Kam jedete letos na Festival ? (přehled fesťáků) - Klikni zde pro originální téma |
damsiveku |
Zdravim all Festman a Festwomen
Zakládm tenhle tread , aby jsme se podle zájmu třeba domluvili a dali si nějakýho toho spicha na nějakym tom festíku....:popcorn: a pak třeba trochu zapařili :punk::punk::punk:
Já jedu na punkem označený festy na ostatní se ještě uvidí
Jak to letos vidíte Vy
Výpis:
25.-26.5. Rockoupání__ Polička
26.-27.5 Mezi ploty__ Praha 8 - léčebna Bohnice
1.-2.6. Votvírák__ Milovice - letiště
2.6. Ouvalskej bigbít__ Úvaly u Prahy
16.-25.6. United Island__ Praha, různá místa
22.-23.6. Rej noci svatojánské__ Lipnice nad Sázavou
29.6. Festival Slunce__ Brno
29.-30.6. Noc plná hvězd__ Třinec
29.6.-1.7. Reggae Ethnic Session:punk:__ Žizníkov u České Lípy
29.6.-1.7. Basinfirefest__ Spálené Poříčí u Plzně
4.-6.7. Rock For People :punk:__ Hradec Králové - letiště
7.7. Pivobraní __ pivovar Klášter
12.-15.7. Colours of Ostrava__ Ostrava
13.-15.7. Mighty Sounds :punk:__ Olší u Tábora (best):flamer:
13.-16.7. Masters Of Rock__ Vizovice - likérka R. Jelínek
13.-14.7. České hrady.cz__ hrad Točník
14.7. Pivní slavnosti__ Svijanský Újezd - koupaliště
19.-21.7. Open Air Music Fest__ Přeštěnice
20.-21.7. České hrady.cz__ Pardubice - Kunětická Hora
21.7. Barvy léta__ Poděbrady
21.7. Kytlice Music Festival__ Kytlice
21.7. Vysmáté léto :punk:__ Kadaň
27.-28.7. Hrachovka__ Hrachovec u Val. Meziříčí
27.-28.7. České hrady.cz :punk:__ hrad Švihov
27.-29.7. Benátská noc__ Malá Skála
2.8.-5.8. O2 Sázavafest__ Kácov
3.-4.8. České hrady.cz__ hrad Bezděz
3.-4.8. Lipnofest__ Černá v Pošumaví
10.-11.8. Keltská noc__ Harrachov
16.-19.8. Trutnov Open Air :punk:__ Trutnov (best) :flamer:
17.-19.8. Trnkobraní__ Vizovice
18.8. Natruc__ Kolín
18.8. Ahojlétorockfest__ Beňov u Přerova
24.-25.8. Rock For Church(ill)__ Vroutek u Podbořan
25.8. Festival Okoř__ hrad Okoř
25.8. Řev__ Řevnice
30.8.-1.9. Rock na valníku__ Slaný
1.9. Smržfest__ Smržovka
Měj te se a na viděnou na Fesťácích Damsiveku :afro: :frog: :punk:
PS:Odkaz na výpis fesťáků |
|
|
Krychle |
:punk:OAMF Trutnov:punk: - hvezda je jen jedna a tehle navic bude 20 let;) |
|
|
Protiva |
Cztek je mrtvej ;)
Jinak doufám že stihnu o výkednu Bohnice. A v červenci Olší u tábora :p: |
|
|
lipi |
Jednoznačně musim říct, že mě mrzí, že přijdu o Točník 22.6., kterej tady imho taky chybí..... Přeci jen Anthony B a Irie Revoltes nebude moc nikde jinde k vidění, ale teď k tomu kam se chystam:
Rock for Church
Sázava fest
Mighty Sounds (www.mightysounds.cz)
Rock na valníku |
|
|
|
U mne je to jasný:
teď o weekendu - Polička (bude krásný počasí) a samozřejmě, jako již každoročně, OAMF Trutnov + nějaký Tři sestry, Krucipüsk a Horkýže slíže. |
|
|
Smoked |
Pojedte na Punkace na fest POd parou do Moravské Třebové http://www.podparou.cz/ tam je to celkem, mazec a good kapely!! |
|
|
Lux |
rayniac: taky tam jedu :) |
|
|
Soul Rebel |
ja jedu stoprocentne jed na RES a nedavno jsem se dozvedel, za na RFP jsou Killers:love:, na ktery bych mooooc rad, takze planuju snad takhle prozevlit neco pres tejden |
|
|
|
Už mam doma lístek Na Reggae Ethnic Session v Žízníkově na tři dny, hulení hafo, vína hafo, takže prdel bude a pak možná budu dělat pořadatele na nějakejch fesťácích jako je Rock for People, takže muzikou budu nadupanej:afro: |
|
|
steve |
Zdarýý:)
Tak tento rok stavím na 2 pilířích v podobě Colours od Ostrava a Summer of love. Headlineři mě přesvědčili :frog: |
|
|
damsiveku |
No festmeni vidim že všichni jede někam, ovšem hlavně tam, co sem sem nenapsal, za to se omlouvam, ale není v mých silách udělat upnej víčet fesťáků celýho vesmíru, takže sorry, kdo má nějakej svůj best fesťák, dejte ho sem(což všichni rovnou udělali, hned co mě zkritli:) ) určitě všechny bude to zajímat, jinak TRUTNOV and OLŠÍ U TÁBORA bude jako minulej rok Supr pojeďte všichni :frog:
Ještě jednou sorry za neuvedený akce
mír veka :afro: |
|
|
FroNy |
houuuu, tak figaro, to si smaknes jaxsfin!!!! :D:D:D Tezka zavist. Muj osobni favorit je MC GQ, fakt maser. Pokud bude radit s Andym, tak bych se tam asi roztekl... :) |
|
|
FroNy |
Dephp: Taky festival plny deti. :D |
|
|
RomAaL |
creamfields určitě výborný! sem v pre-plánování:)
frony :D
a co takhle http://www.kuncice.net/ ? nezaměnitelná atmosféra! pojeďte taky;) multižánr pro každý stádium opilosti:D
romál! |
|
|
|
Jedu už po třetí na Mighty Sounds... už se fakt těšim... |
|
|
mrakoplas |
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1 sice uz tenhle thred je ,ale co :p:
Jinak jsem vloni byl na crem v polsku a pripravte se na security ktery vas budou prohledavat, jako kdybyste byli teroristi , na pivo do kteryho lili stavu ,samozrejme jsme hned zakrocili , to byl fakt hnus, i kdyz obsluha luxus polky. Ve dne jsme se tam bali balit brko protoze tam chodila ochranka ve skupince a cumeli vsude kolem jestli se tam nedeje neco nekaliho.Dokud bylo slunce na nebesich , tak se kazdej choval jak na srazu pionyrskyho tabora. ALe hned co se setmelo kazdej zacal jezdit na svym , fakt mazec , vubec jsem nechapal. Po ceste jsme na okraji silnice mijeli nejakyho typa voblecenyho v pytlovejch hadrech s metrovym krizem kterej nesl na zadech, nikdo nechapal. Ale po hudebni strance super ,ted si to moc uz nevybavuju ,ale Audio bullys a Frestaylers si to diktovali slusne.Ted prijedou Prodigy, Ed Rush ,Hype ci Jeff Mills. Jinak letosni SOL bude zase kvalita a Machac Carl Cox.
EDIT: prehled festaku u nas http://www.poslouchej.net/4762-Preh...-festivalu.html |
|
|
Gustav Ustav |
Jedu na Noc plnou hvězd a hrachovku. Jediné dva fesťáky, kde budou mít nejlepší langoše. Jinak bych ani nejel... |
|
|
Zamite |
u mě to jednoznačně vyhrál Trutnov a jeho 20 let :) těším se už teď jak sviň!jináč něco z těch ostatních asi taky bude,jen když bude čas a hvězdy ve správné poloze.
majte sa |
|
|
|
jediný istý je zatial len UnderGround Fest v Martine.. ale určite ešte niečo pribudne :wink: |
|
|
PalYno |
HMMM ja idem jednoznacne na hodokvas 4-5.7.2007 v piestanoch
KORN
STATIC-X
MACHINE HEAD
PLACEBO
APOLLO440
a legenda dnb GOLDIE :) |
|
|
mettatron |
hele .. nevite jesstli bude tenhle rok taky takovej ten jeden nekomercni regggae festak, vstup byl volnej a minulej rok to bylo pod nejakym kopcem. vypadalo to dost zajimave .. nebyl sem a ted bych zajel :)
a nahodou, ohledne koz, netusi nekdo? stranky nejedou .. je standa mrtvej ci co? |
|
|
mettatron |
joo to je ono. dik.. :) .. hmm .. az v zari .. no proc ne hlavne aby bylo pocasi. si byl? na me to delalo dobrej dojem z toho co sem videl .. |
|
|
RomAaL |
eště sem si vzpoměl na http://www.svojsice.cz/ , když tady čepra naťuk ty svojšice:) stavte se za svým barmanem;) vy víte za kým:) |
|
|
matom |
minuly rok som bol na Pohode a xcel by som tam zavitat aj tento rok, tesim sa na haluze ako
ABUSUS
HIROMI
atd... , ved program si mozete pozriet priamo tu
inak, mozeme si zorganizovat aj taku mensiu MASOFKU, piste na PM, bye |
|
|
dokktor |
a jede nekdo za měsíc na krákor? |
|
|
omarcanabis |
jednoznacne Pohoda SK a Summer Of Love (Pendulum, John B, Noisia a snad i Teebee) |
|
|
Pupiset |
Regge v Ziznikove a kdyz to klapne tak pohoda,Trencin mam rad zakalit tam to je radost:)
O summeru jeste pouvazuju. |
|
|
cohen69 |
no nejdřív asi pujdu 23.6.07 - Poděčely u Chroustovic, pak mám v plánu 27.-28.7. 07 Studnice fest 2007 ( www.studnicefest.cz ).. taky se chystáme na OAMF Trutnov |
|
|
Rascal33 |
Masters Of Rock!!! Motörhead musim videt kdyby hořel barák!!!! :c) |
|
|
Grady |
Stopro Trutnov a váhám mezi Kunčicema a Žízníkovem. Nejspíš ještě Chvalečská noc začátkem června. |
|
|
Smaba |
Rozhodne Trutnov sice sem v Angliji ale tenhle festacek si ujit nenecham best off oamf |
|
|
Marshall47 |
rád bych Vás pozval do Berlína na Fusion-festival ))))
http://fusion-festival.de/
super festválek pro pár tisíc lidí, all kind music, ve vojenským prostoru, asi 12 stagee v zasipaných hangárech.... supa akce... jedeme tam se známýma z německa jako pořadatelé..... tak se přijeďte mrknout )) |
|
|
Cerda |
stopro na Taranis, Mystical Ritual a dal se uvidi :) |
|
|
|
UnderGround + TopvarRockFest !
Misfits a MarlBorovička
:punk::punk::punk::punk::punk: |
|
|
|
Jenom doplnim - tady tenhle lokal fest je už taky tradicí, hlavní předností je překrásná lokalita, koupání v parádní přehradě atp... Minulej rok jsme byli s Voidem a cool :smoker:
http://www.kyjovsky-festival.com/ |
|
|
Protiva |
Mezi ploty okem objektivu |
|
|
Juggler |
Moc rád bych jel někde na reggae, ale když ono je to všechno z té Severní Moravy tak daleko... :(
Jinak všem, co se chystají do Žižníkova tiše závidím, a přeji ať si to užijí :afro: Snad se tam jednou taky podívám... :) |
|
|
Pepeq |
Punkovy festak na juhu stredneho slovenska v malej dedinke na hraniciach s Maďarskom.
Určite to bude stat zato a neuškodí to priemernej penazenke.
Kona sa to 7-8.9.2007 to už začína zber takze o hulenie sa tam bude priam zakopavat.
http://www.ipelfest.estranky.cz/str...deni-intrpreti-
Bušince - Okres Velký Krtíš
7-8.9.2007 Rozlučka s Letom |
|
|
Pflusik |
Určitě zámostí, České hrady |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od Pepeq
Punkovy festak na juhu stredneho slovenska v malej dedinke na hraniciach s Maďarskom.
Určite to bude stat zato a neuškodí to priemernej penazenke.
Kona sa to 7-8.9.2007 to už začína zber takze o hulenie sa tam bude priam zakopavat.
http://www.ipelfest.estranky.cz/str...deni-intrpreti-
Bušince - Okres Velký Krtíš
7-8.9.2007 Rozlučka s Letom |
kwoli takýmto kapelám by som si ani boty neobul :rolleyes: |
|
|
party_zan |
no, pretoze som slovak (zijuci v brne) tak na pohodu do trencina, hodokvas v piestanoch a potom urcite colours of ostrava a hradhouse...
na pohodu musia vsetci povinne :) |
|
|
DeathCell |
chtěla bych na rock for people ale vidim to,že skončim na masters of rock va vizovicích...mám to nejblíž no... |
|
|
Jay-jay |
opět a znova rock for people.jen škoda,že tam není podobné lákadlo jako loni manu chao |
|
|
ExTip |
Smoked:
jojo,tam se podivam urcite, od nas tam jezdi mrte lidi:) |
|
|
Soul Rebel |
Původní příspěvek od Jay-jay
opět a znova rock for people.jen škoda,že tam není podobné lákadlo jako loni manu chao |
ale mas tam KILLERS! na ty bych teda radsi nez na Manu Chao
:faq::faq::faq: |
|
|
t+t |
Ještě ani nevím kam letos vyrazím ale někam rozhodně pojedu. |
|
|
|
Ještě doporučim další fesťáčky v severních čechách:
http://www.letnice-vlcihora.cz/
http://www.ctverec.cz/
http://www.hradekrocksummer.com/
Sice tam nehrajou moc funky, gangsta hip hop ani techno a house, ale dá se tam prima ožrat a kapelky taky nejsou špatný. Hlavně na Čtverci a na Vlčí Hoře jsou fesťáčky v parádní přírodě - v lese. Kdybyste se někdo náhodou chystal na nějakej z uvedených fesťáčků, tak mi napište PM a můžeme tam pokecat, dát pivec, začadit, balit roštěnky blablabla :sun: :smoker:
Osobně mě letos láká spíš elektronika - Chtěl bych do Svojšic - Joey Beltram a jeho hraní se mi líbí už dlouho, rád bych ho viděl poprvé v Čechách, Jeff Mils - taky bych rád poslechl... Dál bych možná jel po dlouhý době na Cosmic, tentokrát do Roudnice, ale to ještě uvidim, rád bych taky na Malou Skálu na Benátskou, láká mě i Trutnov (tam sem ještě nebyl). Pak asi na konec léta dám Mácháč a velkýho Carla Kokošku...
A chci se zeptat, jestli někdo náhodou nejde na koncert Naughty by Nature v sobotu v Abatonu. Kdyžtak PM. |
|
|
Protiva |
Snad to tu ještě není
http://www.koupak.com/fest/
Punk a ska, moje láska. A cena je taky sehr good
český:
2v1,A BUDE HŮŘ,E!E,FAST FOOD,FLAMING COCKS,GAUNEŘI,HOUBA,HRÁBĚ V BÁBĚ,IN PUBLIC ILL,LUCKY PUNCH,NAŠROT,NVÚ,ORANGECAP,PESHATA,PUNK FLOID,SEX DEVIANTS,SKAFF,SOUKROMEJ POZEMEK,SPS,STATUS PRAESENTS
STO ZVÍŘAT,UCHÁZÍM,VISION DAYS,
ZÁVIŠ,ZNC,ZPRAKU
zahraniční
BAČOVA FUJARA (sk),GREEN FROG FEET (de),LOS FASTIDIOS ,(it),PALMERAS KANIBALES (ve),SCOREFOR (de),SKAMPARARAS ,(pol),SMODATI (it),THE IDORU (hu) |
|
|
Soul Rebel |
Nemate nekdo tip na nejakej Jazz Fest?
Moc rad bych nekam jel, ale nic moc nemohu najit...
samozrejme o prazdninach:) |
|
|
hudson |
Hip Hop Kemp 2007
lineup!
MOP /USA/
DJ Revolution /USA/
Likwit Junkies (Defari + DJ Babu) /USA/
Bahamadia (+ DJ Statik of Illvibe Collective) /USA/
Boy Better Know (JME, Skepta, DJ Maximum) /UK/
Stig Of The Dump + Dr.Syntax + DJ Blufoot /UK/
Warszafski Deszcz (Tede + Numer Raz) /PL/
+ již oznámená jména:
Dilated Peoples /USA/
Heltah Skeltah /USA/
EMC (Masta Ace, Wordsworth, Punchline, Strick) /USA/
Swollen Members /Can/
DJ Vadim's Soundcatcher Tour /UK/
Cunninlynguists /USA/
Black Milk /USA/
Dave Ghetto, Mystic & Hezekiah /USA/
Dendemann /D/
Faith SFX /UK/
L.Man /UK/ |
|
|
ondra123 |
Nezapomente na DOUPNICEFEST!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Původní příspěvek od Soul Rebel
čau rebel, kámoši jezděj do gentu v belgii na blue note jazz fest, je to tam super
http://www.bluenotefestival.com/06-17_juli_2007.html |
|
|
Soul Rebel |
Rappa> jo vypada to hodne dobre, rad bych jel, ale je to trochu z ruky:( |
|
|
TeCZko |
videl bych to na Mystical Ritual, diky za tip :) |
|
|
zlobidlo |
hiphopkemp...to určitě...MOP!!! těšim se...ještě allstars, a taky bych chtěl t-music hiphop jam, ale tam asi nepojedu, nebudu mít na všechno:( |
|
|
dokktor |
Původní příspěvek od Soul Rebel
rozhodně montreal jazz fest, ale toje trocha z ruky, pravda |
|
|
Papek |
jedete někdo do Trutnova 9.6. na PIVOFEST ??? :) kdyžtak napište, třeba pm, aby se to tady moc nezasviňovalo :) |
|
|
SHARK |
Určitě Hip Hop Kemp 07:) |
|
|
jestedman |
21.07. začíná v Gentu jeden z největších city-festivalů v Evropě, trvá 10 dní. hudebníci, kejklíři, divadelníci, umělci všeho druhu..... byl jsem tam loni a předloni a atmosféra je fakt super, Gent je nádherný historický město nedaleko Holandska :)
ofic. název je Gentse Feesten
http://www.gentsefeesten.be/gfstat/smartsite8b95.html
kdo nechce opouštět holandsko, tak tu má další typ:
27.07. začíná Zomercarnaval v Rotterdamu
festival brazilského typu, několik desítek tisíc lidí, ale Gent je lepší....
http://www.zomercarnaval.nl/nl/index.php |
|
|
|
Zítra na Reagge do Hořic:) |
|
|
Papek |
tady přidávám plakát toho PIVOFESTU v Trutnově :) 9.6. v sobotu :D |
|
|
Papek |
jinak další týden v sobotu je taky taková akcička - Středověká bitva.. hodně rytířů, hodně chlastu a tak podobně :) |
|
|
|
Kua sere mě, že nemam s kym jet a hlavně prachy na rock for people, protože ten program to je fakt nářez (The Hives :love: )
Ale jinak v Žízníkově jako na Jamaice to jistí, už za tři tejdny :love: :girl: |
|
|
Pupiset |
Taky uz se tesim,hlavne na dredaty holky a Mr.Gadjo aka Skalalaj:) |
|
|
indicky-konopi |
Tak já, jelikož jsem strašnej šikula, kterýmu se povedlo zlomit si na 2x haxnu, taxe letos nejspiš nepodivám nikam...:(:grrr: Snad jen v srpnu na ANTIFEST, kde budou hrát šilenci z Discharge, The Casualties a nesmim opomenout ani božské Cockney Rejects:love::punk: |
|
|
|
Taky asi pojedu na Jamajku do Žízníkova, co tam dát nějakej mini grower sraz panové :beer::beer: |
|
|
Hašišák |
KRÁKOR 2007 Devátý ročník Potulného festivalu
Zámek RADEŠÍN 29. a 30. června 2007
začátek festivalu v pátek v 16.00
cena na den=150,- / na oba dny=150,-
ŠPINAVÝ NÁDOBÍ (Třebíč-Brno-Ostrava)
SKRYTÝ PŮVAB BYROKRACIE (Praha)
CHÓR VÁŽSKYCH MUZIKANTOV (Trenčín)
STOLNÍ SPOLEČNOST (Žatec)
RUCE NAŠÍ DORY (Praha)
MEMORIAL (Pelhřimov)
SLUM (Praha)
STANDARTNÍ KOMPOT (Varnsdorf)
LEŽÉRNĚ A VLEŽE (Valašské Klobouky)
MARCEL KŘÍŹ (Čáslav)
M. KUBÍN & T. VTÍPIL (Letovice/Brno)
NEDĚLNÍ LIDÉ (Praha-Brno-Uhry)
ŠKROUPOVA 12° (Brno)
CLAWED FOREHEAD (Brno)
CÉMURŠÁMUR (Podkrkonoší)
SPOLEČNÁ STOLICE (Brno D.C.)
SPYTIHNĚV (Rožnov p. Radegastem)
TOHOROBÚV LIPET GRUND (Praha)
ČOČKA (Křepice)
BBP (Praha)
LOOSE BLUES (Brno/Praha)
FIKTIVNÍ NEURÓZA SPOLEČNOSTI (Znojmo)
JOSEF KLÍČ (Brno)
IDIOT CRUSOE (Brno)
BĚTKA HNILOVÁ & LOVEC (Kyjov/Brno)
HASTA LUEGO (Krnov)
BLACK SPIRIT ROSE (Prachatice)
DÁŠA VOKATÁ (Praha/Vídeň)
Jede nekdo?Kdyztak PM
Info |
|
|
|
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r
...jj, verte Rappovi :D 100%ne tam dorazi :D:D |
Čéče, to je zní jako kdybych někam nedorazil, kam sem slíbil. Kam sem nedorazil bo co jako to znamená? |
|
|
Soul Rebel |
Ja Rappovi verim a jsem pro sraz, pokud se teda chce nekdo se mnou srazit:D
:afro: |
|
|
THE_GAME |
hip hop kééémp 2007 je pro mě ta nejjasnější volba :) |
|
|
Mr Proč |
Jede někdo na RealBeat? Jestli jo, tak se určitě potkáme ;) |
|
|
mettatron |
chystate nekdo Real Beat pod Tocnikem? .. program vypada slusne a s citem .. :D |
|
|
TractorDriver |
uvazuju o benatsky noci, nebo ted rock for people. kazdopadne se mi moc nechce platit tucny vstupny tak to mozna vemu na punka pres plot :D mate s tim nekdo zkusenost treba z minulejch rocniku? myslite ze je/bude problem dostat se nepozorovane ocim securitaku pres plot do arealu rfp? :) |
|
|
tekknou |
jj ,kazdopadne Real Beat..jestli to dopadne s lovakama tak se chystam a vypada to ,ze sebou privezem i nejaky kolacky:D :D |
|
|
DooMer |
a co takhle patek brno Acko ? ;) |
|
|
PalYno |
Su tu nejaky groweri ktori by chceli spravit stretavku na hodokvase v piestanoch tento rok??? |
|
|
krivkin |
Summer Of Love - let´s dance !!!!! |
|
|
PsYcHo84 |
z tech znamejsich jdu betonove na hrachovku (pac to mam kousek) a na SoL, pak jeden mistni d'n'b+techno+tekkno festacek a v prubehu prazdnin urcite zahrotim nake last minute axe:D |
|
|
macany |
Letos poprvý pojedu do Olší na Mighty sounds. Skalariak, Karamelo santo a hlavně The Slackers si nemohu nechat ujít(:
A tradičně jako každý rok se projdu na Bojiště - 20th summer of the Czech Woodstock ....TRUTNOV!!!(The best of the best):) |
|
|
mickeymousik |
JA SA CHYSTAM NA 100_%CENT NA
TOPFEST - NOVE MESTO N VAHOM /SK/
HODOKVAS - PIESTANY /SK/
MIGHTY SOUND - OLSI U TABORA /CZ/
PUNK ISLAND - DOBROHOST /SK/
SZIGET - BUDAPEST /HU/
TRUTNOV - TRUTNOV /CZ/
REGGAE AREA - USTI NAD LABEM /CZ/
atd.... |
|
|
kubanecjam |
...REGGAE ETHNIC SESSION NA JAMAJCE V ŽÍZNÍKOVĚ... |
|
|
|
Kdyby někdo chtěl dát srazík v Žízníkově, tak PM :) Ale jedu jenom asi na dnešek, mno ale dost možná tam budu zevlovat i zítra, uvidim esi sbalim nějakou dredařku :) :joke: |
|
|
|
|