Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Lampa=problem! - Klikni zde pro originální téma
crazyshit
Nazdarek fsichni groweri,mam hotowou skrin,ale porad marne shanim nejakou sodikowku!Myslim,ze by mi stacila i 150W.Ptal jsem se w bazaru,ale tam se po nich slehla zem.Jsem z Olomouce,tak newim,jestli maji i nejaky sodikovy lampy(popripade nejaky jiny dobry pro rostlinky) w supermarketech(OBI,MAKRO,...)Jo a pak taky co rikate na smes w bubbleru:wuxal super,krystalon start,obm a zkusil jsem tam pridat taky nejakej PLANTACOTE-nemel by pusobit spaleni listu a korinku,pak jeste zkousim BLUH-FIX:hnojiwo s guanem pro kwetiny)Radci jsem na wsem(az na krystalon) trochu setril at to nepreseru.Diiik moooooc!
borifield
s odvoláním na SIMONA :

"Nazdar pěstitelky a pěstitelé a všichni příznivci zeleného listu. Sháněl jsem 70W sodík v Olomouci a sehnal. Velmi ochotně mi vše objednali i s příslušenstvím ve firmě EWEREL - svítidla Obchodní dům KORUNA Olomouc.
Ceny: SON-T 70 W 331,- tlumivka (SHC DNV) 228,- el.startér(TRZ Dakof) 301,- vše včetně dph. "

a pro zmenu na ddevila :

http://www.growshop.sf.cz/ - olomouc

trocha hledani :) ;)

mej se a at rostou
oton
to crazyshit: chlape v každým trochu větším městě je aspoň jeden velkoobchod s elektroinstalačním materiálem, a tam ti prodaj všechno co do skříně na svícení sodíkem potřebuješ!!! a ještě za celkem nižší ceny než třeba v growshopu! tak hodně zdaru!
baboss
Já sem taky sháněl v Olomouci lampu a vím že určitě:) sezeněš v
TANI Kateřinská 15 (hned ti můžou prodat SHC nebo ti objednají třeba SON-T agro)
Elektrocentrumu na Tovární
a v tom EWERELU (tam jsou taky dobrý lidi)
jinak nevím, ceny tam ve všech těch třech obchodech sou celkem dobrý.
Já sem si nakonec lampu koupil od Megadeta v bazaaru- za 1200Kč mi dal komplet i se dvěma SHC a jednou SON-T výbojkou:sun:.
crazyshit
To baboss:taky se ted domlouvam s MEGADETEM,ale...newim!Kolikatku lampu sis koupil a nakolik te to celkem veschno prislo???
baboss
2crazyshit:
koupil sem 250W koplet (startér, tlumivka, kondenzátor) + dobrý stínítko + 1 výbojku Philips SON-T 250W a 2 GE 250W výbojky, jednu tu GE výbojku mi dal zadara, protože ta tlumivka nemá ten pěknej kryt.
Za to celý i spoštovným sem dal 1200Kč.
Cerda
Cau Crazy jestli ti muzu doporucit na si na G najdi uzivatele "Lacco" nechaj jsem si nedavno od nech nechat udelat cely komplet za prijatelnou cenu...po dohode je moznost,ze ti to i priveze.GL
ganja*dwarf
nebo je tu další možnost...kdyby se ti nechtělo to všechno poslepovat dohromady tak se mrkni na jednu profláknutou adresu : www.greenhome.cz ...je to celkem známá sajta ale co kdybys o ní nevěděl... maj tam absolutly all co se pěstování týče...peace


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma