICE

Výškově nesrovnatelný s White Rhinem. Ale jak už jsme jednou psali, tak se zase víc rozvětvil a jsou to hezký keříky. Museli jsme je zespoda podložit cca 10 cm. Použili jsme k tomu polystyren. To jsem se chtěl zeptat, nemůže to nějak kytky poškodit?

Jinak proběhly úpravy v boxu a kytičky maji víc prostoru, protože dneska dovezli další klipsny.
Už se těším jak dál porostou.

EDIT: Fotečky
1. Rituál před návštěvou zahrádky :-D
2. Nové klipsnáky
3. Podložení květináčů
4. Je tam ted víc místa tak jsou hezky rozhozený :-)
saiklon
zdar kobrousi:)

s radosti sleduji tvuj serialek:)

s tim honejnim sem koukal ze ti zase pekne zezelenaly, aspon se potvrdila moje teorie malyho mnostvi zivin ;)

jinak kytka po prepnuti jeste cca dva tydny roste nez se dostavi prvni vyhonky - palicky.. tim padem ti, vam, doporucuji hnojit jeste ted slozkou grow, a od toho 9-10. dne q. zacit davat bloom, tak napul s grow, a od 14. az 16, dne vysadit grow uplne a jenom davat bloom, plus treba sehnat nejakej dolnecek, nejaky vitaminy apod.. a od 28. jim davej senzaci ;)

takle t bude pochystany..

jinak myslim ze si prepnul tak akorat

za to ti posilam k+

mej se zatim fajne a at to qete v plny parade..

zdarec saithai:)
kobra777
citace:
Původní příspěvek od saiklon
zdar kobrousi:)

s radosti sleduji tvuj serialek:)
..........................

Díky snad nejsi jediný :-) Hnojení jsme pořešili tak, jak nám bylo porazeno.

Ono ty lístky asi to bude normální u tehle genetiky. Nejvíce žloutnou takový ty největší listy(nejstarší). Nové a menší listy jsou bez závad. Možná jsme si to taky trošku způsobily samy, protože jsme jim nechali dlouho vysokou vlhkost 14 dni o vlhkosti 70 - 80%. Jinak vypadají celkem zdravě. Jen doufám, že jim nebude nijak vadit ten polystyren kterým jsme je podložili. V nejbližší době plánujeme koupi PK 13-14, taky budeme muset koupit další AH pH- na květ.

Jaký máte zkušenosti s Top Maxem? (Byl nám doporučený, že je levnější oproti green sensation)

Pěstování je hrozně zábavnej koníček, ještě k tomu, když člověk vidí, každý den nějaký pokrok. A vůbec nejlepší na tom je, že si všechno člověk může ukutit sám a levněji, pokud neni uplně levej :-) Mam rozpracovany pachovy filtr. Vyjde nás zhruba na 300 Kč (za akt. uhlí a molitan) normálně by nás vyšel na 1800.- ten co by jsme potřebovali. Až ho budu skládat do finálové podoby, tak vám sem hodím popis jak jsme to poskládali. Taky sem tu někde našel príma návod, jak si jednoduše vytvořit bublák :-) Tak bychom chtěli další kolo alespoň dvě kytí hodit do bubláku. (Jen dvě proto, že když něco pose...., tak budeme mít dalších 10 v hlíně, který ukočírujeme :-))))

Jinak až se dostanu domu, tak je čeká noční sprška phytaminem :-B
kobra777
Zdravíme všechny :-)

Dnes se našim rostlinkám rozsvítí slůnce na 12 již po šesté a tak sem si řekl, že Vám zde dáme pár dalších informací co a jak jsme pro ně udělali :-)

Během těhle pár dní dostlali dvě zálivky.

1 zálivka:
4L Vody upravené na pH 6,4
8ml na 4L vody Alga Bloom

2 zálivka půl na půl Grow a Bloom + přidali jsme na zkoušku do zálivky pyth-amin. Holky se hezky zazelenaly a už není vidět, že by nějaký lístečky začínaly žloutnout. Kromě pár, který jsou žlutý už delší dobu.
4L Vody upravené na pH 6,4
4ml Alga Grow
4ml alga Bloom
a nevím kolik ml pythaminu páč to míchal kolega :-)

No a tady je pár foteček :-)
kobra777
a ještě pár kousků
kobra777
citace:
Původní příspěvek od Bandita
caw
vodu si uprav na max. 6
imho alga grow je na rast,zbytocne zvysujes ec,to si radsej pories terra bloom
caf
a samozrejme k+ ;)

Všechno co děláme je podle věcí zjištěných tady na groweru. U hodně přízpěvků se doporučuje mít pH vody 6 - 7 pro hlínu. Nejlépe prý pH 6,6. Je to první týden květu, takže s přidáváním alga growu by neměl být takový problém. Terra bloom je to same jako Alga Bloom ne? :-)
kobra777
jasne ze 7 je hodne :-) nevím nikdy jsme terra bloom nepouživali :-) zalevame v mensich davkach hnojiv ale pokazdy a holkam se to asi libi :-B jinak jsem se to docetl ve faq doporučene ph pro hliny 5,9 az 6,5 :-)
Bandita
oooks,kazdopadne ...mas to pekne;)
lyft
zdar,alga grow používej aspoň ještě dva týdny na květu a u substrátu light mix bych ho přidával tak do půlky květu(1-2ml/1l).
Třeba ve schématu hnojení od Bio Bizzu doporučují složku grow přidávat do zálivky až do flushingu.
kobra777
Dneska holky dostali další zálivku.

4l vody
8ml alga grow
8ml alga bloom
4ml pyth-amin

pH 6,5

Ve středu je opět čeká voda s enzymama. Zítra vyrážíme do Grow Shopu pro PK 13 - 14, Ah pH- na květ a aktivní uhlí abychom dodělali filtr.
kobra777
Dobry den všem pěstitelum. Ten čas opravdu letí jako voda a my tu máme už večer začínajíci 8 den květu :-) Dorazila nám další zásilka a to PK plus 13-14. chtěl jsem se jen zeptat od kdy mame do zalivky PKčko přidávat? můžeme už tedko nebo máme ještě počkat? Díky za odpověd. až večer půjdeme holkám zalít, tak udělam nějaké new fotečky a daaam je sem. Jinak co jsem si tal všimnul začínaji na nás už vykukovat první blizničky :-)))
Machoman
Klidne jeste tak 2 týdny počkej,po přepnutí stejne jeste hlavne potřebuje dusík(grow složku).
kobra777
Takže jak jsem slíbi máme tady další foto update.

Holky vcera dostaly 4l vody a 1ml enzymu na 1l vody.
vsechno to bylo upravene AH pH- Bloom na pH 6,4

A ted tady jsou fotečky...
kobra777
ještě další
kobra777
a dalsi
kobra777
a poslední várka :-)
kobra777
Jen malinkej update. Vcera holky dostali dalsi zalivku.
4l Vody
3ml PK 13-14 na 1l
2ml Grow na 1l
2ml Bloom na 1l

Kyticky chlastaji furt vic a vic. jeste nedavno nam po zaliti 4 l neco malo proteklo a ted uz nic :-D Takze to vypada, ze jim budeme muset trosku pridat ;-) Fotecky dodam vecer
kobra777
Dnes jsme sli na zahradku trosku holky oholit a rovnou jsme udělaly fotečky.
kobra777
a jeste par fotek
kobra777
Dnes jsme si udělali výlet do grow shopu a nakoupili našim květinkám nějaké další potřebné věci. Velice se nám zamlouval přípravek Repro Forte aneb tajemství šéf kuchaře od plagronu a tak jsme neváhali a rovnou ho přidali do dnešní zálivky. Naopak jsme vysadili Alga Grow. Dále jsme pořídili 2kG aktivního uhlí. Na zkoušku jsme dodělali náš homemade pachový filtr a připevnili ho na konec trubky od větráku. Uvidíme jak bude fungovat je to jen ze zvědavosti zítra budeme vyrábět nový lepší :-)

13 DEN KVĚTU

rostliny:

Rostlinky vypadaji velice fajnově. Začínají se jim tvořit už malé paličky a jedou jako o závod :-) Jsem zvědavý jak to bude vypadat třeba za 14 dni :-) Jinak z předešlích fotek je vidět stavba květin a rozdíl mezi ICE a White Rhino

Zálivka:
5l Vody (o litr více než normálně)

Hnojiva na 1l vody.
2ml alga Bloom
2ml Pyth-amin
2ml PK 13-14
1ml Repro Forte

pH 6,4
drd
cau kobro.......ty jim davas 5l zalivku????....jan a svoje liju kazdy den 1,5l a 18 ml alga bloom +8ml pk13-14....tento tyden zacnu pridavat green sensation.....jak se dostanu na 20ml ab a 10mlpk tak tak budu hnojit az do konce chtel sem videt jestli se s nima neco bude dit kdyz budou dostavat tolik hnojky a akorat rostou jak z hnojek:d....zalivas kazdy den?
kobra777
citace:
Původní příspěvek od drd
cau kobro.......ty jim davas 5l zalivku????....jan a svoje liju kazdy den 1,5l a 18 ml alga bloom +8ml pk13-14....tento tyden zacnu pridavat green sensation.....jak se dostanu na 20ml ab a 10mlpk tak tak budu hnojit az do konce chtel sem videt jestli se s nima neco bude dit kdyz budou dostavat tolik hnojky a akorat rostou jak z hnojek:d....zalivas kazdy den?

Zaléváme zhruba obden, podle toho jak jsou těžký květináče. Ano 5l mezi 10 květináčů. To vychází celkem 500 ml na květináč. Hnojení přidáváš jednou týdně nebo do každý zálivky?
kobra777
Výroba pachového filtru

Jelikož jsme se dneska nudili, tak jsme se rozhodli si konečně vyrobit pořádný pachový filtr. Chtěli bychom poděkovat autorovi návodu, jak si takový filtr vyrobit. Pokud by se někdo chtěl podívat, jak na to tak určitě v threadu od Pitrise Pachový filtr - jak na něj za pár korun

Celkem nás to vyšlo na

Aktivní uhlí 2Kg za 300.- / gs
Pletivo 1 m2 ze 200.-/ železářství (zbyde Vám na další aspon 4 kusy takového filtru :-D )
Silonky Zadarmo od baby :-D

Dno filtru nám tvoří víčko odpadního potrubí o průměru 150mm 1ks 32.- / železářství
Lepenky 2ks 32.- / to maji všude

Celkem 564.- Kč ;-)


Fotky sem dame zachvilku ;-)
kobra777
Dnes květinkám začal 14 den květu. Jelikož jsme poslední zálivku trošku zvedli, tak dnes nebylo nutné holky zalít. Dočkají se zítra průplachu vodou s enzymama jako to děláme každou středu/čtvrtek :-)

Jinak pacháč funguje uplně luxusně. Žádný zápach a to že kytky pěkně smrděj :-D

A pár detailních foteček jen tak z nudy pro potěšení oka :-)
pan.smakovicka
nazdar.
mas to moc pekne,ake velke si mal rastlinky ked si prepol na kvet?
inac idem podobny projektik jak ty, nech sa dari
kobra777
citace:
Původní příspěvek od pan.smakovicka
nazdar.
mas to moc pekne,ake velke si mal rastlinky ked si prepol na kvet?
inac idem podobny projektik jak ty, nech sa dari

Diky za pochvalu :-) Kytky jak ktery no. napřiklad největší WR měl kolem 60 Cm. ICE byl menší kolem těch 45 cm. Tobě at se taky daří ;-)
stream
cau mas to moc pekny!!
jenom sem se chtel zeptat jak jsi spokojenej s tim pachacem? funguje jak ma?? diky :)
kobra777
citace:
Původní příspěvek od stream
cau mas to moc pekny!!
jenom sem se chtel zeptat jak jsi spokojenej s tim pachacem? funguje jak ma?? diky :)

Jasně jsme spokojeni a funguje, tak jak jsme čekali. :-) ŽÁDNÝ ZÁPACH ;-) a hlavně 1500 ušetřeno třeba na hnojiva :-D
kobra777
20. den květu

Zdravime všechny přiznivce našeho threadu. Aby nam tu řeč nestála, tak pro Vás máme nějaké další informace :-)

Během těch pár dní jsme kytičkám dali dvě zálivky. Jedna byla čistá vodička s enzymama a druhá byla nálož hnojiv :-) Vyřadili jsme složku grow a davame pouze bloom, pkčko a repro forte.

Hned jak se dneska holkam rozsvítí, tak udělám fotečky a přidám je sem. Krásný paličky :-))
kobra777
Zdravim všechny,tak jsme tak s kolegou řešily,co je lepší pro naše kýti,jestly upravyt ph vody a pak přidat papání,nobo vodu namíchat s papkou a pak upravovat ph?Když už mam vodu připravenou do předu s upraveným ph a pak tam kydnu ty namky tak to ph mění?nebo to nemam řešit,když ph vody je cajk?
pan.smakovicka
Voda ti po zamiesani s hnojivom urcite zmeni ph, ale kazde inak. Najprv si namiesaj a az potom ries ph,
mne osobne s tymi hnojivam co pouzivam(pozri do mojej temy ked chces :D) ide vzdy ph smerom dole. Okrem liquid silicone pri nom ide ph smerom hore.
Cize keby som si upravil ph vody trebars na 6 tak po zamiesany s hnojivami by mi kleslo este nizsie.
kobra777
citace:
Původní příspěvek od pan.smakovicka
Voda ti po zamiesani s hnojivom urcite zmeni ph, ale kazde inak. Najprv si namiesaj a az potom ries ph,
mne osobne s tymi hnojivam co pouzivam(pozri do mojej temy ked chces :D) ide vzdy ph smerom dole. Okrem liquid silicone pri nom ide ph smerom hore.
Cize keby som si upravil ph vody trebars na 6 tak po zamiesany s hnojivami by mi kleslo este nizsie.

Ahoj, jojo máš pravdu dneska jsme na to taky přišli :-) od příště budeme mýchat zálivku najednou a upravovat pH až po přidání hnojiv :-) jinak díky za upozornění :-)

Dneska dostali zálivku

16 ml bloom
4 ml repro forte
8 ml pk 13-14
to všechno ve 4 litrech.

a všem moc děkujeme za Káčka ;-) další fotečky přídáme snad do víkendu a nebo po víkendu, jak bude čas fotit :-)
kobra777
Pozoooor toto je přepadení ve spánku :-) :-D
pan.smakovicka
Nazdar. Pekne sa ti to zacina formovat, to ja si este pockam. Davas 2.5dcl zalievky na kvetinac? urcite budem sledovat nadalej nech sa dari.
kobra777
citace:
Původní příspěvek od pan.smakovicka
Nazdar. Pekne sa ti to zacina formovat, to ja si este pockam. Davas 2.5dcl zalievky na kvetinac? urcite budem sledovat nadalej nech sa dari.


Nazdárek. Děkujeme za pochvalu :-) Zaléváme 4l Na 10 Květináčů, takže zrhuba 400 ml na květináč :-)

Včera dostlai zalivku stejnych parametru jako vždy, akorat stim rozdilem, že pH jsme upravovali po přidani hnojiv :-)... Nove fotečky nahraju v neděli, snad bude vidět nějaká změna :-)
pan.smakovicka
jaaj sice hej to som sa sekol s tym 2.5dcl sorac :D. a jak si zabludil v tej ventilacii:D (potom zmazem)
kobra777
Zdravíme growers :-)

Tentokrát Vám přinášíme informace z 26. dne květu našich rostlinek.

White Rhino

Velice pěkně obsypává paličky cukrem :-) Voní jako směs ovoce. Jen se do něj zakousnout. Je barevně odlišný od ICE.

ICE

Velice kořeněná vůně, dokonce až smrad :-D menší urostlý keříky, které se velice pěkně rozkvétaji. :-)

a tady pár foteček jak to vypadá :-) je tam ppokus i o makro :-D
kobra777
a ještě fotečky :-)
kobra777
Zdravíme all growers a všechny co číhnou do našeho boxíku.Dnes máme 28/12,včera dostaly holčiny 4l zálivky 18ml-bloom
10ml-pk13-14
4ml-repro-forte
Chtěl jsem se zeptat na váš názor k přípravku green-sensation,nejmenší balení koštuje skoro talíř,tak jestly to nejsou vyhozené peníze do větru?A jestly to ma naký výsledný efekt,tak co jsem tak rychle pročet je to tak 50 na50.Každopádně dík za radu.
kobra777
Zdravíme zahradníky s celého okolí,posledních pět dní tu bojuji s vlhkostí,nevím čím to je,jestly to je tím oteplením venku?? Najednou nám to v boxu povyjelo o 30procent,tak mam strach aby se nikde neukázala náka plýsen.Tak jsem mrk na net,nic jsem nenašel tak jsem se vydal do baumaxu,pořídil si takovou krabičku,jmenuje se to: natur SYSTEM ceys.(209kč.)
Než jsem to tam dal bylo tam 64-70procent vlhkosti,nepomoh ani odtah na plnej kotel,kydly sme to tam a mame krásnejch doufám že to neni pořád moc,40-43.Bo kočky o normální den mají noc a krásně hajaj a opalovat se chodí až na večír a válej se pod tou výbojkou až do rána.Snad je ještě pořád noční proud levnější??Zatím to valí parádně,fotečky budou až se kolega vrátí z hor,za 5dní je tu.:):)

-------- české elektrárny = MAFIE ------
kobra777
Zdravím all growers:)
Dnes máme 34den květové fáze,zítra se vrátí kolegáček s fotákem z hor,tak zítra bude aktuální foto jak to vše probíhá v našem boxíku.

:):) dnes dostaly holčiny 4l zálivky s:

16ml-bloom
12ml-pk13-14
6ml-repro-forte
PH-6,2 Teplota:17-19/spánek
23-25/opalovačka
Vlhkost:40-45/spánek+opalovacka
kobra777
Zdravim všechny growery.
Tak dnes rano jsem se vratil z kalby v rakouskejch alpách :-) Bylo to tam super ale ještě víc super byl první pohled do boxíku po 5 dnech :-)) Každopádně se máte na co těšit pokusim se nacvakat nějaký luxusní fotečky. Ale nechám to až na zítra, protože únava a bolava noha mě docela ničí :-(

A tady pár foteček aspon z hor -D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma