Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Zdravím - Klikni zde pro originální téma
Tak teda, ahoj všichni. Je slušnost se aspoň trochu představit, tak se o to pokusím. Je mi čerstvě čtvrt století a hulení je se mnou už 1/3 života. Na gymplu byly první pěstitelské pokusy (skončily buďto čorkou nebo moji vlastní začátečečnickou demencí). Po přestěhování z města na vesnici jsem rozjel "kontrolovanej" outdoor na dvorku. Většinou se celkem povedly a hlavně jsme tam pěstovali skoro všichni, takže bylo pořád co hulit. Hulil jsem skoro 5 let takřka denodenně a myslím, že mě to dost poznamenalo ... stal jsem se mnohem uzavřenějším, jen tak mě něco nerozesměje (předtím jsem byl spíš smíšek), maximálně jsem zlenivěl (2 dny před odevzdáním diplomky mi chybělo asi 5 stránek textu a v předvečer odevzdání jsem namísto zasednutí ke kompu odpálil brčko a koukal na TV ... ale co, nakonec jsem to přece jenom spatlal). Ale došlo mi, že začínám mít s hulením opravdový problémy (prostě jsem musel zhulit, co jsem měl) a tak jsem se rozhodl odjet někam, kde mě to nebude pokoušet. Odjel jsem proto z Čech do země (nebudu říkat kam, protože není tak moc obvyklá a mohl by to být provar), kde je i za držení množství na brčko klidně 10 let. Smlouvu tu mám na 4 roky a přestože mi travka chybí mnohem míň, než jsem čekal, ty změny, které na mě udělala jsou nejspíš nevratné. Lenost a laxnost zůstaly a už mi chybí i ten pocit pro něco se nadchnout. A proč jsem tady? Mám v plánu po návratu do Čech postavit skříň a zdejší fórum se jeví jako bezedná studna nápadů. Takže doufám, že mi tu s Váma všema bude hezky. Pěkný den
Šlajs
Máš pěknou češtinu. Víc takových lidí chápajících shodu podmětu s přísudkem:)

You're welcome:beer:
No tak trochu aktualizace o mě :) jsem tu s váma necelej týden a už jsem toho stihnul spoustu. Nadchnout se pro věc, založit duplicitní téme .), zjistit že rozložení členů se nijak moc neliší od normální společnosti (od kreténů přes neutrál až po lidi, se kterejma se dobře kecá :))) ).
Ale hlavní pro mě je to, že mě konečně zase něco baví tím způsobem, že celou cestu z práce se těším na to, jak pustím komp, budu brouzdat galerkou a učit se a plánovat vlastní pěstírnu. Zatím mám v plánu 400 růst / 600 květ. Jenom nevím, jestli to není ze začátku zbytečně hodně.
Tak to je asi všechno. Zatím,

KaB


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma