Host
Host
|
Tak teda, ahoj všichni. Je slušnost se aspoň trochu představit, tak se o to pokusím. Je mi čerstvě čtvrt století a hulení je se mnou už 1/3 života. Na gymplu byly první pěstitelské pokusy (skončily buďto čorkou nebo moji vlastní začátečečnickou demencí). Po přestěhování z města na vesnici jsem rozjel "kontrolovanej" outdoor na dvorku. Většinou se celkem povedly a hlavně jsme tam pěstovali skoro všichni, takže bylo pořád co hulit. Hulil jsem skoro 5 let takřka denodenně a myslím, že mě to dost poznamenalo ... stal jsem se mnohem uzavřenějším, jen tak mě něco nerozesměje (předtím jsem byl spíš smíšek), maximálně jsem zlenivěl (2 dny před odevzdáním diplomky mi chybělo asi 5 stránek textu a v předvečer odevzdání jsem namísto zasednutí ke kompu odpálil brčko a koukal na TV ... ale co, nakonec jsem to přece jenom spatlal). Ale došlo mi, že začínám mít s hulením opravdový problémy (prostě jsem musel zhulit, co jsem měl) a tak jsem se rozhodl odjet někam, kde mě to nebude pokoušet. Odjel jsem proto z Čech do země (nebudu říkat kam, protože není tak moc obvyklá a mohl by to být provar), kde je i za držení množství na brčko klidně 10 let. Smlouvu tu mám na 4 roky a přestože mi travka chybí mnohem míň, než jsem čekal, ty změny, které na mě udělala jsou nejspíš nevratné. Lenost a laxnost zůstaly a už mi chybí i ten pocit pro něco se nadchnout. A proč jsem tady? Mám v plánu po návratu do Čech postavit skříň a zdejší fórum se jeví jako bezedná studna nápadů. Takže doufám, že mi tu s Váma všema bude hezky. Pěkný den
|