Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Pouziti OSB desek na stavbu boxu??? - Klikni zde pro originální téma
zdarec lidi, nemate nekdo zkusenosti s pouzitim osb desek pri stavbe boxu? trisky jsou vazany pojivem z umele pryskyrice, tak aby to neuvolnovalo pri zahrivani nejkej bordel...
Rhino
Někdu tu z tý dřevotřísky už stavěl. Vypadá to vcelku pěkně. Taky sem to plánoval, alespoň 1,5cm tloušťku.. Jediná nevýhoda, že to vyjde vcelku draho..
jde mi spis o to, ze kdyz tam bude teplota do 30 stupnu, jestli se ta pryskyrice nebude odparovet. proste jestli v tom lze pestovat, abych nevyhodil love zbytecne:)
Rhino
Pěstovat v tom určitě půjde.. Jestli se bojíš o vlhkost tak si kup tušim desky "OSB 3", ty jsou určeny do vlhkého prostředí.
Rodniik
Určitě můžeš postavit box z OSB desek!

Já chovám třetím rokem terarijní zvířata, a terária mám pouze z OSB desek, a vše funguje tak, jak má. Nic se neuvolňuje.
CHARoN
Ja s OSB deskama mam take skusenosti,ale ne pri pestovani ale pri stavbe.Pouzivaji se na stroby v prostredi se zvysenou vlhkosti.Pouzival jsem je na strop v koupelne kde je vlhkost 100%Jak uz jsi psal,desky jsou impregnovany a nehrozi zadne zkrouceni ci zmena vlastnosti materialu.Navic udrzi teplo.Takze vhodne do sklepu kde klesa teplota pod 10´C.Pokud planujes box v bezne obyvaci mistnosti,je asi lepsi koupit obyc drevotrisku.Alespon usetris nejakou tu kacku.A i prace s drevotriskou je snazsi nez s OSB deskama,mam namysli rezani.Co mam vyskousene tak beznou drevotrisku o tlousce cca 20 uriznu na cirgularce nebo i motorovkou razdva.Ale kdyz jsem rezal OSB desky tak jsem si docela dal :) je videt ze nemci to maji maximalne lisovany)
šéfik libica
ahoj mam a doporučuju fakt jsou dobrý
trippity
Zdar OSB desky sou výborný na stavbu Boxu jelikož je voděodolná z větších ploch
ale na hranách ta vlhkost bude pronikat do ní a ta se nakonec po dlouhem vlivu vody rozpadne
Erixon
Sympatickej materiál, skušenost mam jen s lakovanejma na podlaze a účel plněj dobře.
begginer
jsou velice dobré ale hodne penez stoji v obi a podobnych obchodech , ale ja je kupoval v takovym skladu prijedes reknes , narezou,odjedes a bejva to v takovej obchodech levnejsi a 20 za 1 rez
na moji skrin sem platil 1500 takze pohoda
trippity
ja TO SAMI


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma