Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
250w/400w, Royaltymix+Growmix, AK 47 - Klikni zde pro originální téma
Dirty
Zdravim všechny pěstitele dobré nálady:rasta:
tak sem se zas vrátil po dvou tejdnech z roboty a něco pro vás(vaše mlsný oko)nafotil...dneska jen tak narychlo páč se musim věnovat ženě(dva tejdny sou dva tejdny:):):) ) a v neděli se zkusim trhnout a trošku líp to zdokumentovat:)

prvních 5 fotek jsou Mazaři
Dirty
a dalších 5 fotek je Sensi skunk
Dirty
Groweři potřeboval bych pomoct!!!nechce se mi zakládat nový téma,tak to hodim sem... mam tu větrák něco jako ufo a potřeboval bych zjistit jakej má průtok vzduchu...koukal sem na netu,ale našel sem jen stránky v ruskym jazyce a tam sem se to nikde nedočet:)(sem lama)!!!mužu jen říct,že když ho zapojim tak má větší fukec než moje TT 280tka...za případnou pomoc je odměna K+...a když by se někomu páčil,tak mam dva a rád jeden uvolnim za půlku ceny:) (je uplně novej takže kdyžtak PM)
pan.smakovicka
Nazdarek . Prietok to ma 184 m3/h . :D
Tak ale neviem preco sa ti zda ze fuci viac. Inac dokonca som takyto isty vetrak predal jednemu Ces. growerovi :D
Pozret si o nom mozes tu: http://catalogue.systemair.com/SK/index.aspx
Dirty
Dík moc kolego přesně tyhle stránky sem hledal:)no přijde mi že fičí víc a nebo určo stejně...nevim možná je to tim že tenhle bude kvalitnější(fakt nevim bo se v tom moc neviznam)K+ tobě!!!
Dirty
Jen tak pro potěchu oka:)

Fruity juice

tahle slečna bude potřebovat krapet delší dobu zraní,ale rád si na ní počkam,už ted má palice tvrdý jak šutr!!!
ravalium08001
vypada to mnam mnam, osobne se mi libi ten mazar...drzim palce at fruity dobre dojede
Dirty
Zdravim všechny...
Původně sem měl v plánu nafotit každou kitičku zvlášt a rozdělit podle čísel selekce(hlavně kvuli kolegovi),ale vyskytl se problem!!!jelikož má většina kytek jeden hlavní stonek a docela dlouhej,tak je nemužu vyndat ze skříně páč se pod tíhou palic lámou:):( a já mam jen 2ruce a prostě to,tak nějak nejde...zkoušel sem i špejle,ale květníky sou mělký a kytky se vylamujou i se špejlema:)musim je nechat dozrát a nafotit to při sklizni a jednu po druhý rovnou kosit!!!takže kolego budeš muset ještě 14dní vydržet:)

Tak sem teďko nafotil aspoň něco a doporučuju si to zvětšit v plný velikosti(teda aspoň nějaký)

první je Sensi skunk
Dirty
A Mazaři:):rasta:
Dirty
A Fruity juice:)
Dirty
Zdravim growery a hlavně tebe kolego!!!tak sem to nějak dal do kupy...včera sem to setnul a trošku nafotil a popsal,tak s toho snad něco vyberem:)začnu Kholou...mě zustali doma 2 a to číslo 6,5 a já se přiklánim k číslu 6...moc se těšim až mi letos ukáže co umí venku protože si myslim,že jí venku bude mnohem líp!!!
Dirty
Další je Sensi skunk...měl sem číslo 2,4 a jak už si mi psal ty,že bys nechal obě,tak já s tebou musim souhlasit!!!sice z nich asi nebude takovej výnos,ale vypadaj fakt nádherně a sou krásně pocukrovaný!!!:)ještě sem zvědavej na zkuřreport,ale ten až pozdějc:)
Dirty
Další je Fruity juice...taky moc krásná kytička:)měl sem dvě a obě moc pěkný...já sem pro číslo 2!!!
Dirty
A poslední je Mazar:)Tahle genetika se fakt povedla a to doslova!!!6 ze 6 vyklíčilo...6 ze 6 byly maminy a 6 řezů z každý maminy dokvetlo do krásy,prostě paráda:)akorát vybrat nejlepší to bude problem:)mě se nejvíc páčí 1,3,5...takže si vyber Fany já sem pro tydle čísla:)
Dirty
:)
Dirty
A další:)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma