Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Mýváte taky někdy zkouření závany tajemna? - Klikni zde pro originální téma
weedpolis
...:DD hej, lidi, omluvte mě, kdybych moc dlouho psal a třeba kraviny, ale sem zhulenej a jen tak čumím na klávesnicu a píšu naprosty gumoviny.Ale teď se mi přihodila jedna věc a chci od vás slyšet, jestli takový mystický věci mýváte taky.
Dneska sem dostal pětku z matiky a vůbec sem nevěděl, když mi dala tu písemku, vo co na tom papíře gou a tak sem si řekl, že se to doma naučím.Tak sem k tomu sedl a počítám a počítám..venku je zataženo a já počítám a najednou Ejhle, vždyť já vím, jak na to, a vypočítám ten příklad, podívám se ven a venku nádherně svítí sluníčko, ještě tak půl hodiny před západem.Taková haluz.A takový tajný věci se mi nestávájé jenom někdy.
A tak chci od vás slyšet, jestli něco podobnýho míváte taky a co.Děkujiu za pozornost.Enjoy your stand.

Piss than Peace.
Carcharias
:smoker: No jasne Weedpolis, niceho se neboj, nejsi v tom sam....takovyhle mysticky veci me prave na huleni bavej snad nejvic....veci jsou proste trochu jiny....ja si myslim, ze skutecnejsi....:cool:
Tady muj mystickej prispevek, ktery se mi stal pred dvema roky v zemi zaslibene good ganjy, bilych plazi a palem....dopoledne jsme odjeli na opusteny ostrov udelat par ponoru, ale viditelnost bidna, nad morem opar, tak jsem se po prvnim ponoru zasel podivat za jedinym clovekem, co tady zije-samozrejme rybar. Prohodil jsem s nim par frazi moji slabou thajstinou, jak se vede a tak a von vytah bamboo bonk, otocili jsme ho 4krat......:sun: Vysel jsem od jeho chyse z dzungle a ... krasny pocasi, super cisty more, ja na sracky .... jak rika Walhalla - Enjoint your life
hydrantek
Me strasi neustale Deja Vu. Asi chyba v MS Matrixu.
MR.GRASS
Já mám taky pořád De ja vue, asi sou tou moc živý sny kdy asi vydim do budoucnosti prostě se mi něco stane tak to beru jako v pohodě ale pak se mi to stane znova....
cube48
Sem někde slyšel/čet (už si nepamatuju :)) teorii, že deja vu vznika krátkou okamžitou asynchronizací mozkovejch hemisfér. Část smyslovejch vjemů jedna hemisféra zpracuje rychlejc než ta druhá a mozek/myšlení to pak bere jako vzpomínku, když to zpracuje i ta druhá hemisféra. Přijde mi to jako docela zajímavý vysvětlení. Od tý doby, co hulim míň, mám i míň zážitků deja vu.
Ale třeba je to úplně jinak, třeba fakt mozek občas zpracuje signály z myšlenkovejch červích děr :D
Stingray
Teda pánové, teď jste mě dostali! Ja uz od včerejška přemejšlím jestli mám založit thread Deja vu a uz je to tady!!! Jsem rád že se to nestává jenom mě. Ale je fakt skvělí když něco prožijete a najednou víte že už jste to jednou viděli nebo prožili. Fakt je to super!!! Hulču zdar. Stig
caravell
no jasan taky se mi to stava....je to hodne husty a nevim co si mam o tom myslet...vzdycky nad tim strasne premejslim...ale to asi neni dobrej napad protoze stejne absolutne nic nevyresim..... :o)
4C3
...tu obcas opravdu jsou, ale vetsinou je neumYvam, tim bych si moc nepomohl. Kdyz, tak je mIvam ;).


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma