Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec lidi, nemate nekdo zkusenosti s pouzitim osb desek pri stavbe boxu? trisky jsou vazany pojivem z umele pryskyrice, tak aby to neuvolnovalo pri zahrivani nejkej bordel...
Někdu tu z tý dřevotřísky už stavěl. Vypadá to vcelku pěkně. Taky sem to plánoval, alespoň 1,5cm tloušťku.. Jediná nevýhoda, že to vyjde vcelku draho..
jde mi spis o to, ze kdyz tam bude teplota do 30 stupnu, jestli se ta pryskyrice nebude odparovet. proste jestli v tom lze pestovat, abych nevyhodil love zbytecne
Ja s OSB deskama mam take skusenosti,ale ne pri pestovani ale pri stavbe.Pouzivaji se na stroby v prostredi se zvysenou vlhkosti.Pouzival jsem je na strop v koupelne kde je vlhkost 100%Jak uz jsi psal,desky jsou impregnovany a nehrozi zadne zkrouceni ci zmena vlastnosti materialu.Navic udrzi teplo.Takze vhodne do sklepu kde klesa teplota pod 10´C.Pokud planujes box v bezne obyvaci mistnosti,je asi lepsi koupit obyc drevotrisku.Alespon usetris nejakou tu kacku.A i prace s drevotriskou je snazsi nez s OSB deskama,mam namysli rezani.Co mam vyskousene tak beznou drevotrisku o tlousce cca 20 uriznu na cirgularce nebo i motorovkou razdva.Ale kdyz jsem rezal OSB desky tak jsem si docela dal je videt ze nemci to maji maximalne lisovany)
Zdar OSB desky sou výborný na stavbu Boxu jelikož je voděodolná z větších ploch
ale na hranách ta vlhkost bude pronikat do ní a ta se nakonec po dlouhem vlivu vody rozpadne
jsou velice dobré ale hodne penez stoji v obi a podobnych obchodech , ale ja je kupoval v takovym skladu prijedes reknes , narezou,odjedes a bejva to v takovej obchodech levnejsi a 20 za 1 rez
na moji skrin sem platil 1500 takze pohoda