Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
10 x LOWRYDER #2 - Klikni zde pro originální téma
michalenv
Nazdar tak jsem tady abych se taky konečně pochlubil malinkatým indoorkem.

Copak mají kytičky k dispozici?

Světlo: 180 watt MaxGrow Red Spectrum 8-U (kdysi www.cfl.cz dnes neznám jedinou českou stránku s těmahle úsporkama. Původní cena 3000,-)

Médium: Nějaká kvalitní, těžší hlína z growshopu, víc jsem nezkoumal trochu mixlá s perlitem v 8l květináčích.

Bordel kolem: Odtah - PC větrák zregulovaný(jsou dva jede jeden kvůli teplotě), ofuk - klasický klipsňák, nějaká zvlhčovačka, celé je to v 300L barelu. Koupil jsem to jako komplet za 3000,- + dokoupil ty drobnosti kolem toho.

Teplota: Mám to vedle v pokoji kde se netopí, takže v noci tak 17 C a jak se svítí cca 26 - odtah jede na 5V aby mi kytičky netrpěli zimou.

Hnojiva a něco do vody: Gwowth/Bloom Excellarator od AH, Canna Root stimulátor a hnojivo též značky Terra Flores. Plánuju final solution.

Nějaké moje chyby/problémy/plány: No časem pořídit PH/EC metr a rozjet hydro, Příští kolo menší květináče a víc kytek. Zvlhčovačku jsem začal používat až v třetím týdnů růstu. Při pokusu o V-scrog sem si zrušil jednu vrcholovou paličku tak sem se na to vys*al.

Genetika: Lowryder #2, selekce z hromady semen co sem si na jaře vypěstoval.
michalenv
Jinak kytky jsou teď tak týden co ukázali pohlaví. Z 14 rostlin se vyklubalo 10 holek, takže celkem spokojenost. Čekám sklizeň tak týden před Vánocema takže bude hodně veselý nový rok. Celková spotřeba se určitě nepřehoupne přes 200 wattů. A tady máte první fotku jak to vypadá uvnitř.
michalenv
Další fotky. Omluvte kvalitu docházely mi baterky ve foťáku tak sem se chtěl pochlubit než úplně zdechnul. A nevím jak připojit víc fotek k příspěvku. Kdysi sem tu to téma o tom viděl teď se mi najít nepodařilo.
michalenv
Další fotky
michalenv
A další
michalenv
Táák a poslední fotka. Na kytky svítím 18/6 v květu. A na konec bych chtěl jenom říct že LOWRYDER je spec genetika, která kvete při jakémkoliv světle a hulení je za 2 měsíce připravené k harvestu. Z lowrydera nejdou dělat matky a pěstuje se jenom a jenom ze semen. Mnoho lidí to neví a sem zvědavý kdo si tohohle jako první nevšimne.

// UPDATE Dneska přidáno pletivo kolem světla. Kytky hrozili že úsporku prorostou :o). Nechci mít světla zapatlané od palic
michalenv
Tak nějaký update dlouho nebyl.

Fotka boxu
michalenv
A nějaká fotka s pletivem, aby mi kytičky nezalepili světlo.
be_rry
cau, peknej kyblik :)..

to s tim LR je husty.. kdy zacne takovej lowrider kvest, to jako kdy se mu zachce?a kdyz uz ti kvete, proc to peres 18/6?-bude vetsi vynos??!

kazdopadne drzim palce, budu sledovat.. jsem zvedavej, jak budou vypadat paldy. zatim
Fruddy
hele když kvete při jakým koliv svetle tak máš v plánu jet až do harvastu 18/6? mám pocit že by to kytkám prospělo kdyby měli víc svetla... ale nevím... do nedávna sem si myslel že de udělat z LR i matka :D
michalenv
kdy zacne takovej lowrider kvest?

V podstatě 18-19 den růstu ukážou pohlaví samci a pak za 2-3 dny se ukážou holky a pak to začne. Je to proměné páč se jede ze semen a něco vyklíčí o pár dnů dřív něco později tak si to chce třetí týden dát pozor.

a kdyz uz ti kvete, proc to peres 18/6?-bude vetsi vynos??!


Asi ano. Nemám odzkoušené a ještě jsem na LR 2 co kvete při 12/12 nenarazil (né že by nekvetl při 12/12). A proč ji omezovat když může o 50% více času tvořit paldy :D. Kdyby všechny ostatní modely kvetly i při 18/6 tak se vsadím že na ně 12/12 nikdo svítit nebude - ideální podmínky

hele když kvete při jakým koliv svetle tak máš v plánu jet až do harvastu 18/6? mám pocit že by to kytkám prospělo kdyby měli víc svetla


Tak tohle sem taky ještě u LR nevyděl. A 24/0 je podle mě trápení kytky ona si potřebuje taky odpočinout. Ono ani růst 24/0 se tady moc nevidí.


OT:

Je tohle můj první indoor. Sice asi 4 té kolo s LR 2, ale ještě nikdy sem nesvítil 18/6 při květu (asi jako většina tady :D), tak nevím co přesně od toho můžu čekat(teda vím že to bude o dost lepší jak OUT).


EDIT:

Jak tady dost growerů zkouší kytce dopřát poslední 2-3 dny tmy tak já jim zkusím dopřát poslední 3 dny světla 24/0 a pak 3 dny tmy
Ski
Hezke :) libi se mi jak odpovidas na dotazy heh) skoda ze u me nikdo v threadu o LWckach defakto neprispival :(..Kcko) sem zvedav jak ti to dopadne...jel jsem neco velmi podobneho :)))...
michalenv
THX 4 K :) a jeden malinkatý updateek. Holkám se daří a nebýt pletiva světlo je obalené zelení. Zatím nekvetou nijak agresivně, ten hlavní květoucí boom ještě nenastal
michalenv
Dneska žádné nové foto nebude, ale postnu vám tu nějaké zajímavé videa z youtube jak doufám že bude vypadat moje sklizeň.

http://www.youtube.com/watch?v=4YAMi0BMkQE
http://www.youtube.com/watch?v=dy8jbRz2ZTY
http://www.youtube.com/watch?v=0bdSRRpZHw0

A ještě bych měl malinkatý dotaz. Co říkáte na to kdybych nechal kytky před sklizní třeba 3 dny pod 24/0 a pak 3 dny v úplné tmě?

A jěště bych měl další námět na diskuzi. Co takhle kytky po sklizni sušit v hlíně? Prostě nechat je v hlíně, ostříhat a dát sušit. Zkoušel někdo? Slibuju si od toho hodně pomalé sušení a vytáhnutí úplného maxima z kytek.
Calzone
michalenv:
a proč myslíš, že by ty 3 dni světla a tmy mohli mít nějaký pozitivní vliv?

Edit:
Nemyslím si nic, jenom jsem se ptal.
michalenv
citace:
Původní příspěvek od Calzone
michalenv:
a proč myslíš, že by ty 3 dni světla a tmy mohli mít nějaký pozitivní vliv?


Stresování kytky aby ze sebe vydala maximum. Celkem dost lidí tady před harvestem dává kytkám třeba dva dny tmy. 3 dny světla v kuse tomuhle modelu určitě nijak neublíží a ta tma to už je jenom třeničika na dortu kdy už je skoro jedno jestli kytku sušíš nebo je ještě v hlíně. Hodně lidí tady doporučuje sklízet uprostřed noci za úplňku při tancování kolem ohňě do rytmu bubnů. Proč si myslíš že by měli mít negativní vliv?

// Edit: Já jsem rád za jakoukoliv konstruktivní otázku, která mi pomůže k lepším výsledkům, ale mohla by být podložená aspoň nějakým argumentem nebo vlastní domněnkou :) Nic ve zlým, sem rád že se mi sem občas někdo podívá a tím stresováním kytky jsem určitě neměl na mysli zapíchávání hřebíků/žiletek do stonku popř. píchání injekční stříkačkou roztok kristalonu do kytky :)
michalenv
Malinkatý update. Kytky jsou někde mezi 2-3 týdnem kvetení, nevím přesně příště se polepším :o) svítím pořád 18/6 příští kolo zkouším 20/4 u vícero seedbank jsem viděl toto doporučení
michalenv
A další
michalenv
Nějaký komplet.
Calzone
Chlape, proč ty kytky fotíš za světla a ještě sem dáváš obrácené fotky? Měl by jsi fotit těsně potom co zhasne výbojka. Kytky ještě nejsou povadlé a fotka z bleskem vypadá skvěle, vyniknou barvy. Ty obrácené fotky pak musíš obrátit v nějakém programu. Třeba obyčejné malování ve windows to zvládá (menu obrázek -> překlopit či otočit -> otočit o úhel) Ať se daří! :).
michalenv
citace:
Původní příspěvek od Calzone
Chlape, proč ty kytky fotíš za světla a ještě sem dáváš obrácené fotky? Měl by jsi fotit těsně potom co zhasne výbojka. Kytky ještě nejsou povadlé a fotka z bleskem vypadá skvěle, vyniknou barvy. Ty obrácené fotky pak musíš obrátit v nějakém programu. Třeba obyčejné malování ve windows to zvládá (menu obrázek -> překlopit či otočit -> otočit o úhel) Ať se daří! :).


JJ je to pravda, ani sem si to neuvědomil. Měl sem ve foťáku málo šťávy a s bleskem bych neudělal ani jednu, tak semtam napálil od boku tři fotky a rychle s tím do PC. A mám nějaký lowednový foťák kde jsou některé fotky zvlášť makra bleskem hodně přepálené => s lampou = bez blesku jsou ty makra lepší. Opraveno.
michalenv
Tak a je tady můj zatím malinkatý první indoor problém s listama. Konečky žloutnou vypadá to že budou hnědnout usychat a kroutit se nahoru. Chci to podchytit co nejdřív. Spálení živinama? Ještě to není nijak extra vidět a dělá se to na listech ve vyšší části rostliny. Takže pokud to není nedostatek něčeho tak to ted párkrát zajlu čistou vodou s kořenovým stimulátorem a snad to pomůže. Za jakoukoliv radu budu rád.
michalenv
Další
Skáčkař
Ahoj, omlouvám se, ale bude to trochu mimo téma. Mohl bys mi, prosím, říci, jaký je obsah thc u takovýchto automaticky kvetoucích odrůd?
michalenv
citace:
Původní příspěvek od Skáčkař
Ahoj, omlouvám se, ale bude to trochu mimo téma. Mohl bys mi, prosím, říci, jaký je obsah thc u takovýchto automaticky kvetoucích odrůd?


Podařilo se mi vygooglit:


SPECIFICS LOWRYDER #2
Indoors/outdoors: Especially suited for outdoors. But also nice for indoors (in the window).
Growing: 0 weeks.
Blooming: 9 weeks.
Height: 50 - 80 cm.
Yield: 15 - 35 grams per plant.
Harvest: Several times a year.
Climate: For all climates.
THC: 10 - 15%.


LOWRYDER #2

Lowryder #2 is bigger, more bushy and makes more buds than the original Lowryder and because of this, produces a much bigger harvest. A negative point is that #2, because of its size, is a little more difficult to hide in the garden. This plant is a mix of Northern Lights, Santa Maria and a ruderal. The ruderal genes make it possible that a light cycle of 12/12 is not needed for the plant to start blooming. In a way, it starts to bloom right after germination, even if the plant is in the light for 24 hours a day. Furthermore, Lowryder #2 will stay quite small (50 - 80 cm.) and will be ready for harvesting 9 weeks after the seeds are put in the ground.

Zdroj:http://www.snow-white.nl/lowryder2/
brávooo
ahooj
tak jak to vypada s kytí ?
horši se to nebo už je to ok?
držím palce a muj typ je přehnojení
skus to jen vodou zalevat aspon chvili
nebo v malich koncentracich hnojek
čest a držim palce k+
michalenv
Cest vsem.
Tak zadny velky problem se mi u kytek nijak nerozjel a vypadaji ze po jedne zalivce bez hnojiv jenom se stimulatorama se vsechno vraci do puvodniho stavu. Asi sem to jednou prehnal s hnojivama, ale nijak zavratne. Tak a sup sem nejak maly update
michalenv
Next
michalenv
Last one.
ravalium08001
mas s tim lowriderem predchozi zkusenost? jakej to ma vynos?
Dobby
čuss vypadá to fakt pěkně a co to máš přesně za lapmu.?? Je to klasická ůsporka..?? Jinak K+ A budu sledovat...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma