Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 3 4 5 6 7 
Kam jedete letos na Festival ? (přehled fesťáků) - Klikni zde pro originální téma
hena
zítra : http://www.7apulfest.cz
Wevi
dnes je Čerťák...http://www.certakopenair.wz.cz/
to bude akcičkaaa!!!
Jahaha
Když to dopadne dobře Tak Mighty Sound,Brutal Assault a somozřejmě OAMF Trutnov!!!
jasně že do Trauče a Olší, kam jinam ?? :afro:
tekknou
JJ do Olší mam taky v planu vyrazit:)..Bude snad taky nakej kešfloud takze pohoda..
Jinac v growshopu maj lupeny za peto do 30.kua skoda ,ze sem to nevedel driv:rolleyes: !!
barracuda
:mutant: 4-6.7 RFP Hradec letiste.Uraaaaa :mutant:
Malej report. žízníkov live: chechechecheeee, no, trochu sem to zase sežral, ale ku prospěchu věci, jěště to ve mě kručí... Díky Pupisetovýmu provaru sem si všiml jeho bláznivý sandokan triko, chvíli pokecal, zjistil, že máme stejnýho kámoše s jeho kámošem, takže ještě jednou čau:) (stihne vás ještě pekelný bambáro někdajs:):), pak Los Ministeros - to byl pro mě total nářez, jenom to tam lidi trochu nepobrali, ten smíšenej funk'n'roll jazz avantgarda - každej čekal ska vejplach a týpci ze spainu rozjeli trochu jinej štajl :D Los ministeros - pro mě muzikanti bez pozlátka, tak jak hrajou, tak to cejtěj, výtečnej koncert... Jinak mi celej žízníkov přišel jako takovej hozenej chleba: sežerte mě, jedu ska pyčo. Komerce, fuj. Nevim, ale celý mi to přišlo takový hrozně strojený, že snad i ty reaggea máničky čekuje Bush a diktuje co maj poslouchat, hehe. Jo, pozdravuju ještědmana, (pyčo, buď rád, žes mě nepotkal (jenom na začátku :D), pak moooc pozdravuju hyenu rybáře a jeho přítelkyni, cheche, prostě cool :sun: - hele mám tady ještě půlku - zblajznu jí a uvidim co bude, zdar :D, dobrou :)
Jay-jay
citace:
Původní příspěvek od barracuda
:mutant: 4-6.7 RFP Hradec letiste.Uraaaaa :mutant:

tak tak
damsiveku
Forewer:bandit:
Protiva
Fesťák PoValeč
vstup dobrovolný
Kapely luxusní

http://www.povalec.cz/?pg=program
Jahaha
Jo Trutnov nejlepsi!!!
Kwjetoň
trutnof rulezz!!

uděláme grůwr sraz?
nějaká iniciativa?
někdo schopnej?
minimálně píemka s mobilama ať se tam potkáme.. ;)
:afro:
Nesss
Příznivce tvrdších stylů zvu k nám na Festival BRUTAL ASSAULT 2007!!!

www.brutalassault.cz - nic pro me ale kdyz vidim jak to tam ted chystaji tak to urcite bude stat za to!

ja osobne - svojsice a cosmic trip
Krychle
Qjetaku ze jsi tam byl minule jsem zjistil az po prijezdu dom:D Letos to musime domluvit lip, s ohledem na ortodoxni navstevniky;)

Vidim to na :punk::punk::punk::D BRUTAL ASSAULT stanku z borivojky 2007 :D:punk::punk:
kubanecjam
jojo..tak je po reggae žízníkov..pjeknej vejlet..muzikus luxus..akorát trošek sprchlo ale kapelky good..ale zdálo se mi že se s toho trochu to reggae vytrácí...ale jinak supr tři dny..prolezli sme skoro všechno v okolí dvou kilásků,,zajezdili sme si na balíkách slámy v proudu řeky..(zemědělci z nás radost asi nemaj), a jinak dobrej ulet. spousta prokouřenejch gramů..a tak všelijak..tak zase příští rok..za chvíli go to vltava sjezd..a pak už jen co se namane..tak zdar a vesele growůjte
pelech
TECHSTEP FREE OPEN AIR FESTIVAL 20.7. - 21.7.
O víkendu 20. -21. července ožije nejen zlámanými beaty louka na kopci nedaleko vesnice Kameničná u Žamberka. Právě tam totiž letos Eastek přesouvá tradiční free dnb festival Techstep Open Air na Eastek TSOA Stage a ve spojení s další východečeskou partou djs - Re.Sound Crew, která se postará o kvalitní techno/tekkno&raggajungle podium - vzniká první díl openairu Bassovertekk. Na drumandbassovém TSOA podiu v režii Easteku očekávejte vysoce kvalitní zvuk, lasery a light show, tradičně napěchovaný lineup českými djs ( Eastek>Wintermute, Jooky, Kauer, Phakey, Ozone, Dnb.cz>Rido, MKS, Beast67, C.N.B., Freakox, Shadowbox>Bifidus Aktif, Deadly Viperz (Akira+Anakin), Dvoika.Troika>Kyanid, Reverb, No Money, Neurokyme>Mystif, Ja-ne, Eddrum, BlwtetAcustic>Spoggue, UHV> Rozruch, 3Man, dj Poky..a spousta dalších) podpořený hosty ze zehraničí ( Blal (UK), Grooveside Project Live! (D), Frenchi (D), Hedj (D), Maddog (D) ). Na podiu Re.Sound crew do vás budou celý víkend sypat muziku Re.Sound Crew, Kinetix ss., Spofa ss., Fdc Crew, S.m.i.s.l., Cbs a další..Oddychnout budete moct v Chillout Klika Prostoru za poslechu příjemné muziky napříš všemi styly... K dispozici bude několik barů s pivkem, nealkem a velkou zásobou lihovin, včetně osvěžujících míchaných drinků, fastfood s dobrotami z grilu, bagetkami, saláty apod., příjemná zákoutí na stanování a parkoviště. Udělejte si tedy poznámku do diáře na víkend 20.-21.7.2007. Hudba bude hrát nonstop a vstup je zdarma.
mě to jak tak jedno ja vymetu co se da :-) hlavně že se tam zhulíme a zkalime.
Das
Žížák byla jasná volba
kubanecjam
asi to vidim na trutnov..podle financí..takže se tam určitě uvidíme kdýž se vyvede jed..chtělo by to nějakej rozpoznávací znak pro growery..třebas každej za uchem výkvět svýho snažení :-))..(dlouho by tam asi nevydržel)..tak zatim..možná na trutnově..astala vista
damsiveku
Právě se balim, a za 2 hodky až napeču go to prachatice a pozítří go to MIGHTY takže se tam uvidíme a jestli ne tak jsme......neviditelní, jak jinak, užívejte, jak to jen jde
pic VEka :afro:
dokktor
já se na to snad vyseru, tady neni jediná slušná akce v okolí = jih moravy. to je jako úlet nebo co?

jedině snad COSMIC FROG na Smraďavce 24.8., ale to je za měsíc a půl!!! něco dřív???
RomAaL
neřikejte že nikdo nejedete v pátek na jeffa milese a ed rushe!
každej growerčlen má u mě na baru panáka zadáčo, když mě najde;)
citace:
Původní příspěvek od RomAaL
neřikejte že nikdo nejedete v pátek na jeffa milese a ed rushe!
každej growerčlen má u mě na baru panáka zadáčo, když mě najde;)

Tam bych strašně rád - Jeffa a Joeyho bych dal hned... Panáka taky... Když to klapne, pojedu a budu hledat. Zatim je to 50/50.:afro:
Divoženka
Brutal Assault - Josefov u Jaroměře
Unijazz
zbytek se neplánuje
mettatron
pelech .. techstep v kamenicni je asi to samy bassovertekk v kamenicny .. ???? .. hadam ze jo .. a vypada dost zajimave! dik za tipa.
maruna
Jasne ze BRUTAL
TOZ-303
15.07.2007 Vizovice. SEPULTURA.
mlynkovec
http://www.wkc.cz/forum/showthread.php?t=3749

14.7.2007 PEARL HARBOR FREE OPEN AIR - ZÁTOKA - Žermanická přehrada - DNB Fórum

????
tekknou
Prave jsem se probral po vcerejsim mlikovem dychanku ,ted davam do kupy veci a cca.za 2 hodky valime na mighty.Pernej to vejk zase..hh:cool:
sancha
stromovka dvaadvacátýho music in da park
Jahaha
Lístky na Brutal sou koupený takže :punk: SOULFLY:punk:
Protiva
http://www.reggaemeeting.net
Vstup dobrovolný
Regge výběrový

edit:
citace:
Původní příspěvek od sancha
stromovka dvaadvacátýho music in da park

Jen bych tě doplnil;) http://www.innervisions.cz/_C/27070...7/001_news.html

Ale ta cena, je radějc uvidim tuhý:rejp:
egzot
LETOS SEM BYL NA OEF a jeste si minymalne dam BRUTAL ASSAULT JSOU TO VYNIKAJICI FESTY S EXTREMNI HUDBOU HLAVNE TEN OBSCENE EXTREME FEST PARADA
Jahaha
Jo,kamos byl na Obscenu a rikal ze Mazec!
Protiva
CzechTek07 bude :D
ondra123
Studnicefest
tooth
plánuju akcí plno ale nejvíc se těším na BULGARIATEKK

sice nevím jestli to klapne ale snad jo,starší ročníky bývaly na pláži

===: ..oO

info bude až později vosáckým webu

jestli tam někdo pojedete, dejte vědět
Divoženka
JAHAHA:taky jsem slysela,ze obscenek mazec,bahnak nejvetsiii.
Kwjetoň
ondra 123: heej tosnad ne, ani bych nečekal že se tu objeví studnice.. :punk: :D

já letos bohužel nejedu protože mam zasekanej ten víkend, ale loni jsem byl a rozhodně můžu všem doporučit!!!
nepřekonatelná atmosféra lesního kina (čico :)) plac pro asi 200 lidí, absolutní kontakt s kapelou a jiný vychytávky :)

btw. koukám že letos to bude světový.. :eek: :bravo:

nj taxi to tam užijte a pak hoďte report

Qjet
vrrn
:punk:TRUTNOOOV:punk::beer:
damsiveku
Takže Mighty je úspěšně za námi, poslední hranice dělící mě od demence zničena---------->Nepál fest----------->TRUTNOV:punk::punk:
xpapousek
citace:
Původní příspěvek od Protiva
Fesťák PoValeč
vstup dobrovolný
Kapely luxusní

http://www.povalec.cz/?pg=program

:bravo:

uz sem byl loni a fakt pohoda...:bong:
HeRB
orange hiphop fest:bravo:
xtraa
Né že by to byla úplně moje krevní skupina, ale když už mam volňásky tak http://www.benatskanoc.cz/ , nejedete někdo?
Honzix
A co KOZÍ MEJDAN, nějak sem ho tady přehlídl, nejedete někdo? od 25.7. - 1.8.
Divoženka
ten fest poValeč by mě zajímal...............
Ježíš
uz za 3 dny..Lauryn me luv you longtime :D
citace:
Původní příspěvek od Ježíš
uz za 3 dny..Lauryn me luv you longtime :D

http://www.super.cz/co-se-kde-sustn...dne-manyry.html

V sobotu 28. 7. vyvrcholí v Praze druhý ročník festivalu Music in the Park, který svým vystoupením uzavře největší hvězda festivalu, americká zpěvačka Lauryn Hill!

Zpěvačku a členku legendárních The Fugees předchází pověst skutečné hvězdy, jejíž nároky jsou na špičce toho, s čím se lze v současném hudebním světě setkat.

Kompletní sestava souboru a doprovodného personálu čítá více než čtyřicet lidí, přičemž samotnou Lauryn Hill doprovází osobní asistentka, kadeřnice, masérka, vizážistka, dvě garderobiérky, ochutnávač jídla, nosiči a několik osobních strážců.

Zatímco členové doprovodného souboru a technici budou ubytovaní v jednom z hotelů na Václavském náměstí, Lauryn Hill zvolila pro sebe a své nejbližší spolupracovníky ubytování v nejluxusnějším pražském hotelovém zařízení, malostranském hotelu Mandarin Oriental. Pro sebe požaduje největší apartmá, které musí být bezprostředně obklopeno dalšími pokoji personálu a ochranky. Důležité je další samostatné apartmá pro ošacení a garderobiérky.

Pozemní dopravu pro Lauryn Hill obstará komfortní limuzína Mercedes v prodloužené a pancéřované verzi.
V požadavcích pro vybavení šatny najdeme takové položky, jako například čerstvé tropické květiny a palmy (pořadatelé již oslovili pražskou Botanickou zahradu se žádostí o jejich zapůjčení), masážní vana a anatolský meditační koberec „kelim“. Lauryn Hill se stravuje striktně vegansky a mezi položkami v rideru jsou dále například mandarinková a špenátová marmeláda, čerstvé brusinky, originální iontové nápoje dovezené z USA nebo chléb upečený z bramborového těsta.

Co se týče samotného hudebního vystoupení, pražský koncert bude posledním na čtyřtýdenním evropském turné Lauryn Hill. Přechozí koncerty byly přijaty s velkým nadšením diváků a kritiky, velmi kladné recenze hovoří o vyvážené směsi soulu, rhythm‘n‘blues, rapu, hip hopu a gospelu, kterou servíruje celkem čtrnáctičlenný soubor špičkových hráčů a doprovodných zpěvaček. Do Prahy se celý soubor přesunuje v pátek v noci po koncertě v Belgii, část osob přiletí zvláštním soukromým letadlem a další část přijede společně s nákladem autobusy a kamiony.
Kwjetoň
tak asi pojedu i na povaleč.. ;)
takže jestli někdo jedete tak PM a dáme spicha :smoker:

:afro:
Micasa
Pro ty, kdo budou v srpnu v Amsterdamu, nebo v Holandu: 10 - 12.8. REGGAE FEST na plazi - SUNDANCE, vice info na: www.panic.nl
Kdybyste nekdo jel, ozvete se. Ja jedu stopro.
Hasta la libertad siempre!
Mi_casa
TH!
zdar.
nepročítal jsem to tu moc důkladně,tak se přímo zeptám,jestli nevíte o nějakém punkovém festu(punk,ska,rege...)na jihu moravy?nejlépe slovácko.Teď je tady Letní filmová škola,ale to není ono..budu vděčný za každý odkaz nebo cokoli.Díky
Ant
hoj.
no vidim to asi na klasiku Sazava fest , mozna na jeden den na hh kemp . mozna neste neco na zebraku ale bohuzel si ted nevzpomenu jak se to jmenuje . kazdopadne favorit je sazava
TWiSTY
A co treba HIP-HOP Kemp nebo treba HIP-HOP JAM
kubanecjam
nazdárek growe, tak sem se včera vrátil z fetivalu české hrady ze švihova..zeptám se--byl tam někdo? bylo tam supr ostatně jako na každé jiné živé mjůzice..xavier baumaxa večer jenom válil..nakonec mi podal s podia brčko takovýho čertika prej...no supr., ale škoda že nezahrál víc..ale bylo toho dost..a dokonce sem se tam zamiloval do gaiah mesiah...no prostě supr baby....a jestli tam někdo byl..tak sme s kámošem leželi uvnitř u popelnic..jako jediný...stanoviště bylo venku..sice to každou chvíli vypadalo že mi někdo zechčije hlavu ale nestalo se tak...takže supr..zdar growu a všem co navštěvují festy...
Protiva
citace:
Původní příspěvek od TH!
zdar.
nepročítal jsem to tu moc důkladně,tak se přímo zeptám,jestli nevíte o nějakém punkovém festu(punk,ska,rege...)na jihu moravy?nejlépe slovácko.Teď je tady Letní filmová škola,ale to není ono..budu vděčný za každý odkaz nebo cokoli.Díky

No narazil jsem na tehle
KILLED BY NOISE FEAST v uherskym hradišti

http://killedbynoisefeast.wz.cz/pages/novinky.html

A nečekej žádný vyměkla :D
TH!
to protiva
Díky za pomoc..jenom je na hovno,že se to kříží s festem Podparou..tam bych chtěl jet,a pokud to nevyjde,tak budu zvažovat UH.ale mám na ten termín ještě něco..tak nevím..ale díky
mettatron
skoro sem prehlid povalec na tenhle vykend ... hezky mu to zapada .. free vstup .. dve stage s pruchodem pres les, elektro hukot a delikatni zivy zvlastnosti, sestry steinovy .. a hlavne taky, paradni misto, podle fotek, lesy kolem, lehce padajici zameckej park .. tam chci .. :)
TH!
jedete někdo do Tasova??u Veselí nad Moravou to je..a byli jste tam už někdo??Stojí to za to?
V1ck
to já doufám, že mě vyjde tento reggae festival http://www.panic.nl/eng-index.htm v eindhovenu, je za týden, taxe těším jak malej jarda a doufám, že mě to vyjde...*peace
MacaCZ
ja se zase tesim na hiphop kemp ae skoda ze sem nestihl hiphop jam podle me to jsou nejlepsi festivai prazdnin
kubanecjam
docela přemejšlim o rock for churchill..byl tam už některý z vás..celkem by mně zajímalo jestli to má cenu se tam vypravit..ale asi jo..dám si to jako prázdninovou tečku po žízníkově, vltavě a švihově...tak zdar teď právě najdeš v trávě :)--zdarec
Jahaha
Uz mam vsechny veci na Brutal pripraveny tak frcim na bus.Krasna dovolena :punk:
Kryshpeen
Příští víkend, sobota,
...
summer of love

Bude tam toho hodně k vidění a hlavně poslouchání, ale jedno uš je teť jistý, aš bude hrát Noisia, budu tam ;).. kdyby něco. ten v pravo vepředu v tom černym tryku a kšiltovce... ;)

http://www.summeroflove.cz/

btw byl někdo z growerstava letos na techstepu?
tak si myslim, že se svorně zmáničkujem na Trutnově muhaha :afro:
Pepiik
myslím že příští tyden v sobotu je tekno v želechovicích u zlína:)
winny
fix už-zdá se,že jsem dlouho nepřispěl do fóra žádným příspěvkem!asi je to tím,že momentálně přestavuji bytové jádro-a proč to kurwa píšu sem?no asi proto,že bych ten čas,prachy a námahu raději trávil na hip hop kempu(odpověď zní nikam!)!!!příští rok to určitě vyjde!
Mr. Figaro
Yeah
A máme to tu,
Příchází sváteční den elektronické muziky.........aneb Summer of Love 2007
Již tuhle sobotu,,,,

Kurva já se tak těšim!!!!!
......takže až uvidíte člověka nalepenýho na bedny u DnB Stage kolem 1:30 kdy začne hrát pendulum, jsem to já :D ....
Marihouba
Jedete nekdo na Reggae Area 2007 do usti, pristi sobotu?
Kdyby dneska někdo chtěl vidět nejlepší českou gangsta hiphopovou kapelu Kabát, tak se jeďte mrknout do Vlčí Hory na gangsta hiphopový festival Letnice v severních Čechách http://www.letnice-vlcihora.cz/ :pyčo: :D Gangsta Kabát dnes hraje od 21:30.
Protiva
citace:
Původní příspěvek od Marihouba
Jedete nekdo na Reggae Area 2007 do usti, pristi sobotu?

NEvapdá špatně. Ale nevym jak na tom budu, neb příjedum s LVK

A pro ostatní letovej plán
Start Reggae Area 07: sobota 25.8.07

* 12:00 RNM QUINTET
* 12:30 PAPAYA DAYS
* 14:00 BUG and DUB
* 15:30 ROMSKÁ 14
* 16:00 mc INSTRUKTA
* 16:30 AZTEKANAYAS (Mexiko)
* 18:00 DUBSKA (polSKA)
* 19:30 KAPELA SNOO
* 21:00 URAGGAN ANDREW & REGGAE ORTHODOX
* 22:30 POLEMIC (SKa)
* 00:00 DUBWISE GANGSTERS
* 01:30 ORLY W BLOTIE EUROPY

A upoutávka :D
http://www.maha4all.info/cs/node/34
kubanecjam
Tak na Reggae jedu určitě..mám to od svýho bydlení půl hodky autem.
Tak se tam určitě uvidíme..maha zdar
Kohy
Tak v pondělí sem se vrátil z Trutnova (byl sem prvně) a byla to naprosto vydařená akce--výborná atmosféra, přátelský a tolerantní lidi, kvanta hulení a chlastu..nj, je fakt, že sem tam nechal 5 papírů, ale stálo to fakt za to..nejlepší 4 dny v roce..příště valím určitě zas, jenom doufám, že to bude opět na bojišti.
AHM4D
už tradičně od zejtřka na kemp do hradce, návrat asi až v pondělí (šéf měl ze mě radost, taktéž tradičně:D) kua jestli bude chcat...
tak se tam třeba potkáme a pokouříme;)
Jedu 25.8.2007 do Vendryně na festák, kdo poslouchá radio Hey tak ví...
Kwjetoň
Trutnof supr, takže už jen COME TOGETHER u Mirotic 7.9. a letošní Open Airy sou pasé bych řek..

jedete někdo?
stejnej flek jako na Kruhu, můžu vřele doporučit ;) :love: :crazy: :D
Lupus
LETOVICE!

SHIVATRANCE!

31.8 - 1.9 !!!
lulugang
zonglak in da hlucin area 21-22.9!!!!
TeCZko
a co treba Semtex Culture 2007..? http://www.metancity.com/tiskovky/2...iphopova-elita/
kubanecjam
tak sem stih navštívit ješte Barevnou Planetu v UL - carlos de nikaragua...luxus..takovej menší koncertík...potom ještě vinobraní v litoměřicích...na de la maria stage samej magor..tak si myslim že je konec pěknej akcí venku.tak zas příští rok...a něco sem tam pod střechou..taky neni špatný..
ikary-san
uuuu za dva tejdny jedem na Perunica fest II do Prahy...já se teším na Arkonku:)
asi tam nikdo nejdete co:wink:?
Nesss
Dave Clark - L-Club v Pardubicich??? nechysta se nekdo,???
kubanecjam
na--zdar..heleste člověci nevíte někdo jestli v nejbližší době někde nezahraje sedmá vlna allebo motorband nebo něco takovýho--docela sem na ně dostal chuť...eště se mrknu po netu ale byl bych rád za radu..dík
mrakoplas
Ness:Nejedu ale Dave to umi dobre zamichat.
..... ja se hlavne chystam 27.10. ve Veletrznim palaci na Underworld....to bude paradni akce....uz mam lupeny dva mesice, uz jsem to nenechal nahode ,jako v 05 ve Vysocanech, i kdyz za plotem byla taky dobra kalba :D kdo vi ten vi :D
kubanecjam:tak to jsem vedle ,jak ta jedle :D
Zombaj
chyby tady fest 26 :D
fenor
letos uz asi nikam nejedu jinak : hip hop kemp , punk island , mystic skate cup a takovy mensi akcicky s kumpanama
Zombaj
nechapu jak nekdo muže poslouchat hip-hap-hop a punk jinak fastaky nekoncej a to že na festival nejsou všude nejaky komercni plagáty tak neznamena ze nejsou dombry :-o treba letosni rock for people byl asi muj posledni od ty doby co to neni v brodu je to jen cista komerce .... samí diskanti jen mala hrstka beaťákú,rockeru a punkaču pro ktery byl založenej tenhle festival ,třeba mě zaráží to že se na komerčních festivalech nemuže hulit nemuže se pít vlastní alkohol a ani se nemužem nažrat vlastního jídla .... posledni dobou je bohužel skoro všechno komejce až na pár akci př FEST 26 vstup na 2 dny 30,- a všechny vybrany penize jdou na pomoc lidem v africe kam tyhlety festy mizej .... kdy se tam jedná jen o hudbu a ne o peníze jedinej komerční fest co mi přijde tak nejak normalni je ŽIZNÍKOV jsou tam furt pohodový lidičky a příjemná atmosfera . jinak neřikam že je špatny jezdit na festivaly jen je smutny že už tam nejde o to o co šlo na začátku teda o hudbu a potěšení :-)
fenor
zombaj---100 lidi 100 nazoru ale v necem mas pravdu fuck off komerce uz se to nedela pro zabavu a pobaveni, ale BOHUZEL pro penize ale ja ani ty ani nikdo jiny s tim nic neudela...........aspon myslim :rejp:
Divoženka
zdarec ,možná stojí za zmínku

Subculture Fest
Datum konání: 19.1.2008

Abaton
Na Košince 8, Praha 8 - Libeň, 18000
tel: +420 602 324 434, email: michal@fanonline.cz, www stránky klubu

start: 17:00
vstup: předprodej 280,- do 30.11 po té 320,- na místě 350,-

SUBCULTURE FEST 2008 winter edition

SYMARIP (JAMAICA)
THE CARBURETORS (NOR)
RAZORBLADE (NL)
KONFLIKT (SK)
THE BABOONZ (DE)
FLAMING COCKS(CZ)
2v1 (CZ)
a mnoho dalších!!

Podrobný rozpis kapel a časů kdy budou hrát najdete na stránkách WWW.SUBCULTUREFEST.CZ

Předprodej v síti Ticketstream(www.ticketstream.cz),Ticketportal a v obvyklých předprodejích místech.
2 STAGE-TATTOO/PIERCING/FREAK SHOW/FASHION SHOW… 2 DAYS OF HELL..
egzot
no ja urcite navstim 2 festy jako vetsinou kazdy rok a to je brutal a oef
Divoženka
Neposlušně hlásím, že na tohlemhletomc míste budu nepokojně vegetovat
Rascal33
Festak kousek za hranicema a hrajou tam Rage Against Tne Machine... ty musim videt... mel sem je uz nejakou dobu ve skupine kapel ktere uz nikdy neuvidim (jako The Doors, Led zeppelin, Beatles a tak)

6-8.6.2008, vlezne sice 126E ale za ty prachy tam jsou jeste Motorhead a Metallica... myslim ze za 3k bych to sotva videl kazde zvlast... a k tomu nam jeste zavedli shengen.. takze plnou krosnu dobrot, hezky nakreslit ceduli "Norimberk" a tradaaaa

http://www.rock-am-ring.com/festivalnewsenglish.html
no tak letos bysme se ženou rádi zamířili na KRUH, doufam že letos bude...
vrrn
Karlovy Vary a samo TrutnofffUfoPornoParty!:punk::guitarist:guitarist
PsYcHo84
citace:
Původní příspěvek od vrrn
Karlovy Vary a samo TrutnofffUfoPornoParty!:punk::guitarist:guitarist

a kdy ma byt TrutnofffUfoPornoParty? budu tam taky pokud to nebude v prvni pulce cervence
mettatron
psycho .. v pulce cervence hadam nebude, to by byla nejaka novinka .. cekej druhou pulku srpna.

raider, ramon .. kruh zatim neni vypsanej na psytrance.cz .. misto nej vypada ze bude mystical ritual .. no se uvidi. taky zajimavej muze bejt bio ... pokud bude.
FroNy
http://wimenic.blog.cz/0802/shot-down-the-witch-ii

jj, jarni tekkno. :)
cajovnik
reegae sundance party-

http://www.panic.nl/
dude: nooo, byl na žebráku...to je fakt...jenže rok předtim byl u přeštic a minulej rok byl jinde. To je totiž putvní fesťák a takhle brzo se ještě neví kde bude

za sebe: na ofic fesťáky (typu RFP, Mighty Sounds, a podobný) nejedu, páč mě sere přístup organizátorů. Jako aby mě securita zakázala si do hudebního prostoru vzít si pití, jídlo, kuřivo, to FUCK OFF. Abych dal 7 kil za lístek a pak tam bycl !nucenej! si kupovat jídlo a pití, na to FUCK.
kubanecjam
jako vždy - reggae ethnic session žízníkov, jel bych i na Mighty a RFP, ale jak píše Ramon, už to je na hovno..a dál jen nějaký český hrady a takový festiválky lokálního významu, něco menšího, příjemnýho,

hlavně chci letos navštívit co nejvíc pekných míst po naší republice, jak za muzikou, relax, tak i za poznáním.
mettatron
ramon .. ti nekde zakazali kurivo??? .. to je nejaka novinka ne? .. cim vic komerce tim mensi duvod jezdit jezdit, pokud by nejaky kuli mistu a muzice byl. to je jasny. vlastne jakakoli komerce. je pro me problem, leda neco decentniho u vstupu nebo tak :)..co fakt nesnasim je zmrseny podium. blbejma reklamama.

teda mimochodem, znate nekdo horickej festivalek?? .. krasny misto, zarostlej kamenosocharskej lom v lese na kopci. reggae. koupani. tresne ..

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma