Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Pozor na nootropika! - Klikni zde pro originální téma
Vysmátá cyklistka
Lidičky, dávejte si opravdu velký pozor na nootropika, není to totiž žádná sranda.
Já se o nich dozvěděla tady na groweru, pak jsem ještě hodně surfila, a pak se rozhodla že i já si dám kůru a měsíc jsem jedla piracetam a enerbol.
Do toho jsem ještě přestala s kouřením marihuany, chtěla jsem si dát jenom takovou pořádnou pauzu, a nakopnout se.
A ano, opravdu mě to nakoplo - nootropika mi přímo zavařili mozek, a taky do toho možná přispěl nějakej ten fyzickej "absťák" po trávě, ať už tak nebo tak, dostala jsem psychózu.
Teď jsem zrovna vylezla z Bohnic, kde jsem byla 3 tejdny.
Věřte mi, že to za to opravdu nestojí, Bohnice jsou uplným peklem.
Teď jsem po prášcích zpomalená, a už si v životě nezapálim jointa, a nemůžu ani cokoliv jinýho.
Proto vám píšu toto varování, pořádně si to rozmyslete a
raději si dojděte k lékaři na konzultaci, než s nootropikama začnete, ok?!
oton
hele cyklistko, teď si mě docela vyděsila, teda ty prášky sem nikdy žrát nechtěl, ale docela mě dostal ten tvuj příběh, jako že si přestala hulit dala sis to a pak ti hráblo??? a už si nidky nezahulíš nebo co, to jako jen tak? před tim si byla v pohodě? nebo máš nějakou "slabší" psychyku normálně, nebo to bylo jen z těch prášků? to je nějak hustý ne?!

tak sem si vzpoměl na kámoše, ten to nějak přeháněl s houbama, tripama a do toho dost hulil no a taky mu nějak hráblo, dělal pičoviny, přestal chodit do háku, pak se chtěl nakonec i zabít, tak ho rodiče dali do červeňáku a pak byl ještě asi v Písku (ústavy v JČ), no a když se vrátil (byl tam si 2 měsíce), bylo vidět, že mu tam pomohli, sám by to asi nezvlád, teď je v pohodě, tripy ani houby už nežere, ale na hulení nezanevřel tak jednou tejdně si dá špíčka a je v pohodě

co se stalo tobě?!
marc
Tak to je drsny, holt s extremu do extremu .... ty nootropika si brala v predepsanem mnozstvim, nebo si to nejak prehanela ??
papaja
Chtěl jsem Ti vyjádřit podporu-taky jsem měl několikrát epizodku zvanou psychoza. Drž se- ten propad je hodně způsobený léky a samo taky tvůj mozek dostal na frak takže se vzpamatovává...Může to trvat třeba měsíc, ale taky třeba rok...Co naděláš, musíš být trpělivá...Jinak mohu říct, že to neznamená konec s THC, sám jsem i rok nehulil, ale člověku může po nějaké době konopa pomoci z toho hroznýho sebepozorování-rozhodně bys už neměla jíst houby a LSD...Takže hlavu vzhůru a drž se...
frexam
Ja teda nejsem doktor ale nezda se mi ze by to bylo zpusobeny nootropikama. Ja sem zacal pred tydnem testovan Pir.. AL800 a zatim v poho. Rozhodne nepisou ze by se mohli takovy vedlejsi ucinky objevit. A byly to jediny medikamenty co si brala?
Kazdopadne ten tvuj pribeh je hustej a ja ti preju brzkou pohodu.
Ja sem zadnou psychozu nikdy nemel a taky nevim moc co si pod tim predstavit - asi se podivam na netu.
Zdarec
frexam
Tak sem nasel na http://www.extc.cz/stranky/psychoza.htm

Psychóza je mentální porucha charakterizovaná poruchou myšlení, porušenou afektivitou (nálada), sníženými rozpoznávacími schopnostmi, porušeným sociálním chováním na takovou míru, že silně ovlivňuje vnímání reality. Klasickými známkami psychózy jsou snížená rozpoznávací schopnost, halucinace, bludy a iluze.

Toxická psychóza je v podstatě drogou indukovaná psychóza přechodného charakteru, jejímiž příznaky jsou halucinace, bludy, snížená rozpoznávací schopnost, iluze, stavy paniky a paranoie. Je velmi těžko odlišitelná od schizofrenie.


Tak to je dost drsny.
Jinak na http://adagio.webpark.cz
pisou o nootropikach: Tyto léky jsou málo toxické, mohou vyvolat nespavost, projevy psychického napětí, aj

Dobra sajta fakt se podivejte.
Walhalla2000
Ahoj ciklistko. Tvuj pribeh je docela drsnej.

chtelo by to ale opravdu vic informaci. viz dotaz, zda jsi mela neco slabsiho za poruchy uz drive. A pak by to chtelo specifikovat tu psychozu. Mnoho z nas si neumi predstavit, co ti vlastne bylo...

Jinak ja si pyracetamovou kuru davam tak jednou za dva az tri mesice, ac pravda, ze do toho tak trochu hulim a uz to praktikuji dva roky a zatim jsem ok...

snad mam ja stesti...?
nebo jsi mela ty smulu...?
mott
Piracetam jsem zkoušel a vcelku nic, ale je fakt, že jsem to nejedl místo jídla ;) spíš podle návodu, max. 2x víc. Většinou když byl nízký tlak, chtělo se mi spát a tak... pak se pracuje samo ;)
havran
Lidi co to tady se sebou provadite.Nedelejte ze sebe klepky.Tohle tema jsem tady ani ve snu necekal.Ja hulim hodne casto.Ale kdyz potrebuju pamet tak ganja jde stranou.Samozrejme ze nekdy prevladne ganja nad pameti ale prasky fakt ne.

Pripada mi to jak na nejake odvykaci kure:"Jednoho speka rano,pak zapit praskem a tohle opakovat dva tri roky a mate pamet jako slon".
skvely navod jak si rozprasit hlavu!!!

Nejvic je mi lito cyklistky,ktera se nechala zlakat.jasne je to spis vyjimecny pripad ale i tak bych do toho nikdy nesel.Myslel jsem ze tohle je grower a ne "Apotheke"

!!!Ale jste na tom asi uz tak spatne ze to potrebujete.
Nebudu nikomu odebirat to co !!potrebuje!! k zivotu

Nevalte to do sebe !!!Ne do hlavy.Nekdo rika ze si dava jednou zactvrt roku.Jo jenze cim dyl si v tom pojedete ta tim driv se sklepete do zeme
Zaver je ten ze vyjadruju avsolutni nesouhlas .doufam ze si ty hlavy nerozprasite.Byla by to skoda!!!!

Jinak hulte vesele a pozor : sklizen se pomalu blizi ,abyste na to nezapomneli HONEM DO LEKARNY
MOONLIGHT
Zajimalo by me cyklistko, jak u tebe probihal ten ???FYZICKEJ ABSTAK???? To jsem jeste neslysel, ze by brko neco takovyho s clovekem provadelo.Nekupovala sis nahodou hasis na IPaku s trochou H......
Šebík
Prijde mi zajímavý, (a neni to ani nijak originalní), že se tady X krát objevila taková ta hláška typu: "Věřím přírodě. Já bych si chemii nikdy nevzal." - bavě se přitom o drogách. A přitom jsme do sebe schopný téměř bez zaváhání a jakýkoli opatrnosti naprat chemie, byť farmakologicky ověřený, co se do nás vejde. Co naplat: až vás bude bolet hlava, doporučuju udělat si čajíček z tisu červeného. To je přece přírodní...:eek: (tis je jedovatej, kdyby to někdo nevěděl - a NENÍ SÁM) - takže já bych to osobně nepřeháněl ani s důvěrou k "přírodním" látkám, ani k "chemii".

Jinak K+ pro Cyklistku, které přeju, aby byla brzy vysmátější, než kdykoliv kdy byla.
jsix
Tak toto je drsné...

Inak klepky sú najvačšia pi..vina popri tvrdých drogách, podľa mňa. Mám kámoša, ktorému z klepiek tak prehrablo, že mu trvalo dosť dlho, kým to rozchodil... ak to vôbec rozchodil.
Keď chcete pamäť, dajte si prestávku, už pár dní spraví zázraky, ja keď mám skúšky, tak si dám prestávku a je to v pohode... žiadne klepky, pri pomyslení na ne je mi na grc...
Máte v okolí kamarátov, ktorým z drog hrabe?Pomáhate im? Ja sa snažím, aspoň s nimi pokecať, podporiť ich v nejakých veciah, nezanevrieť na nich. Tí, ktorí chápu vedia pomôcť oveľa viac ako tí, ktorí len tárajú... Zamyslite sa...
Cyklistka, prajem veľa slnka tvojej duši...
cube48
Ježiši cyklistko, ty si brala jak Piracetam, tak Enerbol? Ten piráč stačí sám o sobě. No a ještě vysadit hůlo? Se ti nedivim, že tě to překoplo. Piráč je slušnej booster, pravda, reakce sou dost individuální, ale znám lidi, který si ho dali a už po čtvrt hodině se jim motala hlava, byli regulérně sjetý až jim z toho bylo blbě. Na druhou stranu znám případy, který zbaštěj šest piráčů denně a sou OK. Ale kombinovat ještě navíc dva přípravky? Hlavně, že je ti líp! Doufám, že budeš co nejdřív v pořádku a přeju hodně štěstí ;)
oton
to cyklistka: zapoměl sem ti vyjádřit podporu, tak že tímto ji vyjadřuju, a doufám že budeš co nejdřív v pohodičce!

osobně mě tvuj příběh utvrdil v tom, že další sračky si rvát do hlavy fakt nemá cenu!, už tak stačí občas ten trip a houby, ty daj mozku taky dost zabrat, a proto opatrně s tim!
Avitas
Ona to bude blbá shoda náhod. Samotný nootropika by tohle způsobit rozhodně neměly, ale můžou to spustit, pokud je to načatý, což asi bylo.

Hlavně přeju taky brzké uzdravení ! :) Zase se dáš dokupy a ještě srandy užiješ. Hlavně teď už opatrně. Jak správně dodávaj kolegové, žádný houby a papíry !

Roots
Ahoj Cyklistko, tvoje psychoza byla pravdepodobne v latentnim stavu a jen se akutne rozjela. Nehazel bych to vsechno na nootropika i huleni tam muze mit svuj podil. Jinak story o uletech na praskach muzou byt hodne vyvolany vlastnim ocekavanim (sebevysmazenost) jinak totiz nic moc samy nedelaj. Zkratka se i pri max. davce udela v krvi hladina a dal uz to jatra odbouravaj. Pri testech zvysovaly schopnost mysky dostat se rychleji z bludiste, ale to by toho clovek musel snist lopatu. Jsem zvidavy clovek a tak s tim mam vlastni delsi zkusenost, zvetsila se mi celkova excitace (lital jsem jak hadr na holi), po pifku a huleni jsem nebyl ospalej. Myslim ze to u lidi, kteri jsou trosku zzpoomaleny muze stat za pokus. Ale zadne zazraky, pouziva se to jako prevence proti degenerativnim zmenam mozku ve stari, lecbe vykalenejch alkoholickejch mozku a pod. Hodne stesti a zdravy.
downer
to Roots :
Jestli tedy rád experimentuješ tak vyzkoušej Valetol. Sou to obycejný volně prodejný prášky proti bolesti (takže by to nemělo bejt až takový svinstvo) a na to si dej pivko. Když nezabere tak další valetol a další pivko. Já tomu řikám "bdít svůj sen".
A pokud prohrábneš lékárničku a najdeš Tramal (vynikající analgetikum) tak si čtyři dej a navrch prda. Přeju příjemnej let (můj subj. pocit : "kurva, ségra, dělej něco, já se v tom cukru rozpouštím....!")

-Kapitola 2 :
Když už je řeč o tý psychóze, podle mě to má člověk zahrabaný v hlavě (někdo hloubějc a někdo né). A podobnejma věcma jako sou třeba houby (ikdyž je to přírodní, vždyť příroda umí bejt taky svině, přece stvořila lidi... :-)se to vyhrabává. Mě se taky povedlo houbama vyhrabat svoji psychózu a nebyla to dobrá věc. Prostě sem nebyl připravenej a houby mě seřezaly. Byly to skoro dva roky, než jsem se cítil znovu bejt připravenej na houby, a taky že jo. Byl to nádhernej let a bez psychóz. Takže pro všechny psycho-týpky : JE NUTNÝ SE ŘÍDIT HLAVOU A NECPAT JI NIC, O CO SI NEŘEKNE
Maggie
Jo Valetol, to je fakt svinstvo maximalni. Minule mě nějak bolel zub, tak jsem si ho dala, pak jsem si dala špeka (páč by mě vůbec nenapadlo, že to může něco udělat) a pak jsem se asi dvě hodiny kochala krásou hnusnýho betonového mostu a další dvě hodiny byla jak v jiříkově vidění.
oton
jo tramal je docela hustej, :-)) ale valetol nezhám tak že za test by to stálo.. :-) mam kámoše co žerou prášky jak zjednaný tak jim to navrhnu :-))) sem zvědavej co se bude dít
borifield
jo jo ,taky udelam nejake testy na kamosich.huli jako vztekli a navic do sebe hazi fakt husty veci (neverili byste co udela treba 4-5 prasku na hubnuti ):(:(
kjegel
panove myslim, ze jste se dostali uplne nekam jinam. Jakobyste necetli prispevek od Cyklistky. Pise tam o vaznejch vecech a osobne mi to pripada drsny. A vy tady nadhazujete takovyhle sracky. Kvuli tomu to cyklistka asi nepsala. Sorry, ale K-.
kjegel
Sorrz, ale K- vam nedam :) rozmyslel sem si to. Ale vazne, jestli ma cyklistka takovz problemy, pripada mi to od vas trosku nevhodny.
Jinak Cyklistko drzim palcce, doufam ye se co nejdriv das do kupy.
borifield
chapu tvoje reakce (zrejme na to co jsem napsal ) - byla to nechutna nadsazka , ale nevim jestli ty ale ja se stejnym problemem jako pise cyklistka setkal ,nebylo to sice v bohnicich ale v dobranech ,takze wim moc dobre o cem tady rec je .prasky a ostatni chemie je svinstvo a vim to moc dobre , uz nikdy nic takovyho nevezmu ,protoze vim co to s lidma dela (party do toho nepocitam :D) jo a nemyslim si ze jeden tramal nebo tak dokazou udelat takovy brutality v hlave , vse s mirou a je to v pohode,pokud tam v ty hlave uz neco neni pred tim .
hofa
Beru mesic piracetam a to docela v hustych davkach (statnice za rohem) a zatim zadnej problem. Myslim, ze to hodne zavisi na psychice cloveka a na jeho zdravotnim stavu. Ale jinak... je mi te lito cyklistko
Kyng
Tak to si aspoň mohla zadáčo na Mezi ploty :D Držim palce, teď už to může jít zas jen k lepšímu.
Vysmátá cyklistka
Moc vám všem chci poděkovat za podporu.
Už jsem v pohodě, akorát, že do mě cpou lithium, a na to se nesmim ani napít, natož si dát ganju, a taky z toho mam docela slušný depky.
Jinak moje lékařská zpráva zní: akutní polymorfní psychotická porucha bez příznaků schizofrenie, škodlivé užívání cannabinoidů a nootropik.

Jeden psychiatr tvrdí, že za to mohli nootropika ( jedla jsem 4 denně po dobu 1 měsíce), druhej tvrdí, že za to může pouze marihuana ( a jsem tedy právě ta 1 ze 100, která má holt tu smůlu).

Jinak ten fyzickej absťák, takovej termín asi neexistuje, já tim myslela spíš to, že to přišlo v době, kdy jsem po 4 letech na měsíc ganju vysadila, a tak to taky mohlo zrovna hrát určitou roli.

Jinak se mi ta psychoza projevila v tom, že jsem si myslela, že jsem Antichrist, pak Bůh, že jsou pro mě natočený filmy a písničky atd...něco jako v tom filmu Beautiful mind, a skončilo to tim, že jsem se v parku svlíkla do naha a jen tak tam lítala, protože jsem si myslela, že ty lidi kolem nejsou opravdovský, bylo to fakt že jako hodně drsný.

Nejdrsnějšim zážitkem ale byli bezesporu Bohnice, první tejden mě ládovali práškama a já si na to vůbec nepamatuju, uplně mi ten tejden zmizel z života, a pak dva tejdny jsem strávila zavřená v baráku s 40 starejma a bláznivejma babama, a myslela jsem, že duši vypustim.

Nikdo přesně neví, co to způsobilo, ale nemůžu už nikdy cokoliv brát, ani hulit, a ani teď na ty prášky pít alkohol, je to hotový peklo.

S nootropikama ale přece jenom raději opatrně, ok!


oton
cyklistko držim ti palce, to co popisuješ je fakt hustý ani se mi tomu nechce věřit, teď se na hulení i jiný věci určitě vyser a počkej až budeš v pohodě, ať je to za měsíc či za rok

jen by mě zajímalo co na to tvoje okolí, ať jestli máš manžela, či kluka nebo rodiče?

jestli se ti o tom nechce psát, tak nepiš, nic se nestane :-)
velkáamalápísmena
Takže sci-fi Cyklistko.Nerad bych se tě nějak dotknul, ale tvé představy jedinečnosti a výmečnosti na tom to světě v podobě Boha atd., jsou jak výmysly malého zakomplexovaného dítěte, které si na něco hraje a chce být mocné a konečně povšimnuté.
Nemá zřejmě žádnou cenu tvůj problém rozebírat zde, určitě ti psychologové o tvém problém řekli dost snad ti i dobře poradí, jak s tvím problémem pokračovat dál.
Myslím si, že jsi člověk, který opravdu by drogy brát neměl, když tě po pár letech, zřejmě usilovného feotvání,usilovného hledání a tápání tě zničí jedna jediná myšlenka, kterou máme všichni v sobě představa jedinečnosti a veskutečnosti je to osamění vlastního mozku ve vlastní hlavě.
Takže tímto chci říct, že drogy jsou svinstvo a to všechny i ta naše milovaná MARIHUANA milovaná i mnou.
Kdo se bude přejídat dary bohů, zničího i opravdu malá bezvíznamná kůstka.


Cau hlavne to neberte zas tak vazně sem zhulenej jak bomba cau.
mott
Ahoj Cyklistko, věřím že jsi už OK a najdeš novou rovnováhu... Ty osobně si myslíš že je to nootropiky či trávou?
Graetar
Cyklistko, v první řadě přeji brzké uzdravení. Mám teď docela starosti s kamarádem - nedávno ho taky hospitalizovali (mám dojem, že šlo jenom o to hulení :(). Už je doma a, i když pomalu, alespoň se zotavuje.

Docela mě to překvapilo. Já sám jsem tu dlouho nebyl, protože se teď stěhuju a mám docela kalup. To je taky příčina, proč už jsem tři týdny nehulil, takže doufám, že mě to příště neporazí... :)
nemo
frexame co je na tom drsnýho? Tak to přece je! A O TO TADY DE, NE?

Já to vůbec nechápu? Co to je za patáky co do sebe cpete a proč? K čemu? Já doma nemám skroro ani acylpirin. Jsem snad nenormální? Nebo že byste mě nakonec přesvědčili, že to je to co mi ještě chybí?Fakt? No nevím.
Vysmátá cyklistka
Všem vám thanx, že mi držíte palce, a Tobě Saluhu díkajz za takovej odbornej příspěvek.
Už jsem zase fit a v pohodě, ale do kupy jsem se dala až poté, co mi psychiatr ještě přidal antidepresiva, předtim to bylo hustý a měla jsem depku jen co jsem vstala.
Funguju už zase jako kdokoliv jinej, akorát mám strašnou chuť na hulení, ale vim, že nesmim, místo toho jsem paradoxně začala kouřit, jenom kvůli tý jedný minutě či co, co si člověk po nikotinu taky připadá trošku high.
Je to ale strašně těžký nemoct vůbec hulit, neuvěřitelně moc se mi po tom stejská.
Ale co řiká Saluh řiká i můj psychouš i psycholožka, že prostě už hulit nesmim, jinak se mi to vrátí.
No to se na to vyprdnu! Jeden by z toho ještě chytnul psotník, ale držim se, protože do Bohnic se už nikdy v životě vrátit nechci, mezi ty bláznivý smradlavý baby, tfuj.
Díky vám všem za projevené sympatie a přeju dobrou úrodu!


snehulak
mno jak to tady ctu nestacim se divit.nootropika jsou dost v pohode, ale clovek NESMI mit nabeh na jakoukoliv psychickou poruchu , nesmi trpet depresemi a tak podobne.A tohle je zaklad pro jakekoliv experimentovani s drogama.Trava je slabej odvar toho co muze vzniknout napriklad u LSD.Takze lidi davejte si bacha sledujte se jestli nemate nejake psychicke problemy a jestli jo tak nic nezerte! Tyhle veci muzou vyvolat ruzne psychozy a tak sak uz to tu bylo napsany na druhou stranu kdyz je nekdo zdravy tak neni problem.K tem nootropikum o ty se dost vazne zajimam.Dobra kombinace je MDMA + Lecitin dost dobre na zkousky a vubec kdyz se chcete dostat do normalu.Nefunguje to hned ani pri velkych davkach.Chce to brat min.14 dnu pred tim kdy chcete ten vlastni ucinek, ale lepsi je tak mesic.Piracetam taky jde, akorat jeho hlavni ucinek je v tom, ze zlepsuje prokrveni mozku a vubec zlepsi tok krve cevama takze kdyz si date potom jednu stamprdli nebo cokoliv jinyho tak to jde znat.K te trave.Zatim podle mych zkusenosti se to tyka vic holek, znam minimalne 3 co kdyz si zahulej maj divny stavy.Je to sama depka ,hysterie , paranoia a podobne.No proste set&setting chteji vsechny drogy nejenom lsd.Ucinek travy je hodne odvislej od toho v jakem jste rozpolozeni a jestli se zrovna dohadate s rodici a na to zahulite tak se neni co divit za ty stavy co muzete, ale nemusite mit. Ja se jednou dostal dost hodne zhulenej do rvacky s nasimi romskymi spoluobcany a nebylo nic prijemnyho, zvlast s jejich stupidnim psim pristupem 10 na 1 :)
Takze bacha na vec.Uvedomte si, ze ucinky travy spocivaji ve zmene chemicke rovnovahy mozku, ktera mimojine zpusobuje deprese a ruzne chronicke psych.poruchy.Zalezi na kazdem, ale kdo mel vic divnych zazitku nez je zdravo mel by si dat pozor.

GaneshBaba
To, co se stalo Cyklistce, nazívám akcelerací mozkového výkonu bez odpovídající úrovně vědomí.Jako když přetaktujete comp.Je to nebezpečí všech halucinogenů a zvláště těch umělých.Potkal jsem jednou na párty nějaký vyfetla z Ostravy a ty říkali, že když nejsou tripy, tak sežerou celý balení Piracetamu i víc....
Z vlastní zkušenosti vím jak mozek akceleruje, když silnej kuřák vysadí.A v kombinaci s tímhle svinstvem...?
Já osobně dělím drogy na přírodní a vyrobené lidským rozumem.Ty první jsou plné harmonie boží dokonalosti a ty druhé jsou jako my- nedokonalé a plné chyb.Proto nemůžu ani pít alkohol - prostě to tam cítím.
Při cestě za poznáním nám mohou drogy pomoci "nahlédnout"- zvýšit mozkový výkon, ale nemohou zvýšit úroveň vědomí.
Sem pan Chytrej, co ?Snad to někomu pomůže...
chosen one
Na prosto souhlas s Ganeshem.To st im alkoholem to je fakt.Aspon u mě to taky platí.No tag lidi - nežente se do Bohnic:-) Dyt tam za chvíli bude pjekně narwáno:-))
Peti
zdarec, chtěl bych se zeptat jsli je možný dostat psychózu z hule, který se chemicky upravený a asi aji v něcem vymáchany....jen by me to zajímalo, protože co hulim tady to "chemický hulení" cítím se fakt divne....dík za názory.....
steve
4Peti
jaký chemický hulení ? Asi kupuješ viď ?
pěstuj si svoje s flushingem a máš vystaráno..:)
od Dealera je vždy riziko.:)
Sinuhet
Peti: Muzes dostat psychozu i z cisteho huleni. Muzes ji dostat dokonce i bez huleni. Spoustecem latentni psychozy muze byt ledacos.
rajce112
Nazdar, mám otázku ohľadom nejakých stimulátorov na činnosť mozgu a pamäť ... Mohli by ste mi poradiť niečo volnopredajne na zlepšenie mozgovej činnosti ? popripade napisat vaše skusenosti ..
MDe_
Ty myslíš tu chemku co ti vice ten mozek dojebe ? Jsi na growerskem foru, vypestuj si jednu a maš stimulaci +- hodinku i více :D
Geltrud
Piracetam.... nejlepsi cenove vyjde Geratam 1200mg po 100ks...zhruba 250kc jak kde. Beru o zkouškovém když rubu 2400mg ráno (8:00), 2400mg (14:00), 1200mg(19:00).......v 0:00 uz chodivam vetsinou spát. Nesmi se to brát pred spanim blbě se pak usíná a taky se zdají dosti živé sny :D Nástup účinku do cca hodiny. Dálepak na povzbuzení guarana v jakekoli formě nebo staré dobré kafe.... jestli potřebuješ jet více dní rozhodně se nevyplatí redbully apod, daj se koupit čistě kofeinové tablety a stačí..... Vitaminy jako B-komlex nebo třeba oslavovaný Lecithin(btw. = fosfatidylcholin ktery je v každé druhe běžné potravině) je zbytečné vyhození peněz. Je toho dost v normálním jídle :)
Sol
mohlo to bejt jak si sama napsala vysazenim travy kterou si treba jela ve vetsim mnozstvi every day - treba na to byl tvuj mozek vic navyklej(tvoje receptory v mozku mohly bejt navykly na kazdodenni davku cannabinolu) a ty jsi treba hned po vysazeni travy nasadila nootropika na ktery muzes bejt jako osoba treba vic citliva, nemela si to treba v hlave uplne srovnany o smyslu zivota,o svete ve kterym zijem,vesmiru a pak se to vsechno rozjelo spatnym smerem.. jde take o to ze zadny clovek neni 100% stejny,nekdo muze byt citlivejsi na to ci ono, v sobe mit blokle ruzne neurologicke onemocneni ktere se pak rozjede..

co sem s piracetamem experimentoval v obdobi moji maturity tak vim ze po mesicnim uzivani sem poznal ze dost prokrvuje mozek,pravdepodobne redi krev protoze i jine casti tela byly dost prokrvovany:), uz jen tim ze tak prokrvuje mozek se mohou odblokovat ruzna psychicka "onemocneni"..
piracetam aspon u me zpusoboval nasledujici - mel jsem rychlejsi mysleni, jasnejsi mysl, neskutecne zive sny na kterejch sem dost ulitaval(nesly poznat od reality, trochu sem se tim zabejval a naucil se i tyto sny ovladat,coz se ale povedlo jen malokdy:) pac pri takovym pokusu sem se vzdy probudil)... ale nedokazu si predstavit jet na piracetamu delsi dobu nez treba vic jak par mesicu(muj osobni nazor)

a napriklad ja po nekolikaletym silnym huleni sem najednou vysadil travu a mel sem dost velke nechutenstvi,nedokazal sem do sebe dostat skoro zadne jidlo (delal sem predtim tu chybu ze pred kazdym jidlem sem zahulil,mozek i zaludek si na to zvykly), taky mi dost cukalo oko,deprese(staci se ale nak zabavit at clovek nemysli na huleni),atd.

jinac v tvym pripade bych opravdu radeji nehulil, na 95% si myslim ze pouze huleni by tu psychozu znova nerozjelo, ale pokud beres prasky na psychiku tak huleni v zadnym pripade.. pokud treba za par let tabletky uz nebudou potreba asi bych zkusil zahulit,mensi mnozstvi.. osobne si myslim ze spoustecem psychozy u tebe byly nootropika

sem trochu zhulenej tak sry za pripadne nepresnosti...
toketoy
ginko bilobu neznate? je to přírodní nootropikum, na ziskani vetsiho mnozstvi energie/povzbuzeni aktivity mozku je dale vhodny čaj yerba mate(je to podobny jako kafe, ale ma to ucinnou latku ktera nema skoro zadny vedl. ucinky(udajne)). oboji si davam a od ty doby co tuhle kombinaci bylin uzivam spolu s marjankou znacne ubylo negativnich dopadu huleni na moje telo. pamet uz neni vubec spatna ani pri kazdotydenim huleni a kdyz potrebuju vic energie dam si caj. piracetam se pouziva na lecbu demence, nechapu ze to nekdo se zdravym rozumem muze jist a jeste se tim chlubit...
PsYcHo84
taky bych mohl doporucit piracetam.. na zaklade 12 let zkusenosti


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma