Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Durga mata - Klikni zde pro originální téma
Yasmeene
Ahojky lidicky, pestuju si kiti Durga mata a chtela bych vedet o ni co nejvice, hlavne fotecky, takze, kdo neco vi at hned postuje:)
dexmon
http://www.seedsdirect.to
JAyEFF
tady jsou odkazy na nějaky fotečky z overgrow tak si to vychutnej zvláště pak ten první

http://www.overgrow.com/edge/gallery/8365/DG1.jpg

http://www.overgrow.com/edge/galler.../DurgaBud5w.JPG
viridis
Durga mata: docela nenarocna, zalivka lehky nadprumer, svetla nepotrebuje zase az tolik, docela slusny vynos i dal od lampy - vyzkouseno, (venku udajne staci 8 hodin primeho slunce - vyzkousim az letos), jiz pred kvetem dost silny oder, ve kvetu to tezko utajis, je to siila (i s odtahem to bylo citit pres 4 patra, takze jsem na chodbe musel smradit kresolem, abych to prebil). Paldy slusny i v pazdich nejspodnejsich listu, ale doporucuji vcas oskubat, o to se zvetsi ty horni. Moc nezastipuj, vetvi se dost dobre sama. Bez zastipovani mi narostla do 120 cm. Ke konci kvetu na hornich listech bily poprasek krystalu. Vynos silne nadprumerny, hodne pryskyrice.
Ucinek excelentni, lehky, aktivni a srandovni - nezprasi Te do mrtva. Chut jemna, kdyz ususis pomalu a kvalitne, je to radost.
Drzim Ti palce, je to fakt moc pohodova kytka.
Yasmeene
Děkuju lidičky!!
2viridis: Jelikož na skříň nemají moje rodiče žaludek (grrr) tak jí mám venku (balkon :) ) tak doufam, že opravdu nebude tak náročná na pěstění, těch osum hodin slunce tam snad je.
Jinak s tím odérem, to asi nejde nijak přebýt co? Oni sousedé pod náma mě nemají moc rádi :D tak doufám, že nebudou moc prudit. Jinak opravdu se nádherně větví, pošlu fotečky..
Ant
Durga moje první kýtí který sem jel :) je super ale ten odér je fack hrozně moc pronikavej ale já sem ten odér v baráku překril vonejma tičinkama a bylo to OK ale na balkoně nevim jestly ti to pomůže :(
mcanna
No já sem vydel DURGU u kamose (oscar111), mel je od viridise a vypadali opravdu nadherne.Oni byly takoví nádherne nízky ale palice na tu velikost hodne velky.Ta vune byla taky šílena.Je to asi hodne dobrej model.
Bruce
Jeden z nejlepších modelů jaké jsem měl ,dle manželky lehce fantazijní. Spolu z Atazymem jsem dávky hnojení u AH v bubbleru překročil o 75% a v poho. Reaguje velice rychle na delší dobu svitu .Po hození na balkón z pod lampy během 3 dnů nové vegetativní listy .


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma