250w/400w, Royaltymix+Growmix, AK 47 - Klikni zde pro originální téma |
Dirty |
Zdravim všechny pěstitele dobré nálady:rasta:
tak sem se zas vrátil po dvou tejdnech z roboty a něco pro vás(vaše mlsný oko)nafotil...dneska jen tak narychlo páč se musim věnovat ženě(dva tejdny sou dva tejdny:):):) ) a v neděli se zkusim trhnout a trošku líp to zdokumentovat:)
prvních 5 fotek jsou Mazaři |
|
|
Dirty |
a dalších 5 fotek je Sensi skunk |
|
|
Dirty |
Groweři potřeboval bych pomoct!!!nechce se mi zakládat nový téma,tak to hodim sem... mam tu větrák něco jako ufo a potřeboval bych zjistit jakej má průtok vzduchu...koukal sem na netu,ale našel sem jen stránky v ruskym jazyce a tam sem se to nikde nedočet:)(sem lama)!!!mužu jen říct,že když ho zapojim tak má větší fukec než moje TT 280tka...za případnou pomoc je odměna K+...a když by se někomu páčil,tak mam dva a rád jeden uvolnim za půlku ceny:) (je uplně novej takže kdyžtak PM) |
|
|
pan.smakovicka |
Nazdarek . Prietok to ma 184 m3/h . :D
Tak ale neviem preco sa ti zda ze fuci viac. Inac dokonca som takyto isty vetrak predal jednemu Ces. growerovi :D
Pozret si o nom mozes tu: http://catalogue.systemair.com/SK/index.aspx |
|
|
Dirty |
Dík moc kolego přesně tyhle stránky sem hledal:)no přijde mi že fičí víc a nebo určo stejně...nevim možná je to tim že tenhle bude kvalitnější(fakt nevim bo se v tom moc neviznam)K+ tobě!!! |
|
|
Dirty |
Jen tak pro potěchu oka:)
Fruity juice
tahle slečna bude potřebovat krapet delší dobu zraní,ale rád si na ní počkam,už ted má palice tvrdý jak šutr!!! |
|
|
ravalium08001 |
vypada to mnam mnam, osobne se mi libi ten mazar...drzim palce at fruity dobre dojede |
|
|
Dirty |
Zdravim všechny...
Původně sem měl v plánu nafotit každou kitičku zvlášt a rozdělit podle čísel selekce(hlavně kvuli kolegovi),ale vyskytl se problem!!!jelikož má většina kytek jeden hlavní stonek a docela dlouhej,tak je nemužu vyndat ze skříně páč se pod tíhou palic lámou:):( a já mam jen 2ruce a prostě to,tak nějak nejde...zkoušel sem i špejle,ale květníky sou mělký a kytky se vylamujou i se špejlema:)musim je nechat dozrát a nafotit to při sklizni a jednu po druhý rovnou kosit!!!takže kolego budeš muset ještě 14dní vydržet:)
Tak sem teďko nafotil aspoň něco a doporučuju si to zvětšit v plný velikosti(teda aspoň nějaký)
první je Sensi skunk |
|
|
Dirty |
Zdravim growery a hlavně tebe kolego!!!tak sem to nějak dal do kupy...včera sem to setnul a trošku nafotil a popsal,tak s toho snad něco vyberem:)začnu Kholou...mě zustali doma 2 a to číslo 6,5 a já se přiklánim k číslu 6...moc se těšim až mi letos ukáže co umí venku protože si myslim,že jí venku bude mnohem líp!!! |
|
|
Dirty |
Další je Sensi skunk...měl sem číslo 2,4 a jak už si mi psal ty,že bys nechal obě,tak já s tebou musim souhlasit!!!sice z nich asi nebude takovej výnos,ale vypadaj fakt nádherně a sou krásně pocukrovaný!!!:)ještě sem zvědavej na zkuřreport,ale ten až pozdějc:) |
|
|
Dirty |
Další je Fruity juice...taky moc krásná kytička:)měl sem dvě a obě moc pěkný...já sem pro číslo 2!!! |
|
|
Dirty |
A poslední je Mazar:)Tahle genetika se fakt povedla a to doslova!!!6 ze 6 vyklíčilo...6 ze 6 byly maminy a 6 řezů z každý maminy dokvetlo do krásy,prostě paráda:)akorát vybrat nejlepší to bude problem:)mě se nejvíc páčí 1,3,5...takže si vyber Fany já sem pro tydle čísla:) |
|
|
|
|