Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
150W sodííík co myslíte bude to fungovat nebo mám neco vylepšit ??? - Klikni zde pro originální téma
Skangg
je tam 150wsodík atd ...
Mr.MEN
No fungovat by to mělo přítah odtah máš. Jestli tam nemáš moc teplo tak by to mělo být v pohodě. Ale dal bych nějaký stínítko na tu HPS.
A nevím na tý fotce to nejde vidět ale můžeš s tím sodíkem hýbat, nebo je tam napevno? V tom bych viděla asi nevýhodu.
Rhino
Téma opravdu na facku.. :rolleyes: :faq: !!

http://grower.cz/pestovani/navody/?

Dej si tam stínidlo, vyhoď alobal, dej to blíž..
Skangg
tak teplota je tam kolem 27 takže si myslím že ideál lapma je tam z veřenýho osvětlení nooo tak nevím no pevně pridělana .... rozměrově je to 40x45x100 takže malinká skřínka tak nevím jestly ten sodik bude stačit tak ted budu pridavat ece jeden 70 w sodik z boku asi premejslinm no uvidime ;) .....a místo stínitka mi poradili v grow shopu nejakou foli prej dělá stejný učinky jako stínitko ( rád bych ale casem pořídil stinitko ) chtel jesm tam dát komplet 400w výbojku ale nevím no jestly to už není moc na tak malou skrin ... dííky před za odpoved
xy_SVK
Cau nechcem ti do toho kafrat ale ta lampa by nemala byt napevno lebo sa ti budu tahat rastlinky za svetlom a budu nic moc jemne povedane podla mojho nazoru je 400w na taku malu skrinku moc by si to neuchladil a cool tubu by si tam nenapchal.
Calzone
Fakt extrémní topik, já když musím kvůli teplotě zvednou výbojku třeba z 20 na 23 cm, tak z toho nejsem div v depresích a ty máš tady ještě slabší výbojku, metr od vršků a pohoda... :D

Těch 27°C je docela dost, když máš tu výbojku takhle vysoko. Ten ventilátor ti to ani trošku nezvládá bych řekl...
Skangg
no taky mám takovej dojem že ten ventylátor to nezvládá no a jeakej by ste mi poradili ventylator kdyz tam chci ece ten jeden sodik 70w ??? hmm jo a diky za uprimnost..:D:D:D ale vis jak kazdej jednou zacinal ..:D
Skangg
Ventilátor TT 125 – 220/280 m3/h mohl by tento vetylator stačit????
Date1
citace:
Původní příspěvek od Skangg
je tam 150wsodík atd ...
hoj tu ventilaciu by som riesil asi takto daj pritah na uroven kytek a lampa se musi dat zvedat
Calzone
Pokud ten ventilátor má průtok vzduchu přibližně asi jako výbojka wattů, tak to bude v pohodě, takže si ho klidně kup, stačit bude určitě.
Skangg
tady nejaký foto osazenstva ..:D no ted jsem obednal ten vetilator dik za rady ....
mara.dnb
jak to tam dlouho maš
hochůůů
A co to je vůbec za model ???
gaga
rozesad je..
Skangg
tak tady přinááším nejakj update .... všechno sem prostudoval a uděla ..:D tady nejaký fotky jak to ted vypadá díky za rady.... model je to no name ale je z krutýho venku co jsem kouřil a ostatni sou z lampy od kamoša(diler lampy...:D ) tak nevim no uvidíme dal jsem je tam proto protože jsem tu dkin dovichitával jak ste si všimli tak jsem tam nechtel kupovat drahý feminyzovaný semínka ;) jinak hej houuu growu!!!!
Bodie
začal bych zastřihavat pokud to maš vic jak 3tydny at jem maš aspon košate když ne vysoké;)
hochůůů
Bejt tebou tak to z toho truhlíku hned vyndám jelikož jedeš ze semen takže tam budou samci a pri přesazováni nebo vyjímání samců se ti můžou poškodit kořeny a ty kiti uz budou mít kořeny celkem propletený.Jedině že si do toho truhlíku dal nejaký zábrany aby se ti kořeny k sobě nedostaly???
Skangg
jjj taky bych to chtel co nejdří přesadit a jak velký květináče by ste mi doporučili at to nezabýrá moc místa v tý skříni je hodně malá víš co.....
Skangg
tady jeste nejaky foto kytíííí.....:D
Skangu ta prostřední kytka v tom truhlíku smrdí samcem... Hlídej si to, zdaar :)
Skangg
taky se mi zdá ale zatím jeste nai jedna kyta neukazala pohlavi no tak nevim musim cekat a hlidat;)
Bodie
v ciklu dne jim dej noc a pak by se ti mnelo ukazat pohlavy
Calzone
Bodie:
to v žádném případě, to by bylo dobré tak na to aby mu to zmutovalo/zhermělo. Zatemňují se pouze větvičky, ne celé kytky.
Bodie
važne?tak to se omlouvam ale ja sem to tak udelal a v klidu
Skangg
no tak se zatím ukázalo že jeden byl samec no což je docela hustý na to že to z ..no name... semínek... :D asi haluz..ted jsem zastříhaval a nejak se tomu moc nechce skoro vubec to nepovyrostlo ....ale už se to rozvětvuje takže pohoda;;) ted budu muset pořídit nejakje zvhčovač jakej by si te mi poradili koukal jsem na ty (Ultrazvuková zvlhčovačka mini NEBLER) myslíte že by to stačilo na ten muj prostor??Calzone ty určite poradíš dííky všem za rady ;) moc pomohli ;)
Calzone
Bodie:
jasně že jo, představ si co to musí být pro kytku za šok, když je zvyklá na 18 hodin světla a proto roste jak o život, potom jí dáš pár dní 12, tak ona dá všechnu energii do přípravy na květ a pak jí zase přepneš na 18 hodin aby normálně rostla... Fakt bych to nepokoušel.

Skangg:
kdyby jsi měl větší pěstírnu, tak bych ti poradil SPS, ale v neblerech se bohužel vůbec nevyznám. Zkus zkontaktovat někoho kdo ho má. Jinak po zaštípnutí je normální, že se na chvilku zastaví růst. Ono to zase začne pořádně růst, neboj. ;)
Skangg
mama další proble pořád s tou teplotou i když tam mám to TT ( ventilárot ) 280m3/h a mám tam 150w sodík trubku přímo od sodíka tak stejně když to dám 20cm nad kytky tak tam mám neuvěřitelných 30 stupnu !!!!:-! tak nevím no čím to je jestl to je tím že je ten sodík z veřenýho osvětleníí?? nebo má už moc nasvítíno fakt nevím ... skusil bych koupit novej jen žárovku třeba tolik netopííí???
Skangg
celá skrin
Skangg
pohled ze zadu ....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma