Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Kdy je požitek lepší? V létě,nebo v zimě? - Klikni zde pro originální téma
Marra
Hele lidi!
Mě by teda zajímalo,kdy jsou u Vás ty prožitky po hulení lepší. Jestli v létě, nebo v zimě.
U mě je to tak.
Na podzim po sklizni je to paráda,ale člověk uz cítí,že ty noci jsou chladný a blíží se zima. V zimě je člověk většinou zalezlej a pořád klepe kosu.Jaro a léto je u mě asi nejlepší,protože můžeš vypadnout třeba někam na kopec s pěkným výhledem na krajinu,roztáhnout deku a na pohodu se vykašit a pak se kochat,nebo s někým jen tak kecat.Samozrějmě všechny vychytávky jako něco na pití a jídlo mít pokuď možno co nejvíce na dosah ruky.
Dívat se třeba na západ slunce,na mraky,válet sudy či dělat různý vypáply věci.
Je super,že ta letní sezóna právě začíná.
Tak lidi, vzhůru za ůůůlety a na ůůůlety.

A jak je to u Vás?

Pohodářům ZDAR!
Marra
caravell
ja raci hulim v zime...nevim proc ale pride mi to obdobi takove pochmurne tagze sem celou zimu pekne spalena...a v lete f tom vedru ani nemam chut, nehlede na to, ze nechci po zbytek krasneho dne tuhnout....nicmene letni vecery...to je jina....na zahradce u pifka...nebo jen na prochazce v lese...je to zajimavy ale vecer gdyz se stmiva tag sem mnohem lip zhulena nez gdyz dam speka dopoledne ci odpoledne...letni vecery se spickem sou super.....
cosmos
jojo kdyz se dá sedět venku,tek je to větší pohoda...akorat mívám nedostatek ganji, o proti podzimu a zimě...nejlepši je to při východu nebo západu slunce
Mr.Proper
Jednoznačně léto. Zahradní hospůdka, pivko, lidi, špek. Anebo někde v přírodě sám. Nejlepší u moře, na skalách, koukat na vlny. JOJ!
Haman
Ať žije léto!!! Není nad špeka pěkně na sluníčku :bandit:
oton
já se nejradši zhuluju někde venku v pěkný přírodě, nebo venku v hospodě, když se dá sedět na sluníčku,

tim pádem mám nejradši "teplá" období, zima mi nic neříká!
Wind
Na podzim je to fakt vyborny.A navic pri zapadu slunce je vsechno krasne do zlata a do toho pomaly vanek.Proste tak aby se dalo speka ubalit a pak nasledne zhulit.A cumet do prazdna(myslenky prijdou sami od sebe)
V lete ale jedine pri zapadu kdyz uz to neskvari ale je krasne teplo.A zase nejaky ten mirny vanek.Proste pohoda.
Wampyr
No ono to je temer jedno.Ono je to spis o prilezitosti a o lidech.S dobrymi lidmi muze byt venku jak chce.

Ale obecne preferuju obdobi od jara do podzimu.Venku je to nejlepsi.Vyjit do prirody, lehnout do travy..... to v zime dost dobre nejde.

Good Luck
4C3
Ja to reknu asi takhle - mam rad, kdyz je zima zimou a leto letem - takze ne, ze v zime je vsude jen blato teploty kolem nuly a ne, ze v lete je zima...
Nejlepsi je pro me asi leto a rannej podzim i kdyz takova zima na horach, to je taky neco - neco, co clovek z mesta skoro vubec nezna :(.
Al-Ban
Docela souhlasím s caravell a s Windem. Zahulit v létě uprostřed dne při 30 st.C je fakt o infarkt :wink:, takže taky spíš navečer. (kromě toho u mě většinou tyhle starosti odpadaj, protože ještě není hulení :)). V zimě je to sice venku dost psycho, ale zato se výborně hulí doma u tv kolem vánoc, když tam dávaj ty hezoučký pohádky ;).
koles
he he, ale pamatuju si, když sem se poprvý skouřil (už to budou štyry roky), tak byla zima... ale já měl léto: bylo krásně, teplo (zima) a hřejivej (studenej) větřík mi profukoval mezi prsty na rukou... pohoda!

taky bych chtěl něco dodat k těm infarktovejm příspěvkům: zahulit si ve 30 stupních nemusí bejt zas tak špatný... zvlášť pokud je po ruce rybník, kde se dá zaplavat, protože plavat high je prostě extáze!

[Edited by koles on 17-05-2002 at 08:24 PM]
Lula
pripojuju se k nazoru ze leto je lepsi
majklovec
Kdykoli :)
Zachaliaš
LETO...
Kosa
V létě je to prostě nejlepší na to se nic nevirovná.Teplíčko a krásno HMMMMMMMMMMMMM
Marihuana voní a nic víc krása
drinker hulič
JARO!
nesnasim kdyz je nekde vic nez 30 stupnu, to se dusim. takze zcela jasne vede obdobi ktery bylo tak pred mesicem, kdy muzu jit ven v tricku, ale neni me strasny vedro jak tedka v posledni dobe. ale je naprosto suprovy kdyz je hustej slejvak. to se razem jindy plny ulice vyklidi se skryt pred destem a vy si vykracujete uprostred, durch mokri, ale krasne cisti... nadhera... uz aby zase lilo! nejlepsi v desti!
weedpolis
Opravdu nejradši v létě.Je víc možností, je větší pohoda, můžeš třeba být do rána venku a nemusíš se klepat někde v hospodě...věc názoru, ale můj názor je léto.
Nuclear
Jasně že v létě! Nejlepší to je za vlahé lení noci pod hwjeznatou oblohou, to pak člověk nestíhá...ještě když se přidá lehký vánek, je to úplně best! Takhle se dá strávit až 8 hodin a člověk je úplně unesenej. V zimě nic takového nefunguje...
oton
to drinker hulič: s tim deštěm mě to taky baví!!! ale musí bejt teplej, takovej ten letní déšť, to je pak supr!
hydrantek
Preferuju teple jarni dny. Leto je moc vedro a to mi nedela nejlepe.

Jinäk klimatizovana mistnost taky nejni od veci :D :D :D
Koblihostrom
zdravíčko.No já hulím raději v zimě,má to svý kouzlo/např.když se zmastíte venku když je pořádný mráz,tak se skoro nezhulíte ale když se pak vejde do tepla he he to je pak překvápko/v létě hulím většinou jen jak zapadne sluníčko,v tom hycu by mě asi odvezli,a nebo někde u vody kde se přinejhorším můžu schladit
Spalodrontix
Nejvetsi zachvat smichu jsem mel kdyz jsem po jontu skocil v lete do vody.To se vam vsechno tak uuuvolni a to blaho potom. Jenom to slunicko me celkem prudi.

Zima je dobra na skakani do snehu, to se clovek celkem vyblbne.

No ale co si budem povidat jaro je nejlepsi, kdyz najednou zjistite, ze se hneda, cerna a bila, promenili v zelenou,zlutou a modrou.

Podzim z hlediska barev a sklizne taky neni vubec spatnej.

Vono je to celkem jedno co je za obdobi, vzdycky se na nem najde neco pozitivniho a hezkyho, stejne jako nejaky ty mouchy.
Coz me pripomina, ze miluju letni noci, ale ty komary bych zrusil.
gizmo
Jo jo, nejlepší zážitky po hulení sou vždycky v létě... to se člověk může pěkně vyplesknout do káry, odpálit špíčka a valit někam k vodě... :-))) ale bacha ať se neutopíte...
viridis
V kazdem vyvolava jine obdobi jine nalady, takze to bude silne individualni - ja napriklad preferuji teplo - a vybec mi nevadi ani TEPLO. To dela to revma :(.

**************************************
2 Spalodrontix: s komarama jsem skoncoval uz davno - po nekolika (5-ti) otravach krve po pokousani komary (po me jdou ti nejvetsi, velikosti vrabcu) jsem se dovedel zajimavy vodacky recept: 2x az (ze zacatku, tak tyden) 3-4x denne tabletu vitaminu B1 - Thiamin (hexacyklocobalamin?), volne v lekarne. Klid, nepredavkujes se, neb je to rozpustny ve vode. Vylucuje se moci a hlavne potem, takze za dva dny smrdis thiaminem jak psi ksiry. Ale komarum to desne vadi a mas kolem sebe neco jako silove pole, kterym zadny komar nepronikne. Cim vic se potis (a pritahujes komary), tim vic vylucujes toho puchu (a odpuzujes komary). Optimalni repelent.
Vyzkouseno (asi 10 let), rocne me hryzne jen ten prvni komar, pak maji utrum ! :sun:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma