Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
250w/400w, Royaltymix+Growmix, AK 47 - Klikni zde pro originální téma
Dirty
Zdravim všechny pěstitele
Chtěl bych v tomhle thredu zdokumentovat růst a květ 6ti AK 47ček a jako každej začínajíci In pěstitel vyslechnout dotazi,připomínky a hlavně rady,aby muj 2 pokus dopad co nejlíp.Muj cíl je: víc než 178g a aspoň stejně kvalitní paldy jako napoprve:)

Malej popis: Osazení-AK 47 řízky od člena(děkuju)

Sluníčko-Růst 250w Master HPI-T Plus
Květ 400w Osram Plantastar

Odtah-2x Dospel 100m3,1x potrubní ven.TT 280m3

Přítah-2x pasivní na spodu skříně,1x Dospel 100m3

Zvlhčovačka-SPS 818

Stínítko-Cooltube 125/450

Substrát-namíchanej Royaltymix+Growmix

Hnojky-Růst: Plagron StartUp+postřik CropMax
Květ: BioBloom+TopMax a na konec Final S

Květníky-6x8L

Teplota,Vlhkost-Den:26/28 80/90
Noc:18/20 65/75

Tak to je snad všechno,tak se mi snad povede splnit muj cíl:)Jak sem řek budu rád za každou připomínku nebo radu!!!!!! Zatim se mějte Dirty
Dirty
Tady nějaký fota z přípravy skříně a prvního dne 18/6
slepecC
czau,
máš to pěkný, ale proč máš ten ventilátor otočeny na cooltube??
neměl by být na kytky?
Dirty
čau slepče dobrej postřeh...ted ho mam uplně někde jinde mam ho až nad cooltubem a mam ho namířenej ze zhora na něj aby se vzduch rozrážel do stran...páč když ho dam přímo nad kytky,tak je dost silnej a rozhaní mi vlhko pryč a já mam pak ve skříni tak 50-max60%...tak jak je focenej,tak to taky nebylo to pravý...tak sem hledal optimal a našel ho uplně nahoře,ted vlhkost nespadne pod 80% drží se kolem 85-90% a kytičky sou ofouknutý ažaž a já s tim nemam žadnou práci:)


1foto-pohled do skříně kde je ten klipsňák


2-3foto-kytičky 5den 18/6(už se začínaj trošku rozjíždět)
slepecC
nj ale zas to nepodceňuj, čím větší ofuk kytek tím více bude silnější stone= více živin, větší výnos..ale když píšeš že jsou ofuknutý dost, tak pak je to ok..

ať se tedy daří budu sledovat slepecC..
Dirty
Zdarec všem
Aktualizace:10 den 18/6
Holky vypadaj docela spokojeně,krásně se začly rozjíždět:)maj velký tlustý listy a stonky tlustý jak cígo...na 3ch sem zkusil fim a 3 sem nechal nezastřihlý abych viděl rozdíl:) no posuďte sami jak to zatim vypadá...?!
Dirty
Hojte všichni...
Tak kytičky dneska přepnutý na 12/12...zatim se jim daří dobře:)maj krásně zelenou barvu,sou hezky rozvětvený a celkově silný...fota sou z 18 až 22 dne na růstu...teď přijde ta těžší část,tak snad to bude v pohodě???!!!
Dirty
Zdravim all Growers
Tak sem v 9 dni 12/12 a zatim žádné větší komplikace:) akorát se mi začly rojit mušky(asi smutnice),tak sem jim koupil lepové desky a asi jim chutnaj páč jich je dost přilepenejch(deth) a už tolik nelítaj...ještě se musim nějak zbavit těch mladejch v substrátu a bude to ok,tak jestli máte někdo nějakou zkušenost,tak si necham rád poradit...jinak kytičky už nahazujou blizničky a taky furt ještě rostou(nevadí místa zatim dost)... PH vody kterou zalejvam je 5.8-6.8(změřeno kolorimetrckým indikátorem)...EC nevim...a teplota a vlhkost:den 27-30;20-30% a noc 18-22;35-50%...a rosim to vytamínama od GH...
Dirty
A ještě pár kousků:)
Dirty
Zdarec všem
Tak tu máme cca 19 den 12/12 a zatim docela pohodička:) holky dostávaj 25ml BioBloom,25ml TopMax + nějaký ty vitamíny a enzimy od AH celkem to mícham do 5l deštový vody tak jednou za 2-3 dni...fota jsou ze tmy
Dirty
a tady fota za světla...musim říct že mušky(asi smutnice) zdárně poraženy!!!:) jo a už by mi někdo mohl napsat co si o tom myslí a co bych měl vylepšit:)tak jen pište
roboot
zdárek jak to vidíš z prostříháváním,zdá se mi že je to tam dost na těsno chtělo by to trochu provzdušnit aspon špičky listú zastříhnout at to pěkně svítí i na ty spodní pálky.jinak mooc pěkný,GL
nec
pěkná práce, ale prostříhání by jim určitě neuškodilo, takhle budou ty spodky slabší
Dirty
jooo máte pravdu chlapi,už sem nad tim přemejšlel minulej tejden,ale ještě sem se k tomu nedokopal,tak to budu muset napravit...jinak dík že ste se ozvali!!!aspon nekdo sem něco napíše:)
GLORS
jungle je to krásná ale prostřih nutný
Pampalini
Zdarek Dirty
Peknej grow,hele ja bych nestrihal.
Drzim palce
Dirty
Zdarec všem
Asi před třema dnama sem je trošku učesal,ale fakt jen trošku viz foto:
Ale taky si myslim,že čim víc zeleně tim víc fotosintézy a tim pádem víc materiálu...je to těžký člověk si to musí vychytat sám aby to bylo akurát a já musim ještě hodně vychytávat:)
roboot
no aspon něco já bych to tedy vzal ještě trochu protože určitě když to maš v boxu tak je to víc natěsno než ted na těch fotkách ale jak říkáš musíš si to vychytat sám.GL
Dirty
Tak něco z dneška:) je to cca 24-25 den 12/12
Dirty
a ještě něco málo...
Zdar Dirty
Pěkne kytky.:leaf:
papaja
pěkná práce
přidej jim trochu dusíku at trochu ztmavnou i samotná firma biobizz doporučuje dávat biogrow i v květu..promiň, že ti tu takhle komentuji kdyžtak smažu pic p.
Zdarec.
...hele pěkně ti to jede,těším se jak dopadnou ty tvý AKáčka...
kolega na-de-mnou má rechta s dusíkem,máš to kapánek světlý.

přeji pěknou sklizeň...
Date1
citace:
Původní příspěvek od roboot
no aspon něco já bych to tedy vzal ještě trochu protože určitě když to maš v boxu tak je to víc natěsno než ted na těch fotkách ale jak říkáš musíš si to vychytat sám.GL
Hoj. Nechapem odkial mas tu informaciu ze sa maju listy ostrihat?Co to je za nezmysel? Sory nehnevaj sa ale to je uplna hlupost osklbat listy.
TO: Dirty delam indoor 15 let a nikdy listy netrham protoze cim vice listu tim vetsi palice.Nemas listi nema rastlina motor.Jinak mnel si dat na radu Pampaliniho psal ze on by nic netrhal a kdyz se kouknes na jeho grow asi pochopis o cem pisu:)
GrowManiac
jasný souhlasím s datem, já sem taky prakticky už nic nestříhal ještě chvíli před přepnutím na květ... a když už tak jen minimum kosmetických úprav. :wink:
Dirty
Zdarec všem
Sem rád že muj grow aspon někoho zajímá!!!:)
vezmem to postupně...for papaja:čau chlape no vono to dost mate(kombinace světla s bleskem) dává dojem že je to žlutý i když na druhou stranu by ty listy mohly bejt trošku tmavší...mam doma jen Plagron Start-up takže mi poraď nějakej prostředek kterej obsahuje dusík...
for Date1:žádný listy sem netrhal!!! pouze sem je trošku učesal(velký listy na vrškách sem zkrátil(zastřihnul čepele) viz fota) a zeleně si myslim že je tam víc než dost:) takže asi tak no:) ale sem rád za vaše postřehy a rady!!! všem dík za K+
Dirty
for papaja:hele ted sem koukal na Klečku jestli tam nemá nějakej prostředek a tohle by mohlo pomoct-Bionova N 27% a nebo Plagron N 27% já sem pro tu Bionovu už jen kvůli ceně:) co myslíš???
papaja
co by ne...i když biobizz biogrow 0.5 l nebude taky stát moc počítám 160 kč a využiješ ho i v dalším kole...bionova či plagron bude taky good...měj se fajn ..a tvůj skunk 1 byl excelentní..
Dirty
včera sem vobjednal tu Bionovu za 130 kaček 250ml paradox je že poštovný stojí pomalu víc jak hnojka:) ale aspon to v pondělí bude doma...jo ten skunk1 se celkem poved,taky si na něm jěště pochutnávam:):rasta:
Dirty
Zdravim all Growers
Tak holky sou v 32dnu 12/12...včera dostaly 10ml BN N27% na 5l vody,tak snad se to žloutnutí spraví:)...jinak se maj celkem k světu a začínaj se pěkně nafukovat...taky sem vyměnil cooltub za velký stínítko což jim taky určitě bude svědčit líp:)
Dirty
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: otázka
Ja to s ni takhle resim, stejne jako kazdej mod, nevim co se rozcilujes, je to uplne normalni postup - udelas offtopic - mas neg. karmu s konetarem..v tvem pripade tomu nebylo jinak. A jak je vidno na tu karmu zatizenej ses a to dost, jinak bys tu nedelal scenky kvuli jedny cerveny kostce lol je to k smichu, kdy vam konecne dojde ze karmy se nenazeres ani ji nezhulis? no to je fuk, proste to bud prijmes nebo se seber a jdi na jiny forum, uz se o tom nebudu bavit, howk K.

citace:

Tak to takhle řeš s další půlkou Groweru(by tady museli bejt všichni červený)!!!

citace:

takhle se to resi normalne, takze tu uz neni co resit

citace:

A tos to musel řešit hned takhle???asi jo vid!!!myslim že sou tu jiný borci a jejich thready co stojej za zápornou karmu a né to že někomu tohle napíšu do threadu apropo každej se vobčas splete!!!no ale když si měl potřebu to takhle vyřešit tak co...chleba levnější nebude a já se z toho taky neposeru že???akorat se zamysli nad tim jestli by to nešlo příště řešit jinak...

[quote]
Ten prispevek jsem samozrejme smazal, to co ti prislo v karme ode me je tvuj text kdesi kde nemel co delat. Co je na tom k nepochopeni? Takovyhle prispevky ve foru nemaji co delat, jak uz jsem psal, je od toho komentar ke karme..

[quote]
počkej počkej jakej offtopic příspěvek???tak ted už to nechapu vubec a jestli máš pocit že potřebuju honit karmu tak si to mysli!!!vono to spíš zamrzí když se někdo snaží a pak dostane trestný body a ani neví za co!!!

[quote]
To mas za offtopic prispevek v jednom z threadu, tyhle veci si pis do komentare ke karme, ale ne do threadu..kdybys radsi prestal honit karmu a vyrabet tu prispevky k nicemu

[quote]
čus no mam tu od tebe přidělenou karmu(negativní),neni přiřazena ani k Out ani In thredu který tu na Groweru mam,ale je u ní napsáno že to vypadá dobře a že to budeš sledovat a mě to srazilo karmu o dost bodů,tak sem jen chtěl vědět čim sem si to zasloužil...???

[quote]
Bud zdrav hele vubec netusim o cem to mluvis, mohl bys to trochu priblizit prosim? dik

[quote]
čau chlape mužu se zeptat čim sem si zasloužil negativní karmu???napišeš že to vypadá dobře a pak mi udělíš záporný hodnocení???předem dík za osvětlení...
Dirty
Tak jo vyhrál si!!! a ted bych chtěl slyšet názor ostatních,jestli když někomu napíšu do thredu,že má pěkný kytky a že budu jeho další pěstování sledovat a nenapišu to do karmy,tak sem to posral a mam za to dostat trestný body!!!jestli to tak je tak se potom nemáme o čem bavit a já se sradostí z Grouwu odhlásim a pojedu si zase svoje!!!
papaja
ahoj dirty
mě to udělá vždycky radost, když někdo napíše, že mám hezounký květinky
a to ty máš ..
trestných bodů už mám za ta léta několik-např. za to, že jsem si dal do podpisu, že vyměním rád semínka s odkazem na květinky-tak mám ted v podpisu tři tečky ..jen nevím , jestli tři tečky jsou užitečnější pro ostatní...přece jenom se touhle cestou mohl někdo dostat k thai skunku-ssxths1 vlastní kříženec-ostatně máš ho doma a pokusný sazeničky vypadají spíš do indiky díky bohu a moc hezký...

:D takže se tim netrap zas jde nakonec o hovno
srovnej si thready z roku 2001 a uvidíš, že tenkrát bylo naprosto běžné psát podobné věty jaké jsi napsal ty
pokud se nepletu karma snad tenkrát ani nebyla a nikdo to neřešil lidí příspívalo málo a taky byli rádi, že vůbec tahle komunita vznikla..dnes je to samý kdyby coby a vůbec si myslím, že se tady málo hulí jinak by byli k sobě lidé hodnější a nehráli si na četníky:whip: tyhle praktiky dávat za pochvalný komentář trestný body či zápornou karmu je s prominutím pitomost:punk: -jestli znáš zahraniční konopný servry , tak tam se to takovýma pochvalama jen hemží-přece jen je fajn, když ti pochválí kytičku kolega ze španalska či usa no tak si myslím, že si ty trestný body nezasloužíš a podivuji se, že to takhle někdo řeší..
:starwars:
jen doufám, že nedostanu další trestný body :mutant:

Calzone
papaja:
moje řeč, nevím co se to tu rozmohlo za móresy negativně karmovat nováčky že něco pochválí apod. Chápu, že to zasírá topiky zbytečně, ale ten člověk to snad nezasírá schválně, ba naopak chce něco pochválit. Tak by mu lidi měli radši poslat PM, hele tohle se nedělá, piš to do karmy a ne hned dávat K-.
Dirty
Dobré ráno ve spolek...
Tak dneska je to cca 38den od přepnutí 12/12...holky dostávaj pořád to samí + ten dusík od BIONOVA(ten kdo má problémy se žloutnutím kvůli nedostatku dusíku,tak můžu jen a jen doporučit!!!) jináč paldy se hezky nafukujou a krásně voněj:) takže zatim spokojenost...VIVA LA zelený vánoce:rasta:
Dirty
A ještě nějaký:)
qilonet
Máš je pěkný.Tak takhle by mi to stačilo.
Sweet
citace:
Původní příspěvek od qilonet
Máš je pěkný.Tak takhle by mi to stačilo.


Stačilo?Já bych teda byl naprosto spokojenej...Fakt paráda! :)
Dirty
Tady ještě nějaký fota když maj holky tmu...bez přidání barev prostě tak jak je 4stovka plantastarka stvořila:)
Tanita
Zdravím...nechci ti to zde zbytečně zasírat...Mohl bys mi prosím odpovědět na PM...Nevím jak to stebou je...jestli ti to došlo atd..

Potom to smažu,sry jinak to nešlo
Dirty
Nazdar Tanito
Jo tvoje PM mi došli,ale nevidim jedinej důvod ti na ně odepisovat,když tys nebyla schopna mi odepsat na moje PM tobě dobrý dva měsíce???nemohlas napsat sorry nestíham to poslat páč chodim do práce nebo tak něco???ne tys na mě srala a pak když sem tě dal na černou listinu,tak si mi napsala že semínka si poslala a prosila jestli tě z černý listiny necham smazat???to pak už nebyl jedinej problém napsat vid???když něco chci tak pro to musim něco udělat(tys chtěla moje semena né já tvoje)já ti je mohl poslat do 3 dnů a ty mě do 3 měsíců a nenapsat jedinou odpověd na PM a na grower chodit jako když se nic neděje???takže to uděláme takhle:jelikož ti nevěřim,tak ti tvoje semena s radostí pošlu zpátky(ty si moje mužeš nechat mám jich dost a neřešim je) ale na černý listině tě necham a nebo si je necham a zkusim je na jaře zasadit a počkat co z nich vyleze a když to nebude žádná technika nabo seno tak tě smažu z černý listiny(tadle možnost je kvůli tomu že nemam jistotu žes mi neposlala na rychlo žádnou techniku abych tě smazal a tys pak mohla podělat další slušný growery kterejch je tu dost a takovejm jako ty naletí)takže se rozhodni sama!!!a klydně to napiš do mýho thredu páč já sem férovej a nemám problém to vyřešit veřejně............čus
Calzone
Na té listině ho rozhodně nech ať se bude dít cokoliv. Je to normální sprostej zloděj, co si myslel, že tu bude takhle okrádat lidi bez povšimnutí. Pak narazil náhodou na černou listinu a dělá za sebe svatouška. Kdo něco chce poslat, tak to do týdne, max 14 dní prostě pošle, ať se děje cokoliv. Navíc s těma výmluvama se z tebe asi snaží dělat kokota, když si myslí, že jsi tak najivní, že mu na to skočíš.
Dirty
Zdar všem Growerům
Tak dneska sou holky ve 41 dnu 12/12 takže sem začal s průplachem FS 5ml na 5l vody s PH 6.5-6.8....taky sem je vočesal od přebytečnejch listů aby byly vic provzdušněný a prosvícený:) ten final budu dávat asi 10dní a pak 5dní destilku a pak šmikkk:) blizničky už sou tak ze 60% hnědý takže si myslim že to bude tak akorát s tim průplachem...další foto po neděli...zatim zdar
Tanita
Tak ti to napíšu teda sem....Dobře zvolíme tedy tu druhou možnost...Počkáme teda další rok na sklizeň.Já se svíma semenama problém nemám a budu ráda když ti udělaj radost.Chtěli sme jen nejakou novou genetiku.Sem ráda že došli vpořadku...Jinak PM že nestíhám sem ti psala...Jinak od tebe mi došli 31-10-2008
A já je poslala něco kolem 30.11...Takže né 3měsíce pouze měsíc..I tak je to muje chyba a omlouvala sem se..Tak doufám že sem potom hodíš report

Jinak aby to nebyl zase až takoví OT tak ti fakt pěkně roste..

Calzone...Já jsem opravdu slečna...Mohl bys mi napsat koho jiného sem podělala_?Kdybych chtěla podělávat lidi tak už sem toho za tu dobu od registrace stihla mnohem víc.....
Dirty
for Tanita: dobře zvolila sis sama takže počkáme co z toho vyleze a když to bude ok tak tě z černý listiny smažu!!!jinak PM že nestíháš si psala po tejdnu když sem ti poslal svoje semena,že to do dvou dnů napravíš a nic...nereagovalas na PM a kdybych tě nenapsal do černý listiny,tak je nemam do dneška!!!kdyby ses ozvala sama tak to bylo v pohodě a nemuseli sme to řešit toď vše.....
Dirty
Zdarec všem
tak tu máme 46den 12/12...holky sou cca 5 den na FS a pořád se vybarvujou:) největší šišky maj kolem 15-18cm...chtěl sem se zeptat jestli někdo ze zkušenějších growerů nemá zájem se podílet na zkuřreportu pač si myslim že by to bylo víc zajímavý pro ostatní slyšet názor více lidí na tuhle genetiku...tak když by měl někdo zájem tak pište PM
Dirty
a ještě 5:)
Dirty
Zdravíčko ve spolek
Tak sem dneska kytky vočesal od 90% listů,aby se taky ještě na těch pár dnů mohly vopálit i spodky:)...od zejtra začnu proplachovat jen čistou vodou s upravenym ph a po vánocích šmik,ať je na silvestra co kuryt:):rasta:
Dirty
:):):)
Dirty
Zdravim ve spolek
Tak sem to včera setnul(z technických důvodů) o tři dni dřív než bylo v plánu,tak snad to bude chutově v pohodě???Na tomhle growu sem se zas hodně naučil a zlepšil svoje chyby,ale mám stále co vychytávat:)...myslim si že výnos bude větší než v prvnim growu a kvalita určitě nebude o moc horší,takže mam slibně našlápnuto na splnění cíle tohodle grouwu:)smokereport bude až to pořádně uschne(stále platí nabídka se podílet na smokereportu)...takže jestli chcete tak mužem vyhlásit tipovačku a případnému výherci darovat 3x orig. semena KHOLA který mi zůstali(zbytek šel na selekci na jaro)...všem chci popřát veselí svátky poděkovat za podporu a karmu a po novym roce se tu sejít zas!!!zatim pic a at vyhraje ten nej tip:)
Nugget
Absultne strelím: 328g
Sweet
To bude hezkej silvestr...Tipuju 249g :)
Dirty
To maj fakt jen 2 členové zájem o orig.semena KHOLA??? a to jí Radvancan tak vychvaloval hmmmm???:)
papaja
ahoj dirty ja je chcu-261 g pěkný hlavičky
Rákosníček
tak já bych je jako taky bral :D tak 289,3g
Luboshek
myslim si tak 315g
GLORS
tchuz-seeds bych také přivítal a můj typ 227 plus mínus g
JaVen
Pěkné, já bych to viděl na takových 214,5g :D
Nightmare
No, ze by 238,55g?
kovi
256.78g
treba 290g..
plexis
333 g a možná víc
Millanm
to bude 206 ;)
Pan Ker
rovných 250g...
drťka
:rasta: 323g :rasta:
telekuk
to je jasných 213,13 gramáču..ale přál bych ti víc
Knight
302g :drools:
Sved
190 g :-)
EXODUS
280g
Emilo265
300 Super g :)
kanjack
314 g
RadicalEgo
Ahoy...mas to mooc fajnovy!I ty outy jsou na pochvalu do notysku.
Myslim ze to bude priblizne 286,43g vonavyho...
Preju ti veselej novej rok...kdyz mas takovyhle rachejtle!
roman70
nádherne sy to vypestoval RESPECT a typ je 277g
Soul Rebel
295:)
Ono
Tipujem 285 g.;) Pekné šišky.:wink:
Dubinek
273, 15 g :-) vypadá to parádně :-)
M4rt3n5
269 g. Pěkný
Kripix
jasnejch 286g a preji peny pokoureni do novyho roku...
Pumpkin
tak ty dárky mě dostaly :-D otázka po čem by šli děti první, kdyby je našly

tipuju 263,8 g ;-)
Dirty
Zdarec všem!!! Tak dnešnim dnem končí tipovačka...sešlo se celkem 29 tipů jestli dobře počítam a už ted mužu říct že muj první pokus(178g) bude překonán!!!o kolik to zatim nevim ani já ale muj tip je tak 230g...zejtra na to vlítnu a pak sem hodim výsledek:)každopádně to bude dost těsný...
Dirty
Zdravim ve spolek...tak je usušeno a zváženo a jak sem řikal bylo to dost těsný:)
Váha šesti kytiček AK 47 po usušení je.......252,8g:rasta:

Takže vítězem je jestli sem dobře koukal PAN KER gratuluju!!!(tip 250g)

Ještě jednou chci poděkovat za podporu a smokereport bude později páč sem sám ještě nevochutnal:(
Dirty
Zdravim Growers
Tak to tady nějak musíme dokončit...genetika AK47 kterou sem jel mě popravdě moc nenadchla a to kvůli chuti...ne že by nebyla propláchnutá(nejsou cejtit hnojky),ale spíš chutná jako čudka...taková zemitá chut se slebym podtonem ovoce a pálící se bramborový natě:(,ale jinak co do výnosu a struktuře palic docela dobrý a i vůně suchýho matroše je příjemně ovocná...kouřilo jí hodně mejch známejch a každej má jinej názor(někomu chutná a někomu ne)!!!???


Výnos 8/10
Vůně sušiny 7/10
Struktura a vzhled 7/10
Zkouřenost 6/10
Chuť 4/10

Takže celkově bych jí ohodnotil tak 6/10
Ještě možná přibydou hodnocení i od členů co měli možnost jí ochutnat,aby to hodnocení bylo oběktivnější:) Jinak všem dík za pozornost a za rady a připomínky!!!pěstu zdar D
papaja
ahoj dirty

takhle:
vůně 8/10
vzhled 8/10
síla 5/10
chut 6/10

neviděl bych to s chutí tak špatně mě to chutnalo..spíš mě trochu zklamala síla..ale jsem každodenní kuřák-
skunk 1 byl celkově lepší..howgh
Dirty
Zdravim všechny ve spolek
Jelikož se mi nechce začínat nový téma,tak to hodim sem...před časem sme s jednim členem pokoupili pár genetik z banky:Mazar,Khola,Sensi Skunk a Fruity Juice a ještě pár dalších...tydle 4 mám momentálně ve skříni na zjištění nej pfenotipu...on udělal maminy a já je nechávam u sebe pod 4stovkou uzrát...mam je v 15x1l květníkách a budu se snažit z nich vymáčknout co nejvíc...takže nejedu na kvantum,ale na kvalitu a snažim se dát pryč spodní šišky a udělat na každý kyti jen pořádný vršky...sám nevim jak to dopadne na selekci se podílim poprve a sám sem ji nikdy nezkoušel,ale snat to bude v pohodě:)případný připomínky si rád vyslechnu a na dotazy rád odpovim...tak jdem na to!!!
Dirty
První várka fotek je celek...je to asi tejden co začli dělat blizničky...docela se mi to podařilo ukočírovat i stěma sativama a mam to docela ve stejný vejšce(docela:))...holky papaj zbytky z min.grouwu
Dirty
Jeden z Mazarů
Ve skříni jich mam nejvíc a zatim vypadaj nejlíp...jestli sem dobře pochopil partáka,tak ze 6semen vyklíčilo 6 a z toho bylo 6 maminek což je paráda né???zatim vypadaj všechny stejně takže určování bude asi dost složitý:)
kozacek
Zdravim vsechny , taky sem mel moznost ochutnat AK47. Musim rict ze na prvni pohled me dost prekvapil vzhled a vune. ihned se mi zbehli sliny. bouzel o samotny chuti uz to rict nemuzu, nebyla nejhorsi, proste rekneme ze mi to nechutnalo. Jinak vune nadherna, takova jemna a pronikava, presne tak jak to mam rad. Rauš byl dobrej, takovy prijemny uvolneni, rek bych ze to je idealni k relaxaci. Zadna nadmerna zduněnost.
Suma sumarum to shrnu asi takhle:
vzhled 8/10
vune 8/10
chut 5/10
rauš 6/10
Dirty
Jedna Khola
Tahle genetika podle mě patří opravdu ven...když sem dostal řezy vypadaly moc dobře,ale po vložení do skříně začaly rezignovat a dost trvalo než si zvykly...i když měly dost vlhka,tal se kroutily listy a celkově vypadaly dost bídně...4kousky sem musel přesunout ke známému pod 250tku aby to rozdejchaly...u mě zustaly 2 a už vypadaj dobře:)snad budou v pohodě
Dirty
Fruity Juice
Tady už je vydět rozdíl ve stavbě kytek
Dirty
Sensi Skunk
Je taky vydět menší rozdíl ve stavbě...jedna bude dělat kompaktní salám a druhá asi menší šištičky
Franta
Zdravím, tak takhle to vypadá u mě..mrkni nato pak to smažu..
Řezi byli pár dní pod zařivkami, květ pod 70w son t pia + , foto je z 55 dne při fotoperiodě 12/12. Favority mám už vytipované, ale zatím nebudu nic říkat, jsem zvědavej jestli se ve finále shodnem..jak moc odlišně budou reagovat tyhle geny na silnější osvětlení.
Mazaři celek
M1
M2
M3
M4
Franta
M5
M6
Franta
Sensi skunky
Franta
Fruity Juice
Franta
Kholy
Dirty
Zdravim tě kolego u tebe to pod 70tkou vypadá taky moc pěkně:)protože nemam moc času tak to nebudu moc rozepisovat a jen hodim pár fotek(rozepisování si necham na konec)...taky mam nějaký favority a doufam,že se ve finále shodnem co nejlíp:)...začnu Mazarem...taky sem se snažil to ject jen na centrál,ale nějaká ta větývka tam zustala i když sem to dneska probral,protože to byla jungle jako svině!!!je to cca 30den co začli dělat blizničky,ale už ted se pěkně nafukujou:)


Mazari:)
Dirty
A další Mazari
Dirty
Pak tu máme Kholu respektive 2 co mi zustali(zbytek je u známýho)jedna udělala jednu větev s bobečkovejma paldama přesně jak popisoval radvancan a druhá udělala kolem šesti větví se spíš centrálníma a kompaktnějšíma paldama...sám sem zvědavej která bude lepší
Dirty
Sensi skunk je taky moc pěknej a hlavně je brutálně posypanej cukříkem:)
Dirty
A Fruity juice...ta bude potřebovat asi trošku dýl než ostatní protože má zatim řidší paldy(doufam že ztuhnou):)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma